-
Mobilarena
Xiaomi MI-3 téma összefoglaló
ANDROID 6.0 MARSHMALLOW FRISSÍTÉS
Olvasd el, mielőtt nekikezdenél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
laci laci
addikt
-Amikor fel telepíted a supersu-t, előtte nem csomagolod ki, ugye?
-Próbáld, meg, hogy teljesen álljon fel a rendszer, utána indítsd újra twrp-n és csak simán telepítsd rá még egyszer, semmi wipe.. Csak mikor végeztél a második telepítéssel.
-supersu itt találsz egy supersu linket, azt töltsd le..
-Talán próbáld meg úgy, hogy teljesen telepítsd, bootoljon be a rendszer(álljon fel) és utána telepítsd..
-A supersu-t mikor telepíted, nem ír ki semmilyen hibát piros betűkkel a twrp?
-Minden segítség csak saját felelősségre.. -
-
Tomi_Ohl
veterán
A többiek már leírták, a menet nem változott, partíciókkal nem kell foglalkozni.
Én is ajánlom az RR-t, az ilyen mindenes ROM, szinte bármit be lehet állítani benne. Személy szerint még eléggé bejött a Darkobas, ez kicsit ugyan kevesebbet tud, de kiemelkedő az akkuideje (főleg képernyőidő).
Kicsit más élményt nyújt az XOSP, ez tele van pakolva Sony appokkal. Nekem csak az volt a problémám vele, hogy az alap témája nem szép, de ez orvosolható.
Meg ne felejtsük el a sima CM-et se, maximálisan stabil, fontosabb dolgokat tudja.
Nugát (Android 7.0) ROMból eddig kettő van, AOSP és CM14. Már több, mint két hete ezeket használom. Hasznalhatoak, de vannak még hibáik, úgyhogy ha stabilitás kell, várj még vele.Más: tegnap jött egy frissítés a CM14-re. Feltettem, sok dolog nem változott (eszközspecifikus változás nem is volt). Elvileg ma vagy holnap is jön új, lock screen visualiserrel.
-
vampire17
addikt
availability October 5, 2015; 59 days ago
Két hónap utan kapjuk az uj androidot.
azert ezt nem sok telefongyarto mondhatja el magarol
Oke, volt siras teny, h kihagytunk ket foverziot, de ha ez volt a Xiaomi terve, akkor ez volt...
-
mizoli
addikt
Én sem sokáig szoktam nézegetni a romokat, de 20 perc, fél óra kb. megvan.
Talán egy csupasz AOSP-nél kevesebb is lehet, de akkor nem tudsz mindent kipróbálni, pl. telefonálás, GPS, ilyesmi.
Próbáld ki az RR-t. Nem gagyi, és nagyon jól testreszabható.
Ja, és szánj rá legalább 1 órát, mielőtt visszamész a MIUI-raÉs ezalatt az idő alatt nem fogod kiismerni
-
Tomi_Ohl
veterán
A Flyme lassabb és rosszabb a multitaszking; IUNI-nak nincs értelme Flyme és MIUI mellett; Lewa-ról nem sok biztató dolgot hallottam, úgyhogy inkább mellőztem; ha a Yunira meg nem is emlékszem. Nyilván nem ezeket használom, hanem olyat, mint az RR, CM, SlimBit, EOS, stb.
Ettől még mindig az egyik kedvenc ROMom a MIUI, egy-két hónapos kitérőkkel mindig visszatérék rá, és ha 6.0 alapú lesz, akkor már az Android verzió sem fog visszatartani attól, hogy újra azt használjam.vampire17 a Mi3 és a Mi4 az azonos hardver miatt cancro, szóval ami jó az egyikre, az ígyis-úgyis jó lesz a másikra.
-
Ájvé
veterán
Egyetértek veled, próbálgatom a ROMokat, de végül mindig MIUI megy vissza, nincs még egy ilyen összetett jók használható ROM, ha meg valami egyszerűt teszek fel,a végén úgy is ugyan ott tartok, mint MIUI-n miután "belaktam" és akkor még midig hiányozhatnak funkciók amiket nem tudtam pótolni.
-
mizoli
addikt
"5,1 romok, mindnek van valami nyűgje..."
"RR rom is problémás..."
Sajnos igaz, de az RR még mindig a legjobban testreszabható ROM. És gyorsabb, mint bármelyik MIUIA hibái ellenére az a kedvenc Lollim
Lényeg, hogy megtaláltad a kedvencedet
bozarjoska
Mármint MIUI? A 34-es v5-ben tuti
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nintendo Switch 2
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Óvodások homokozója
- Jövedelem
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hobby rádiós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged