- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
-
Mobilarena
Xiaomi MI-3 téma összefoglaló
ANDROID 6.0 MARSHMALLOW FRISSÍTÉS
Olvasd el, mielőtt nekikezdenél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
blackfly #27193 üzenetére
Köszi. Másik topikban Fejvadi is jelezte, hogy jó, ha már ketten mondjátok akkor biztos igaz
Egyelőre kicsit idegenkedek a vezeték nélküli formától, de majd meglátom.
laci laci ígéretesnek tűnik, hétvégén szerintem én is felteszem.
Ezt a feltöltéses dolgot nem teljesen értem. Hiába adtad meg az engedélyt, így sem enged feltölteni?mizoli köszi!
-
pozanos
tag
válasz
blackfly #26390 üzenetére
Szia,
Ezen a linken találtam infót erről a sensors.qcom merulesrol. [link]
Itt angolul azt írják hogy lehetséges egyik okozója az auto elforgatás. Próbáld meg ki és be kapcsolni, hátha segít.. A többi szenzorral is megpróbálhatod, de nem tudom azokat hol lehet kapcsolgatni. (talán szerviz menüben?) -
Wovbagger
tag
válasz
blackfly #22292 üzenetére
blackfly
Én az autóba épített BT kihangosítót használom, és nem vettem észre, hogy az előző (koreai) telefonomhoz képest bármilyen hangerő változás történt volna. Ha ez számít akkor 4.4.4-es Androidon vagyok 5.12.11-es fejlesztői MIUI-val.
[KgP].Robot
Én teljesen kezdőként Tomi_Ohl javaslatára a fenti verziót tettem fel a telefonra, és néhány amatőr kérdésen kívül semmi gondom nem volt a használatával. Szóval szerintem teljesen hibamentesnek tekinthető ez a konfiguráció.
-
-
batabe
senior tag
válasz
blackfly #22292 üzenetére
ezt én is alá tudom támasztani.
én egy ilyen kihangosítóval vagyok kapcsolatban, zene normál hangerőn megy, telefonáláshoz meg fel kell tekerjem jól a hangerőt.
-
vampire17
addikt
válasz
blackfly #21077 üzenetére
A global beta agon a 6.1.14 frissitesnel volt olyan, h nem volt mi recovery (konkretan semmilyen recovery)... akkor manualisan raktam fol es utana mar engedte az update app-al frissiteni.
En azt ajanlom, hogy miutan folment a 5.12.17, utana nezzetek egy particio kioasztast, majd probaljatok bebootolni reocverybe! Ha bejon, eredeti mi recovery es nem ir ki pl olyat, hogy "system one", "system" helyett, akkor mehet a 6.1.21 ROM!
Ha jo az atparticionalas, de nem jon be a recovery vagy nem gyari van, esetleg "system one"-t ir ki ,akkor ezzel az appal fol tudjatok rakni az egyparticios mi recovery-t! (5. pont)
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
blackfly #20699 üzenetére
Nem, sajnos itt is két ujj kell hozzá.
Smart lock van (arcfelismerést kivéve, utólag flashelve nem tudom, működne-e).laci laci köszi, de inkább most várok az OTA-ra.
dhgm tényleg, az egy kezes mód. Szóval ha Igric nagynak találja az 5 inchet, nyugodtan visszaállhat 4-re is.
vampire17 valami network issue-t hallottam, de van, akinél random rebootok is voltak. Hivatalos közleményt nem láttam róla.
Mr. C csak Mi4C-n és Mi Note Pro-n zárja. Egyelőre nálunk marad a nyitott, de sajnos előfordulhat, hogy a jövőben nekünk is lezárják...
-
bozarjoska
őstag
-
mizoli
addikt
válasz
blackfly #18959 üzenetére
Én ugye a múltkor kipróbáltam, és nem volt semmi gond. De egy random előforduló hibánál, ez nem jelent semmit.
Talán addig térj vissza KitKat-re (mondjuk MIUI?), míg kijön az RR/Marshmallow ROM. Ha csak nem lesz benne ugyanez a hiba.
Esetleg nézd meg a frissített Ivan romot, vagy amit Tomi használ, az OmniROM 6.0-t. -
mizoli
addikt
válasz
blackfly #18954 üzenetére
Ezek a random előforduló hibák a legrosszabbak. Az is lehet, hogy összefügg valami egyéb alkalmazással. Csak igen sok türelemmel és próbálgatással lehet a nyomára bukkanni, bár leginkább sehogy.
Talán a 21-es build megoldja. Vagy tegyél fel egy másik romotMás
Nálam most újabban reggelente nem ébreszt. Ha csak úgy tesztelésre bekapcsolom akármikorra, minden OK.
De talán nyomon vagyok. A Live Display automatikus be/kikapcsolására gondolok, amit egyébként szeretek, és régebben nem használtam. Ez lehetséges összefüggés. (Éjszakára átállítja a kijelző színhőmérsékletét sárgásra, így nem bántja annyira a szemet.) Most nem használom, aztán kézzel kapcsolgatom, aztán meglátom. Tesztelés alatt -
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
blackfly #18123 üzenetére
Nekem van. Napi szinten használom. Könnyű, szép, egyszerű használni. Kényelmes nagyon és nem esik ki, pedig nincs is szilikon ami a fülcimpára menne. Egy gomb van rajta hátul, de az több funkciós. Hangerőt nem lehet szabályozni rajta, azt a telefonon kell.
(#18124) havri1
Ki és bekapcsoláskor csak rövid dallamot játszik, nem beszél (ha bekapcsoláskor a dallam után egyből beszél az azért van, mert már be van kapcsolva a telefonon a BT). A nő akkor beszél és azt mondja be, hogy kapcsolódott a telefonhoz. Akkor is beszél ha hívás érkezik. Szintén beszél ha az akku lémerülőben van és figyelmeztet. Könnyű megkülönböztetni mikor miről tájékoztat, mert annyira eltérő ahogy mondja. -
havri1
félisten
válasz
blackfly #18123 üzenetére
Szerintem ebből csak egy verzió van, és a getone-ból rendelt szépen működik, DE!
Arra készülj fel, hogy minden bekapcsolásnál, kikapcsolásnál, és bejövő hívásnál egy női hang kínaiul makog. lehetséges, hogy ki lehet kapcsolni, de a leírása kínai, semmit se érteni belőle. -
mizoli
addikt
-
mizoli
addikt
válasz
blackfly #18075 üzenetére
Kipróbáltam RRbuild19 alatt.
Ha kikapcsolom a wifit, ez az akku statisztikában is megjelenik, azaz nincs fogyasztás a kikapcsolás idejére.Más.
Ebben a 19-es buildben a wifi sajnos ismét nem kapcsolódik automatikusan a hálózatra, hasonlóan a régebbi buildekhez.
A 18-as buildben nem emlékszem erre a hibára, visszateszem, megnézem. -
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
blackfly #14410 üzenetére
Persze, meg is volt a teszt.
HydrogenOS (pár kép és videó a linken). Ez eddig talán a legmódosítottabb Lollipop ROM. Néhol egész MIUI erzésem volt (pl Beállítások app), néhol viszont tiszta iOS (pl naptár, óra). A gyorskapcsolók nem az állapotsáv lehúzásával kerülnek elő, hanem lentről kell swipe-olni, mint iOS-en. Kikapcsoló menü nincs, a gomb nyomása után fentről le kell húzni az ujjat. Ezeken kívül HydrogenOS launcher, egyedi galéria és kb minden, nagyon szépen meg van csinálva.
Érdekesség, hogy nem az új kernel van hozzácsomagolva, hanem még a régi Ivan-féle.
Csak kínai és angol nyelv van.
Egyelőre nem működik a kamera, fülhallgató és egyéb kisebb hibák vannak, tehát napi használatra nem igazán alkalmas. Remélem, mihamarabb javítják, mert ez új kedvenc lehet annak ellenére, hogy sokkal kevesebb beállítási lehetőség van benne, mint pl egy RR-ben. -
Tomi_Ohl
veterán
válasz
blackfly #13430 üzenetére
Ez az Ivan-féle lollipop. Egész gyors és stabil, OTA-n frissül, cserébe nagyon keveset tud. 3 napot bírtam rajta. Akkor már inkább ajánlom a PAC-ROMot, ebben hívás bug sincs (Ivan ROMjában se, de emez többet tud és jobb kernele van)
mizoli ja, bocsánat, hogy nézhettem félre.
zolikaDB mihez? A launchert linkeltem feljebb, a témát a Témák appból töltöttem le.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
blackfly #13202 üzenetére
Igen, TDB letiltás után, system1-re telepítve jó. De akkor csak egy rendszer marad meg értelemszerűen.
Attól függ melyik ROMot akarod, néhányhoz át kell particionálni előtte.
Teljesítményben jobbak, mint a MIUI, üzemidőt is minimum hozzák.
Ez a kedvencem, mert ebben van talán a legtöbb beállítás a friss lollipop ROMok közül.
Egy dologra viszont felhívnám a figyelmed: a május 8 utáni ROMokban van egy olyan hiba, hogy ha bejövő hívást fogadsz, előfordulhat, hogy a hívás közben csak úgy kikapcsol a telefon. -
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
blackfly #13018 üzenetére
Akkor nem tudom, azért gondoltam, mert lollin úgy van.
Néhány appban appon belül is lehet parancsikont kirakni, a többinek nem tudom, hogyan kell. Talán nem is lehet az alap launcherben. (Pedig mintha valahol már láttam volna, hogy lehet, de most nem tudom megnézni, mert nem MIUI van fönt.) -
Ájvé
veterán
válasz
blackfly #13013 üzenetére
Ha letöltesz egy appot a telefonra alapba kiteszi az utolsó lapod fentről lefelé ill. balról jobbra nézve az utolsó app utáni szabad helyre, szóval lapozgass és meglesz.
Ha widgetet szereznél kirakni akkor menügomot nyomd meg azt hiszem alapba hosszan és előjön egy helyi menü ahol a második lehetőség widgetek hozzáadása az asztalon. -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- DELL T40 EMC Szerver
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Quadro FX 570 eladó
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest