- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
-
Mobilarena
Xiaomi MI-3 téma összefoglaló
ANDROID 6.0 MARSHMALLOW FRISSÍTÉS
Olvasd el, mielőtt nekikezdenél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bozarjoska
őstag
válasz bozarjoska #9997 üzenetére
Deep sleep oké megy rendesen
Gapps nélkülit tettem fel[ Szerkesztve ]
-
boken
senior tag
válasz bozarjoska #10001 üzenetére
Én is feltettem most,egyenlőre tutti
Tanulj, tinó, ökör lesz belőled!
-
s4tch
veterán
Csak telefonálni ne akarj A hívás alatt jelentkező kijelző bugot (miszerint a kijelző kikapcsolt állapotban is érzékeli az érintéseket) még nem javította ivan. Úgyhogy vagy lezárod minden hívás elején a kijelzőt, vagy az arcoddal random összenyomkodsz mindent hívás közben. Nekem az előző buildnél is ez volt a válóok, nem a deep sleep hiánya.
-
Drenadar
veterán
Vajon lesz a xiaominak olyan tabletje amihez lehet csatlakoztatni billentyűzetet is? Úgy mint az Asus transformersnel és nem olyan USB kábeles tokos?
-
floratm
senior tag
válasz k.kristof #9987 üzenetére
"Csak a jobb szélső képernyőn ne pakoljon a legalsó sorba jobbra ikont, mert mindig létre fog hozni egy új képernyőt a MIUI "
Ez egy szerintem nagyon hasznos funkciója. A 3 fő képernyöre osztottam el azokat az alkalmazásokat amiket gyakran használok. Nem szeretem a zsufoltságot, csak néhány dolog van legelöl amit gyakran használok.
ha letöltök valamit a storebol amit lehet hogy nem is tartok meg, ne szemetelje má' nekem tele az asztalt, az ilyeneket edugom valahol hátul összepakolva.
-
petrson
senior tag
MIUIHU múlt heti frissítéssel csak nekem aktiválta automatikusan a "tisztítás a képernyőzáron"-t?
Egész héten ezzel szívtam, nem jöttem rá csak most, hogy miért töröl mindent egy idő után az alkalmazáskezelő....iPhone 13 / Apple Watch SE 2023 / Xiaomi Pad 6
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz petrson #10010 üzenetére
Igen, multitaszking így is szar... Xperia mini pro 512mb RAM kitkattal majdnem ilyet értem el...
Na megyek is frissíteni, amint kijön az új lite.
Főleg mert jövő héten nem is lesz frissítés, a kínai új év miatt.Frissítésből:
- Értesítések nem ébresztik fel a kijelzőt
- Galéria optimalizálás (talán a hírhedt tabváltási lagot javítják? )[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
mizoli
addikt
Beleakadtam egy jó kis hibába (valami hasonló egyszer már volt, de nem pont ez).
A telefonon át akartam tenni egy file-t egyik könyvtárból egy másikba a kivágás-beillesztés módszerrel, amivel semmi gond nem szokott lenni.
Kivágás ok, beillesztés már nem.
A file felszívódott, és ettől kezdve abba a könyvtárba semmit nem tudtam bemásolni, átnevezni, törölni. Videók voltak benne, amiket ez után is simán le tudtam játszani.
Recoveryből Aromával az átnevezés/törlés ment, de a másolás nem. Hogy ez, hogy???
Ahogy próbaképpen átneveztem file-okat az Aromával, a kurzor sokkal lassabban mozgott ebben a könyvtárban, mint a többiben.
Persze töröltem az egészet.[ Szerkesztve ]
-
Roland06
aktív tag
Üdv. mindenkinek!
Szeretnék segítséget kérni (rég voltam itt) , hogy van- e frissítés AOSP 4.4.4 -re - esetleg 5.0 ?? persze ami használható? Kb. novemberben raktam fel és azóta is hibátlan!!!! Az első rom amit eddig fent hagytam - nagyon imádom a készüléket és a MIUI -t is (előtte huawei telóm volt) de mindég volt valami probléma , apró idegesítő kis hiba...... de ez az AOSP egyszerűen nálam hibátlan....! Ha létezik már "jó" Lollipop akkor kipróbálnám.
Előre is köszönöm! -
Tomi_Ohl
veterán
válasz Roland06 #10016 üzenetére
#9997-es hsz.
Bug: -a képernyő hívás közben ugyan lekapcsolódik, de még mindig érzékel.
- Fájlkezelő leáll, ha több felhasználó van regisztrálva.
Ez ugye 5.0.2, 4.4ből a 4.11.4-es volt az utolsó.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Az új romban elég csecse ikonok lettek.
Viszont adjon már nekem valaki egy működő mikey appot, mert végre van egy, erre el sem tudom indítani az alkalmazást, mert rögtön leáll..Storno, találtam.[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
s4tch
veterán
Urak, az 5.1.30 Lite ROM nincs véletlenül lementve valakinek?
-
psychocska
tag
Az új romban a smartcover mód mit takar?
-
Gooffancs
tag
-
Tomi_Ohl
veterán
Ééés itt az Xposed Lollipopra!
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz Barthezz2 #10020 üzenetére
Tényleg, ha te multin vag: neked hogy jelennek meg a fekete témák? WP METRO-ban fekete háttéren fehér betűk vannak? (csak mert Fejvadinak nincsenek, és csak azt tudtuk kitalálni, hogy multi miatt lehet).
-
The DJ
addikt
Láma kérdések lesznek, előre is elnézést
Látom van új Lite rom. Hogy is megy ennek a frissítése? Az Updater alkalmazás nem találja (fogja egyáltalán érzékelni vagy ne is próbáljam?)
Csak töltsem le, tallózzam ki az Updater app-ban és ennyi? Minden beállítás, adat, alkalmazás megmarad?
https://astrogate.hu - PC & Laptop Szerviz + Shop - Alaplap javítás, zárlatos tápkörök javítása, BIOS hibák orvoslása.
-
MODERÁTOR
Ismerem a google-t, köszönöm, csak mivel én nem használok témákat, ti meg igen, gondoltam valakinek van kéznél linkje, mert nem szeretem minden szarral teletenni a telefonom, amit a google talál..
------------------------------------------
Fekete alapon feketék a betűk nálam is..
-----------------------------------------
Tegnap jeleztem, aztán helyrejött, aztán most restart után megint így néznek ki a gyári hátterek:[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
RetepNyaraB
veterán
Köszi mindenkinek a nemet nyelv keresest
Sosem hasznaltam magyar forditast, mert joval egyertelmübb az angol. A nejem viszont 10 eve nemetül hasznalja a telefonjait, tehat neki az a tuti. Ennyi a törtenet.
Viszont:
-a legfrissebb Vagyula rom (K-ra vegzödik) billentyüzete nem pontos: hol erzekeli mit ütök, hol a mellette/felette levö gombokat adja be. NAGYON idegesitö.
-A layout-ot sem szeretem, ennel a stock droid billentyüzet is jobb, xperia ide, vagy oda.
-Illetve az egesz kepernyö erintesvezerlese furcsa lett. Hol nehezen reagal es laggol, hol hipererzekenyen. Rossz igy.
-Ja, kepernyözarnak nem tudok mintat beallitani, mert az ellenörzö fazisban nem engedi beadni ujbol, hanem ahogy hozzanyulok a keprenyöhöz azt irja hibas a mintaFelrement valami flash közben es huzzam ujra az egeszet?
Ezenkivül hogyan lehet megmagyarazni a miui-nak, hogy fogadja el a Nova launchert? Nem tudok megbaratkozni ezzel a felülettel es bar felraktam a Novat, nem engedi alapertelmezettnek beallitani magat.
Alig varom, hogy nyilvanossagra hozzak a kernel kodot es legyen stabil Liquidsmooth, CM, vagy Mokee a gepre.
[ Szerkesztve ]
"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
[KgP].Robot
aktív tag
Sziasztok.
Van olyan magyar Rom, ami úgy működik ahogy kell? Nincsenek olyan idegesítő hibái pl, hogy nem lehet panorámaképet csinálni mert elkezdi és kilép a kamrából meg néha kilép a böngészőből netezés közben. Nekem csak az a lényeg, hogy ne legyenek ilyen idegesítő hibák. Utolsó 5 alatt vagyok. Ajánlották a Liteot, de arról is olvasok itt ilyen-olyan hibákat. Bármi érdekel, ami atom megbízható.
Köszi -
bozarjoska
őstag
válasz [KgP].Robot #10045 üzenetére
Amivel semmi baj sincs az szerintem az aosp 4.4. Én is azt használom, gyors, nem akad, megy rajta minden
-
s4tch
veterán
válasz Barthezz2 #10042 üzenetére
Próbáld meg azt, hogy az xposed/wsm és a themes authorization programokat beteszed az indítópultba. Nálam is visszaálltak alaphelyzetbe a témák egészen addig, amíg ezt meg nem csináltam.
-----------
Úgy néz ki egyébként, hogy az elcseszett múlt heti ROM után a tegnapi rendben van. 1GB körüli szabad RAM-mal indít, nem töltögeti újra a programokat, és a widgetek is mennek. (A múlt hetinél nyár óta először akadt problémám azzal, hogy egy widget nem frissült automatikusan.)
[ Szerkesztve ]
-
Fejvadi
nagyúr
válasz Barthezz2 #10036 üzenetére
WSMTools és MiTheme, aztán restart és már támogatott is.
Régebbi van fent a MIUHU-n de a Google-ban rákeresel és van újabb.
A lényrg, ha felteszed akkor frimware frissítés és restart, aztán megint elindítod a WSM-t és megint frimware és restart. Mind a WSM-t, mind a MiThemet ted be az indítópultba. A WSM-nek Root jogot is kell adni. Ennyi.Tomikám a authorisatio nem jó. MiTheme kell.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Microsoft Excel topic