- Netfone
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Xiaomi Mi A1
utolsó módosítás: 2019.11.07
Új hozzászólás Aktív témák
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
Balázs Z. #20993 üzenetére
én nem lájtos user vagyok... én szabályosan nyúzom a telefont... aktívan használom... játék,net,kommuikáció... ha ezeket nem bírja,akkor menesztem... fotózni ritkán fotózok... amiket meg fotózok, azoknak a minősége untig elég, hisz a a messenger úgy is nagyon sokat butít rajta...maga a hardver jó, a szoftverén kéne nagyon-nagyon sokat csiszolni...azzal van a legtöbb baj... a bluetooth sem a hw miatt fagy le, hanem mert a sw egy fos... a telefon app sem hw miatt fagy le, hanem azért mert a telefon app és az os közötti kommunikációba hiba csúszik vagy a telefon app vagy az os részéről... tehát megint ugyan oda jutottam, hogy f#$ az sw...nagyon sok jót olvastam a telefonról mielött megvettem 57 magyar forintért... de rájöttem hogy túl van dícsérve... munkás telefonnak tökéletes lehet... de az intenzív használatot nem bírja stabilan... és ez minden mókolástól,babrálástól függetlenül... a LineageOS jó úton halad, de még mindig szinte instabil, az Android Pie porttal csak egyhelyben totyognak... nagyon amatőr munkások... sokan írták a topikjuba hogy mikor csinálják meg a PR2-őt... hebegnek habognak csak... beírtam nekik hogy a Pixel2XL-re már kijött a gyári image(mert ez az alapja).. az nekik nem jó, nekik egy már portolt rom kell...gondolom magamba, jaa...komoly egy brigád... a LiOS16-os port is csak egy helyben totyog...egy verzió jött ki, azóta semmi...ugyan ez a baj a Saomival is, csak egy helyben totyognak... a frissítések nem igen tartalmaznak hibajavításokat, inkább újabb hibákat hoznak(jó, az értesítő led kivétel, azt javították de ha már értesítő led bug, a LiOS 15.1-ben miért nem volt benne ez a hiba, mondjuk,mert nem volt ilyen bug benne)... így kell egy nagyon jó középkategóriás hardvert elc$e$zni a szoftverrel... rengeteg telefon megfordult már nálam, de ilyen hibát egyiksem produkált hogy hívás közben a vonal megdöglött,de a telefon app tovább számolta a hívás időt... nekem szoftveresen csalódás ez a telefon...
-
-
válasz
Balázs Z. #6940 üzenetére
Mi A1 Oldalára el látogatsz ott fenn van a legfrissebb 7.12.19 FastBoot ROM, és a leírás is Flashing Guide hozzá hogyan kell feltenni!
-
Ájvé
veterán
válasz
Balázs Z. #4365 üzenetére
Sajnos ez van, elég sok barátom kint van már szóval ez már tapasztalat.
""El kell fogadni és kész" Miért?"
Tudsz jobbat? Ha igen amit írtam is elmenni ebből az országból ...
Olaszból nincs áfa, ezt nem értem.Fall-N:
"Ez az általános tendencia most karácsony előtt."
Most? Rendeltem egy 18650-es akkut Kínából (itthon is lehet kapni, de többe kerül a posta/futár mint maga az akksi) még Júliusban, valamikor Októberben kaptam meg. Vajon mi történhetett 2 hónap alatt? Ültek és nézegettem a csomagot? Tanakodtak hogy vajon mi lehet ezt a henger alakú fém dolog? Bár csempészhettem volna benne valamit. -
Ájvé
veterán
válasz
Balázs Z. #4357 üzenetére
Ne viccelj már, fizetsz 8-10$-t EU direkt (áfa kerülős módszerrel) szállítással. Ennyiért pedig több ezer kilométert utaztatják, nagyjából semmibe nem kerül, sok esetben (kisebb csomagoknál) még szállítási költség sincs felszámolva. Szóval ezek után szerintem hagyjuk, ha minőségi szolgáltatást szeretnél rendelj DHL-t vagy más professzionális csomag küldő szolgáltatást, akkor jogosan veheted az asztalt mert tényleg fizetsz a szolgáltatásért.
"Minden évben van ünnepi szezon, amire szépen fel lehet előre készülni"
Magyar postáról beszélünk, olvasod amit írsz? Eleve kevés az alkalmazott (hiány van) azok sincsenek túlfizetve, mit vársz konkrétan?
Politikába ne menjünk bele, el kell menni ha nem tetszik mert látjuk mi megy itt, nem értem mit csodálkozol.
Verseny szférát se keverjük ide, állami mindig is teljesen más volt, igazán felesleges meg felhozni is a témát.
Nettó 80-100-ért (nem tudom mennyit keresnek a postások de nem hiszem hogy sokkal többet) te sem örülnél ha ennyi mindent kellene csinálnod. Igen el lehet menni, ezt is teszik az emberek azért tart itt a posta amiről beszélünk, szóval szerintem hagyjuk, mindig fent a van hiba ebben egyetértünk, megoldás viszont nem nagyon lesz mostanában, el kell fogadni és kész.Draun01:
Mindent lehet pótolni, csak szokni kell. Legalább gyors marad a készülék, 3 év MIUI-s tapasztalat után ezt tudom mondani. Egy tetszőleges launcher sokkal jobb mint a gyári MIUI, gyorsabb nem akad nem tölt újra annyit több szabad RAM marad.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Kodak PD460 Instant Dock Printer / Számla és Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3044
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest