- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Yettel topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
-
Mobilarena
Xiaomi MI-3 téma összefoglaló
ANDROID 6.0 MARSHMALLOW FRISSÍTÉS
Olvasd el, mielőtt nekikezdenél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz calamites #22955 üzenetére
Ennek így jónak kéne lennie... Wipe már megvolt nálad (is)
weinmaker tedd fel a 6.2.25-ös multit, factory resettel...
Esetleg még azt tudom elképzelni, hogy a /sdcard partícióval nem stimmel valami, szóval lehet, hogy fog kelleni egy wipe internal storage is.Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz calamites #21505 üzenetére
Beállítások/Rendszer/Nyelv és bevitel/Xperia billentyűzet/Beviteli nyelvek: nyelv melletti billentyűzet ikonra kattints, és válassz más kiosztást.
Ugyanígy az Xperia billentyűzet beállításaiban, Szimbólumok és hangulatjelek alatt van a számsor (bár úgy emlékszem, ezelőtt az (is) idegesített. Itt csak opcionális).Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz calamites #21502 üzenetére
Azt hol látod?
1)TWRP/Mounts and storage - system - pipa (nem kell leokézni vagy ilyesmi, ha erre gondoltál)
2) TWRP/File manager - system/app/Xperiakeyboard - itt lesz egy gomb, ami különböző opciókat hoz elő, válaszd a Delete-et
3) Reboot system[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz calamites #21491 üzenetére
Igen Total commander is jó.
Gyökérkönyvtár: system/app/Xperiakeyboard mappát töröld. A művelet közben fogja kérni a root jogokat a SuperSU.Mount system = system csatolása. Erre akkor lesz szükséged, ha TWRP-ből akarod törölni. Mounts and storage alatt kell bepipálni a systemet.
[ Szerkesztve ]
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz calamites #21394 üzenetére
Biztonság appból egyelőre nem megy.
A billentyűzet nekem sem tetszik, korábban írtam már a a csapatnak, hogy használhatnák az eredetit, de nem kaptam választ... Ha gondolod, linkelhetem a legújabb, recoveryből telepítős verziót (eredetit). Van egy olyan is, amit sima appként lehet telepíteni (kicsivel régebbi, de működik), azt valamikor az ősz folyamán linkelte az egyik fórumtárs.
f.i.s.h. Beállítások/Értesítések/Alkalmazás értesítések
Illetve
Beállítások/Rendszer/Jelzőfény alatt gondolom engedélyezve van.
Beállítások/Rendszer/Akkumulátor/Alkalmazások akkumulátorhasználatának kezelése alatt kikapcsoltad ezt az optimalizálást az üzenetküldő appok számára?batabe Beállítások/Rendszer/Adatvédelem
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz calamites #21386 üzenetére
Soha ne engedd TWRP-nek a rootolást. A Supersu-t külön flasheld fel a leírás végén/összefoglalóban található linkről.
Grat, akkor nálad viszonylag simán ment az átálláslaci laci persze, ugyanazok a romok mennek rá.
llaszlo ez egyelőre még jobban merül, meg van pár kezdeti hiba.
A MIUI miatt sok látható új dolog nincs benne (talán a smart lock, meg a third party appokban jobb kinézet), a legtöbb változás a motorháztető alatt van. Többen tapasztaltuk, hogy kicsit gyorsabb, smoothabb, mint a KK.Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
Tomi_Ohl
veterán
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz calamites #21269 üzenetére
Nem hiszem Akkor te a driveres/adb-s csomagokat töltötted. Alatta volt ez a link is
Csomagold ki a rar fájlt, aztán a benne lévő IMG mehet TWRP-vel.nike90 pedig olyat olvastam, az befolyásolja a swap méretét is. Nem tudom, neked miért csak a fele.
mizoli hát, áll a bál, folyamatosan szenved valaki, de egyre több embernek sikerül.
[ Szerkesztve ]
-
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz calamites #21231 üzenetére
Fastboot driverek. Közben szerkesztettem a hsz-t és adtam egy linket, abban elvileg benne kéne lennie. Vagy ez, bár elvileg tényleg nem lenne rá szükség: [link]
Az angol recovery telepítő azt is írja, rendszergazdaként nyisd meg a programot, esetleg próbáld azt.vampire17 itt a kínai Mi app store-ból ajánlana valamiket. Elvileg ha újra létrehozod a mappát, eltűnnek.
[ Szerkesztve ]
-
laci laci
addikt
válasz calamites #21130 üzenetére
[link]Nem nekem szólt, de szeretnék segíteni. A Google-n ezt találtam +bozarjozska is linkelt már ide kicsit visszább olvasva.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi mi3-4-5-6-8-pro8-9-9t-9tpro,mi note 10,10,10pro,redmi k30/4g,pocof2pro,mi 10 ultra,mi11 ultra,11pro,11t-pro,11 lite 5g,12x,12s
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz calamites #20757 üzenetére
Beolvasta az adatok a kínai böngészőből.
Próbáld törölni az adatait.llaszlo a stabilban valóban nem lesz mód csak úgy engedélyezni. Ahogy olvasom, bootloadert kell majd hozzá nyitni.
Más telefonokra viszont van zárt bl-es root is, szóval nem kizárt, hogy idővel itt is lesz. Sony telefonokon pedig úgy oldják meg a recoveryt zárt bl-en, hogy nem a recovery partícióra, hanem a systembe teszik (bár ott eleve nincs is recovery partíció, szóval nem biztos, hogy itt is megoldható).[ Szerkesztve ]
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz calamites #20280 üzenetére
Most nézem, a zene vezérlés is eltűnt.
A kínai szöveget meg sikerült megoldani a keresés app adatainak törlésével és egy újraindítással.
Most így néz ki: [kép]
Aztán persze ez még ezerszer változhat, Alpha verzió. Az 5.12.17-ben például a Beállítások appban volt keresés.laci laci na ez komoly leírás. Ezek után nyugodtan lehet önbizalmad, hasonlót csak az előző telefonomon csináltam (de ott eleve kiszedhető akku volt).
vampire17 a színhőmérséklet azt adja meg, mennyire legyenek hidegek (kékes) vagy melegek (sárgás) a színek. A szaturáció (telítettség) pedig minél magasabb, annál élénkebbek a színek.
Ahogy vikla007 is mondja, hőmérséklet megy, telítettség/szaturáció nem.Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz calamites #19137 üzenetére
Hát nyalókád már tényleg nem lesz
dhgm same here
Az 5.1-es ROMokhoz meg annyit, hogy jópár van, ami problémamentesen használható (CM, Broken, Omni, EOS például, a többibe meg ha bele is csúszik valami, javítva lesz, de ez így van MIUI esetén is).Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
konzi
aktív tag
válasz calamites #18444 üzenetére
Jatszani nem jatszom..sok net, kis zene, videok. Telefonalas.
Igenyeimnek megfelel csak egy kevesse kicsinylem a 4.7"-t..de mar lassan megszokom.
Nagyon koszonom mindenkinek a hozzaszolasokat es a segitseget !!
Ha tanalok olyat amire eleg a 10 kp akkor arra azert raprobalok,egy valaszt megerdemlek ??,
-
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz calamites #18240 üzenetére
És most ki van szürkítve a kapcsoló? Reboot után sem jó?
Mert ha még egyszer be lehetne kapcsolni, az jó lenne.
Ha nem megy, esetleg az Üzenetek app adatainak törlését próbálnám.mizoli akkor tessék, így kell telepíteni:
1. Ezt a fájlt helyezd a system/framework mappába (engedélyek rw-r--r--)
2. Flasheld fel a kamerát, majd az egyik és a másik fixet is.
4. Nem árt egy wipe cache és dalvik cache, majd reboot.
Forrás: porting guide és appokXiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
cimp
senior tag
válasz calamites #18062 üzenetére
Én napokig kínlódtam vele, mire megjött az sms. Vissza is állítottam, hogy csak jelszóval is be lehessen menni, mert a biztonsági szoftver aktiválásához is csak sms-el lehet belépni!
Xiaomi Mi4 W. & Xiaomi Mi3 W. & Xiaomi MiPad & Xiaomi Mi2 & Xiaomi Redmi 1S & Xiaomi Piston & Xiaomi Piston 2 & Mi Headphones (Brutálisan gyönyörű hangzás!!!)
-
-
zolikaDB
veterán
válasz calamites #18007 üzenetére
De tkp a bevezeto szovegben irtak vmi konkret dolgot? En annyit vettem ki, h a Saomi kocsog, szarik rank, vagyulaek pedig becsuletesen dolgoznak. Ez tkp igy van. De mi van a Wayteq-kkel?
Az asszonykanak pedig karacsonyra terveztem egy Redmi Note 2-t.
Hasonlo parameterekkel van valami stabil vas szerintetek?? (Meizu M1 v M2 Note talan...?)[ Szerkesztve ]
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz calamites #17976 üzenetére
Kínai verzió volt fent, MIUIHU-ban gondolom azért nem ilyen lesz.
Tegnap éjszaka viszont feltettem egy új RR test buildet, EOS kernel van benne. Ugyanolyan smooth, mint a 18-as, és ugyanolyan gyors is, ha nem gyorsabb. Changelogot nem írja, amit észrevettem, hogy 5.1.1_r24-en alapszik és van egy beépített Fejvadi mód kapcsoló, ami akár fényviszonyoktól függően is be tudja feketíteni a hátteret.
Drenadar Mi Message engedélyezve?
[ Szerkesztve ]
-
RocknRoller
aktív tag
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz calamites #17687 üzenetére
Friss TWRP-vel sokat mentettem, nincs gond. Amit szeretek benne, hogy szépen tömörít is (de ezt először be kell kapcsolni).
Új ROM felrakásakor viszont az adatokat nem szabad vele visszaállítani, arra Titanium Backupot használok.Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz calamites #17606 üzenetére
Nálam ez már régebben is így volt.
mizoli ha nem kell a két system, akkor tényleg nem szól semmi ellene pedig.
Nem, egyelőre updater-scriptet nem módosítottam. Vagyis igazából egy sample-ből vettem, ami állítólag bármilyen mod telepítéséhez jó, ehhez úgy tűnik nem. :/ Pedig nálam is completed.Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
s4tch
veterán
válasz calamites #17567 üzenetére
10-15 perc múlva az adatlapomon lévő mega mappából.
(#17569) batabe: egy ideje nem tapasztaltam ilyet, de amikor hasonlóan kínlódott a miui, akkor csak mobilnettel csinálta. Próbáld meg esetleg a mobilnetre vonatkozó korlátozásokat minimalizálni, kikapcsolni az engedélykezelőt (ami miui7 alatt automatikusan bekapcsolódik), esetleg törölni és újratenni a rakoncátlankodó programot.
[ Szerkesztve ]
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz calamites #17558 üzenetére
TWRP-ben is lehet állítani a rezgés erősségét, időtartamát.
mizoli Windows alól. Egyelőre úgy tűnik, mindent meg lehet oldani. Ha nem fog menni, akkor felteszek a régi laptopra a Linuxot, úgyis gondoltam rá.
Nem, még nem. De szerintem fogok is, ha nincs ellene semmi kifogásotok.Fejvadi én is így érzem.
-
anderledani
őstag
válasz calamites #17533 üzenetére
Hát jó lenne tudni. Nem baj ha késik, csak kiírhatnák hogy késni fog.
iPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz calamites #17294 üzenetére
Valószínű az lesz a megoldás. Csak félnek meglépni, mert nagyobb a hibalehetőség.
bozarjoska telepítve azért nekünk is több. A lollipop meg eleve többet foglal (CM is kb 600MB-t), szóval érthető.
zolikaDB láttam, próbálják behozni a droidot. Hiába, már nem (csak) ők diktálják az irányt.
mizoli akkor jó. Utóbbi megoldás talán biztonságosabb ("véletlen" feltelepített kártevő nem kaphat root jogot), de igazából mindegy.
-
bozarjoska
őstag
válasz calamites #17225 üzenetére
Itt a TWRP, csak simán föl kell tenni CWMből.
-
mizoli
addikt
válasz calamites #16614 üzenetére
Persze, hogy érdemes, igaz, a miuiandroid.hu fórumban panaszkodnak, hogy pár dolog nem működik, de nélkülözhetetlen fejlesztés is van benne:
"Új - Baba album: Minden gyerek kép egy helyen...."
Ez legalább olyan fontos, mint az időjárás megosztása volt[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Digitális Állampolgárság Program
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titánium ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Átlagos,Dobozával ,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest