- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- DIGI Mobil
- Magisk
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Megvan a tizedik Redmi Note 12 is
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
Xiaomi MI-3 téma összefoglaló
ANDROID 6.0 MARSHMALLOW FRISSÍTÉS
Olvasd el, mielőtt nekikezdenél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pengwin
addikt
Nehogy már elvárás legyen az LTE az ajánlotthoz...
Hol van lefedettség?
Mennyibe kerülnek az LTE díjcsomagok?
Mégis mire használna ki az ember akkora sávszélességet mobilon? Talán 4 laptop tetheringel majd egyszerre a mobilodról? Mind a 4-12 GB adatforgalmon belül, off korsz...
Néha úgy érzem páran kicsit elszakadtak a magyar valóságtól.[ Szerkesztve ]
Üdv, pengwin
-
gaben88
őstag
válasz Mr.Csizmás #74 üzenetére
Köszönöm!
Ha egyszer kilépek a Nexus 4-ből, akkor lehet bepróbálok egy ilyet. Addig is viszont kipróbálom a MIUI V5-öt a jelenlegi telómon.
iPhone 13 Mini, PS5, PC, iPad (10th gen.), Switch OLED, Steam Deck, Quest 2
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz Peterson_ #87 üzenetére
Tudom, hogy nem a mi véleményünkön múlik, hogy jó-e.
(#91) ronson
Mert aztán 4G nélkül nem lehet élni, meg nem lehet vmi ajánlott. Hova jutottunk.
A-GPS és GLONASS(#95) student
No offense, meg ízlésen nem vitatkozok, de a tucat szappanforma szerinted miért dizájnosabb?[ Szerkesztve ]
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
student
őstag
nem rossz cucc de sztem az S4 ergonómikusabb és dizájnosabb.
És kisebb is valamennyivel ugyanakkora kijelzőméret mellett. -
iSonic
addikt
na ezt a tesztet vártam
-
vicces1
aktív tag
válasz agressor12 #86 üzenetére
Hogyne lenne, ha ennyire nem tudsz róla semmit akkor minek írogatsz hülyeségeket.
Még magyar fejlesztői oldal is van, minden pénteken frissítés:[link][ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi2s, Mi4c, Mi5s plus
-
ronson
őstag
Nincs 4G LTE és ajánlott? A kameráról nem is beszélek.
Gyerekek, ne égessétek már magatokat!Ok, hogy jó soc, egyedi dizájn, jó aksi és látszik az igyekezet, hogy szeretnének kilépni a tipikus kínai ipari hulladék árnyékából, de ehhez még jobban oda kell tenniük magukat.
Egy kérdés. A GPS, az A-GPS, vagy GPS+GLONASS-e már?
A kínai telefonokra pakolt GG-al meg, kicsit szkeptikus vagyok, hogy valóban ellenállnak-e a karcoknak.
[ Szerkesztve ]
-
z0d1AK
nagyúr
válasz agressor12 #86 üzenetére
Gyárilag nincs, ahogyan magyar nyelv sem, azonban ha ráteszed a MultiLanguage ROM-ot (ami öt perc és kb. felhasználói fejjel is megtehető), akkor megkapod mind a kettőt, azaz a Google Play-t és a magyar nyelvet is.
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
vicces1
aktív tag
válasz #13110016 #83 üzenetére
Majd ez a topic is szépen letisztul, néhány hét 1-2 hónap múlva és azok a fórumozók fognak itt "eszmecserélni" akiknek megjött az MI3 és oda meg vissza vannak érte, és a topic csak egyre nő és nem hal be pár hónap után. Mivel itt lesz mit megosztani egymás között, az állandó rom fejlesztgetés stb. miatt. És akik most negatívkodnak szépen eltűnnek a kreált "érveikkel". Aztán ha visszanéznek pár hónap múlva, netán élőben a kezükbe kerülne egy ilyen készülék vagy akár egy Mi2 akkor majd elcsodálkoznak.
Xiaomi Mi2s, Mi4c, Mi5s plus
-
pengwin
addikt
válasz agressor12 #66 üzenetére
Pont a MIUI-val szemben felhozni a Google supportot érvként
Nézd meg a régebbi, esetleg kicsit olcsóbb Xiaomi telefonokat: azok is kapják a frissítéseket, jön a 4.4-re épített rendszer is rájuk.
Egyébként egy jól optimalizált és használható 4.1/4.2/4.3-ra épített egyedi felület egy átlagfelhasználónak sokkal hasznosabb, mert okosabb és több egyszerű testreszabási funkciót kínál, mint a stock 4.4, és szvsz lehet a stock rendszer nem fogja utolérni egy Nexus-support ciklus alatt sem a legjobb custom felületeket felhasználóbarátságban. (NEM a TouchWiz-re gondolok ) Persze minden rámókolható a nexusra, ez az előnye, de az eccceri okos telefon lyúzernek inkább az out-of-the-box funkciók kellenek.
Analógiaként: nagyszerű dolog az Arch, de azért alapszintű felhasználásra inkább egy Ubuntu LTS-t ajánlanék átlagfelhasználónak
Zavaró, hogy a Nexus rajongók már zsigerből leszólnak mindent, pusztán a rendszerverzió száma miatt.[ Szerkesztve ]
Üdv, pengwin
-
vicces1
aktív tag
Az nem a 32GB-os, de mindegy.
[link]
100-ért bejön az országba, de akinek nem volt a kezébe vagy nem használt miui rom-ot az ne fikázza, mert fogalma sincsen.
Ahogy itt már komoly használó sőt fejlesztő is megjegyezte "évekkel le vannak maradva" a miui gyári csúcstelókhoz képest fejlesztésben és koncepciókban, de Te vegyél samuteniszütőt. Ja gondolom, ha ez is már közel egy éve lesz a piacon nem ennyi lesz az ára. Talán szerencsésebb lenne összehasonlítani azzal az árral amivel a Note3 kijött! Mennyi is az annyi? le se merem írni.Xiaomi Mi2s, Mi4c, Mi5s plus
-
BazsiBazsi
aktív tag
Jöhetnének hivatalosba is gari nélkül nem merem bevállani
-
z0d1AK
nagyúr
Ennyiért nyitott a Huawei Ascend P6, mégis viszik, mint a cukrot még mindig itthon (igaz, elsősorban szolgáltatónál).
De akkor a Lenovo is szar lesz ennyiért? Mert hogy ha jön a Vibe Z, hasonló specifikációval, biztosan lesz ennyi, sőt több is.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Szuperjó, de gyerekek egy kínai mobilért 120eFt-ot kiadni? Háááát...
-
Peterson_
addikt
Minimális az eltérés, és egyébként ennyi azonos típusú stock telefonok között is simán előfordul.(Gyári Note-ok 31000-36000+-ig kapnak pontot)
-A jobb optimalizálás kijelentéséhez sincs elég tapasztalat szerintem.
Na de mindegy, tényleg csak arra akartam célozni, hogy két azonos SoC tesztben való megítélése között szerintem(!) eltúltört a különbség.
Az alázást bizonyára nem az említett két modellre értette.[ Szerkesztve ]
Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
gaben88
őstag
Itthon lehet kapni valahol ezt a telefont?
iPhone 13 Mini, PS5, PC, iPad (10th gen.), Switch OLED, Steam Deck, Quest 2
-
nagyúr
válasz agressor12 #70 üzenetére
Mert mondjuk ez tetszik nekik és kielégíti az igényeiket?
-
törölt tag
válasz Jeanne d'Arc #68 üzenetére
A vékonyat szereted?
-
addikt
Nagyon durva készülék. Gyönyörű, leesett az állam hogy milyen vékony. Hú.
iPhone felvásárlás előfizetéses is!
-
madgie
titán
válasz agressor12 #66 üzenetére
Az a baj, hogy úgy indítottál a topikban, hogy ha valaki nem a te preferenciáid alapján nézi a a dolgokat, az elvakult. Nekem sem kell ez az Mi3, mert nagynak tartom (főleg a készüléket magát), a kijelző mérete miatt a Nexus 5-öt is nagynak tartom... mégsem mondom mindenkinek ,hogy Moto X-et vegyen, meg hogy elvakult
szerk: amúgy az expansys-es motorolások kezdhetik dörzsölni a tenyerüket, most szóltak vissza, hogy az enyém is feladásra került (meguntam a papírvakerát, utánvéttel kértem).
[ Szerkesztve ]
-
Peat;)
veterán
Hihetetlen mekkora a hype még mindig a telefon világában, sok éve tart és töretlen. Az adott készülék gyorsabb valamivel mint jópár másik, valamivel olcsóbb, de garanciális ügyintézés hosszabb, körülményesebb, bizonytalan még itthonról is megvásárolva. Én ekkora összegben gondolkodnék telefonon eszembe nem jutna ennek a megvétele, az hogy 20%-al gyengébb egy telefon mi a jó fenét számít használati szempontból...kb csak a játékok profitálnak a plusz erőből, amelyek 98%-a androidon szánalmas minőségű. Egyedinek elég egyedi, meg megértem hogy sokaknak nagyon tetszik, nekem is tetszik, kíváncsiságból elolvastam, nem erről van szó, csak arról hogy ennyien meg is vennék ami nekem már kicsit fura és a felpörgetett vásárlási láznak tudom be, aminek az okát tényleg nem értem. Akkor meg minek írok ide mi...jogos
-
madgie
titán
válasz agressor12 #61 üzenetére
Ja, a Nexusban biztos különleges az 2300 mAh akku, amiért nem "plus" nálad a 3050-es az Mi3-ban
Peat: gondolom feleséget is úgy választasz, hogy melyik mennyire hajlamos lebetegedni, meg mennyire tolerálja az antibiotikumokat. Számomra legalább ennyire furcsa legelső helyre hozni a szervizes dolgokat. Igen, lehet baj az adott kütyüvel, de hogy a legelső szempont az legyen egy műszaki cikk vásárlásakor, hogy mi lesz, ha elromlik? Fura, no.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz agressor12 #61 üzenetére
Én meg mondjam azt, hogy kicsit elvakult vagy az N5 irányába?
A választás lehetősége szabad.(#60) Peterson_
Gondolom a jobb optimalizálás és jobb benchmark eredményekre érti Rusi az alázást.[ Szerkesztve ]
-
Peterson_
addikt
Köszi a tesztet srácok.
Az biztos, hogy a gazdája jól járt vele
Nagyon bejön az egész, a MiUI-t is szívesen kipróbálnám huzamosabb ideig.
Viszont a hw-s értékeléssel kicsit elszálltatok szerintem, mert igaz, hogy brutál erős a SoC, de arra kb semmi ok, hogy ekkora magasztalás övezze.
-Nem igazán látom, hogy porrá alázna bármit is, konkrétan "csak" pontosan ugyanolyan erős, mint a G2, vagy a Note 3.Persze az ár miatt nem mindegy, de a feljebb említett két telefon közül egyiknél sem volt ennyire magasztalva a S 800.
[ Szerkesztve ]
Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
z0d1AK
nagyúr
A szürke import és a sufni GSM azért nem keverendő össze. Itt is ténylegesen szürke importról van szó, azonban megfizetésre kerül minden költség, tehát jogtiszta forrásban érkezik a vásárlóhoz a telefon. Ráadásul nem a kínai eladóhoz mész, aki a kínai szabályok szerint javítja meg a telefont, hanem a magyar eladóhoz, aki a magyar jogszabályok szerint köteles eleget tenni a jótállási kötelezettségnek.
-
pengwin
addikt
Olvass vissza, az is olyan kínai garanciás, mintha kintről rendelnéd. Aláírom, hogy így csak Magyarországon belülre kell küldözgetni, de ez akkor sem hazai garancia, hanem a szürke importos, sufniGSM-es fajta, vagyis tessék más csúcstelefonok sufniGSM-es áraihoz hasonlítani az itthon kapható Mi3 árát, és akkor máris nem annyira best buy.
Egyébként úgy tudtam MA! szabály, hogy nem adnak Tetszettnél jobbat egy Mo.-on HIVATALOSAN nem kapható készüléknek. Egyébként nem akadékoskodnék, nekem csak a mérete és a microSD hiánya az, ami nem tetszik, megértem az ajánlottat is, de egyáltalán nem következetes.
[ Szerkesztve ]
Üdv, pengwin
-
Csapoati
nagyúr
válasz FireFox1996 #46 üzenetére
En nem is mondtam, hogy megvennem, de azert jo, hogy ilyen motyok is jonnek Kinabol.
#55: iOS 1-6-ra gondoltam.[ Szerkesztve ]
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
HUTCHDB
nagyúr
Az iOS 7 azért rossz összehasonlítás, mert a miui v5 hamarabb jelent meg ezzel a kinézettel, ezekkel az ikonokkal.
Az más kérdés, hogy maga a miui általánosságban erőssen hasonlít az iPhone kezelőfelületére." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Neurotoxin
őstag
Na ez már igen! A Feedbackban szereplő ikonok zseniálisak, főleg a hálózati problémás-antenna szerelős
19 éve a PH! lapcsaláddal!
-
Haneto
tag
Tegnap rendeltem én is egyet. Kértek minden féle képet meg közüzemi számlát. Megkapták csak minden lényeges dolgot kitakartam. Jó volt nekik úgy is. Közben raktáron is van a telefon szóval remélem pár nap és csenget a futár. Minden estre enyhén meglepett ez a fajta vásárlás. Nem találkoztam még ilyennel.
De! Most már csak türelmesnek kell lennem. Várom az emilt, hogy feladták.Realme GT Master Edition
-
nagyúr
válasz FireFox1996 #51 üzenetére
A cikk tárgya külföldi beszerzés.
De mint kiderült itthon is beszerezhető már.96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
nagyúr
Kapható itthon. Tessék olvasni a topikot, ne csak write-only-ban tolni.
(#46) FireFox1996
Lásd fentebb.
kamera, kategóriás(#48) z0d1AK
Na igen. Még kínai webshopokban is ritka a 64-es mint a fehér holló. 128-as verziót meg nem is láttam még.
Hogyha 32 GB-os lenne a legkisebb, akkor nem gondolkodnék rajta.
De így, hogy nem bővíthető, hosszú távon kevés a 16 GB szvsz.[ Szerkesztve ]
-
tom956ster
aktív tag
Meglepett a végén az ajánlott. Tényleg megvan kenve minden földi jóval a vas, de azt gondoltam, hogy a support oldal miatt le lesz húzva Tetszettre, ahogyan az rendre lenni szokott a kínai beszerzésű cuccoknál.
Egyébként, ahogy írták többen is, akkor már inkább N5 vagy G2 ennyi pénzért.
A MIUI meg egyenesen szuper!!!3D civil engineer / Dell Precision M7720 /desktop workstation: Gigabyte GA-Z170XP SLI | i5 6600k | 2x16 GB Jigsaw|2 x ASUS GTX 1060 6GB | Server: HP Gen 8 Microserver
-
z0d1AK
nagyúr
Érdeklődtem a nagyobb verziók után, de azt mondták, hogy egyelőre beszerezhetetlennek tűnik. Egyelőre csak előrendeléseket vesznek fel rá, de amint tudnak hozni lesz 64-es, illetve érdeklődés esetén 128-as is, bár gondolom utóbbi lesz a nehezebb menet, na meg húzósabb ár.
-
nagyúr
-
FireFox1996
őstag
- nem is olcsó így vámmal együtt, 120k...
- A Camera hiába, hogy "13 megapixel, autofókusz Sony Exmor szenzor, Philips dual LED vaku", a szemeimben kb. olyan, mint a többi közép categóriás kínai teló camerája...
- Formája emlékeztet LG sorozatára.
- Garancia miatt ennyi pénzért lehet, hogy jobb itthon nézegetni telefont...<< Nem szabad félni a kudarctól, játszd végig a játékot ! >>
-
pengwin
addikt
Köszönjük a fórumtársnak a felajánlást!
Azért egy ilyen processzorú-kijelzőjű telefonnál jó lett volna játékélményt/mozizást is tesztelni (vagy csak én vagyok vak és nem látom a cikkben?).
Meg tudtommal mivel nincs itthoni garancia, nem csak Tetszett plecsnit kaphatna?Üdv, pengwin
-
Csapoati
nagyúr
Nem semmi. A forma mondjuk nekem nem jon be (a szogletesseg miatt). Ez a Miui tema viszont engem az iOS-re emlekeztet (pre 7.0), de ettol fuggetlenul szep.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
kbyte1024
veterán
Nagyon szép és über brutál teló tuti jobban van optimalizálva mint a nagy gyártóké.1.1 giga szabad a ram-ból?? az se gyenge érték!
Csak a halott látja a háború végét. - Platón
-
z0d1AK
nagyúr
Maga a webshop talán csak pár hónapja, de voltam a HQ-ban, ami egy kis nyíradonyi (Hajdú-Bihar megye) bolt, az elvileg megvan már jó pár éve. Érte mentem, mert nekem oda-vissza 1,5 óra buszozás és olcsóbb, gyorsabb volt, mint a GLS.
Maga a bolt semmi extra, de Xiaomit tudtak mutatni egy egész dobozzal, Mi3-at és Hongmit egyaránt.| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
nagyúr
válasz agressor12 #5 üzenetére
Egyértelmű: Mi3.
(#8) John104
A gyártótól hogyan és mennyiért?(#14) MuzikJunkie
Megjelenése óta (október talán?) nem hinném, hogy csökkent volna az ára és 1-2 hónap múlva sem fog.
Ez nem a kétforintos kínai gagyi.(#17) z0d1AK
És megint csak:
Mióta léteznek ezek?96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
Cyberpunk
félisten
Jó készülék. Nekem MI-2S volt tőlük. Nem lehetetlen beszerezni, csak hát vállalni kell a kockázatot, ha netán garanciás probléma van nem kis idő az ügyintézés.
Ez viszont komoly Nokia Lumia nyúlás, ami persze nem baj. Perelni úgy sem tudják, vagy nincs értelme.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
Steve1207
veterán
válasz Crafter32 #31 üzenetére
Nem hardver szinten lett azért megítélve úgy érzem, kb ugyanez van mindegyikben, pár plusz pont nem számít ezekben a kategóriákban már, de ki kell azért emelni. Szofverben, optimalizálást, egyediséget és frissítéseket egybevetve kb így jönnek nálam droid vonalon: Xiaomi, HTC, Nexus, LG, Huawei és így tovább már évek óta... úgyhogy elég előkelő helyen szerepel.
A kételkedőknek ajánlom még a V2-es és V3-as rendszert, igazi csemege volt anno
.
-
atike
nagyúr
Határozottan üde színfolt... Nem vagyok egy MIUI rajongó, de ez tényleg tetszik. És mellé még a telefon is korrekt...
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz agressor12 #5 üzenetére
Igen, jól írtad, a döntés egyértelmű: a MI3-at választanám!
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Crafter32
őstag
Jó volt elolvasni, hogy létezik más is, mint a jól bereklámozott márkák. Aki a legtöbb testreszabás lehetőségét keresi biztos megtalálja a számítását. Viszont egy telefont nem a HW teljesítménye alapján kellene megítélni egy tesztelőnek . Az Op rendszer optimalizáltsága sokkal fontosabb szvsz. Biztosan jó ebben is a telefon ahogy olvastam és jó látni van választási lehetőség.
[ Szerkesztve ]
-
madgie
titán
Nekem mondod? Tegnap rendelni akartam egyet, de hát ezeknél nem egyszerű a móka. Kéne nekik pár személyi iratról fotó (!), meg ha nem a lakcímkártyádon lévő címre jönne a csomag (értsd: munkahely) ,akkor a munkahelyről is papír, hogy jogosult vagy átvenni ott a csomagokat. Na itt stornóztam a rendelést...
[ Szerkesztve ]
-
premete
veterán
Főleg hogy egész jó árban van az expansysnél:
@ samsung gari: Nekem 2 samsungom volt, mindkettőtől megvonták a garanciát, az egyiknek (szerintük) túláramot adtam a gyári samsung autóstöltővel, a másik (szerintük) nedvességet kapott, és attól pattogott le róla a festék.
[ Szerkesztve ]
Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
z0d1AK
nagyúr
Azért egy akármilyen gyártói garanciát, azaz amikor beviszed a gyártó szervizében és ott ingyen megjavítják, jogszabályok védenek, stb. ne hasonlítsunk semmilyen esetben sem egy kínai garanciával, amikor is saját pénzen visszaküldöd a terméket a világ túlsó felére, ott csinálnak vele amit csinálnak. Legjobb esetben néhány ezresért talán egy hónapon belül visszakapod (igen, ilyen eset gyári garanciával is lehet), azonban rosszabb esetben... Ugye jöhet a szarakodás a sárgánál, esetleg nem is akarnak javítani, megszűnnek létezni, jogszabály biztos van Kínában is erre, de tegye fel a kezét, aki ezekkel ténylegesen képben is van és igény esetén el is tudna járni.
Tehát egy "szar" hazai gyári garancia is ezerszer jobb, mint egy kínai.| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
-
törölt tag
Komoly telefon
Külső is szép, HW durva DE inkább nexus -
Retekegér
HARDVERAPRÓD
-
solaris17
aktív tag
Simán vennék egy ilyet.
Phenom II X6 | 8 GB CORSAIR XS3 | Kingston V300 | HD 7790 | Creative X-FI Fatal1ty
-
hito
nagyúr
Rusi! A manuális záridő tartományt megsúgnád?
[ Szerkesztve ]
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
MPite
tag
Bennem is ez merült fel, a Moto G a hazai forgalmazás hiánya miatt kapott csak egy Tetszett plecsnit, pedig azt nem is kell Kínáig küldeni a garanciáztatásig, ár/érték arányban pedig verhetetlen.
Ettől függetlenül elképesztő ez a telefon, de ennyi pénzért semmit nem mernék rendelni Kínából.
-
satz18
őstag
Akkor szted a kínai rizsföldek széléről származó supportos árat a gyári garis árhoz kéne hasonlítani, ha korrekten szeretnék eljárni? Szted a sufni GSM-es support mennyivel rosszabb mint a nem létező kínai?
"A SZERZŐDÉSES JÓTÁLLÁSRA VONATKOZÓ TUDNIVALÓKA xiaomishop.hu webáruház mobiltelefonra és annak tartozékaira (továbbiakban: a “Termék”) a vásárlás dátumától számított az alább megjelölt határidőig jótállást vállal. A xiaomishop.hu csakis a kínai gyártói garanciát tudja kihasználni. Meghibásodott készüléket a xiaomishop.hu címére kérjük eljuttatni. (A szállítási díj minden esetben a vásárlót terheli) A telefonok garanciális ügyintézése Kínában történik!
"[ Szerkesztve ]
Asus G513QY, Samsung A52s 5G
-
z0d1AK
nagyúr
Xiaomishop.hu - itthoni forgalmazással, hazai garanciával tolják bruttó 135 ezerért a telefont. Én is beszereztem egyet tőlük.
-
Drughi
addikt
Nem kötözködés, de egy prémium kategóriás Samsung telefonnak pont a legnagyobb előnye a garancia. Az, hogy házhoz jönnek és a konyhaasztalon cserélik ki a kijelződet, ha úgy van.
Ez pedig csak a 24hós gyári (+2hó extra) garanciával él.
A gsm gari kb semmit sem ér.
Persze mindezt úgy mondom, hogy tudom a xaoimra 0 garancia van itthon.Nyugodtan számolhatod az N3 árát 156.990-nel a linkelt oldal alapján.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14T
-
FET-MEN
veterán
Nagyon durva gép. Kéne. Jó cikk, köszönjük
Iphone 7
-
MuzikJunkie
aktív tag
Az árat picit erősnek tartom, de ismerve a kínai arcokat, 1-2 hónap és 70-80 ezerért utánad dobják. Amúgy egy állat a telefon, kicsit olcsóbban kellene, bár tény, hogy nem gagyi cuccokból talicskázták össze.
A rendszer meg... először a Vowney V5-re telepítettem MIUI-t és lehidaltam tőle. Hiába volt a rom portolva, kapásból kétezerrel megdobta az AnTuTu pontszámot, ráadásul annyira komolyan veszik a bug reportot, hogy hetente jöttek ki frissítések. Bár az is igaz, hogy sima androidhoz képest igényel némi megszokást a használata.
Egyre többet látom kínai telefonok specifikációjánál, hogy "Sharp display", vagy "Sony camera" stb. A nagyobb kínai gyártók már igenis törekszenek a minőségre, ennek ellenére nem szállnak el az árak.
[ Szerkesztve ]
Nokia N73 - Nokia N82 - Nokia N95 - Nokia 5800 Xpress - Nokia N97 White - ZTE Blade - Motorola Defy - LG L9 - Galaxy SIII White - HTC Sensation - Motorola Atrix 2 - Vowney V5 - Xiaomi Redmi Note - OnePlus One - iPhone 6 Plus - iPhone 7 Plus - iPhone X - iPhone XS Max... (>‿◠)
-
Blyan
félisten
Azért nem semmi, hogy ajánlott lett valami, ami hazai forgalomba nem is lett hozva, garanciális és egyéb dolgok jóval macerásabbak.
Mindezt nem a készülék ellenében mondom, mert tényleg nagyon ott van a szeren.
Csak az elv a fura.[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
M3oH
addikt
Tetszetős. Itthon ennyiért tarolna, de kínából nem rendelnék ilyen drága telót.
-
Steve1207
veterán
Én is kisebbet várnék, mert a kávával túl nagy lett nálam. De még mindig bitang
A V5-ös MIUI-hoz annyit, hogy pont az lett elszúrva, ami egy telefonba kell, a névjegykezelés. Szép, szép, a tárcsázó része jó ugye, de a névjegyeknél többet vártam volna egy kicsit, V4 valahogy letisztultabbnak hatott.
.
-
szabakaa
aktív tag
Hú, elfogotott a Must Have érzés.
[ Szerkesztve ]
Intel Core i5-13400F; Sapphire PULSE AMD Radeon™ RX 7700 XT 12GB; 48GB-DDR5-5600; Asus Prime B760M-K; Kingston NV2 1TB M.2 PCIe NVMe
-
John104
csendes tag
én is berendeltem a gyártótól egy 64 GB-s változatot, mert az S1 óta ismerem a MIUI szoftvert, és nekem is nagyon bejön.
Gyári vassal pedig, portolás nélküli megoldással, igen jó lesz, vagy jó is, ahogy a tesztben olvasható.
A rendszeres (heti szintű) ROM frissítési lehetőségről pedig nem szabad elfelejtkezni, ilyet nem minden mobil mondhat el magáról.John
-
Silentfrog
veterán
Látszik, hogy a cikkírónak tetszett a telefon mert a ez elég érdekes mondat az elkészített képek tükrében.
"Viszont azt se mondhatjuk, hogy új fotós királyt avathatnánk, mert azért a képek minősége nem kiváló."
Így van, nem kiváló,hanem ettől a telefontól ép megfelelő,ha összességében nézzük a telefont.
-
S. Szabi
őstag
Húúú de szép telefon lett Ebből kéne egy 4,3"-s kiadás (max ~125mm hosszú mérettel, fekete hátlap és cserélném az Xperia P-t
-
Drughi
addikt
Nekem is a Miui V5 van a telefonomon és agyonveri bármely gyári droidot, vagy másik főzött romot.
Tényleg nagyon el van találva.
Kíváncsi lennék mennyivel jobb egy erre a rendszerre épített telefonnal.A vas kíváló, hátha megjelenik itthon is valamelyik gsm-nél
Xiaomi 14T
-
satz18
őstag
Ma már egy 32GB-os Lg G2-t is lehet ennyiért kapni és a note 3-nak is majdnem ennyire lement már az ára, szóval én azért nem mondanám olyan egetrengetően jó ajánlatnak.
Asus G513QY, Samsung A52s 5G
-
Wajk
addikt
méret a lényeg
a MIUI v5-el kapcsolatban egyet értünk, és mindjárt is a v6 is...anno a Z1-et tapogattam meg mert 1:1 a képernyő és fizikai méret vele.
ami jó, az jó. Nekem nagy de remélem a toppon maradnak és lesz Mini is majd...[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anime filmek és sorozatok
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- World of Tanks - MMO
- Elite: Dangerous
- Mikrotik routerek
- Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- 2024 - Már fut a Steam téli vására (PC)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB Green, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Zöld, 1 Év Apple Garancia
- iphone 14 Pro 256 GB - használt, független, 240 000 HUF
- Honor 200 Pro új, 12/512GB black eladó!
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- iPhone 16 Pro Max 256 GB Black Titan - Bontatlan - ApCom
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest