-
Mobilarena
Xiaomi MI-3 téma összefoglaló
ANDROID 6.0 MARSHMALLOW FRISSÍTÉS
Olvasd el, mielőtt nekikezdenél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pozanos
tag
válasz fi:zi'k #27945 üzenetére
Érdekes, már letölteni sem tudom. Azt írja, nem kompatibilis az eszközzel. Nincs kizárva hogy azért mert angolul használom most a telefont a gugli segéd miatt.
Szerk: Vissza a magyarra, ugyanaz. A build.prop miatt lehet akkor (jelenleg Pixelnek vagyok állítva[ Szerkesztve ]
-
-
pozanos
tag
Sziasztok,
Ezt próbáljátok ki, ha szeretitek a Linuxot:
Shell Launcher a neve, ingyenes a Playen.
A Linux Shell parancsok is javarészt használhatóak. Az aliasfile-ban pedig egyedi parancsokat lehet hozzá adni, tuisettings.txt-ben pedig a kinézetét és funkciókat . Ügyesen felismeri az elgépelt szavakat is a CompareString könyvtárának köszönhetően. -
pozanos
tag
válasz janakbacsi #27608 üzenetére
Megpróbálhatod esetleg hogy USB hibakeresést ki majd bekapcsolod és utána csatlakoztatod. Az se baj ha a két kapcsolás között újraindítod.
[ Szerkesztve ]
-
pozanos
tag
Nem találtam kapcsolható opciót sajnos. Snapdragon Audio EQ van a zene alkalmazásban, ennyit lehet játszani a hanggal. Az MM romjában pedig alapértelmezetten be volt kapcsolva a hifi hang.
mizoli valóban elég fapados már a miui után is. Hát még ha egy jó RR lenne erre a telóra...
[ Szerkesztve ]
-
pozanos
tag
válasz blackfly #26390 üzenetére
Szia,
Ezen a linken találtam infót erről a sensors.qcom merulesrol. [link]
Itt angolul azt írják hogy lehetséges egyik okozója az auto elforgatás. Próbáld meg ki és be kapcsolni, hátha segít.. A többi szenzorral is megpróbálhatod, de nem tudom azokat hol lehet kapcsolgatni. (talán szerviz menüben?)[ Szerkesztve ]
-
pozanos
tag
válasz weinmaker #26218 üzenetére
Szia, én anno mi 3 után használtam Redmi Note 3 telefont. Ez az mtk verzió volt, de a méret szempontjából: Mi 3 után nagyon könnyen megszoktam a nagyobb kijelzőt, most mi Note pro van, ezt is megszoktam hamar, bár jelenlegi döntésedhez ez nem számít.
[ Szerkesztve ]
-
pozanos
tag
válasz bozarjoska #25705 üzenetére
Tagok neve mind ritmusos,
Így lesz versem szép rigmusos,
Jaj, a fejem, szegény árva,
Megfogott a Józsi átka!Köszi srácok hogy jól fogadtátok!
gyurex17 A neveikkel nehezen jött ki a rím, ezért az "Ászok" sor. Az mindenkire vonatkozik.
Tomi_Ohl Megtiszteltetésnek veszem ha legalább ennyivel hozzájárulhatok az összefoglalóhoz.
[ Szerkesztve ]
-
pozanos
tag
Hajrá Mi 3 Fórum!!
Volt egyszer egy szép Mi hármam,
Rátapadtam, mindig nálam.
Néha hogyha bajba jutott,
Ideg tépett, ittam rumot.Ez a fórum volt itt nekem,
Segítségül minden percben,
Recovery, dirty-flash rom,
Aktuális, mind porondon.Fórum tagok, ők az Ászok,
A bootloop-ból csak kimászok!
Tomi, Zoli és Fejvadi,
Cé, gyurex és laci-laci.Ha gallyra menne a Mi csodád,
Írd meg nekik a problémát,
Mindig vannak, segítenek,
Tiszteld Őket és tisztelnek.Ha a fórum nem létezne,
Sok Mi tulaj hülye lenne,
Mindőtöknek sok-sok ramot/rumot
Gyors bootot és még több romot. -
pozanos
tag
Mióta visszavettem a felbontását 720p - re, Mi Note Pro 4-ből 2.8-2.9 Gb szabad és ritkán megy 2.5 alá. 2k felbontáson megette majdnem a a felét (2.3-2.4 volt indítás után, igaz az stabil 7.1.4 volt és nem volt benne a felbontás kapcsoló)
[ Szerkesztve ]
-
pozanos
tag
-
pozanos
tag
Nekem pro van lassan 2 hete és nincs bajom a melegedéssel. Igen, melegszik 2k felbontáson, talán jobban az átlagnál de egyszer sem volt kellemetlen a fogása, vagy forró. Viszont visszavettem a felbontását mivel a miuihun található fejlesztőiben (multi asszem, az van ott linkelve) van ilyen opció, sokkal jobb a teljesítmény és az akku így, nem a QHD miatt vettem a telefont. Halistennek a kijelző is csak akkor sárga, amikor én akarom (olvasó mód)
-
pozanos
tag
válasz bozarjoska #23817 üzenetére
Ja, sima van neki? Azt hittem pro.
mizoli igen, elég szeszélyes az április.
[ Szerkesztve ]
-
pozanos
tag
Sziasztok,
Csatlakoztam Fejvadihoz egy Mi Note Pro-val.[ Szerkesztve ]
-
pozanos
tag
Srácok, örvendjetek velem: elkészült az első miuihu rom RN3 - ra nyitott BL-hez.
Nemsokára tesztelem. -
pozanos
tag
Sziasztok,
Van egy kis fejlemény bootloader ügyben:
Eddig úgy tartották az okosok hogy minden gyári rom amit felrakunk Redmi Note 3-ra meg más zárt gépre az visszazárja a BL-t. Brazil fórumon utána jártak a dolognak és kiderült hogy a recovery telepítős gyári romok nem zárnak vissza csak a fastboot romok, méghozzá a "fastboot oem lock" paranccsal, ezt keresik a srácok hogy mely romokban van belerakva ez a parancs. Most már magyar fórumon is kísérleteznek az RN3 topikban hogy melyek azok a romok amik visszazárnak fastboot módban.
Akit érdekel itt lehet követni őket:
[link]Csak azért írtam le nektek is nehogy benyaljatok egy lezárt fastboot romot a jövőben.
-
pozanos
tag
Srácok, eléggé beindultak a nyitások mostanában, mai napon sikerült nekem is nyitni a Redmi Note 3-at."Természetesen" SMS sehol 10 nap után, csak pojénból bejelentkeztem a mi flash unlockba hogy hátha történik valami, és történt is. Nyitottam és ment is fel a MiuiPro 6.3.3 a hennessyre, a rommal együtt felrakta a TWRP 3-at is. Végre van normális backup lehetőség a romokról, ez hiányzott már nagyon.
[ Szerkesztve ]
-
pozanos
tag
válasz mizoli #23111 üzenetére
Köszi Zoli, tudtam hogy számíthatok rád.
laci laci Nagyon nehéz kikeverni, komoly stúdió munka, tényleg örülj neki.
gyurex17 +1, a jó symbianos korszak. Én UIQ-val nyomultam Sony Ericsson P1i, M600i, G900 telókon. De nagy mók volt, mikor rávarázsoltam a Walkman appot. Aztán lett Symbian v5 SE Vivaz Pro. Beleesett a levesbe, de sajnáltam..
[ Szerkesztve ]
-
pozanos
tag
Sziasztok, ennek gondolom örülni fogtok:
[link]
Lényeg hogy hivatalosan kinn a kernel forrás a telótokra.
Következő lépcső a Mi4c/s, Note Pro lesz... Reméljük nem 2év múlva.[ Szerkesztve ]
-
pozanos
tag
válasz bozarjoska #22317 üzenetére
Igen, sajnos elég macerás még mindig a nyitás. Még annak is vigyázni kell, aki már nyitott. Többszöri nyitás után is előfordult hogy elveszett a jog több felhasználónál is. Mi4c és Mi Note Pro is érintett, nem csak az új redmik, ha jól tudom.
Aki 2 hètnèl többet vár a megerősítő kódra, jelezhet a hivatalos unlock threadben és ennyi.
[ Szerkesztve ]
-
pozanos
tag
Ez a fényerő dolog érdekes egyébként Xiaomikon, én mi 3-on is bármelyik romon azt tapasztaltam hogy lassan reagál (miui, cm,aosp). RN3-n ugyanez a helyzet lollipop miuin. Igaz, sose voltam híve az auto fényerőnek.
[ Szerkesztve ]
-
pozanos
tag
válasz mizoli #20837 üzenetére
Fifty-fifty. Meg is érte mert jó kis telefon ez is, de azért picit hiányzik a mi 3 változatos romkinálata ebből adódóan talán nem érte meg (+a zárt BL még ami ellene szól, de ezt hamarosan pótolom szerintem, ma szedtem le az unlock tool-t). A nagyobb kijelző miatt vettem meg, sosem volt ekkora telefonom még és ki akartam próbálni de úgy hogy hardveresen is előrébb lépek valamennyit. Nem csalódtam, fél coll nem nagy előreugrás, hamar megszokta a kezem (lassan a zsebem is ). A frissebb chip, a több ram és tárhely adja nekem a legnagyobb előrelépést és ez a felhasználói élményen is érezhető (hangsúlyozom hogy nincs nagy különbség, de azért érezhetően van). A kijelző is kárpótolt tegnap, amikor is megnéztem rajta az első részét a Lucifer c. sorozatnak melóban. Tudom, egérmozi, de ezen azért jobb egérmozizni.
Most hogy jobban belegondolok, talán nem is 50-50 hanem 75-25 a Note javára.[ Szerkesztve ]
-
pozanos
tag
válasz kárátékutyá #20835 üzenetére
Na srácok, végre van magyar nyelv a redmi note -omon.
Megoldották hogy xiaomi.eu-s rom OTA frissítését lehessen telepíteni flashtool-lal zárt BL esetén. A 6.1.14 fejlesztői megkapta a (szerintem Vagyula féle) fordítást. Nem mintha fontos lett volna de azért: Welcome Back Hungary!
Bocs kárátékutyá, nem válaszolni akartam.[ Szerkesztve ]
-
pozanos
tag
Srácok, amit még elfelejtettem írni ezzel a BL nyitással kapcsolatban, és fontos lehet: akinek diamond és magasabb szintű mi fiókja van, előbb kap megerősítő kódot. A viszonylag új, alacsonyabb rangú fiókok sokkal lassabban kapják. Ez a tapasztalat jelenleg. Bocs hogy ilyen darabosan írok le mindent, de lépésről - lépésre derülnek ki számomra is az infók, ahogy olvasom a magyar-angol fórumokat.
[ Szerkesztve ]
-
pozanos
tag
Bocs a dupláért, de még egy fontos dolog, az előbb nem fért bele: a zárt bootloader mellé még egy kis plusz: Nem lesz semmilyen recovery a telefonon azaz megszűnik a recovery mód, még mi recovery sincs. RN3-n ez a szitu most, van már egy TWRP amit fel lehet flashelni BL nyitás után.
-
pozanos
tag
válasz Tomi_Ohl #20715 üzenetére
Igen, egy fiókkal havi egy eszközt lehet nyitni. És kalap kaka a szerver, nagyon leterhelt. Reméljük ez változik a jövőben, mire én is oda jutok hogy kinyissam. (Pl. MIUIHU miatt)
[Vampire17 Egészen addig úgy marad amíg vissza nem raksz egy olyan romot ami megint visszazarja. Hivatalos romoknál előfordulhat.
[ Szerkesztve ]
-
-
pozanos
tag
Sziasztok, vettem egy redmi note 3-at. Kicsit ki akarom próbálni hogy milyen 5.5 collal az élet. Ha szép és jó, akkor marad.
-
pozanos
tag
válasz kárátékutyá #20454 üzenetére
Írtam privit. A második jo lesz nekem hogy ne fröccsenjen rá a disznózsír, amikor vágjuk a malacot.
[ Szerkesztve ]
-
pozanos
tag
válasz kárátékutyá #20451 üzenetére
Ha nem kél el a mangalica, csinálhatnánk egy ünnepi xiaomi mi 3 disznóvagast, amikor megvan az MM miuihu.
[ Szerkesztve ]
-
pozanos
tag
Bújjon mindenki ahova tud. Csak egy kicsit vagyok részeg.
-
pozanos
tag
Boldog Karácsonyt!
-
pozanos
tag
batabe Ok,köszi. Valamiért válasz helyett az uj hszre nyomtam.
[ Szerkesztve ]
-
pozanos
tag
Sziasztok,
Vettem egy Xiaomi square boxot. Ha esetleg van valakinek ilyen hangszórója, kérdezném hogy a Xiaomi oldalán olvastam hogy NFC-s is, de sehol sem tudtam beállítani hogy NFC-vel csatlakoztassam a mi 3-mat. A bluetooth kapcsolat is tökéletes egyébként, csak kérdezném hogy valóban van-e NFC kapcsolódási lehetőség és ha igen, akkor hogyan mi 3-on.
[ Szerkesztve ]
-
-
pozanos
tag
Kinn a 6-os alapú Tipsy rom is.
[link] -
pozanos
tag
Őszintén szólva egyik sem vált be nekem. Rengeteg rommal próbáltam navigálni az elmúlt fél évben, Cm és AOSP alapuakkal is, de mindegyiknek ugyanaz a baja volt, kivéve talán az omni romot,ha jól emlékszem ott nem csinálta: KB 7 percenként egy 4-5 másodpercre eldobta a jelet. Egy erősen módosított 2014-es primo 2.4 verziót használok az utolsó 3 telefonom óta. Lehet hogy a szoftverben van a hiba,mert mást nem próbáltam, de miui/kitkat alatt (és még 15 különböző másik telón, amikre barátoknak ismerősöknek raktam fel ugyanezt a verziót,mert mindegyik felbontasban megvan az apk) mindig tökéletesen működik, ezért gyanakszom a romokra.
[ Szerkesztve ]
-
pozanos
tag
Sziasztok, felraktam a legfrissebb miuihu romot a telefonra. Recovery is cseréltem. De flash közben az akkuszintem 100-ról leesett 56 százalékra. Mit csináljak, kalibraljam az aksit?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titánium ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Átlagos,Dobozával ,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest