- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung SmartTag2 teszt
- Mobil flották
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
-
Mobilarena
Xiaomi MI-3 téma összefoglaló
ANDROID 6.0 MARSHMALLOW FRISSÍTÉS
Olvasd el, mielőtt nekikezdenél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi_Ohl
veterán
-
mizoli
addikt
válasz
Fejvadi #31755 üzenetére
A Galéria app nem tud invertálni?
Vagy ha van olyan a Galéria - Szerkesztésben (nálam van), hogy "Görbék", akkor a bal alsó sarokból a bal felsőbe, a jobb alsó sarokból a jobb felsőbe húzod a pontot, az invertálás.
MIUI-on em tudom megnézni, mert nincs fent, főleg MIUI 10 nincs. -
Milestone2
nagyúr
válasz
Fejvadi #31732 üzenetére
Én is már csak ide Mi3-ba járok be, meg a Windows Insider-be...
Az ÖSSZES Sáomi topikba érkeztek nagyon képzett fiatalok, akik gusztustalan mód leugattak, majd segítséget kértek, vagy fikáztak ha hírt/pletykát dobtam be, majd két nap múlva megosztották máshonnan ugyan azt...
...éljenek boldogul, keresnek pár helyről azóta is, de a közös topikokban NEVER MORE! Múlt héten a végleges törlést is elindítottam a Logoutról/Mobilarénáról...de aztán azt még elnapoltam...
Úgy felhígult a mezőny, hogy "hígoskodjanak" maguknak...
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Fejvadi #31716 üzenetére
Helló, de rég láttunk!
Lényegében Mile már megválaszolta a kérdést. Negatív módon nem változtatja egyik régió sem a telefon működését, egyedül talán a kínai az, amivel így hirdetések is megjelennek. Én múltkor egy ideig az indiai régiót használtam, mert így extra opciókat kaptam gyorskártyák közé és az online zene is elérhető volt a Témák app mellett.
A Bosznia-Hercegovina meg ilyen szempontból tisztább, olyan, mint amilyen itt is volt a GDPR előtt. -
-
s4tch
veterán
válasz
Fejvadi #29871 üzenetére
Tényleg, neked számít a sötét háttér. Az amolednél sötétebbet nem találsz, nálam a Pro 6 is éjfekete, ha éppen olyan a háttér. Ezen kívül ROM szempontjából a Oneplusok elég erősek szoktak lenni, még azt sem tartom kizártnak, hogy legyen a OP5-ra miui. De ha nem használsz fülhallgatót, nem érdekel a jobb kamera, a fém ház, az amoled, a b20...
Jó lesz a bevált Mi-vonal is.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Fejvadi #29860 üzenetére
Ha a plusz 35k nem gond, akkor Op5-öt, a vélhetően jobb custom ROM támogatás miatt. De kb ennyi volt a különbség a Mi5S és Op3T közt is, és Mi5S lett, pont azért, mert ettől többet már nem akartam telefonra költeni, szóval valószínűleg az általad említett kettő közül mégiscsak a Mi6-ot választanám. Túl sok különbség úgysincs hardverben, ami nekem számítana.
markussandor a Redmiknek is ugyanolyan jó támogatásuk van MIUI verziók terén, de Android verziót általában csak egyszer lépnek (mediatekesek meg egyszer sem). Persze jövőben ez változhat.
floratm nem voltál még itt, amikor zolikaDB fórumtársnak Mi Padje volt (első). Gyászos volt rajta a MIUI; a források nélkül felépített, bugos CM11 is jobb volt állítólag.
Mondjuk Mi Pad 2-ről már nem hallottam ennyi rosszat, 3-nál reméljük, hamar fixálják ezt a probelmat... Csak azért írtam ezt le, mert igen, el lehet rontani a tabletes MIUI-t is. -
Milestone2
nagyúr
válasz
Fejvadi #29853 üzenetére
Köztük sajnos.
Ezek kapnak csak China ROM heti fejlesztést
Mi 6 / Mi Note 2 / Mi MIX / Mi 5c / Mi 5s / Mi 5s Plus / Mi 5 / Mi 4S / Mi 4c / Mi Max 2 / Mi Max 64G(128G) / Mi Max 32G / Mi Note Pro / Redmi Note 4X/Qualcomm / Redmi 4X...és ezek Global ROM frissítést
Mi MIX / Redmi Note 4X/Qualcomm / Mi 5 / Mi Max 32G / Mi Max 64G(128G) / Redmi 4X / Mi Note 2 / Mi 5s / Mi 5s Plus / Redmi Note 3 Qualcomm / Redmi 3X/Redmi 3S/Prime (elméletben, mert pl a Mi Max 64-em se kapott már 3 hete) -
Mr.C
őstag
válasz
Fejvadi #29847 üzenetére
már nem hetente adnak ki frissítést
mások:
Komolyan mondom, kezd elegem lenni az androidból. OP5 8 giga ram és még mindig képtelen framedroppok nélkül működni (xda-n IS olvastam). Mipad3-at kiadják úgy, hogy a stable rom-ban nem működik rendszeresen a noti bar? Google a saját Pixel telefonját max 2 évig garantálja, hogy támogatja szoftveresen? WTF? Övé az android egésze, nála a hw, minden adot egy remek optimalizálásra de nem, nem kell. Nem azért, és remélem nem flame, de az iPhone-ok ebben vezetnek, majdnem 90%-nak a legfrissebb oprendszer van rajta. Komolyan mondom, ha az iPhone 8 kijön úgy, hogy AMOLED, USB-C, 4GB RAM veszek egy olyat akár 300K-ért... siralmas a mai android helyzete... -
Milestone2
nagyúr
válasz
Fejvadi #29770 üzenetére
Fejvadi. Igen, eddig sikerült így.
De, olyan volt pàrszor hogy a Global TWRP alól nem bootolt, csak ha ràengedtem TWRP-ben egy superSU.zip-et, majd azonnal egy SUCleaner.zip-et.
Nem értek hozzà, TWRP elàllít valamit, asszem a boot.imgben, ezt hozza vissza alaphelyzetbe a 2 zip. -
mizoli
addikt
válasz
Fejvadi #29708 üzenetére
Ilyenek ezek a mai kalózok. Minden ok nélkül kiátkozzák a teljesen ártatlant
Pedig még egy jó üzletet is ajánlottam.Hogy áll a Mi6 project? Nem olvastam az illetékes topikban, hogy megrendelted volna, vagy csak elkerülte a figyelmemet.
-
mizoli
addikt
válasz
Fejvadi #29622 üzenetére
Minden így van, ahogy írtad.
Nem az a lényeg, hogy mit kezd az adatokkal, hanem, hogy egyáltalán gyűjti. Elvi kérdés. A Xiaomi egy gyártó, az a dolga, hogy jó készülékeket csináljon.
A google-t meg a face-t arra a célra alapították, hogy mindent megtudjanak rólunk, és ezt a tudást adják el a hirdetőknek, meg mittudomén. Ezt nem titokban csinálják, az "ingyenes" szolgáltatásaikért az adatainkkal fizetünk. A Google esetében nyiltabban, a Facebook esetében már nem annyira, de akit érdekel, az tudhatja.
A MIUI titokban, a belegyezésünk nélkül gyűjtöget. Ez nagy különbség.
Látod, nem vagyok paranoiás, csak utálom a módszert. -
mizoli
addikt
válasz
Fejvadi #29616 üzenetére
Még hogy a MIUI a legjobb
Annál még az EMUI is jobbTovábbra is tartom, hogy a Xiaomi nagyon jó hardvert csinál, a MIUI-ról meg inkább nem is írom le, hogy zsebkém, úgysem hinnél nekem. Biztos lesz még valami Xiaomi telefonom (a Mi3-on kívül), de csak olyan, amire vannak tisztességes custom romok.
-
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Fejvadi #29606 üzenetére
Persze, fel lehet. Alapból nem témázható, de van egy témázott, sötét verzió: [link]
Ugyanezt a kinézetet el lehet érni már Nova launcherrel is, és abban témázhatók az ikonok, szóval MIUI alatt inkább azt éri meg használni. Az egyetlen dolog, amit a nova nem tud, az a Google oldal balra lapozva. -
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Fejvadi #29444 üzenetére
Valamiért nem tölt be nekem a MIUI fórum, de a link alakjából ítélve jó helyen járhatsz.
Igen, a stabilban is van már magyar nyelv.Más: vannak friss Sailfish hírek: [link]
Tehát sfdroid helyett Anbox-szal lesz megoldva az Android appok futtatása. Ha ezzel nem készülnek el 10-15 napon belül, akkor nélküle jön a 2.1-es frissítés. -
mizoli
addikt
válasz
Fejvadi #29289 üzenetére
Pedig az új Galaxy Note nem semmi lesz
Nálam a Redmik az FM miatt voltak kicsit képben, de már nem.
Itt egy tökéletes Redmi 4 Pro antireklám videó, egy tökéletlen eladótól. És most nagyon finoman fogalmaztamEzek után akkor sem vásárolnék itt, ha ők fizetnének érte
(Szombathely, kínaitelefon bolt).
Mi Note 2 Global jó vas, képről jól is néz ki, és van rá LineageOS (MIUI nálam már nem nyerő), de közösség nem nagyon van mögötte. FM rádió persze nincs benne. Talán inkább a Honor 8 Pro, azért csak bemegyek a boltba, leveszem a polcról, aztán ha valami gond van, visszaviszem. Az árak hasonlóak.
-
mizoli
addikt
válasz
Fejvadi #29286 üzenetére
S8 leírás alapján jó készülék, jól is néz ki, bár én megvárnám a Note 8-at, ha már kövér liba
Most éppen a Honor 8 Pro-t nézegetem. Nem a legszebb, de nem áll nagyon távol tőlem. Tudásra sokkal több, mint megfelelő, csak persze abban sincs FM rádió. És nincs rá custom ROM, az EMUI meg előbb-utóbb idegesíteni fog. Asszem
A Xiaomi Redmikben kb. minden együtt lenne, de valahogy idegenkedek tőle.
Na, keresgélek tovább. -
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Fejvadi #29234 üzenetére
Mondjuk Mi5S-re.
Közben megérkezett, de sokat nem tudtam nyomokodni még. Stabil globál rom van rajta, ez egyelőre jó. Maga a telefon érzésre minőségi, tök jó a fém hátlap, és a kialakítása miatt nagyon vékonynak érződik. A képernyő körüli fekete sáv élőben nem is zavaró.
Majd pár nap múlva részletesebben is írok, ha tudok. -
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Fejvadi #29176 üzenetére
Jó esély van rá, hogy de. Még nem kaptam róla levelet, de sajnos a Z2-re is kellett vámot fizetni, hasonló postával.
Adóval együtt már nem lesz annyira kiemelkedő ár, alig kevesebb, mint geekbuyingról vagy spemallról EU szállítással. Annyi "előnyöm" van, hogy nálunk csak 20% az áfa (a vámkezelési díj meg 3.60€). -
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Fejvadi #29170 üzenetére
4/32GB silver, 276€.
Végül mégsem geekbuyingról vettem, egy olyan egyszerű probléma miatt, hogy nem fogadják el a Maestro kártyát (ez egyébként sok helyen gond, így esett a választás AliExpressre).
Kicsit más: öcsémnek épp ma jött meg az akció idején rendelt ZUK Z2. Elég gány, webshopos ROM van rajta, ezt még cserélni kell (laci laci már tesztelt is 1-2 ROMot), azon kívül viszont minőségi cuccnak tűnik.
mizoli a február 28-as verzióé jó volt, ahhoz képet romlott valakinek.
Én most kivételesen 100%-ra feltöltve flasheltem, most vagyok 6%-on, majd megfigyelem.heidricha én csináltam pár lassított felvételt, még a hónap elején az előző NOS-szel. Szabad ég alatt egész jó eredményeket lehetett elérni.
Ezzel az újféle kamerával még nem próbáltam. -
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Fejvadi #29051 üzenetére
Írok majd, de eltart, mire megjön.
Más: a heti LineageOS-be belekerült az egykezes mód, számomra kissé meglepő módon.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Fejvadi #29041 üzenetére
"szeretem a témákat keverni"
Khm, a a custom ROMok többségén lévő Substratum témamotorral is lehet keverni, akár alkalmazásonként is. És van jópár fekete téma. Biztos nem akarsz megnézni valamit?Más: végre megszültem azt a Mi5S rendelést. Aztán mire megjön, addig eltelik még egy kis idő.
-
mizoli
addikt
válasz
Fejvadi #28877 üzenetére
Mindig a kicsit bántják
Laci
Az új RR nálam nem volt rossz. (Letöltés link kicsit előrébb.)
A 02.17-i unofficial 5 óra feletti képernyőidőt produkált, 90%-os töltésről indítva 10%-ra merítve.
02.20-i NOS a szokásos, nagyon jó, nagyon gyors, nagyon stabil.Most ezt használom.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Fejvadi #28868 üzenetére
Nem tudom, a kínai és a globál azóta sincs kint. Gondolom, ha az az egy dolog FC-zik is, a többi működik. Ha jól tudom a xiaomi.eu azért tudta ezt kiadni, mert már csütörtökön hozzáférnek, mint a béta csapat.
scafusia üdv. Hát, jó kérdés, mert én meg naponta töltöm.
De más telefonom is van. A Redmi 3S topik errefelé található: link
Kezdésnek nézd meg az akkumulátor statisztikákat, nincs-e valami kiugróan nagy fogyasztó.blackfly most gyorsan utánanéztem. A specifikációk alapján tényleg durva, igazi csúcsmodell. Viszont a Mi5S-től nem tántorít el.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Fejvadi #28586 üzenetére
Érdekes téma.
De vajon miért akarod, hogy bekapcsoláskor alma logó jelenjen meg? 🤔laci laci lehet, hogy tényleg azt kéne megpróbálni, hogy mindjárt ROMtelepítésnél, reboot nélkül telepíteni.
Amúgy milyen az XOSP?Mr.C a ZX nem CM alapú. Ez a kétfajta kernel van, a ZX (CAF alap) és a CM kernel (és arra épülők).
mizoli néhány Xperia app nincs benne az XOSP ROMban, mert külön frissülnek, így külön zip.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Táp ventilátor csere
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- PlayStation 5
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- AI-aranykort jósolnak, tarol az NVIDIA
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest