- Mobil flották
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Macrodroid
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
- Bemutatkozott a Fairphone 6
-
Mobilarena
Xiaomi MI-3 téma összefoglaló
ANDROID 6.0 MARSHMALLOW FRISSÍTÉS
Olvasd el, mielőtt nekikezdenél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dhgm
tag
Augusztusban lesz két éve nálam. Semmi, de semmi baj nem volt vele.
Mondjuk az antutu pontszámokra sokan nem adnak, de a 43-45000 pontot még mindig tudja ( mtk helio 8 magos gépek tudnak 50.000-et) szerintem ez mindent elmond róla a gyorsasága kapcsán.Hetente frissítettem a miui-t v5-el jött Kínából, most v7-nél tart. Én nem bántam meg, nagyon nem bántam meg...
Mikor megjött a bátorságom mindenféle romot kipróbáltam rajta az Oppo féle color os-től kezdve a Lewa romig, volt rajta mokee féle 6.0 android. De szerintem a miui neki való (nem láttam még olyan romot, hogy meg lehetett határozni, milyen telefonszámoknak mit jelezzen vissza ( nem kívánt hívások), ill. automatikusan fel tudsz venni beszélgetéseket meghatározott számok, ill. magántelefonszámok kapcsán.
Lehet csak én vagyok elmaradott, hogy nem tudok hasonló utólag telepíthető app-ot, de akinek mutattam senkinek nem tudta a telója.Lányom órákig játszik vele.
Anno a megjelenése előtt én is sokat gondolkoztam rajta, de mára az ára abszolut elérhető. Ezzel a tudással, ilyen áron itthon nem kapsz telót.
A miui tudja az egykezes kezeléses képernyőket is ( 3,5 4 coll)..
Imádom!
-
Fejvadi
nagyúr
Akkor könnyebb a döntés ha beked az 5,5" már nagy. Én hamar rákaptam az 5,7"-ra, pedig azt hittem nagy lesz. Mi3 mellett egy Mi4-em is van (volt), de az Mi4 sokkal jobban kézbepasszoló nekem. Most ehhez képest mentem a Mi Note-ra ami 5,7" és azonnal megszoktam. Mi3-ról kisebb lett volna a váltás. Van egy Redmi Note 4G is, ami akkora mint a Mi Note, de csak 5,5" és vastag is. Szóval 5"-on mindenféle telefont ami a kezembe volt az Mi4 tetszett a legjobban, főleg a fém keret nagyot dob rajta. Nagyon jó fogni, rettenetesen merev és nagyon szép. Ezt csak azért írtam, hogy azon is gondolkodhatsz.
-
Tomi_Ohl
veterán
Hát, ahogy vampire17 mondja, a MIUI frissítéseket meg fogja kapni, biztonsági frissítésekkel együtt, úgyhogy ha ez elég, akkor megfelelő telefon lehet számodra is.
Az alap android újításaiból úgysem érezni sokat, annyira át van dolgozva a felület. A 6.0 meg elég új ahhoz, hogy jópár évig támogasson szinte minden appot.
vampire17 ha jól hallom, sikerült elkapnod a 6.1.14-et. Észrevettél valami változást? Délutánra (mikor frissíthettem volna) már visszavonták.
mizoli nem egyszerű elszánnom magam egy kínai rendelésre, na.
Főleg mert most éppen nem vagyok tárhely szűkében.Szerk: Igric én 3 inchről váltottam, azt az ugrást képzeld el.
Ennek ellenére nem volt nehéz megszoknom (bár akkora kezeim vannak, hogy egyáltalán nem okoz gondot pl az egykezes kezelés sem, szóval ennyivel könnyebb).
-
vampire17
addikt
-
calamites
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged