Hirdetés
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Xiaomi Mi A1
utolsó módosítás: 2019.11.07
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balázs Z.
tag
Sziasztok! Történt valamelyikőtöknél olyan, hogy a képernyő fagy, villog, glitchel random időpontokban? Mintha ki lenne csúszva valami kábel, vagy ilyesmi. Factory reset két napra megoldotta, aztán újra előjön, érthetetlen... A képernyő közepét enyhén benyomva elmúlik, aztán visszajön. Érdekes módon az értesítési sáv lehúzása is javított a helyzeten, de újabban már az sem... Mi lehet a gond?
-
Balázs Z.
tag
válasz st3v3np3t3r #20961 üzenetére
Nekem tavaly kb. a megjelenés másnapján megjött az A1, azóta sincs semmi baj vele... Mindig frissítettem, ahogy kijött egy új patch vagy főverzió, gyári visszaállítás sem volt soha, ennek ellenére sosem fagy/lassul/indul újra stb. Mondjuk nem is rootoltam meg nem mókoltam ilyen félmegoldás gcam dolgokkal.
-
Balázs Z.
tag
válasz Victoryus94 #8946 üzenetére
-
Balázs Z.
tag
válasz DroiDMester #6949 üzenetére
Szuper, köszi! Mielőtt visszatérek Nougatra, kipróbálnék egy Factory Resetet, ezt menüből vagy szervízmenüből érdemes csinálni?
-
Balázs Z.
tag
válasz DroiDMester #6943 üzenetére
Köszönöm!
Gyors amatőr kérdés: az unlock mit csinál pontosan? utána "visszazárható"? Garanciára, OTA frissítésekre van bármi hatása?
[ Szerkesztve ]
-
Balázs Z.
tag
Sziasztok! Van valahol arról leírás, hogy Oreóról hogyan lehet visszatérni a legfrissebb Nougat-ra A1-en? Köszi!
-
Balázs Z.
tag
Az imént lefagyott a telefonom (Firefox Beta alatt néztem a CES oldalát, és lehalt). Csak power gomb hosszan nyomás segített. De nem ez az érdekes, hanem az, hogy újraindulás után észrevettem, hogy lehúzható értesítési sáv fehér. Magától települt az Oreo, pedig nem adtam engedélyt rá, meg akartam várni egy javított verziót...! Ez hogy lehetséges???
-
Balázs Z.
tag
Szerintem egyetértünk, de az "el lehet menni ha nem tetszik" nem megoldás Mindegy. Egyébként most a konkrét rendelés Amazonról és Ebayról jön(ne), mindkettő Olaszországból, rendesen rászámolva a 27% magyar ÁFÁt, nem lehetett futárszolgálatot választani, de a postaköltség a 25 eurós csomagra 5 euro. (+ÁFA mindkettőre.)
"El kell fogadni és kész" Miért?
-
Balázs Z.
tag
Nem azért fizetem a postaköltséget egy külföldi rendelésnél, és nem azért rendelek online, hogy órákig kelljen sorban állnom egy lepattant postán, a köhögő-tüsszögő polgártársak között, az érthető okokból ideges, leterhelt alkalmazottakkal küzdve.
Minden évben van ünnepi szezon, amire szépen fel lehet előre készülni, felvenni "idénymunkásokat", ha nem jönnek olcsóér', akkor rendes fizetésért. Ne mondja senki, hogy nem telik rá az országnak, mindenki tudja, milyen pénzszórás megy más területeken. A versenyszférában nincs olyan hogy "jaj szegény dolgozó leterhelt", ha fizetnek valamiért a megrendelők, elvárják hogy elkészüljön - nálunk is így megy a cégnél, és nem sápítozunk, hanem örülünk, hogy van munka. Ha meg nem fér bele, nem vállaljuk el, így nem kényszerülünk kínos magyarázkodásra. A fostos állami cégek, máv-posta-satöbbi meg nyilván a ki**szott adónkból működnek, így teljes röhej, ami történik, és teljes röhej, hogy minden következmény nélkül megtehetik ezt. -
Balázs Z.
tag
Szerintem aki használ emailt a napi munkájában, annak alap, hogy nagyjából azonnal megérkezzen a neki küldött levél. Ezért használ okostelefont. Ha én és a munkatársaim reggel néznénk az emailt az asztali gépen, hamar lehúzhatnánk a rolót.
Hozzáteszem, hogy nekem egyelőre rendben megjön minden, kb. azonnal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest