- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Magisk
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Xiaomi MI-3 téma összefoglaló
ANDROID 6.0 MARSHMALLOW FRISSÍTÉS
Olvasd el, mielőtt nekikezdenél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mizoli
addikt
-
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
laci laci #32937 üzenetére
Pedig elvileg úgy kéne. Próbáltad más böngészőből?
Ugye bejelentkezel, aztán a hangfelvételekre nyomva küld még egy sms-kódot, amit be kell írni, utána látod a felvételeid, de ha jól értem ez már megvolt.
Másik lehetőség, hogy bejelentkezel egy telefonon a fiókodba, leszinkronizálod a felvételeid a felvevő alkalmazásba és onnan mented el.----------
Más. Srácok, abban igazatok van, hogy már kevesen vagyunk itt, a szakmai téma meg még kevesebb. De attól ez még egy szakmai fórum, ha benéz ide egy moderátor, csak ez fogja érdekelni. Az OFF beszélgetéseket jobb lenne átvinni egy másik topikba. Akár ki is tehetek rá linket az összefoglalóba, ha csináltok ilyet, hogy jobban megtalálják az emberek. Vagy az is lehet, hogy mindannyian bekapcsolódunk egy, már meglévő offba. Ott egyiküknek sem lenne lelkiismeret-furdalása a nem szakmai téma miatt. -
Milestone2
nagyúr
válasz
laci laci #32863 üzenetére
Hogy konkrétan válaszoljak szegény Mi3 azért halt meg, mert a Redmi3S amin zenét szoktam hallgatni szervízben van ezért ezen hallgattam zenét, a fülhallgató kábele beleakadta a sütő fülébe és persze nem a jack jött ki a Mi3-ból, hanem az egész telefon rántódott ki a zsebemből és esett a konyha kövére. Felemelve láttam, hogy az edzett üvegnek semmi baja, fellélegeztem, de sajnos észleltem, hogy a screen az üveg alatt mégis megrepedt és a a képernyő alsó fele teljesen érzéketlenné vált...s ekkor szállt el az agyam, hogy ennyi ideig vigyáztam rá, most meg teljes "védelemben" is meghalt...a többit már leírtam...
-
Milestone2
nagyúr
válasz
laci laci #32845 üzenetére
A verziószámok a fontosak, úgy tűnik eu-s kollégák nem tudták kivenni az ARB-t...
Tudnod kellene milyen verziószámút és dátumút flesseltél rá...
...és elméletben a következő legfrissebb (majdan megjelenő) TGZ fájlból újra tudod majd telepíteni.Sajnos DAVINCI-hez már 5 féle STABIL ROM van
PFJRUXM
PFJCHXMkizárható
de a szürkepiac folytán még három féle lehetett:
PFJEUXM
PFJMIXM
PFJINXM...és még ezekből a verziószám is kéne...hogy melyik volt rajta.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
laci laci #32823 üzenetére
Mivel a Mi9 gyárilag Treble-kompatibilis, semmilyen előkészület nem kell, csak a szokásos bootloadernyitás és TWRP. Onnan lehet telepíteni bármelyiket (előfordulhat, hogy nem zipként, hanem "image"-ként, mint ahogy például a recovery-ket szoktuk). Utána esetleg egy-két patch kellhet jellemzően, de ezt már az adott ROM topikjában tudod meg.
Javaslom, hogy esetleg kérdezz rá a Mi9 topikban vagy máshol, ez itt már nagyon off, én meg személyesen nem nagyon tudok már segíteni tapasztalat híján (nekem Mi5S-re pont nincs jól megcsinálva nem hivatalosan sem)
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
laci laci #32821 üzenetére
A GSI-k azok a ROM-ok, amik a Project Treble-nek köszönhetően az összes treble-támogatott készülékre feltehetők (tehát ugyanaz a zip Mi9-re, Pixel 3-ra, Huawei Mate 10-re, vagy egy kis mókolás után mondjuk Mi6-ra, stb). Van például ez az AOSP, de vannak custom ROM-ok is, sőt, portolt gyártói ROM-ok is (MIUI/EMUI/Samsung Experience) (ez utóbbiak a xiaomiui.net oldalán tuti, de eléggé bugosak). Sőt, afaik Android Q (developer preview) is van, bár neked Mi9-re amúgy is megcsinálták hivatalosan.
Annyiból jók, hogy nem kell megvárni, amíg valaki elkészíti az adott ROM-ot az adott készülékre, hátrányuk, hogy néha lehetnek egyedi hibák, mert általánosan lettek elkészítve, hogy mindenen fussanak, nem úgy, hogy az adott céleszközön a lehető legjobban. -
Wovbagger
tag
válasz
laci laci #32121 üzenetére
Ahogy látom azt az embert a tükörből ismered
Igen, tapasztaltam, hogy itt nagyon hozzáértő és segítőkész fórumlakók vannak, csakhogy ők nem ügyfélszolgálatosok, hanem a szabadidejük terhére válaszolgatnak a hülye kérdéseimre. Nekem meg ez A Telefonom, amit csak ilyen késő este tudok nélkülözni, vagyis ilyenkor tudok installálni is rá bármit. És ha hajnali fél egykor valami miatt használhatatlan állapotba kerül a telefon egy TWRP műveletem miatt akkor nem biztos, hogy lesz itt valaki hogy továbblendítsen. De hozzá is teszem gyorsan, hogy a múltkor szerencsére volt ilyen! -
mizoli
addikt
válasz
laci laci #31405 üzenetére
Igen, de egy ideje MIUIHU romok Mi3-ra csak teszt jelleggel voltak. Elvileg azért, mert a Xiaomi bejelentette, hogy nem támogatja tovább a Mi3-at.
Ehhez képest a Xiaomi letöltési oldalán folyamatosan ott volt a Mi3 is.
Hogy miért csak teszt MIUIHU romok voltak eddig? Mile biztosan tudja.
Más kérdés, hogy EU/multi rom is mindig volt. -
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
laci laci #30492 üzenetére
Ha a Mi7 és Mi3 közt sok a különbség, akkor Mi7 és Mi4 közt is szerintem... És ugyanakkor jópár Android 5.0 és 5.1-es telefont fognak még támogatni, pedig szerintem ott az Android verzió miatt több kompatibilitási problémát kell megoldani. De mindegy is, ezt a problémát nem nekünk kell megoldanunk.
Milestone2 erre nem is gondoltam. Az érdekes lesz, ha valaki piscesre próbálja majd felerőszakolni a cancro ROMot, hiszen a fórumon azt írják, hogy Mi3-ra feltehető lesz a Mi4 ROM.
mizoli ilyet is rég hallottam tőled, hogy tetszik egy friss MIUI rom.
Mindenesetre ez csak jót jelent.
-
válasz
laci laci #30434 üzenetére
A PlayStore ha függőben lévő frissítést érzékel, extrémen tudja szívni az akksit (gondolom folyton csekkolja mikor vagy végre wifin és tétlen állapotban; hogy nekiugorjon a frissítésnek.). Ha nincs PlayStore, kevesebb a wakelock, erre gondoltam.
(#30435) Milestone2@ nekem elég sok fizetős appom van (nem warez fajta), bár nem feltétlenül használom egyszerre egy telefonon (mondjuk azért Nova Prime, TitaniumPro, RootExplorer, Kernel Adiutor stb. mindig alap).
Sose csekkoltam fenntart-e a fejlesztő saját support oldalt, vagy sem. E nélkül nehéz lemondani a PlayStore-ról, bár igény lenne rá. Ezért érdeklődöm. -
válasz
laci laci #30408 üzenetére
Magiskból a stabil 14.0 pompás, +a legutolsó safetynetfix, kifejezetten a magisk 14.0-hoz. Keress rá, nem tudok most linkezni. Azonnal meglesz.
Telepítés, ha tutira szeretnél menni:
Magisk, reboot, beállításaiban kikapcsolod a magisk hide-ot, reboot twrp, safetynetfix telep, reboot magisk beállításokban hide off, majd on, ezután check safetynet. Így menni fog. 😉
Snapdragon kameránál (meg sztem bármi más modnál) egyértelműen jobb a bacon camera, egyetlen "baja" a kifejezetten lassú start. -
mizoli
addikt
válasz
laci laci #30386 üzenetére
Az online rádió adatforgalommal jár, ami nem olyan kevés pénz. Nálam szinte folyamatosan szól valamelyik adó, napi 16-20 órát
, akárhol vagyok. Az fm rádió meg tök jó, és ingyenes, a Mi3-ban pedig van.
Talán emlékszel, már írtam, elég sok rádióadót tudok hallgatni, most éppen 28 db fogható.
Bár csak 4-5 kedvenc van -
-
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
laci laci #30318 üzenetére
Csak arra ügyelj, hogy ez arm64 verzió, tehát nem jó Mi3-ra.
Ma délután sikeresen bootloopoltattam a Mi5S-t, mentés persze nincs semmiről (mert minek
), időm szintén nem volt foglalkozni vele mert később vendégek jöttek. Szóval ennek a megoldása holnapra csúszott, addig visszaköltöztem Mi 3-ba.
-
válasz
laci laci #30067 üzenetére
opengapps nano általában. A Gapps akkor tart főleg ébren, ha nem tud appot frissíteni (mert letiltom, vagy mobilneten vagyok napokig). Az AndroidOS a ludas, de ezen belül nem tudom mi. A stock akkufigyelő szerint nem komoly az ébretartás, a kernel adiutor szerint is 70 százalék felett van a deep sleep. Bullshit, nyilvánvalóan
Az akkumonitor appok is elég furcsán jeleznek a Mi3-mon, ha egyáltalán. -
válasz
laci laci #30055 üzenetére
Mindkettő OPO-n volt csak; Rr jó régen, sok-sok hülye fícsörrel telenyomva, nem túl akkubarát.
Nitrogen nagyon vacak kernellel, döglassú és volt valami baja, ami miatt sosem használtam hosszan, de nem emlékszem.(#30057) heidricha@ köszi
Most leszedtem az újat. Szóval azt skippeljem? Elvileg a Citrus is jó, csak nekem csúszott félre valami. Lehet, hogy nálad az új CAF-ban történt ugyanez, nem?
update: nem találom az előző verziót hirtelen; csak a legfrissebb van fent android filehost-on
-
Milestone2
nagyúr
válasz
laci laci #30025 üzenetére
Én azt írtam le, amit a fő fórumban írtak.
De ettől még lehet.
Sajnos, mivel az skku állandóan 100-ot jelez , s rámmerült s telefon útközben így számomra még alkalmatlan.
Majd a következő buildot tesztelem megint.
De sorra kerülnek elő a hibák, ahogy az szokott lenni.
MTP nem megy, USB OTG nem megy, netmegosztás nem megy...stb
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest