- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Xiaomi MI-3 téma összefoglaló
ANDROID 6.0 MARSHMALLOW FRISSÍTÉS
Olvasd el, mielőtt nekikezdenél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
heidricha
őstag
válasz
pozanos #28062 üzenetére
Érdekelne, ha lenne Mi3/4-re is. Egyelőre nem találtam ilyet, csak a régebbit, amit el kellett hagynom, mert pár nap után totál meghalt a GPS.
CM14.1-ből a 1205 és 06 elég gyakran reboot-ol spontán, a 07 egyelőre jó.
[ Sajnos a home gomb hiba előkerült szintén 1205-én, és nem tűnt e a 07-ben sem. ]
-
heidricha
őstag
-
heidricha
őstag
válasz
pozanos #27872 üzenetére
Próbáltam úgy is, de sokkal több és látványosabb baja volt.
Más:
MIUI 8 global devel
Ha nincs akku kímélő mód, sem alkalmazás alapú akku kímélés beálítva, akkor brutálisan fogyaszt, holott nem futott semmi. A statisztika szerint sem futott semmi, és én is tudom, mert kilőttem mindent amikor letettem a telefont.
Ha be van kapcsolva, tuti keresztbe tesz valami alkalmazásnak (pl. proxy screen lock/unlock nem működik, miába van autostart engedélyezve, plusz kivétel lista az akksi kímélőben; GPS trackereket időnként kilövi, vagy elveszi a GPS-t, hiába van kivétel listán) esetleg még a task menegerben is be-lock-olom.
Akksi kímélő módban nincs szinkron, de még push üzenet sem.Mi szokott lenni a használható beállítás?
-
-
∂яσнυη
senior tag
válasz
pozanos #23116 üzenetére
Nekem, ha Symbian akkor Nokia. Eladáskor még a vevők is rácsodálkoztak, hogy lehet ilyen gyors, mikor symbianos.
Mr.C: Értelek: Én sajnos lemaradtam ezekről a telókról. Most van egy listám sony és nokiákról amit szeretnék, de már ritkák és ha van akkor drága.
Tegnap hajnali 1körül téglaként élte világát a Mi3-am. De hamar visszahoztam szerencsére. Partíció tábla is elszállt. Nem is olyan vészes. Így, hogy először csináltam így is 30 perc alatt megtérítettem.
Persze most már látom, kb. 5perc(2 fastboot flash időtartama).
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
pozanos #22322 üzenetére
Elvileg a kínai ROM flashelése zárja azokat a telefonokat. Tehát ha egyszer nyitsz, utána ne használj kínai romot? Mert én kb így értelmezem.
k.kristof ha még a régi partíciókon vagy, akkor jobb lesz, ha pontról pontra követed az összefoglaló elején linkelt leírást, vagy fastboottal teszed fel az új romot.
Utána mehet vissza a TWRP, abból a legjobb talán a 2.8.7.0. A régebbiek jobban melegedtek, az újabb (3.0.0) pedig nem teljesen problémamentes. Az AROMA installer kifagy rajta és állítólag több rom pedig status7 error miatt nem települ (bár én még pont nem futottam bele olyanba).kárátékutyá biztos multi, ha nincs benne magyar?
Más: a MIUI csapat már gyűjti a béta tesztereket a következő telefonhoz, ami megkapja az MM MIUI-t. Ez pedig nem találjátok ki, melyik lesz: a Nexus 5. További kommentár szükségtelen...
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
pozanos #21574 üzenetére
Itt sajnos nem lehet váltani... Csak az alap 10 háttér közül lehet választani.
bagly szóval a fastboot a biztos út visszafelé?
Valószínű azért nem ajánlják a MIUI-sok a downgrade-et, mert módosított flash_all.bat kell. Akkor linkelem is a leírásba, hátha valaki nyugodtabban frissít, ha látja a visszaút lehetőségét. -
-
∂яσнυη
senior tag
válasz
pozanos #20672 üzenetére
Boccs a Pro ról beszéltem, de már mobilarénán is van cikk.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
pozanos #20461 üzenetére
Pedig már kezdtem beleélni magam.
Helyes.mizoli ez mondjuk nem baj. Annyi, hogy ha jön egy új tag, meg kell tőle kérdezni, hogy mizoli- vagy Tomi_Ohl-féle Mi3-a van-e, és az szerint ajánlani a scriptet/Gapps-t.
gyurex17 kárátékutyá hirdetett meg itt egy mangalicát, tőle kérdezd.
-
mizoli
addikt
válasz
pozanos #19759 üzenetére
Feltettem ismét CWM recovery-vel, de közben mást is kell csinálnom
Persze semmi változás.A Settings menü továbbra sem indult rendesen, most fekete képernyő, de hagytam, és egyszer csak jött a SuperSU, hogy a settings root hozzáférést kér. Megadtam, és most jól megy.
Az értesítési terület viszont időnként balra félre van csúszva.
Ez az előbb is megvolt, csak elfelejtettem megírni. -
Tomi_Ohl
veterán
válasz
pozanos #19610 üzenetére
Igen az van fent. Eddig nem volt hasonló probléma, pedig már a megjelenésétől használom (kis kitérővel).
cimp jött is, de csak a béta tesztereknek.
A MIUI fórumon nem fogalmaztak eléggé egyértelműen, ezért sokan félreértették. Én is bizakodtam benne, de most kipróbálva megértettem, miért nem publikus. -
Tomi_Ohl
veterán
válasz
pozanos #19498 üzenetére
Most jut eszembe, talán egy hete volt nálam is hasonló baki, azzal a különbséggel, hogy nálam a recovery mutatott kb 50%-kal kevesebbet, mint kéne.
Keil Walker béta tesztereknek lesz (én ugyan nem vagyok az, de van olyan "ismerősöm", szóval...
)
Ami viszont már most van, az (nem hivatalos) CM13. Mivel tegnap Ivan végre megosztotta a marshmallow kernel forrásait, sikerült már a kamerát is javítani. -
Tomi_Ohl
veterán
válasz
pozanos #18994 üzenetére
Na igen, de ez gondolom inkább azt orvosolja, ha nem működnek a mobiladatok. Nekem azzal nincs gond, gyorskapcsolókból lehet állítani, csak a beállítások Mobilhálózatok szekciója áll le.
vagyula szóval MIUI5 óta második lépés afelé, hogy megnehezítsék a root használatát. Aki akarja, szvsz eddig is használta és ezután is fogja.
s4tch már csak azért is érdekes, mert elvileg a kínai ROMban nincsenek is Google szolgáltatások, ahhoz az alapon kívül a googlenak semmi köze.
-
mizoli
addikt
válasz
pozanos #18471 üzenetére
Kösz, valamennyi adatvesztéssel túléltem.
Az FM rádiót hallgattam, és igen, ment egy GPS-t használó tracker program.
Ez a második eset volt, az elsőnél nem volt különösebb gond, csak újraindult a telefon.Azért tegnap feltettem az RR 20-as build-et, majd meglátjuk mi lesz. Eddig OK
-
mizoli
addikt
válasz
pozanos #18090 üzenetére
Csatlakozik, nem az a gond, hanem az automatikus újracsatlakozás nem megy.
Pl. be/ki kapcsolom a repülő módot, akkor nem kapcsolódik automatikusan vissza a wifi a beállított hálózatra.Még valami olyat is elő lehet bányászni, hogy:
"Nincs érzékelhető internet-hozzáférés, ezért nem kapcsolódik automatikusan"
Jó kis feature -
Drenadar
veterán
válasz
pozanos #18090 üzenetére
Jah igen megvan, csak keresgélni kellett... itt az oldalon a play-ben nagyon nem egyértelműek a saját alkalmazások, és kicsit hiányolom, hogy legyen egy olyan rész amiben csak azok az alkalmazások vannak ott, amik fizetősek de mégis megvan nekem...
Reggel volt egy kis virusom is... érdekes mód azóta nem tudok a win file kezelővel ftp-re csatlakozni
(eddig mindig ftp szervert nyitottam a telefonra és úgy töltögettem dolgokat... )
valaki help?
(def. programoknál én nem találtam meg, hogy mit is kellene.... )A mai napom azon túl hogy megjött a telefon egy kész káosz és katasztrófa semmi sem sikerül, nagyon sok időt szartam el a telefonra, pedig csináltam már pár ilyet
//Ma kb csak ezzel foglalkoztam... erre ment el a mai napi szabim... hurrá.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged