-
Mobilarena
Xiaomi MI-3 téma összefoglaló
ANDROID 6.0 MARSHMALLOW FRISSÍTÉS
Olvasd el, mielőtt nekikezdenél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz pozanos #21574 üzenetére
Itt sajnos nem lehet váltani... Csak az alap 10 háttér közül lehet választani.
bagly szóval a fastboot a biztos út visszafelé?
Valószínű azért nem ajánlják a MIUI-sok a downgrade-et, mert módosított flash_all.bat kell. Akkor linkelem is a leírásba, hátha valaki nyugodtabban frissít, ha látja a visszaút lehetőségét.Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
Fejvadi
nagyúr
-
bagly
tag
-
calamites
őstag
válasz bozarjoska #21594 üzenetére
Nekem egyedül az automata fényerő a gondom. Az akksi teljesítmény jónak mondható, 3 óra kijelzőidő, 55% és 1 nap 18 óránál tartok.
[ Szerkesztve ]
-
bozarjoska
őstag
-
Fejvadi
nagyúr
Megjött a Mars a Note-ra.
-
-
Latitude
aktív tag
-
cimp
senior tag
válasz Latitude #21557 üzenetére
Igen. 6.1.21 hez 5.12.17 kell. Én egyszer raktam fel és aztán a 21-es.
Recovery telepítő: A linkelt oldalról letöltöttem, és elindítottam ott a csak a feltett kérdésekre válaszolsz és műkszik.Xiaomi Mi4 W. & Xiaomi Mi3 W. & Xiaomi MiPad & Xiaomi Mi2 & Xiaomi Redmi 1S & Xiaomi Piston & Xiaomi Piston 2 & Mi Headphones (Brutálisan gyönyörű hangzás!!!)
-
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz kárátékutyá #21564 üzenetére
A múlt heti frissítéssel került bele a MIUI-ba. Akkor lesz igazán jó, ha már te állíthatod be, milyen képek legyenek.
Most a 10 képből három kínai csajokról szól, egyen pedig egy romantikusan beállított férfi látható. Kicsit érdekes helyzet lesz, ha odaadom valakinek a telefonom, és egy ilyen kép állítódik éppen be.Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
kárátékutyá
őstag
válasz bozarjoska #21563 üzenetére
Köszi, ilyesmire gondoltam, de én ezt soha nem használtam.
-
bozarjoska
őstag
válasz kárátékutyá #21562 üzenetére
Minden nap új képed lesz a zárképernyőn.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz vampire17 #21560 üzenetére
Az daily lock screent tuti fixálták a MIUI-sok (rendesen). Egyébként a fentebb linkelt verzió működik az új multin is.
A képernyőzárnál már tényleg nincs FC! Ezt nem hiszem, hogy csak a multisok javították volna.
A lezárási animáció viszont már sanszos, hogy a xiaomi.eu érdeme.[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
vampire17
addikt
-
Tomi_Ohl
veterán
Elvileg ez az apk felel a daily lockscreenért: [link]
6.1.21-en megoldja az FC-t, próbáltam.
Amint feltettem, megnézem 6.1.28-on is. Ha minden igaz, ezzel lehetne visszanyerni a funkciót.Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz Fejvadi #21543 üzenetére
kárátékutyá persze, lesz frissítés. MIUI-ban nem változik semmi, ami a kínán kívülieket érintené, de nekünk van három dolog (legalábbis multiban):
"Xiaomi Mi3/4
- Fixed daily wallpaper FC (removed)
- Fixed gesture lock FC
- Added Screen off 6.0 effect"
Az első érdekes, Global bétában már nincs FC és működik...
A második talán pont az, ami nekünk kell, vampire17
A harmadiknak szintén örülök.bagly nem találkoztam még vele... Hivatalosan biztos nincs erre való zip.
Latitude jól érted.
Az online telepítő szerintem ugyanúgy működik, mint az offline, csak kell hozzá net és mindenképp fastboot módban kell lennie a telefonnak.[ Szerkesztve ]
-
Latitude
aktív tag
Azt jól éretettem ugye, ha a MIUIHU 6.1.21-et akarom feltenni ahoz mindenképpen MiRecovery kell, abban az esetben, ha két partícós a system-em? (Kétszer kell feltenni az 5.12.17-et, hogy összevonja a partíciókat)
Ez az online recovery telepítés hogy működik? Valószínű nekem is azt kell majd használnom, mert ha a MiRecovery-t akarom vissza rakni akkor fekete képernyő fogad.
Köszönet a válaszokért.
OnePlus 6, Raspberry Pi3 OSMC; Raspberry Pi4
-
bagly
tag
Sziasztok. Létezik olyan fasboot rom vagy zip amivel visszaállíthatom az új Miuis partícióról a régi 2 systemes partícióra a telót? (Nem a régi 1.2-gbos partícióra gondolok hanem amit a miui formázott.) Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
cimp
senior tag
A heti frissítés changelog -jából:
- Fixed daily wallpaper FC (removed)
Zseniális! FC-zett a funkció. Javítás: kiszedték a picsába az egészet!Xiaomi Mi4 W. & Xiaomi Mi3 W. & Xiaomi MiPad & Xiaomi Mi2 & Xiaomi Redmi 1S & Xiaomi Piston & Xiaomi Piston 2 & Mi Headphones (Brutálisan gyönyörű hangzás!!!)
-
kárátékutyá
őstag
válasz kárátékutyá #21546 üzenetére
Nah utána jártam. Ha Ma nem lesz frissítés, akkor 2 hétig sem, mert csájníz tavaszi feszkó van... Azért ezt előre már tudhatták mikor ezt kiadták
-
vampire17
addikt
Igen, van ra megoldas
Rakd fel a Mi store-t. El sem kell inditani, de ha fonn van, akkor megjelenik egy kapcsolo a mappaban es ki tudod ezt a kapcsolni
[ Szerkesztve ]
-
Tomi_Ohl
veterán
-
cimp
senior tag
válasz Tomi_Ohl #21535 üzenetére
Érdekes, de nekem a MiRecovery-t ez sem (meg az előző sem) teszi fel normálisan! Telepítés után újraindul és fekete képernyő. Viszont az on-line telepítő működik.
Xiaomi Mi4 W. & Xiaomi Mi3 W. & Xiaomi MiPad & Xiaomi Mi2 & Xiaomi Redmi 1S & Xiaomi Piston & Xiaomi Piston 2 & Mi Headphones (Brutálisan gyönyörű hangzás!!!)
-
blod001
tag
Szeretném visszatenni a 4.4-et kell vele valamit mókolnom? Illetve melyik az utolsó viszonylag bugmentes build, amiben nem olyan erős a rezgés, hogy szétessen a telefon? 5.9.17-en voltam előtte.
-
Latitude
aktív tag
válasz vampire17 #21345 üzenetére
Vampire17: Azt honnan lehet tudni, hogy az 1 menüpont 2sys-es rendszerhez való. Az angol elnevezések eléggé félre vezetők. Nekem a miuiandroid fórumról letölthető recovery telepítőnél ha mireco-t akarok telepíteni akkor kifagy. Gondolom az 1sys-es telepítő nekem pedig 2sys-es rendszer van fent.
OnePlus 6, Raspberry Pi3 OSMC; Raspberry Pi4
-
Tomi_Ohl
veterán
Frissült a miui.hu-s recovery telepítő. Már újabb TWRP és egy systemes Mirecovery is van benne.
[ Szerkesztve ]
-
Tomi_Ohl
veterán
Sajnos nincs....
KK alatt legalább általában volt rá ok, MM alatt akkor is képes ezt csinálni, ha egy csomó szabad RAM van. Mindenesetre tudnak a hibáról, így valószínűleg tesznek majd valamit érte.Mr.C végülis csak egy betű más
Fejvadi
Ha az a szemed üveggömb, a jövőt is látod vele?[ Szerkesztve ]
-
Mr.C
őstag
MI van emberek? ROMokból RUMok lettek?
[ Szerkesztve ]
sudo rm -rf /*
-
mizoli
addikt
válasz kárátékutyá #21530 üzenetére
-
Mi5i
aktív tag
"Just a sec..." Égnek áll az összes szőröm ettől. Home screen-re várjak. Nincs erre valami megoldás? Vagy memóriában tartás. Kitkat, most MM és teljesen ugyanaz.
Segítség.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz mizoli #21520 üzenetére
Nincs új build
És ki tudja, lesz-e. Megszűnt a hubdroid.blod001, s4tch nálam ez a hiba olyan formában jelenik meg, hogy újraindul a launcher. Nézem, 900MB szabad RAM. App eddig csak egyszer záródott be (NFS No Limits). Kellemetlen, főleg mivel indokolatlan...
-
mizoli
addikt
Most, hogy laci_laci pókhálósította a telefonját, egyedül én használok RR-t?
Fejvadi
Pozanos rumot említett, alkoholról szó sem volt -
blod001
tag
Megint kilőtte a spotify-t 800 mb szabad ram-nál.
-
Tomi_Ohl
veterán
Hardverben Mi3 jobb és ez egy felső kategóriás készülék, szóval nagyon rendesen össze van rakva, stb. Megelőlegezem a közösség is jobb körülötte
Az M2 Note egyébként nekem azóta kevésbé szimpatikus, mióta megtudtam, mi van benne. Konkrétan gyengébb az elődjétől.Fejvadi ez gyors gyógyulás volt.
Úgy érzem, az én esetemben viszont szerencsésebb lenne, ha a falábam vágnám el, csak nekem nincs...[ Szerkesztve ]
-
oba
addikt
Csak egy gyors kérdés Szerintetek Mi3 vagy Meizu m2 Note? Melyik miért? Jelenleg m2 note -om van, és gondolkodom, hogy lecserélném erre... de igazából nem tudom. Beszéljetek le/rá
Kézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz calamites #21505 üzenetére
Beállítások/Rendszer/Nyelv és bevitel/Xperia billentyűzet/Beviteli nyelvek: nyelv melletti billentyűzet ikonra kattints, és válassz más kiosztást.
Ugyanígy az Xperia billentyűzet beállításaiban, Szimbólumok és hangulatjelek alatt van a számsor (bár úgy emlékszem, ezelőtt az (is) idegesített. Itt csak opcionális).Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz calamites #21502 üzenetére
Azt hol látod?
1)TWRP/Mounts and storage - system - pipa (nem kell leokézni vagy ilyesmi, ha erre gondoltál)
2) TWRP/File manager - system/app/Xperiakeyboard - itt lesz egy gomb, ami különböző opciókat hoz elő, válaszd a Delete-et
3) Reboot system[ Szerkesztve ]
-
Fejvadi
nagyúr
válasz kárátékutyá #21498 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest