Hirdetés
-
Mobilarena
Xiaomi Mi A1
utolsó módosítás: 2019.11.07
Új hozzászólás Aktív témák
-
Victoryus94
őstag
válasz
Fr@nkieWilde #8061 üzenetére
Nekem fb-n volt olyan hogy 3centis fekete négyzet takarta ki az alsó sávot... meg még a decemberi oreonál az egyik játéknál voltak fura "gpu hibák" (ez jobban hasonlít az általad írtra, csak nekem színesek voltak).
Majd frissítésekkel orvosolják...
Ha nagyon zavar, vissza tudsz állni egy olyan verzióra, ahol működött rendesen.... esetleg gyári visszaállítással tesztelheted, jobb-e.DarkChild:
Nekem csupa bug lett. Nem tudtam pl. képet küldeni. Nem mindig frissített automatikusan, és volt hogy 10-15 percig várakoztatta a kimenő levelek küldését. Gyári beállítások megoldotta.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Csatlakozott a Xiaomi az érintetlen operációs rendszert kínáló Android One mozgalomhoz, és egy küllemben ismerős, ám kitűnő dupla kamerás phablettel nyit nyugat felé, verhetetlen áron.
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- Monitor hiba topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Megújult a PROHARDVER!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Tőzsde és gazdaság
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest