- Magisk
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- iPhone topik
- Megvan a tizedik Redmi Note 12 is
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Xiaomi MI-3 téma összefoglaló
ANDROID 6.0 MARSHMALLOW FRISSÍTÉS
Olvasd el, mielőtt nekikezdenél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mizoli
addikt
válasz heidricha #28098 üzenetére
és Mr.C
Jó lenne, ha írnának azok, akiknek hasonló rezgés problémájuk van.
Talán sikerülne valami összefüggést találni. Ez ugye eddig 2 db Mi4. (?) Lehet, hogy téves az irány, ezért lenne jó a megerősítés.
Már újkorukban is megvolt ez a rezgéshiba, vagy később jött?Mr.C
Milyen nagyobb hibák jöttek elő neked a Nitrogenben?
Nálam eddig semmi komoly.[ Szerkesztve ]
-
mizoli
addikt
Érdekes nálad ez a rezgés, hogy időnként elmegy. Nem lehet valami kontakt hiba?
Nekem még nem ment el sosem egyik rendszeren sem.Az alkalmazásengedélyekben kapcsolom ki a google mindenhez hozzáférést (csak a tárhely marad), ill. a beépített privacy guardot használtam. Exposed bizony jó lenne.
[ Szerkesztve ]
-
Mr.C
őstag
válasz mizoli #28095 üzenetére
Nem égetett, egyáltalán nem éreztem annyinak.
És azért, mert folyton elcseszik... eddig a ZX-ben volt zzmove governor és zen scheduler.... most már nics, hogy miért.... csoda h a tcp-nél meghaszták a westwood-ot.... ja és az a konstans 50°C felett 1- merít 2- azért több, mint kézmeleg. Értem én, hogy szoftverrel sokmindent el lehet érni, de pont Note7-et nem szeretnék a telefonbólMost ebben van minden, ami kell, rezgés ugyanúgy elmegy (nonszensz, pedig ezt akartam kiküszöbölni) és boot után 80°C-t ír de utána megnyugszik....
xposed nélkül mivel kezelsz jogosultságoka?
sudo rm -rf /*
-
mizoli
addikt
Az már éget
Mit piszkálod folyton a kernelt? Mobil sütödét akarsz nyitni?7.1.1 RR belakás után csak félig indult.
Úgy értendő, hogy a zárképernyőig elmegy, és innen nincs tovább. Lehet, hogy nem örül neki, hogy a Google engedélyeket igen erősen korlátozom.
MM RR alatt, de most a 7.1 Nitrogen alatt is ugyanúgy van, ezekkel nincs ilyen gond.
NOS kicsit melegszik. Van ami sok áramot eszik, pl.
az Opera böngészés közben többet, mint a kijelző.[ Szerkesztve ]
-
Mr.C
őstag
Én meg most rontottam el a telefonom
Gondoltam felrakom a redcancu (vagy mifene) kernelt mert a ZX már nem adja, errefel reboot után a kernel auditor beállításait ugye letiltom és megnézem a hőmérsékletadatokat > CPU 100°C fölöttt majd hirtelen kikapcsol (védelem miatt valószínű). Most gyorsan felrakok egy Foxit kernelt (ez relative új, dev 7-es)
.majd ha már használható az RR, szóljatok és átnézek arra is. Addigis a NOS nem fog 7.1.1-re váltani mert vár a CAF-release-re.....
sudo rm -rf /*
-
mizoli
addikt
-
Fejvadi
nagyúr
A legújabb Stabil Multi van fent. Lecserélném a legújabb Fejlesztői Multira. Ilyenkor, ha jól tudom, nem kell tiszta telepítés, elég csak a cache - A/D Cache. Mehet így?
-
Mr.C
őstag
kicsit off-olok:
xperia billentyűzeten hogy lehet elérni a hangalapú gépelést? nálam az az opció szürke, nem lehet bekapcsolnisudo rm -rf /*
-
RAZR_v3
tag
válasz heidricha #28071 üzenetére
A CM13 már kezdett egész stabil lenni, aztán kukázták az egészet októberben. Így inkább visszatértem xiaomi.eu dev ROM-ra, mert ott már decemberi az Android security patch level és mindennapi használatra elég stabil. Nagy köszönet a Xiaomi-nak, hogy még mindig támogatják ezt a készüléket.
-
heidricha
őstag
válasz Tomi_Ohl #28070 üzenetére
dehogy kell!
egy stabil 7-es kellene, ahol minden működik
A CM nem rossz, de jó darabig még ilyen lesz. Pár dolog nem az igazi, hibák jönnek, elmennek, újrajönnek másokkal.
És majdnem minden más CM alapú, nem annyira javítások, inkább "configolhatóbbak" - ami engem kb. semennyire sem érdekel. -
heidricha
őstag
válasz pozanos #28062 üzenetére
Érdekelne, ha lenne Mi3/4-re is. Egyelőre nem találtam ilyet, csak a régebbit, amit el kellett hagynom, mert pár nap után totál meghalt a GPS.
CM14.1-ből a 1205 és 06 elég gyakran reboot-ol spontán, a 07 egyelőre jó.
[ Sajnos a home gomb hiba előkerült szintén 1205-én, és nem tűnt e a 07-ben sem. ]
-
Tomi_Ohl
veterán
Az valóban sok lenne. Nálam is konstans 57°C-on van, ami elég gyanús... Ezért megnéztem Kernel adiutorral is, ott már 47 és 51 között ingadozik (appok váltogatása közben). Nyilván huzamosabb mégterheléstől ez is feljebb menne, de a CPU-Z-ben akkor sem stimmel valami.
Más: van új RR, témázással!
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
Tomi_Ohl
veterán
50°C még előfordul használat közben, az annyira nem volt jogos szerintem...
A RAMhasználat kissé nagyobb baj, Mi3-on megérezni, de CM14.-en ugyanez van. LP/MM-en sokkal jobb volt a multitaszking, ez tény. Itt már többször tölt újra, ha egyszerrre használok Chrome-ot és AIDE-t...Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
Tomi_Ohl
veterán
Ha jól emlékszem, mizoli jelentette még.
Már nálam is fent az új NOS. Igaz volt az a mondat, miszerint eléggé hasonlít a régi RR-re. Tetszik.
Ahogy XDA-n nézem, más telefonra már készül a 7.1.1 verzió, remélhetőleg lassan hozzánk is eljut.Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
heidricha
őstag
Tegnapi CM tisztán telepítve ma dobott egy reboot-ot. Korábbiakra nem volt jellemző, teljesen stabil volt mind. BT audiót még nem néztem, más baja számomra nem tűnt fel.
Viszont megjöttek a status bar battery verziók.
[ Szerkesztve ]
-
mizoli
addikt
válasz fi:zi'k #28043 üzenetére
Látom Tomival már beszéltetek erről, lehet, hogy lemaradtam az elejéről.
2 db recovery szerintem nem lehet fent egyszerre, nem értem.
Esetleg megpróbálhatod feltenni a 8-as CWM-et, és azzal a TWRP.zip-et. Az img-t nem lehet vele. Lehet, hogy hülyeség, de a probléma sem szokványosTomi
Én is Nitrogenen fogok kikötni, de most kicsit v5 MIUI-zok.[ Szerkesztve ]
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz mizoli #28039 üzenetére
Jó, akkor döntöttem, holnap Nitrogén lesz.
fi:zi'k már emlékszem, akkor sem jutottunk el a megoldáshoz. Nálad az volt, hogy látszólag felment, de mégse... Esetleg próbáld meg még egyszer, változott-e a helyzet. Ha nem, akkor csak bootolni kell parancssorból megint...
Van rootod? Ha van, akkor a playen elérhető TWRP manager appal próbáld meg feltenni, hátha az több sikerrel jár.
Aztán ha semmi sem oldja meg a recoverys dolgot, megfontolhatod egy Global ROM felrakását, annak jó a MiRecovery is. Persze normális esetben kéne lennie valami megoldásnak a TWRP-re...laci laci a szükség kreativitásra sarkall
-
laci laci
addikt
válasz mizoli #28039 üzenetére
Én fel raktam az új rr-t.. Hogy, hogyan? Páromnak el küldtem a linket és otthon pendriveról otan... Hihi,olyan nincs, hogy nincs... Nálam jó teljesen a rom..
Xiaomi mi3-4-5-6-8-pro8-9-9t-9tpro,mi note 10,10,10pro,redmi k30/4g,pocof2pro,mi 10 ultra,mi11 ultra,11pro,11t-pro,11 lite 5g,12x,12s
-
mizoli
addikt
válasz fi:zi'k #28040 üzenetére
Ha egyszer feltetted a TWRP-t, addig marad, míg nem cseréled le. Esetleg valamelyik MIUI felteheti a MiRecoveryt, ami kb. semmire nem jó.
Ezt meg tudod előzni azzal, hogy még telepítés előtt kitörlöd a ROMból a recoveryt.Ha tudod, hogy a MIUI recoveryt fog cserélni utólagos megoldás, hogy telepítés után nem indítod el a romot, hanem visszaflasheled a TWRP-t.
[ Szerkesztve ]
-
mizoli
addikt
válasz Tomi_Ohl #28038 üzenetére
Legalább nem unatkozol.
Nehéz a romolók életeÉn sem jártam jól a 12.03-i RR-rel
Magától kikapcsolódott, kicsit meleg volt, merült 20%-ot. Semmi új app nincs fent, csak a kipróbált régiek. Időnként volt egy beállítások fc is, de ez nem okozott gondot.
Csak, hogy jól érezzem magam[ Szerkesztve ]
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz fi:zi'k #28036 üzenetére
TWRP recovery van fent? Az újabb MIUIHU-khoz már az kell.
Más: jött egy frissítés Flyme-ra. Nagy bátran le is töltöttem, telepítettem... Csakogy nem bootol Pont ez kellett így hétfő estére. Előtte volt még vagy 50℅ az akkuban, de ekkor hirtelen leesett 8℅-ra. Hagytam kicsit offline tölteni, 5 perc múlva megint 41℅... Egy reboot to recovery után pedig már csak 38℅. Fene tudja, mi történik.
Ideiglenesen feldobtam egy 5.1-es AOSP alapú, a végletektől is tovább csupaszított ROMot, az volt kéznél.Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
mizoli
addikt
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz mizoli #28029 üzenetére
Értem. Nekem nem hiányoznának.
Ha Nitrogenben több a magyar, akkor úgy néz ki, hogy mégsem került bele még RR-be a fordítás... Csaknem 100%-osnak kéne lennie.
"Nyilvánvaló. Az összeset "
Tartottam tőle, hogy hasonló választ kapok. Majd lesz valami. Kedden vagy szerdán kiderül.Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
mizoli
addikt
válasz Tomi_Ohl #28027 üzenetére
A wakelock blocker + a csengetési- és az üzenethangerő külön-külön állíthatósága hiányzik a legjobban az RR-ből.
Talán a NitrogenOS-ben több a magyar nyelv, de igaziból nem hasonlítottam össze.
A testreszabhatóság hasonló, bár azért az RR-ben kicsit több a lehetőség."a héten melyik Nugát ROMot tegyem fel"
Nyilvánvaló. Az összeset
[ Szerkesztve ]
-
heidricha
őstag
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz llaszlo #28022 üzenetére
Sok oka lehet. Látatlanban megpróbálnám törölni majd újra hozzáadni a fiókot, ha még nem próbáltad.
(#28025) mizoli ezek szerint már elég sok extra került bele. Mostmár megint bizonytalan vagyok, hogy a héten melyik Nugát ROMot tegyem fel.
A tegnapi RR-t próbáltad? Tényleg benne vannak már a magyar stringek?Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
Mr.C
őstag
-
mizoli
addikt
Az új NitrogenOS jobban hasonlít a régebbi RR-hez, mint az új RR a régebbi önmagához.
Na ez jó mondat lett -
mizoli
addikt
-
llaszlo
veterán
Milyen hiba miatt nem szinkronizálja a google kontaktokat?
Minden mást igen. A fő emailnél hibát ír. A többi email címmel jó. -
laci laci
addikt
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz mizoli #28017 üzenetére
Vagy egy új RR-t
Changelog:
- Upstream changes
- Added ota support
- Added support for Mi4LTE and CDMA [Needs to be checked]
Ha minden igaz, ez már teljesen magyar lesz
Lehet, hogy felteszem én is, bár most meglepően jól elvagyok a Flyme-mal.[ Szerkesztve ]
-
laci laci
addikt
Nagy a csend...
Xiaomi mi3-4-5-6-8-pro8-9-9t-9tpro,mi note 10,10,10pro,redmi k30/4g,pocof2pro,mi 10 ultra,mi11 ultra,11pro,11t-pro,11 lite 5g,12x,12s
-
Fejvadi
nagyúr
válasz Keil Walker #28011 üzenetére
Az a bambusz. Nagyon gyorsan is nő.
-
Mr.C
őstag
NitrogenOS Pre-Release changelog:
Compiled using Snapdragon LLVM compiler 3.8.7 clang
Added SDclang optimisations
Kernel compiled using UberTc 4.9 GCC
Fix PIN lock BLACK screen issue on few network providers (shout out to @jcaspian for trying to fix this issue. I appreciate the efforts)
FM fixed
Screen recording fixed
Hotspot issue fixed
Audio lag issue fixed
Mem leakage fix
Fix GSM signal strength
Fix PIN lock BLACK screen issue on few nw providers
Add Charging current and voltage on lockscreen
Fix package installer issue from downloaded apk notification
Lockscreen media art toggle
Add Snap camera
Move custom DPI to settings>display
Upstream changes from nitrogensudo rm -rf /*
-
Mr.C
őstag
-
Keil Walker
aktív tag
Nagyon gyorsan nő a pálma palánta és közben képes áthatolni a fölötte lévő akadályokon is. Ezt a japán katonák ki is használták a hadifoglyaiknál, nem részletezem..
Szóval állítólag innen ered a mondás, de lehet, hogy csak egy urban legend. -
-
Tomi_Ohl
veterán
Köszi a tippet. Egyelőre nem talált meg, de hátha később lokalizál.
∂яσнυη munkát? Ha az offolásra gondolsz, egyik házigazdánkat idézem: a túl tiszta vízben sem él meg a hal. Ennyi belefér.
mizoli a fő fordító elég aktív CM fordításban is, nem semmi a gyerek... A segédje pedig inkább MIUI-nál volt eddig aktív. Utóbbival találkozhatsz itt, előbbit még nem láttam.
-
∂яσнυη
senior tag
Tomi_Ohl;s4tch:
Köszönöm mindenkinek. Egyenlőre nem nekem lesz. Szolgáltatótól egyébként sem szoktam telót venni. Nővérem fogja használni...És mivel ti is ismeritek a nőket, tudhatjátok, hogy a kinézet sokat számít. De mivel alapvetően mindkettő erős, így igazából tényleg azt választja, amelyik neki jobban bejön. Mondjuk a szépség is szubjektív dolog... Az ibasso dx50+mi3 kiegészíti egymást. De a dapon is az volt az első, hogy szoftvert cseréltem.. És megérte.Na csináltam Tominak itt egy kis munkát. Sorry
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB Green, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Zöld, 1 Év Apple Garancia
- iphone 14 Pro 256 GB - használt, független, 240 000 HUF
- Honor 200 Pro új, 12/512GB black eladó!
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- iPhone 16 Pro Max 256 GB Black Titan - Bontatlan - ApCom
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest