Új hozzászólás Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
válasz
hoffman_ #1075 üzenetére
annyi érdekes és kellemetlen fejlemény, hogy feltöltöttem vele délelőtt a Lumia 820-at, aztán a 930-at már nem töltötte. egy pötty felvillant, ha rányomta. gondoltam lemerült. felraktam kb 5 órája tölteni 2A-es Nokia töltővel, azóta az az egy pötty villog folyamatosan.
az a sanda gyanúm, hogy ez bizony most eldobta magát... lehet ilyenkor valamit tenni? most vettem jó egy hónapja basszus.
szerk.:
ahogy ezt leírtam, elkezdett villogni a második led, szóval csak jól lemerült
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Kolondrum #1067 üzenetére
akkor épp nem dugtam rá másra, nem igazán volt kéznél. a bank működik, most töltötte fel a másik Lumiám, nem melegedett egyik sem, minden oké. rejtély számomra dolog. tiszta sor, hogy védett túláram ellen, illetve a telefon bemenete is figyeli ezt, minden bizonnyal, szóval fogalmam sincs, hogy mi lehetett a hiba pontosan.
-
hoffman_
nagyúr
sziasztok!
elég fura defekttel találkoztam és nem tudom, hogy a powerbank lesz-e a ludas. pár hete vettem egy 10.000mAh verziót, eredeti, rendben volt. egy Lumia 930-hoz használom, heti 1-2 alkalommal mondjuk. ezen a héten vidéki terepmunkán voltam, naponta vettem elő. rendben volt minden. ma viszont valami gebasz adódott. egyrészt többször kiírta a telefon, hogy adjak neki rendes töltést/kábelt, mert ez kevés. sose csinált még ilyet a bankkal. ezek után bevágtam a laptoptáskába és ment a hűvös raktérbe egy órára, amíg szereltem. mikor elővettem, akkor tűzforró volt a telefon, nem kapcsolt be és a powerbank is felmelegedett. a telefont kihűtöttem és kapott egy soft resetet, csak így tudtam bekapcsolni. a powerbank pedig még sosem melegedett.
elég kellemetlen jelenség, szerintetek mi lehetett az oka?
-
hoffman_
nagyúr
sziasztok!
a legutóbbi banggood akció keretein belül én is meglőttem a 10000mAh verziót, 3k-ért ajándék volt. azt szeretném kérdezni, hogy miképp reagálna arra, hogyha nem a PC/laptop USB portjáról tölteném, hanem megkapná a 2.1A-es Nokia gyorstöltőmet. elvileg nem okozhat gondot. gyakorlati tapasztalat van?
köszi előre is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemlámpa, zseblámpa
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Formula-1
- Path of Exile (ARPG)
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- PlayStation 5
- Linux kezdőknek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- DELL T40 EMC Szerver
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest