- Yettel topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple Watch
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- OnePlus One - Kína már itt One
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Xiaomi MI-3 téma összefoglaló
ANDROID 6.0 MARSHMALLOW FRISSÍTÉS
Olvasd el, mielőtt nekikezdenél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
darthsmoke
Korrektor
válasz
batabe #28581 üzenetére
Köszi a javaslatokat, hozzászólásokat a MiPad 2 témák kapcsán.
A Remix OS jó ötlet, lehet, hogy kipróbálom. Bár mivel a 64 GB-s verziót vettem, akár Win10-et is tehetnék rá. De eredetileg Androiddal terveztem használni.
Amúgy nem bánom, hogy nagyon kevés alkalmazás van rajta, legalább nem kell levakargatni a sok Google szemetet...
A xiaomi.eu főlapja nekem is ezt dobja, de az aloldalakra be lehet lépni, le lehet tölteni ROM-ot. -
DAVE_CH1
tag
-
batabe
senior tag
válasz
batabe #22653 üzenetére
feldobtam, azért macerás a használta, és amire szánom a tabletet, ott nem alkalmazható, úgyhogy marad a root.
A VPN néha lekapcsoldódik és újra kell konnnektálni, és utána lesz újra AD-mentes a cucc.
illetve a jó működéshez kéne beállítva legyen legalább PIN kódos képernyőzár. -
Tomi_Ohl
veterán
válasz
batabe #22334 üzenetére
Szóval kimaradt belőle a magyar?Fejvadi pedig a HydrogenOS-nek adtam volna egy esélyt. Az talán egy kicsit jobban hasonlít a MIUI-ra is. Mi3-ra csak egy régi, 5.0 alapú változat van, de napi használatra alkalmatlan, pedig tetszett.
calamites Word
Vagy Google Docs. Ezt a kettőt próbáltam, viszonylag egyszerű de sokoldalú felülettel rendelkeznek. Mi számít óriásinak? Ezek sem száz, kb 20-30MB körül vannak. Ha csak viewer kell, ránézhetsz a Melting Source által kiadott Docs Viewer-re is, az elég kicsi méretben, de nem próbáltam, milyen.
bobolysza75 szia, köszi az infót.
Szóval aki multin van, annak érdemes újra leszednie a ROMot, mert hozzáadták a hiányzó nyelveket. -
kárátékutyá
őstag
-
vampire17
addikt
válasz
batabe #21072 üzenetére
Igazabol kicsit mar unom, hogy nem egy forumon olvasom, hogy "igen Xiaomi, megint megcsinaltad" meg "a kinaiaknak mar megint nem megy semmi"
Most ez nem is Laci lacinak szolt, ne vedd magadra, de annyira bosszanto, amikor ilyenek miatt a cegre kopkodnek...
Hasonlo volt, amikor meg csak vartak az MM-et, valamelyik rajongoi oldalon, vagy weboldalon meglebegtettek, hogy ekkor vagy akkor lesz, a nep kezpenznek vette es amikor megsem jott, megint a ceg volt a hibas...
Amugy nem a user a hibas, hanem az, hogy neha egyes hiroldalakon olyanokat irnak, hogy az ember, aki ismeri a keszuleket, a fejet fogja... Meg itt a PH!-n is, ezen a cikken majdnem elsirtam magam... [link]
Ilyenek utan nem csoda, hogy nem tudja szerencsetlen user, h mi van....
-
paolinho
őstag
-
s4tch
veterán
válasz
batabe #18646 üzenetére
Így van.
A moaab adatbázisa egyébként legalább havi rendszerességgel frissül, és finomítanak is rajta a visszajelzések alapján. Pl. a szeptemberi adatbázis kicsit almás volt, nálam megfogta az amazon.com-ot és az amazon appot is, az utolsó verzió viszont az általam használt oldalakon, appokban tökéletesen működik.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
batabe #17963 üzenetére
Nem kuncsorgok én nekik. Van egy csomó kedvezményem már így is, azt sem használom fel semmire.
Tomikám. Az a tuti, ami biztos. Nem bízom a véletlenre. Lehet pont ezért, nem is találkozom azokkal a hibákkal, amiket sokan írnak. A Note 4G-t egy éve vettem. Feltettem rá az akkori legújabb Multi ROM-ot és azóta MiRecovery-ből felteszem mindig azt a verziót, amit jónak mondanak, vagy javítottak (havi kettő általában), de azóta sem kellett tiszta telepítést csinálnom és minden tökéletesem megy.
(#17965) mizoli
A másik főkolompos
Tehetek én arról, hogy ennyi sys van rajta?
Különben sosem szerettem az egyszerű dolgokat, nincs benne kihívás. -
Tomi_Ohl
veterán
válasz
batabe #17847 üzenetére
Én az RR-t backupból telepítettem, gond nélkül. Ha nem sikerül rájönni, mégegyszer megnézem, pontosan hol is kell.
bozarjoska nálam is pontosan egyszer fordult elő, meg is lepődtem, már nem számítottam rá.
RocknRoller az ikonok kicsit mások, mert MIUI 6-ról 7-re változtak.
A naptár és a biztonság miért kínai cucc? Kuaipan, MiTransfer tudtommal törölhető.
A rezgés állításán éppen dolgoznak, egyelőre ilyen, de lehet, hogy már pénteken javítva lesz.
Szóval csak részben lettek megoldva a problémáid, tehát előbb utóbb nem fogod tudni elkerülni a tiszta telepítést.cimp üzenetek beállításaiban aktiváltad a MiMessage-t? Lehet, hogy utána reboot is kell. Ez talán megoldja az üzenetes problémát.
-
pozanos
tag
válasz
batabe #17853 üzenetére
Nem kell a másodlagos mellé semmi. A másodlagos romok saját kerneleikkel települnek, illetve a gappsot választhatod ki hozzájuk még (amit ajánlanak hozzá, vagy amit akarsz, letöltöd és további zipkent feltelepited). Ha akarod akkor ezekhez is felrakhatod külön a dt2w kernelt amit Tomi linkelt, de nem muszáj.
Otg -re még telepíteni is tudsz vele. Arról is bootol. De annak van egy külön leírása a multirom topikban.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
batabe #17814 üzenetére
Amit én linkeltem, az ugyanaz, csak újabb verzióban. Szóval az ajánlott.
Igen, mindent így kell csinálni, ahogy te leírtad + amit pozanos írt. Még egyszer mondom, MIUI-nak muszáj primary-nek lenni (tehát az legyen előtte fent). Többet már akárhányat hozzáadhatsz... És igen, az SD helyéből farag le magának helyet (nem fix mennyiséget). -
pozanos
tag
válasz
batabe #17814 üzenetére
A Tomi által linkelt kernellel dolgozz, az jó miuihoz is. Igen, ha az általad leírtak megvannak, akkor a multirom twrp-bol tudsz további romokat felrakni. A meglévő miuid megmarad, az lesz az elsődleges rom. A többit az advanced-multirom-add rom menüpont alatt tudod felrakni, ezek mind másodlagosak lesznek és könnyen cserélhetők, törölhetők a list roms menüpont alatt szintentwrp-ben.
Pontosan nem vágom, hogy hogy működik de az sd-n keletkezik egy multi rom mappa, szerintem oda települnek a dolgok.
Ha valami balul sül el, vissza tudsz állni twrp-s backup-al. Mindenképp csinálj, mielőtt elkezded. -
-
s4tch
veterán
válasz
batabe #16980 üzenetére
- A lehúzott redőnyön bele tudsz olvasni a mailbe, ha két ujjal széthúzod (nagyítod) az értesítést. Itt törölni is lehet.
- Erre hirtelen nem tudok megoldást. Témán belül testre lehet szabni a záróképernyőt, lehet, hogy egy ügyes kínai csinált egy olyan lockscreent, ami tudja ezeket a funkciókat. -
k.kristof
őstag
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
batabe #16890 üzenetére
Valamit kellett telepítened a routerre, ahhoz, hogy Anfol legyen? Nekem nem kellett semmit.
(#16891) petrson
Akkor csak megérkezett.
Biztosan neked is fog tetszeni, mert aki látta (nem mutattam, csak az asztalon volt), mindenki kiszúrta, hogy nem valami átlag és a csoda, hogy mindenkinek tetszett is. Sokszor nyomkodd majd körbe és a közepén is bepattan. Nagyon passzent. -
Tomi_Ohl
veterán
válasz
batabe #16473 üzenetére
Ez jó hír, akkor gyorsan javították.
(#16483) Keil Walker akkor mégis jobb így
bozarjoska elvileg van angol fórum, de ott nem foglalkoznak a telefonunkkal. Úgy néz ki, kb 2-3 hetente jön frissítés. Nekem is angol pár app, nem tudom miért, Meizun magyar.
cimp nekem is tetszik, de olyat olvastam, hogy csak kínai menürendszere van, ennek azért jó lenne még utánanézni. MIUIHU tuti nincs a tévére.
-
-
k.kristof
őstag
válasz
batabe #16459 üzenetére
Folyamatosan crashel nálam is, újraindítottam kísérletképpen a telefont, de semmi változás.
Személy szerint én a Firefox for Androidot használom, ha már PC-n is Firefox a fő böngészőm. Chrome csak azért van, mert az egyik pizzériából csak Chrome-ot használva lehet weben rendelni
-
cikasz
őstag
válasz
batabe #15506 üzenetére
A jelerőssége mijen? Erősebb mint az itthoniak? Most egy Linksys WRT54GS-em van, de a tabletünk (prestigio) 5-10 méter távolságban már küszködik. Ha van fal is akkor meg pláne
(vagy ez nem a jeltől függ? nem értek annyira hozzá!)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- Whisky topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Vezetékes FEJhallgatók
- AI-aranykort jósolnak, tarol az NVIDIA
- Tőzsde és gazdaság
- Windows 11
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple Watch
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- További aktív témák...
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged