-
Mobilarena
Xiaomi MI-3 téma összefoglaló
ANDROID 6.0 MARSHMALLOW FRISSÍTÉS
Olvasd el, mielőtt nekikezdenél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mizoli
addikt
laci laci
PÜ ment.
[ Szerkesztve ]
-
charg
tag
Sziasztok!
Nillkin frosted shield-et használ valaki?
Érdemes ilyet venni? -
mizoli
addikt
válasz laci laci #20790 üzenetére
Ha csinálsz egy tiszta telepítést, és nem állítasz sehol semmit, akkor is jónak kellene lennie. Beállítások módosításával nem csak javítani lehet
Írok pü-t, mit, hol, hogyan, ha gondolod.Fejvadi
Így igaz, lelkük van. Persze, a Mi3-nak szebb, jobb, és érzékenyebb
[ Szerkesztve ]
-
laci laci
addikt
Amit írtál a cm-ről teljesen részletezve( ) van. De lehet ezek a beállításokat is valahol megtalálni? Mert lehet nekem is kicsit az a baj.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi mi3-4-5-6-8-pro8-9-9t-9tpro,mi note 10,10,10pro,redmi k30/4g,pocof2pro,mi 10 ultra,mi11 ultra,11pro,11t-pro,11 lite 5g,12x,12s
-
laci laci
addikt
Sokat gondolkoztam mi miatt van sz, hogy ugyanaz a rom két telon másképp viselkedik.. Miért lehet ez?
Xiaomi mi3-4-5-6-8-pro8-9-9t-9tpro,mi note 10,10,10pro,redmi k30/4g,pocof2pro,mi 10 ultra,mi11 ultra,11pro,11t-pro,11 lite 5g,12x,12s
-
mizoli
addikt
válasz heidricha #20783 üzenetére
Természetesen nem fut semmi (akaratlagos) a KernelAdiutor-on kívül, és 1 sec-nél tovább nem marad 300MHz-en.
LP RR-en többszörös ideig ott állt, akár 2 magon is.
Így értem az ugrálástcalamites
A kezdő képernyője testreszabható, mindent ki lehet törölni (hosszan nyomd az ikont), és persze oda teheted a saját oldalaidat.
[ Szerkesztve ]
-
heidricha
őstag
válasz mizoli #20782 üzenetére
Persze, hogy elugrál, az a dolga a vezérlőnek, hogy oda állítsa, ahol szerinte a legjobb. Ha viszont pl. ugyanazt az oldalt nézed a böngészőben, és más dolga sincs, akkor nemigen ugrál el.
Pont a CM-mel van az a gond, hogy max 1mag/300Mhz-en megállapodik néha, és ki sem mozdul onnan. Ne ez elég türelemjáték: mire visszarántja az ember valami használható állapotba. Ha épp sikerül. Kernel adiutor profile widget amúgy megoldja, de a lockscreen-ről indított kamera, vagy tárcsázó felejtős.
-
Tomi_Ohl
veterán
MIUI téma? Melyik? Ebben is narancssárga a Beállítások fejléce?
Nightly gondolom azért nem jön minden nap, mert épp nem volt semmi változás a source-ben. Mondjuk kicsit fura, CM13 gyorsan fejlődött eddig. Amúgy changelogot itt lehet megtekinteni: [link]
Most nézem, már benne van a Gello? (új böngésző)
Igen, full rom jön sajnos. Playen van egy CM updater, amivel lehetne delta update-ket szedni, de nem nagyon ajánlják.
Lock screen hátteret a playről letölthető "Lock screen changer CM12" nevű appal lehet változtatni.gyurex17 +1
laci laci igen, az mindenképp kikapcsolt állapotra utal. Amint látom, közben még az akku is elég sokat esett.
heidricha ezt én sem értem, de MIUI-n is ilyen magas a minimum órajel. Régebben minden más romon 300MHz volt.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
heidricha
őstag
Hmmm. Egy hivatalos CM beszerzési forrás van, nem?
Ez mintha egy másik ROM lenne. Persze a telefon is más, de az XDA tele van ugyanazokkal, amiket Te nem tapasztalsz.
utolsó a jan.15. volt nálam.
- lassú töltés
- feloldáskor lassulás (ez nem minden alkalommal jön elő, volt fél nap is nélküle, MPDecision kikapcsolás megoldja)
- néha reboot (nekem nem nagyon volt)
- néha fagyás (az viszont egyre gyakrabban, talán 01.14-gyel jött elő, de a 15 volt a legrosszabb)
- melegedés: lehet, hogy csak nekem zavaró, erre nemigen panaszkodik más. mindenesetre a CPU "normál" állásában a min órajel 960Mhz, az mindenképp durva túlzás az "interactive" vezérlő mellett. A Google is ilyeneket állított a Nexus4-en.ellenben:
- valóban gyors, de Ivan AOSP-ra visszatérve, az sem rosszabb
- SMS-t nem is próbáltam :/
- OTG megy, bár először nem találtam, mert a beállítások/tárhely alatt kerestem, ott meg semmi jele, ahogy az értesítésen sem jelez. ES látja szépen. Csak olvastam, az ment.
- GPS zseniális, ahogy a gyári ROM-okban is, talán még úgyabb
- Nekem bejön a Snapdragon camera, ha már gyári nincs.Azért megnézek egy tiszta telepítést, hátha vannak még csodák.
-
Mr.C
őstag
válasz ∂яσнυη #20774 üzenetére
valóban, de akkor hadd szóljon:
Eddig a 6.1.14-es Nightly volt fennt, ma jött egy 6.1.17-es amit az updaterrel felraktam. Szóval az updater működik, igaz szerintem full romot töltött le, nem pedig egy OTA csomagot. Én úgy tudom, nightly minden este jön, nem 3 naponta de lényegtelen. Amit az újon észrevettem, és írták XDA-n is, hogy ha boot után gyorsan akarod a SIM-et és/vagy a lock(lik ) screen-t feloldani, akkor soft reboottal büntet. Odafigyel, hogy ne kapkodjon az ember. Most töltöm, 37%-on volt 10 perce, most 41%. lehet megoldották a gyors töltést? meglátjuk.
6.1.14 nightly
gyors! meglepően! eddig semmin se éreztem ennyire gyorsnak. Ram kezelése is kiváló, a rég megnyitott facebook vagy chrome is csak úgy előpattan.ami nem működik/nem tetszik, és nekem fontos:
-SMS-t nem tudtam semmivel se küldeni, ha beállítottam alapértelmezett programnak az app-ot FC-t köpött
-Zene hangereje nekem Piston3-mal gyenge. Pár fokkal van lemaradva a jó hangerőtől de akkor is kevés. beszédhangszóró viszont üvölt. De ezt úgyis javítani fogják.
-OTG-t duzzogva látja, hogy csatlakoztatva van, de minden más művelet fail
-Gravitybox nem megy, Xposed megy, SpotifySkip is, de a GB nem, gondolom mert CM és nem AOSP (ez azért nagy szívfájdalmam és könnyet csalt a szemembe)
-nincs le-/feltöltési sebesség mutatóAmi nálam nem jelentkezett:
-Melegedést nem tapasztaltam, egyáltalán... semmit (lehet a -3°C nem engedi )
-Nem volt sose CPU clock drop.
-Újraindulást se tapasztaltam, egyszer volt, hogy egy téma miatt a SystemUI nem töltött be, de adb rm -r paranccsal megoldottam.Verdikt:
Tetszik! Jó gyors, nekem a stabilitással sincs bajom. Igaz, látványos CM feature kevés van benne, mert az Ivan AOSP vagy tartalmazta, vagy már benne van az AOSP-ban, nem beszélve a Layers témákról. Az "Underhood" tweakek az igazán nyerőek benne. Persze nincs kész, de a tészta már csak félig nyers. Jó dolgok lesznek ebből! Én követem most őket egy kicsit, amég a MIUI MM nem lesz vállalható és nem zárja a bl-t (Sonynál ezzel nagyon megkötötték a kezemet, kénytelen voltam sony romból közel aosp-ot csinálni, mert ugye csak 1 kernel volt sony által dedikált, de erről calamites is tudna mesélni).U.I.:gyors töltést biztos megoldották, most már 46%-on van
[ Szerkesztve ]
sudo rm -rf /*
-
laci laci
addikt
-
∂яσнυη
senior tag
"Cm-ről és a benyomásról"
"Már csak arra kéne rajonnom, hogy lehet a lick screen hátteret beállítani"(elképzeltem milyen is lehet ez a háttérkép... )Eléggé erotikusra sikeredett ez a hozzászólás. Ezzel felkeltetted az érdeklődésemet a Rom iránt. Várom a beszámolót.
[ Szerkesztve ]
-
Mr.C
őstag
Megtaláltam az aranyközéputat
CM13 Miui témával
Holnap írok a Cm-ről és a benyomásrólMár csak arra kéne rajonnom, hogy lehet a lick screen hátteret beállítani, hogy egyedi kép legyen, ne pedig a téma képe
[ Szerkesztve ]
sudo rm -rf /*
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz ∂яσнυη #20755 üzenetére
Na, előbb rámírt valaki QQ-n, megerősítve téged.
A v5-öt főleg @im_baluu (a.k.a Vladimir Putin) szereti, de régebben linkeltem MIUIHU-kat és már akkor is sikert arattak.calamites akkor szerintem kérdezz rá a MIUI fórumon, másoknál mi újság.
laci laci újraindulások? Már a többi szindróma sem normális (lassú töltést kivéve), na de ezeknek azért tényleg nem kéne jelentkezniük. Nekem két hét alatt egyszer sem jött elő.
[ Szerkesztve ]
-
-
laci laci
addikt
-
heidricha
őstag
válasz laci laci #20767 üzenetére
Ez az RR a final-LP, vagy valamelyik M változat?
Az "M" Cynogenmod (13) is iszonyat lassan tölt. A 12.1-gyel nem volt ilyen gond, és az Ivan féle verziókkal sem. A lassúság egy dolog, nagyobb baj, hogy néha nem is tölt.
Autóban navi közben fogyaszt, ma reggelre tegnap este óta 83%-ra sikerült felmennie, ott meg is állt.
Egyelőre vissza is tértem az Ivan féle 2016.1.1 változathoz, pedig a CM jobb lenne, ha a töltést, és az erős melegedést megoldanák (utóbbi nem mindenkinél jelentkezik, de nálam sajnos megvan).
Ivan-hoz képes előny:
- GPS tökéletes, még a vétel is jobb, amit nem is értek. Nem akadozik, nem dobál. A melóhelyen az asztalomnál 5 holddal van pozícióm, ilyet ez a készülék más rom-mal még nem mutatott.
- A Snapdragon kamera sem rossz, tud pár trükköt, amit csak a MIUI kamera tudott eddig, pl. rendes nagy sebességű kamera. Elvileg 120 fps 720p-n, mérni nem mértem, de jó eredményt ad. Kezelésre nagyon gyors.
- UV képes kernel. Játszottam vele kicsit, elsőre azt hittem, hogy kicsi UV is instabillá teszi, de kiderült, hogy amúgy is instabil lett valamiért, az UV nem oszt nem szoroz. Mármint abban a mértékben, amiben próbáltam (max -50mV) - végülis ez nem egy nagy előny, ha jobban belegondolok
- Nem kell az első "home" érintést megismételni (ezt sem olvastam sehol, hogy másnál gond lenne - nálam is csak az Ivan-nal van)Ivan ellenben
- stabilabb (CM, ha MPdecision engedve van, elég gyakran lehúzza a CPU számot/órajelet a használhatatlanságig. nekem fagyásom is volt nem is egy, de sokat kísérleteztem a kernel beállításaival)
- nem melegszik (nem jobban, mint a MIUI) - ezért kísérleteztem a CM kernellel, mert az viszont igen
- Van gyorstöltés, navi közben is simán tempósan tölt (2.4A-es töltőről)[ Szerkesztve ]
-
-
mizoli
addikt
válasz laci laci #20756 üzenetére
Akkuidővel én sem vagyok nagyon elégedett, de egyébként rendben van.
A wifi használatod túl soknak tűnik, valami használhatja a háttérben. Ha nem számítógépről töltöd, gyorsabb lesz a töltés. Ha úgy is lassú, indítsd újra. Az egyébként is hasznos
Üzemidőn esetleg az akku kalibrálás segíthet. Ezt megteheted kézzel, de van hozzá egy kis programocska is. A hasznosságáról nem vagyok meggyőződve, de nem ártEttől függetlenül próbálj csinálni recovery-ből egy cache tisztítást, megoldhat problémákat. Végső soron csinálhatsz egy tiszta újratelepítést is, nem rossz ez a ROM, lehet, hogy nálad valami alapból nem stimmel, bár nem tudom, konkrétan mi gondod vele. Ha nagyon nem jön be, feltehetsz másik romot is A népszerűek közül ott a MIUI, az Ivan, vagy CM
calamites
Nem kell ragaszkodni a gyári böngészőhöz. Nekem a CM jött be legjobban.[ Szerkesztve ]
-
∂яσнυη
senior tag
Telegramba belinkeltem nekik a miuihus V5 öt. Hadd élvezkedjenek.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz calamites #20757 üzenetére
Beolvasta az adatok a kínai böngészőből.
Próbáld törölni az adatait.llaszlo a stabilban valóban nem lesz mód csak úgy engedélyezni. Ahogy olvasom, bootloadert kell majd hozzá nyitni.
Más telefonokra viszont van zárt bl-es root is, szóval nem kizárt, hogy idővel itt is lesz. Sony telefonokon pedig úgy oldják meg a recoveryt zárt bl-en, hogy nem a recovery partícióra, hanem a systembe teszik (bár ott eleve nincs is recovery partíció, szóval nem biztos, hogy itt is megoldható).[ Szerkesztve ]
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz ∂яσнυη #20751 üzenetére
Ott lehet is.
Kedd óta (amióta Global romon vagyok) nincs fent a Telegram. Húzós időszak van, túl sok időt venne el. De ha minden igaz jövő hét vége felé visszatérek. Ez az első alkalom, hogy hosszabb időt töltsek el nélküle.llaszlo ha jól értelmezem, root továbbra is engedélyezhető lesz a kínai romon: [link]
-
llaszlo
veterán
A zárt bootloader a rootolást is megakadályozza?
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz bozarjoska #20745 üzenetére
Sajnálom, egyelőre csak Mi Note Pro/Mi4C/Redmi Note 3-on lehet bootloadert nyitni. Kérem várjon, amíg az ön készüléke is bekerül a támogatott eszközök közé.
Valóban fent van Githubon is, erről megfeledkeztem. Bár ettől még illene valamivel jelezni, hogy az ő munkájuk, például a Contributors listbe felvehették volna a magyarokat.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz mizoli #20743 üzenetére
Pedig teljesen elképzelhetőnek tartom a Xiaomitól...
Amúgy ezt találtam rá, ha minden igaz 500 credit kell hozzá. Szóval már most kezdjetek el kommentelgetni a MIUI fórumon. Nekem már van 377 creditem, pedig emlékeim szerint annyira azért nem voltam aktív ott.Más: rajen azt mondja, a MIUI MM global bétában lévő magyar fordítás még v5-ből maradt, azért ilyen részleges. Ezt is csak úgy lenyúlták.
[ Szerkesztve ]
-
pozanos
tag
Srácok, amit még elfelejtettem írni ezzel a BL nyitással kapcsolatban, és fontos lehet: akinek diamond és magasabb szintű mi fiókja van, előbb kap megerősítő kódot. A viszonylag új, alacsonyabb rangú fiókok sokkal lassabban kapják. Ez a tapasztalat jelenleg. Bocs hogy ilyen darabosan írok le mindent, de lépésről - lépésre derülnek ki számomra is az infók, ahogy olvasom a magyar-angol fórumokat.
[ Szerkesztve ]
-
Mr.C
őstag
válasz ∂яσнυη #20738 üzenetére
Én véleményem:
Igen, fix hardver, igen, zárt a környezet, igen, a Rhájfónnál igen rá szoktak menni a dizájnra. Most ez nekem bejön. Amúgy mivel a hw fix, ezért nagyon ötltes megvalósítások szoktak születni, és számomra eye-candy, és a példa:
Nekem ez bejön, meg maga az appok dijáznja, mint pl a Paper, ami fb kliens vagy a Dark Sky időjárásnyugi, csak alátámasztom, miért akarom elcsúnyítani a készüléket
sudo rm -rf /*
-
Mr.C
őstag
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz ∂яσнυη #20731 üzenetére
Igen, szerintem is alapból rejtve lesz, de ez még nem baj.
Az USB debugging ott lehet, mi vele a baj? Itt még nem néztem meg a nyitás menetét, de Sonyn pl direkt kell hozzá.Mr. C kösz az infót, akkor újra meg fogom próbálni. Ez az update zip másban is segíthet nekem.
-
∂яσнυη
senior tag
válasz Tomi_Ohl #20730 üzenetére
Most még ugyan a bétában alapból elérhető a developer menü, de későbbiekben stabil és fejlesztői romokban gondolom a megszokott módszerrel lehet majd oldani. Szóval mezei user nem fog ott keresgélni/kutakodni.(Bár még az USB debugging is ott van. )
Nyilván előjel. De legalább látszik, hogy nem végleges a dolog. Úgyhogy nem izgulok emiatt.
[ Szerkesztve ]
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz vampire17 #20716 üzenetére
+ (#20717) pozanos köszi, így már érthetőbb. Gondolom ezzel akarják elkerülni, hogy a boltok tömegesen nyissák a telefonokat és úgy árulják.
Viszont hogy mi recovery sincs, már tényleg hülyeség a részükről.mizoli az a baj, hogy a MIUI-t is szeretem.
Persze ha új Xiaomit vennék, azt is nyitnám egyből (mert eleve csak akkor venném meg, ha már van rá pár alternatív ROM).gyurex17 ez egyelőre nem csinál semmit, csak nehogy valaminek az előszele legyen...
Mr. C jobb felső sarokban az ikonra kattintva, ahol a backup lehetőségek is vannak, ott van valahol. Emlékeim szerint lejjebb. Egyszer próbáltam, de nem működött (persze lehetett egyedi hiba is).
[ Szerkesztve ]
-
Mr.C
őstag
Cm13-at lehet twrp-ből flashelni?
Valamint titanium backupban volt olyan funkció, hogy a meglevő backup-bol flashelhető zipet csinál. De hol van?tudja valaki?sudo rm -rf /*
-
∂яσнυη
senior tag
válasz kárátékutyá #20725 üzenetére
Most ehhez legszívesebben nem írnék semmit. Te is megértetted a hozzászólás mondanivalóját. Még most raktam fel a 6.1.11et és nézegetem a témákat. Ez most épp az ios retak volt, nem éppen tucatdroid feelinget nyújt. Egyébként meg ha nekem tetszik az ios felhasználói felülete, akkor ha van rá lehetôségem, miért ne használjak hasonlót. Ja, hogy ez majmolás. Én kérek elnézést, de pont nem érdekel.
-
mizoli
addikt
válasz Tomi_Ohl #20715 üzenetére
Brrr, még elképzelni is rossz, bele sem gondolok.
Talán meg tudsz lenni MIUI nélkül is, és nincs gond, romolhatsz Bár nem tartok tőle, hogy nem nyitod ki az első pillanatban, mikor lehetséges.(#20718) pozanos
Még egy ok, hogy miért nem kell ragaszkodni a MIUI-hoz. (A legjobb MIUI a 34-es v5 forever )
Sajnálom, hogy az új telefonod már beleesett a szigorításba.[ Szerkesztve ]
-
pozanos
tag
Bocs a dupláért, de még egy fontos dolog, az előbb nem fért bele: a zárt bootloader mellé még egy kis plusz: Nem lesz semmilyen recovery a telefonon azaz megszűnik a recovery mód, még mi recovery sincs. RN3-n ez a szitu most, van már egy TWRP amit fel lehet flashelni BL nyitás után.
-
pozanos
tag
válasz Tomi_Ohl #20715 üzenetére
Igen, egy fiókkal havi egy eszközt lehet nyitni. És kalap kaka a szerver, nagyon leterhelt. Reméljük ez változik a jövőben, mire én is oda jutok hogy kinyissam. (Pl. MIUIHU miatt)
[Vampire17 Egészen addig úgy marad amíg vissza nem raksz egy olyan romot ami megint visszazarja. Hivatalos romoknál előfordulhat.
[ Szerkesztve ]
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz Fejvadi #20710 üzenetére
Havi 1 nyitás? Ha egyszer kinyitod, úgy marad, nem?
mizoli hát ha nekem lezárják az egyik bétával, az elég nagy tragédia (feltéve, hogy tényleg olyan nehéz engedélyt kapni rá, mint pozanos mondja). Képzeld el, egy hónapig csak gyári ROMot használhatnék 😱
[ Szerkesztve ]
-
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz Fejvadi #20708 üzenetére
Én meg pont most láttam, hogy úgy tūnik, az egyik kínai beta frissítés zárta a Mi3-at is. Legalábbis valaki hasonló szindrómákat tapasztalt. Ezzel tényleg elveszítené a Xiaomi az egyik vonzerejét, arról nem is beszélve, hogy még a MIUIHU/multi ROMok sem mennének fel nyitás nélkül.
-
∂яσнυη
senior tag
Sziasztok.
Valaki tud dobni egy linket a legújabb global miui mm betához?
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz blackfly #20699 üzenetére
Nem, sajnos itt is két ujj kell hozzá.
Smart lock van (arcfelismerést kivéve, utólag flashelve nem tudom, működne-e).laci laci köszi, de inkább most várok az OTA-ra.
dhgm tényleg, az egy kezes mód. Szóval ha Igric nagynak találja az 5 inchet, nyugodtan visszaállhat 4-re is.
vampire17 valami network issue-t hallottam, de van, akinél random rebootok is voltak. Hivatalos közleményt nem láttam róla.
Mr. C csak Mi4C-n és Mi Note Pro-n zárja. Egyelőre nálunk marad a nyitott, de sajnos előfordulhat, hogy a jövőben nekünk is lezárják...
-
Igric
tag
válasz Fejvadi #20697 üzenetére
Valóban szép a MI 4-is.
Amúgy a fém házas xiaomiknál mennyire tapasztalható melegedés?
Egyébként visszatérve az előző gondolatomhoz még a note3 kapcsán
valamennyire a zárt bootloader is visszatart a vásárlásától.Dhgm: köszi, hogy megosztottad a tapasztalatod
Pláne még az egészben, hogy most windows-os a telóm
-
-
dhgm
tag
Augusztusban lesz két éve nálam. Semmi, de semmi baj nem volt vele.
Mondjuk az antutu pontszámokra sokan nem adnak, de a 43-45000 pontot még mindig tudja ( mtk helio 8 magos gépek tudnak 50.000-et) szerintem ez mindent elmond róla a gyorsasága kapcsán.Hetente frissítettem a miui-t v5-el jött Kínából, most v7-nél tart. Én nem bántam meg, nagyon nem bántam meg...
Mikor megjött a bátorságom mindenféle romot kipróbáltam rajta az Oppo féle color os-től kezdve a Lewa romig, volt rajta mokee féle 6.0 android. De szerintem a miui neki való (nem láttam még olyan romot, hogy meg lehetett határozni, milyen telefonszámoknak mit jelezzen vissza ( nem kívánt hívások), ill. automatikusan fel tudsz venni beszélgetéseket meghatározott számok, ill. magántelefonszámok kapcsán.
Lehet csak én vagyok elmaradott, hogy nem tudok hasonló utólag telepíthető app-ot, de akinek mutattam senkinek nem tudta a telója.Lányom órákig játszik vele.
Anno a megjelenése előtt én is sokat gondolkoztam rajta, de mára az ára abszolut elérhető. Ezzel a tudással, ilyen áron itthon nem kapsz telót.
A miui tudja az egykezes kezeléses képernyőket is ( 3,5 4 coll)..
Imádom!
[ Szerkesztve ]
1.5 dci 2006 86LE Xiaomi MI3 miuiv7
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest