- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Yettel topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Xiaomi MI-3 téma összefoglaló
ANDROID 6.0 MARSHMALLOW FRISSÍTÉS
Olvasd el, mielőtt nekikezdenél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz pozanos #19498 üzenetére
Most jut eszembe, talán egy hete volt nálam is hasonló baki, azzal a különbséggel, hogy nálam a recovery mutatott kb 50%-kal kevesebbet, mint kéne.
Keil Walker béta tesztereknek lesz (én ugyan nem vagyok az, de van olyan "ismerősöm", szóval... )
Ami viszont már most van, az (nem hivatalos) CM13. Mivel tegnap Ivan végre megosztotta a marshmallow kernel forrásait, sikerült már a kamerát is javítani.Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
s4tch
veterán
válasz Fejvadi #19492 üzenetére
Az mit old meg a flashelés közben "eltűnt" akksiidővel kapcsolatban?
(#19489) bagly: az újabb MIUI ROM-okkal nálam is tragédia az akksiidő. Korábban 4,5-6 óra közötti SOT-val elment a MIUI, újabban előfordult, hogy 2 órát alig bírt ki. Én is az akksira gyanakodtam első körben, de az elmúlt pár hetet MIUI nélkül nyomtam, ivan-féle 4.4 és friss cm12.1 ROM-okkal, laza 5-6 órás kijelzőidőkkel, 2-3 napos töltési ciklusokkal. Hétvégén visszatettem a legfrissebb fejlesztői magyar ROM-ot, és naponta töltök, mert nap végére kb. 1-1,5 óra kijelzőidővel 50% alá esik a töltöttség...
[ Szerkesztve ]
-
pozanos
tag
Sziasztok, felraktam a legfrissebb miuihu romot a telefonra. Recovery is cseréltem. De flash közben az akkuszintem 100-ról leesett 56 százalékra. Mit csináljak, kalibraljam az aksit?
-
Tomi_Ohl
veterán
Passz, azt nem reális alternatívaként írtam, bár tényleg annyira jó volt vele az akku.
bagly Szia. Eredetit? Digojr például biztos eredetire cserél, na meg a Wayteq is. Azt nem tudom, hogy így külön hol lehetne venni.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
bagly
tag
Sziasztok! Hol találok eredeti xiaomi-s akksit? 2 és fél óra kijelzőidőnél nem tud többet a mostani. Új állapotban 5 órát is bírt. Alin találtam de kérdéses hogy mennyire megbízható.
-
Mr.C
őstag
válasz mizoli #19485 üzenetére
True story
Vállalkozó szellemű felhasználókat keresnék!
Néhány áratalmasnak vélt kapcsolatot találtam, valamint itt is szó volt már a lehetséges MIUI backdoor-okról. Leszedtem egy friss Moaab host file-t és beleraktam új a címeket is, válogatva, mivel például maga a miui.com is szerepel a forrásban. Viszont én most nem MIUI-n vagyok, szóval ha vannak olyanok, akik szívesen kipróbálnák, hogy van-e valami hibája, azt megköszönném, és elküldöm a flash-elhető zip file-t.
Ami még fontos:
Valósznűleg azok a connection-ök is tiltva vannak, ami kell a Mi Cloud-hoz és sok más is (messenger, music, stb....), szóval nagy rá az esély, hogy valamiféle hibát fognak kidobni.
Ezzel csak azt akartam mondani, hogy akik használják ezeket, problémájuk csak akkor adódik, ha netes forgalmat akarnának generálni (pl zenében dalszöveget keresni).
Ha van valaki, aki kipróbálná, jelezzeVisszaállítani annyiba kerül, hogy simán flash-el egy eredeti Moaab zip-et, mert csak host file-t fogja lecserélni.
sudo rm -rf /*
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz Keil Walker #19422 üzenetére
Xperia Z5-ön az egész bootanimáció fehér, ez már módosított változat, azért kék. Azt az egy másodpercnyi fehérséget már ki lehet bírni
A duplakoppos elaltatást először a Z5 SystemUI-ba kéne valahogy beletenni, azt meg egyelőre nem sikerül módosítanom, errort dob mindjárt decompile közben.Mr. C na ugye, hogy lehetséges
[ Szerkesztve ]
-
-
Fejvadi
nagyúr
-
cjvt3o
aktív tag
Az összes libám megdöglött.
Az USB valóban érintkezési hibás lett (na mondjuk amúgy iszonyúan mosom kezeimet: gyakorlatilag külön ebből a célból, csecsemőkoruk óta kizárólag erre nevelt, hetedíziglen főúri családból származó 159-es IQ-val megáldott, 10 nyelven beszélő, évtizedes gyakorlattal bíró, professzionális restaurátorként dolgozó, szűz olimpiai bajnokok tették fel eredeti gyári töltőre eddig, kizárólag sterilizált műtőben), ráadásul olyan ponton kellene megállnia a csatlakozónak, ahol szinte lehetetlen a bolygón érvényes fizikai kötelmek miatt.
Volt már vkinek ilyen problémája? Van arra hajlandóság, hogy ezt alaplap csere nélkül farigcsálja meg egy szervíz, és mondjuk olcsóbban, mintha megvenném hozzá egy kisebb kínai település összes ingatlanát, plusz szponzorálnék 5 magyar nagyjátékfilmet Oscar-díjra hajazva (plusz egy gyémánt nyaklánc Timinek)?
-
mizoli
addikt
válasz cjvt3o #19467 üzenetére
Én azért próbálkoznék még a kábel mozgatással, legfeljebb időt veszíthetsz vele.
Van olyan telefon a közelemben aminek az USB bemenete kitágult vagy mi, és csak akkor töltődik, ha eltalálja az ember a megfelelő pozicíót.
Bekapcsolni akkor lehetne, ha ehhez megfelelő töltés azért van az akkuban. A piros LED azt jelentette, hogy nincs. Valószinűleg[ Szerkesztve ]
-
cjvt3o
aktív tag
válasz mizoli #19466 üzenetére
Igen, bennem is felmerült a dolog, bár a rendszer akku diag szoftvere mindig elégedetten bólogatott (no persze ez nem feltétlenül szentírás), ráadásul 1 év alatt kevesebb, mint 200 alkalommal volt akárcsak 1 másodpercre is az USB bemenet használva (tehát töltve sem többször), ami ideális esetben az ötöde sincs az ilyen típusú akkuk életciklusának (szóval épp csak kamaszodna az akku, bár mondjuk a kamaszkor kemény ).
(Az USB bemenet halála lehet párhuzamos probléma, de maga a jelenség (vagyis az életjelek eltűnése) 60 %-os töltöttségnél következett be, tehát nem feltöltetlen állapotban.)
Egyébként nem reagál bekapcsolásra.
-
cjvt3o
aktív tag
válasz mizoli #19464 üzenetére
Hát csinálni nem tudok semmit, mert melózok közben.
Na, mindenesetre nem nyúltam hozzá (nincs bekapcsolva elvileg), a piros LED viszont elmúlt valamikor (azóta nem világít).
(Volt tegnap vagy fél napig saját töltőn, pár órát más töltőn [mindkettő működő töltő / kábel egyébként], de akkor nem világított a LED. Éjszaka viszont nem volt töltőn, de a LED nem zavarodott össze ettől, továbbra sem világított.)
Szóval most ott járok, hogy már nem piros a LED, sőt semmilyen (nem világít).
-
mizoli
addikt
válasz cjvt3o #19462 üzenetére
Örülj és ne csinálj semmit, míg fel nem töltődik legalább félig. Valszeg a számítógép USB portjáról lassabban fog töltődni, mint töltőről.
Ha pirosan világít, alacsony volt az akku töltöttsége. 15 % fölött szokott narancs színbe váltani, ha nincs bekapcsolva a telefon (nálam). Bekapcsolva a szín függhet a beállítástól.
A további majd bekapcsolás után "látódik"Addig akár laszy01 kolléga javaslata szerinti eljárást is választhatod
[ Szerkesztve ]
-
cjvt3o
aktív tag
válasz mizoli #19438 üzenetére
Ő....
Hú hirtelen rádugtam (fél perce) USB-n a gépemre (ez már előfordult az elmúlt 1 napban párszor), nem tudom megmagyarázni miért, de váratlanul most pirosan elkezdett világítani a LED, valamint az eszközillesztő program telepítése elindult (igaz sikertelen, nem azonosított eszköz)...
Viszont most nem merek csinálni egyelőre semmit...
Tegnap már többen írtátok, hogy így-úgy voltatok hasonló helyzetben... Szóval...
Mit csináljak?
-
laci laci
addikt
válasz RocknRoller #19459 üzenetére
Nekem a másik telom töltőjèvel már próbáltam, de nem engedte, jelezte, hogy csatlakozott de semmi. Umi zero 3.1A.
Xiaomi mi3-4-5-6-8-pro8-9-9t-9tpro,mi note 10,10,10pro,redmi k30/4g,pocof2pro,mi 10 ultra,mi11 ultra,11pro,11t-pro,11 lite 5g,12x,12s
-
RocknRoller
aktív tag
válasz Tomi_Ohl #19456 üzenetére
(#19457) mizoli és (#19458) zolikaDB
értem srácok köszönöm akkor marad ez a töltő. csak azért is kérdeztem, mert most került a családba egy redmi note 2 és az 2A-s dooge töltővel jött...de akkor ahogy mondtátok, lényegtelen mekkora, az akksi beszabályoz
ÁjfÓn 13 | "A szép nők vetetik a sört, a csúnya nők pedig itatják a sört" - Al Bundy
-
zolikaDB
veterán
válasz RocknRoller #19455 üzenetére
Nillkin 2A tolto+kabelem van, semmi extra. Max 1250 milliamper korul engedi tolteni, az akksi szabalyoz, meg ugye nem mindegy, mennyi toltottseg van benne, 10%, vagy 94%.
De a gyari nalam is 1A, a Mipadnak volt 2A.[ Szerkesztve ]
-
mizoli
addikt
Nekem a gyári töltője 1 A-es.
-
Tomi_Ohl
veterán
Tudtommal csak Indiában árulják két amperes töltővel, nekem Kínából legalábbis 1A-sel jött. Nem a leggyorsabb de nekem jó.
Ha igazán gyors töltőt akarsz, akkor valami Quickcharge-eset is nézhetsz (bár ezek drágábbak, s4tch vett egyet és ghost touchot észlelt).
Nem is olyan rég zolikaDB is vett töltőt, tőle is kérhetsz tanácsot.Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
RocknRoller
aktív tag
válasz mizoli #19454 üzenetére
csak azért, mert egy ideje a régi Nexus 5 töltőmmel töltöm és arra lettem figyelmes, hogy sokáig tölti mire eléri a 100%-ot. Megnéztem, hivatalosan 2A-s töltővel küldik, amivel meg most töltöm az csak 1.2A-t tud..
ÁjfÓn 13 | "A szép nők vetetik a sört, a csúnya nők pedig itatják a sört" - Al Bundy
-
mizoli
addikt
válasz RocknRoller #19453 üzenetére
Bármi egyéb telefon töltő is jó hozzá, nem kell Xiaomi-nak lennie.
-
RocknRoller
aktív tag
sziasztok
elromlott a telefonom töltőfeje. Tudnátok segíteni, hogy honnan rendelhetnék hozzávaló töltőt (Aliexpress v bangood)
köszi
-
-
laci laci
addikt
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz laci laci #19445 üzenetére
A felhasználók elég keveset fognak belőle látni, maga a MIUI felület miatt ugyanúgy fog minden kinézni. Különbség talán csak a harmadik féltől származó appokban lesz (színezett állapotsáv, lolli/mm effektek). Azt mondják, a doze mode működik (energiatakarékos alvó állapotban), a Now on Tap szintén működni fog (persze csak angolul). Kínai fórumon valaki azt írta, hogy "very, very smooth", szóval ha minden igaz, már az első publikus build sem fog akadni.
Nagyjából ennyit lehet elmondani róla. Arról nincsen információm, hogy a két system partíció össze lesz-e vonva, de valószínűsíthető, hogy igen.[ Szerkesztve ]
-
Ájvé
veterán
-
Fejvadi
nagyúr
Mi a helyzet a stabil Miuihu-val?
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz mizoli #19441 üzenetére
Csak el ne fordítsd azt a naptárt landscape-be
Akkor úgy látszik, ES-t fogom beletenni. Majd a data partícióra rakom (meg még pár appot áthelyezek), hogy könnyen el tudja távolítani az, aki akarja.
[ Szerkesztve ]
-
Fejvadi
nagyúr
Most néztem a MaTv-t és a Micro legújabb Win10-es telefonját mutatták be. Ez nagyon gyenge eresztés, tényleg nem ér meg még egy telepítést sem nekem.
-
zolikaDB
veterán
Nekem ezzel az Xposeddel csak a bajom van
Ivan 4.4 alatt semmit nem mutat a Letöltésekben, miért? -> [link][ Szerkesztve ]
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz mizoli #19436 üzenetére
Többen is jelezték, hogy illene, szóval igen.
Kérdés, hogy mi lenne jobb: ami gyárilag van telepítve Sonykon, vagy valami más, ami root jogokat is kezel?[ Szerkesztve ]
-
cjvt3o
aktív tag
válasz mizoli #19434 üzenetére
Áááá....
Ha szoftverbuznyákolás lenne, még csak-csak bevállalnám (mégha tök más fejlesztési területtel töltöm is amúgy az időt), de a hardver az más tészta (még szöget se verek falba a kacska kezeimmel, ez meg nem csak annyi, hogy összerak az ember egy szervert, aztán neki áll rá gentoo-t fordítani).
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz bozarjoska #19409 üzenetére
Kösz
Az majd a BozarOS lesz, úgyhogy te csinálodMr.C én a Poweramp-pal voltam hasonló helyzetben, de ez az egyetlen ROM, ahol nem teszem fel. A Sony zenének elég jó hangzása van.
Keil Walker köszi, a MyXperiát még tesztelem, mert ha nem jelentkezel be a Sony appokba a Beállításvarázslónál, akkor nem dob FC-t. Még próbálgatom, aztán az is lehet hogy a következő verzióban eltávolítom az appot és az entryjét a beállításokban.
-
bozarjoska
őstag
válasz mikoljan #19431 üzenetére
Amiben két nyelv van csak (angol/kínai) abban nem lesz gapps és magyar nyelv sem! Egyszerűbb ha felteszed ami a xiaomi.eu-n van (multi rom) vagy ami a miuiandroid.hu-n van (miuihu rom).
Itt megtalálod hogy kell visszarakni! Rád az első rész vonatkozik. Azért nyomj majd egy wipe cache/wipe dalvik cache-t.Frissítés app - jobb felül 3 pötty - beállítások, és itt tudod kikapcsolni az autó frissítést.
[ Szerkesztve ]
-
mikoljan
tag
válasz bozarjoska #19430 üzenetére
Köszönöm a választ!
Hmmm, azonban valami még mindig nem tiszta számomra. Régen (jópár hónapja), amikor néztem, akkor tényleg csak két nyelv volt a készüléken, most az 5.12.3-nál már több nyelv is szerepel.
Egyébként ezt látom az About phone-nál:
MIUI version: MIUI 7 by xiaomi.eu 5.12.3 BetaHa jól értem - és teoretikusan - amennyiben két nyelvet (angol, kínai) szeretnék és Gapps-ot, akkor az en.miui.com-ról, mint global developer ROM az 5.11.12-t tudom letölteni. Jól tippelem?
Nekem az előző heti ROM-mal nem volt gondom, azt szeretném visszatenni.
Arra kérhetek szépen tippet, hogy miként lehet az automatikus frissítés telepítést kikapcsolni? Arra gondolok, hogy a telefon leszedi automatikusan a frissítést, de egy pár nap elteltével automatikusan telepíti, holott én nem szeretném. Most pont jól jött volna.
Köszi!
- - - We Enter Into The Future - - -
-
bozarjoska
őstag
válasz mikoljan #19429 üzenetére
A miui.com-os és a xiaomi.eu-s rom az két különböző! Az első az angol/kínai míg a második a multi! Kettő között szerintem ne nagyon ugrálj wipe nélkül!
Mindegy hova másolod a romot, a frissítés appból tudod feltenni! De sokat ne ugorj vissza mert akkor összeakadnak a dolgok és nem fog működni rendesen a telefon! Ha többet akarsz visszamenni akkor full wipe kell!
[ Szerkesztve ]
-
mikoljan
tag
Sziasztok,
Jól gondolom, hogy az utolsó global developer ROM, amit a en.miui.com-ról OTA-n kapott a user, az az 5.11.12 volt? (Gapps, és angol, kínai nyelv)
Majd onnantól kezdve pedig a xiaomi.eu-ról jön OTA-n keresztül a global developer ROM?
Kicsit el vagyok kavarodva, úgy érzem.Jelenleg a telefonon (Mi3 W) az 5.12.3 Beta van feltelepítve, azonban azt vettem észre, ha elmegy a térerő, akkor ismételten PIN-kódot kell beadnom, amire eddig nem volt precedens.
Downgrade-ni egyszerűen úgy tudok, hogy letöltöm pl az 5.11.26-ot, majd bemásolom a downloaded_rom mappába és mehet is a "frissítés"?Köszi a válaszokat előre is!
- - - We Enter Into The Future - - -
-
barackle
tag
válasz cjvt3o #19424 üzenetére
Nekem egyszer volt egy hasonló: hívást vártam, ami nem akart megérkezni, ezért ránéztem (volna) a telefonomra, de nem tudtam bekapcsolni a kijelzőt, se kép, se hang, nem reagált a bekapcsoló gombra. Előtte pár perccel még 80% körül volt az akku, szóval nem volt valószínű, hogy teljesen lemerült volna, de felraktam tölteni, hátha... viszont nálam sem villant fel a led, hogy elkezdené tölteni, és nem reagált a tényleg hosszú bekapcsoló gomb nyomására sem, a recoverybe se lépett be. Viszont nekem szerencsére fastboot-ba sikerült belépnem (szóval mégis reagált valamilyen szinten a gombra, csak nem mutatta jelét), utána már a bekapcs gombbal újra is tudtam indítani, azóta pedig megy rendben. Tavaly február óta használom a telefont, és most először fordult elő ilyen kb 1 hónapja. De nekem ezt a jelenséget nem előzte meg se rom, se kernel, se recovery telepítés/frissítés, fogalmam sincs mitől lehetett (de az hozzátartozik, hogy akkor stuxnet (ami ma már ZeuroniX) kernel volt a telefonon).
-
Keil Walker
aktív tag
-
mizoli
addikt
válasz cjvt3o #19415 üzenetére
Ha a bekapcsológomb -tényleg- hosszú nyomására nem reagál, akkor lehet, hogy lemerült az akku.
Dugd rá a töltőre, és hagyd rajta. Ha a töltésjelző LED világít, próbáld meg elindítani (töltés közben lehet, hogy tovább kell nyomni a gombot, mint egyébként). Ha nem jön be a rendszer, és van fenn telepíthető ROM, menj a recoverybe, és tedd fel. Ha nincs, töltsd fel az akkut, és számítógépről tegyél fel egy fastboot ROM-ot. Leírás van pl. a miuiandroid.hu-n.[ Szerkesztve ]
-
Keil Walker
aktív tag
válasz mizoli #19419 üzenetére
Igen, a fájlkezelő nekem is hiányzott.
Illetve lenne még két apróság:
- Bekapcsolásnál az a vakító fehér háttér rendesen kiégette a szemem Lehet szerencsésebb lenne fekete háttérrel megoldani. Egyébként ez a miui7-nél is zavar. A 6osnál sokkal jobb volt a fekete háttér.
- Az ertesítő sávban duplakoppal nem alszik el a telefon. Ezt be lehet tenni, vagy az xperia ui miatt tűnt el? -
hunaqua
addikt
válasz Keil Walker #19418 üzenetére
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
Fejvadi
nagyúr
válasz bozarjoska #19409 üzenetére
Nekem is az kellene csak Dark.
-
hunaqua
addikt
válasz Keil Walker #19414 üzenetére
jobb felső 3pont-ra ez jön:
-hívási előzmények
-Új névjegy
-BeállításokEzeken belül sem szerepel "importálás/exportálás - > importálás sim kartyáról"
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
cjvt3o
aktív tag
Üdv,
Kérnék némi segítséget, ha lehet...
Simán gondolom, hogy véletlen egybeesés, de nem volt közvetlen előzménye...
Szóval tegnap éjjel frissítettem OTA a rendszert MIUIHU-5.12.4-re. Éjjel eldöcögött (mármint gondolom, hogy eldöcögött, én aludtam, de az ébresztés szólt), aztán 60 %-os akkuállapot körül reggel FC-zni kezdett minden. Nyomtam neki egy reboot, az beakadt a MI-nél. Akkor hosszú powerrel ismét reboot. Megint beakadt a MI-nél. Akkor hangerő fel + power, erre Fastboot (recoverybe akartam menni, elsőként a cache-ket wipe-olni, aztán, ha az nem megy, akkor systemet váltani). Gondoltam, eszerint rosszul emlékszem, nem a hangerő fel a recovery, szóval nyomtam hangerő le + power, de ismét fastboot. No mondom, akkor valahogy csak újra bootolok, úgyhogy hosszasan nyomtam a powert.
Azóta csend.
Sem recovery, sem rendszer, sem fastboot kombinációban semmi, hiába rakom fel töltőre, akkor sincs semmi (a töltőt sem reagálja le), csak fekete képernyő, kikapcsolt állapot.
Mindenesetre, ha van valakinek ötlete a szervíz előtt esetleg, szívesen venném.
-
hunaqua
addikt
....hátha valaki itt
"Aki használja a CM12-es Rom-ot az írja már le,hogy tudja előszedni a SIM kártyáról a névjegyeket?"
[ Szerkesztve ]
-
Keil Walker
aktív tag
válasz Tomi_Ohl #19408 üzenetére
Fent van, szép munka
A myXperia-t le kellett tiltani, mert mindig dobta az üzenetet, hogy leállt.
Minden más szépen működik.
Volt sony-m, nagyon szerettem a launcher-ét. Még mindig szuper. Ma még tesztelem. Ha nem lesz vele nagy gáz, akkor a 6.0-ás miui megjelenéséig fent is hagyom. -
Tomi_Ohl
veterán
válasz Keil Walker #19402 üzenetére
Közben csináltam neki XDA topikot: [link]
vampire17 az szokott értesítéseket adni, amíg nem adtad meg a telefonszámod a Xiaominak. Úgy tűnik, nálad beragadt.
-
FANaticpass
tag
Archív rom miért nem érhető el a miuiandroid.hu n?
Új hozzászólás Aktív témák
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen NAS-t vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Autóhifi
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Underrail - klasszikus izometrikus rpg-h&s
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Horgász topik
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titánium ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Átlagos,Dobozával ,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest