Hirdetés

Xiaomi MI-3 - odavág a nagyoknak

Hirdetés

Bevezető, tartozékok

Ahogyan azt olvasóink megszokták, a tesztkészülékeket leginkább kétféleképpen szerezzük be. Az egyik eset, hogy a gyártó hazai képviselete (vagy a sajtóügynökségük) küldi el nekünk az újdonságokat, akár többet is egyszerre. A másik eset, hogy GSM boltból kapjuk kölcsönbe a tesztkészüléket, konkrétan két bolttal van jóideje szoros kapcsolatunk. A képlet egyszerű: az itthon hivatalosan is megjelenő modellek általában az első módon jutnak el hozzánk, míg a többiek, illetve a speciális ritkaságok esetében a második utat vesszük igénybe.

Xiaomi MI-3
[+]

És aztán van egy harmadik út is, amely ritka, de számunkra természetesen ez is járható, ez pedig az olvasói felajánlás. Mindez akkor különösen izgalmas, ha nem az olvasó jelentkezik nálunk, hanem az óriási véletlen és a szerencse összjátékának köszönhetően jön össze az áhított kapcsolat. Most ez történt, én kerestem meg Bálintot, aki az első meglepődés után nagyon készségesen felajánlotta, hogy kölcsönadja készülékét, melyet alig 2 héttel korábban szerzett be a messzi Kínából. Ezúton is óriási köszönet a felajánlásért neki.

Xiaomi MI-3
[+]

Hogy miért is voltam ennyire izgatott, amikor őt felhívtam? Hát azért, mert ez a telefon nem más, mint a Xiaomi MI-3, amelyet már a bemutatásakor óriási érdeklődés övezett, hiszen ez most mindenképp a piacon lévő legkomolyabb kínai mobil, és bizony nem csak kínai összevetésben. Ne is rohanjunk ennyire előre, a készüléket szerencsére komplett dobozzal együtt kaptam, bár nagy meglepetések nem értek a kicsomagoláskor. A meglepően nagy, ám lapos dobozban a telefonon felül némi leírás, egy SIM tálca nyitótüske, valamint USB kábel és töltőfej fogadott (utóbbihoz európai adaptert is adtak).

Xiaomi MI-3
[+]

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

  • Xiaomi MI-2 - lehetetlen küldetés

    Ár-érték arányban verhetetlen a Xiaomi újdonsága, napjaink legerősebb hardvere mellett a MIUI is jobb, mint valaha. Kár, hogy Magyarországon hivatalosan nem lehet beszerezni.

  • Xiaomi Phone M1 - Orient expressz

    Mai tesztalanyunkat sajnos nem lehet kapni Magyarországon, ami nagy kár, ár-érték arányban igen erős a Xiaomi versenyzője.

Hirdetés