- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- iPhone topik
- Megvan a tizedik Redmi Note 12 is
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Magisk
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Xiaomi MI-3 téma összefoglaló
ANDROID 6.0 MARSHMALLOW FRISSÍTÉS
Olvasd el, mielőtt nekikezdenél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz Gooffancs #9098 üzenetére
Tudtommal nem. De olyat láttam, amivel középre lehet tenni (bár akkor meg más lesz bal oldalon, mint iOS-en).
ITT van írva a Blisspop ROMról angolul. Már töltöm, akkor ma ezt próbálom ki.
Szerk: a gyerek kipróbálta a Fejvadi edition-t, azt mondja, jó (gyors, nem nagyon melegszik, gyorsan bekapcsol).
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
lacora5
tag
Sziasztok! Megjott az Mi3-am, nagyon imadom, csak annyi kerdesem lenne, hogy a HSPA 42.2/5.76 Mbps eleresehez nekem be kell allitanom valamit kulon a mobilnettel kapcsolatban? Speedtesttel neztem es 8 megabit korul voltam, mint a regi telefonommal. Elore is koszonom.
-
Gooffancs
tag
Sziasztok!
Beszereztem én is egy ilyen készüléket. Minden szép és jó, bár így elsőre nagy.
Régebben használtam MIUI-t, így nem áll messze tőlem, be is sikerült majdnem mindent állítani.Egy dolog maradt, ami zavar, az értesítési sávon lévő órát át lehet helyezni valahogyan jobb oldalra?
[ Szerkesztve ]
-
Tomi_Ohl
veterán
-
Tomi_Ohl
veterán
Lehet igazad van. Ha nem is épp CM, de:
-LOLLIPOP 5.0.2 Fejvadi edition (avagy fekete verzió)
-Nameless, CrDroid, Blisspop ROM (mind 5.0.2) (ezek ilyen kínai oldalon vannak, de ha valakinek van kedve megpróbálhatja)Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
-
-
mizoli
addikt
válasz llaszlo #9088 üzenetére
Miért olyan nagy probléma a driver telepítés? Munkahelyi gép, és nem szabad rá telepíteni vagy mi?
De mondtam már, használd az FTP-t.
Telefonon: File Explorer-szerver indítása (a beállításokban be tudsz állítani felhasználónév-jelszó párost, de nem muszály).
Alapból a 192.168.0.x IP címet és a 2121 -es portot fogja használni, nem kell módosítani, használhatod azt, amit a DHCP szerver kioszt neki WIFI-n, vagy ha mobilinterneten vagy, akkor azt.
Számítógépen bármilyen FTP klienssel csatlakozhatsz a telefonhoz.
Én praktikusan Total Commandert használok. A szerver címét úgy kell beírni, ahogy a telefonon látod, miután bekapcsoltad a szervert. (Nálam: 192.168.0.100:2121)MTP driver is kell, ha csak eleve nincs a gépen. Nekem Windows 7 alatt magától letöltötte, de itt egy link.
[ Szerkesztve ]
-
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz llaszlo #9086 üzenetére
Márpedig én is szívtam vele egy kicsit, mindenféle drivereket telepítettem mire bekapcsoltam az USB hibakeresést és egyből felismerte a gép.
Kezd félő lenni, hogy a géppel van a baj.Megáll az ész... REDMI NOTE 4G KERNEL FORRÁSOK JÖNNEK JANUÁR VÉGÉIG!!!
Most nem kicsit vagyok irigy... Még alatta megjegyzik, hogy Redmi Note 3G-re és Mi3-ra Március végéig jön.[ Szerkesztve ]
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz llaszlo #9082 üzenetére
Mondom, hogy XP-n engedélyezni kell az USB hibakeresést. Beállítások/A telefonról/MIUI verzió - nyomd meg egymás után hétszer (amíg nem engedélyeződik a fejlesztői lehetőség). Ezután: Beállítások/Rendszer/Fejlesztői lehetőségek/USB hibakeresés - bekapcs. Hozzákötöd a géphez - Fájlok módba állítod. Már látni fogod a gépen a tárhelyet.
Amit linkeltél, esélytelen, ahhoz kéne microSD a telefonba.
mizoli +1, ilyenen már nem lepődök meg én se.
[ Szerkesztve ]
-
llaszlo
veterán
Itt leírják, hogy hogyan kell, de nem működik. Csak a telepítő lemez jelenik meg.
[link]Az MTP-nél sem látja, hanem csak a telepítő jelenik meg. Viszont nem tudok semmit sem telepíteni arra a gépre amire rá akarom kötni. Még azelőtt néztem, mielőtt átállítottam volna a fenti módszerrel.
Egyébként ha a notibaron rámegyek a Help-re, és kiválasztom az XP-t, akkor ott is az jelenik meg, hogy telepíteni kell azt a vackot. Az FTP-t még megpróbálom majd.
[ Szerkesztve ]
-
Fejvadi
nagyúr
válasz markussandor #9074 üzenetére
Én is így vagyok az Mi3-al. Amikor meghozta a postás és kibontottam úgy éreztem, végre megtaláltam ami nekem kell Venni nem vennék iPhone-t csak azért, hogy elmondhassam, nekem is van, csak véleményalkotás miatt nyomkodnám pár hétig.
(#9075) bozarjoska
Mondjuk egy Alfára? -
Tomi_Ohl
veterán
válasz Fejvadi #9071 üzenetére
Dehogy lett.
Ma sem kéne. De amikor ugyanannak a barátomnak elújságoltam a MIUI 6 frissítést, megjegyezte, hogy már egy lépéssel közelebb kerültem az iPhonhoz (ugye a kinézet miatt. Össze is hasonlítottuk a 4S-ével, hát, egypár dolog - mint pl a Beállítások app - szinte egy az egyben így néz ki ott is).Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
llaszlo
veterán
USB-n a pendrive módot lehet valahogy engedélyezni úgy, hogy ne kelljen a gépre telepíteni semmi vackot?
Mert ez így nagyon nem jó. Csak a képeket látja a Photos módban. -
s4tch
veterán
válasz RetepNyaraB #9063 üzenetére
Az engedélykezelő első körben fura lehet, és előfordulhat, hogy fel kell rá tenni egy másik ROM-ot, de ha egyszer gatyába ráztad, nagyon jó telefon. Ha megvetted, és van egy órád, gyere vissza, megoldunk mindent.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz RetepNyaraB #9063 üzenetére
Nagyon jó telefon ez, tetszeni fog. Kézbe fogni is öröm
-
RetepNyaraB
veterán
Sziasztok! Nejemnek, aki enyhen szolva nem egy barkacsolos alkat (khm), vennek egy 16BG-os Mi3-mat.
Nemetorszagban, 270 euro postazva. Az nagyon jo ar nekem, a "papiron" tudasaert cserebe.
Megbizhatoan fut?
Nem kell homlokrancolva ertetlenkedni, hogy miert nem talal megint wifit/halozatot/gps-t/miert nem tölti le az emileket?
Ö a menetrendet fogja nezni, maps-ot hasznalni, nehanapjan youtube-on kotorni, esetleg keveset fenykepezni/hangot rögziteni, emilt olvasni, meg reggelinel a hireket.
Slussz.
Se feszbukk, se jatekok.Mondjuk a Samsung wave utan bizonyara Porsche, de nem szeretnem ujabb sok evig lecserelni.
"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz llaszlo #9059 üzenetére
Én speciel nem vagyok az a túl gondoskodó típus, tehát én nem teszek rá semmi fóliát vagy ilyesmit. Feltételeztem, hogy GG3, ezért elvártam, hogy teljesen normál használattól (amiben a legdurvább a zsebben hordás) ne karcolódjon. Az előző telefonom (Xperia mini pro - még csak nem is GG, elvileg Dragontrail, de nincs hivatalosan megerősítve) szép karcmentes is volt. Ez viszont két hónap után elkezdett karcolódni (2 hónapig az ujjlenyomatokat se nagyon gyűjtötte, feltételezem, hogy valami nanoshine-hoz hasonló cucc volt rajta).
A törés mondjuk egy dolog, a GG is törik, sőt, valahol hallottam olyat, hogy a keménysége miatt az még jobban.mizoli MIUI fórumon kell szavazást indítani, hányan szeretnének
-
llaszlo
veterán
Váltás.
Én majd az Mi5-öt várom. Maradok ennél a méretnél és mivel még csak alig egy éves a készülék így bőven elég. Formában mindenképp jó lenne, hogyha hasonló maradna. Mi4 képekről nem annyira tetszik, élőben még nem láttam.
Ami még talán szóba jöhet majd jövőre vagy még később. Nexus, Oppo, OnePlus.GG3
Korábban olvastam, hogy sokan panaszkodtak a fórumokon, hogy könnyen törik a kijelző. Ez is azt támasztja alá. Meg, hogy valaki írta, hogy vigyázott a készülékre mégis összekarcolódott.[ Szerkesztve ]
-
Fejvadi
nagyúr
válasz Tomi_Ohl #9054 üzenetére
Néha felteszem, néha leveszem. De ha ez megkarcolódik akkor csak lekapom és kuka. Max 2 ezer forint ment a kukába, de egy levehetetlen hátlap ha karcos akkor az nekem gáz. Semmilyen karcot, lötyögést, recsegést, ropogást, kopást sem tudok elviselni. Telefont is csak úgy adok el, mintha most venné ki az ember a dobozból.
-
s4tch
veterán
válasz zolikaDB #9051 üzenetére
Jaja, a Mi3 benne van. Ez az indiai Mi honlap, ami itt fejlécben van, arra jönnek a források. (A Mi4-et nem vezették be, de mivel ugyanaz a kernele, mint a Mi3-nak, ezért azt is ide lehet sorolni.)
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz zolikaDB #9051 üzenetére
Én 189€-ért látom...
Ma nem biztos, hogy lesz CM12 teszt, ugyan jött egy új build a fejlesztőktől is, de eddig ahányan feltették, annyinak nem indult el. Pedig ebben már elvileg javítva van az NFC, az akkumerítő folyamatok és a melegedés is.(#9052) Fejvadi azt nem mondtam, hogy üveg legyen. Legyen fém kerete, és olyan hátlapja, mint a fekete Mi3-nak (kicsit puha, matt).
Amúgy te most nem üveg hátlapos tokot használsz?[ Szerkesztve ]
-
zolikaDB
veterán
A Mi3 abban tuti benne van, én úgy gondolom. Mindenképpen írj az Umi-ról! Jól látom, h 22e HUF????
Tomi: na ma este újabb CM12 teszt? Én a legfrissebb, elvileg bugmentes CM11-et tolom fel a MiPadra Ott teljesen jól használható![ Szerkesztve ]
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz calamites #9044 üzenetére
Hasonlók akkor az elvárásaink.
Kicsit konkrétabban, én egy Mi3 2015 Edition-t várok, ugyanekkora méretben, ugyanilyen külsővel, 5.3 inches kijelzővel (=vékony kávák), Snapdragon 810 + 4GB RAMmal, MHL-lel és MicroSD-vel (vagy ha nem, akkor 32GB verzióval, esetleg olcsó 64-essel). Ja és mindez ne legyen sokkal több 300€-nál (kb 100k huf).
És ami nagyon fontos, hogy kiadott kernel forrásokkal!Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
s4tch
veterán
válasz calamites #9044 üzenetére
Na ja, a Mi3 hatalmas előnye az ár-érték arány. Vannak hasonlóan jó telefonok, de mind drágább.
(tinydealen olcsó volt az Umi Zero, vettem egyet próbából. Kíváncsi leszek rá.)
(#9047) Tomi_Ohl: a forrásokkal kapcsolatban annyi kiderült, hogy csak azokra fogja egyelőre kiadni a Xiaomi, amit bevezetnek Indiában - azokra viszont kijönnek a források max. 3 hónappal az indiai bejelentést követően. Szóval figyelni kell, mit visznek Indiába.
[ Szerkesztve ]
-
calamites
őstag
Most, hogy feljött a téma:
Akkor váltanék, ha
- hardware sokkal jobb lenne mint a mi3
- szögletes forma
- max mi3 méret
- max 100 e hufTermészetesen akkor eladnám a mi3-at.
De mivel ennyire elégedett még nem voltam telóval, marad!
Az LG 8.0 ehhez képest egy lassú akadós vacak.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz anderledani #9039 üzenetére
Semmi nem tökéletes és soha nem is lesz olyan
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz anderledani #9039 üzenetére
Jaj, ne rémisztgess!
Amúgy valószínűleg igazad van.Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
anderledani
őstag
válasz Tomi_Ohl #9037 üzenetére
Olyan nincs hogy nincs kompromisszum. Ha nincs olyan amiről tudsz előre akkor lesz olyan amiről nem tudsz előre...
iPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz fi:zi'k #9023 üzenetére
Én várnék még tavaszig, és megvenném az Xperia Z4-et. Az könnyen lehetne kompromisszum nélküli telefon (legalábbis számomra).
Ha nem Android, akkor viszont egyértelműen Blackberry.
De ha kütyüzni akarsz, de nem ROMolni, akkor tulajdonképpen mire is gondolsz? Mire nem jó a Mi3?Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
boken
senior tag
válasz fi:zi'k #9031 üzenetére
Nekem volt BB Z30,a mai napig tartom a kapcsolatot a BB-maggal,a Q10 nem lenne túl jó választás most kezdenek kijönni a hibái,pl írásnál betűdupplázás,ami nem gond egy rövid sms irásnál,de ha már hosszabb akkor nyűg lehet állandóan visszatörölni.Ha BB akkor Z30,Passport,csak a Passportot jobb előtte kézbe venni mert sokan a formája miatt adják most el.Harder,szoftver terén nem igazán van kifogásolni való rajta.
Tanulj, tinó, ökör lesz belőled!
-
s4tch
veterán
válasz fi:zi'k #9031 üzenetére
Fotós cuccot eladni mindig nagy hiba
Az a baj, hogy a Mi4 kütyüzés szempontjából kb. ugyanazt tudja, mint a Mi3. Esetleg nézd meg a Z3-at, azzal talán teljesebb lehet a kütyü-élmény: jobb fotózni, több ROM van rá, fogad microSD-t, így jobban lehet vele filmeket, zenéket cipelni, tud MHL-t, ilyenek.
(#9029) petrson: azért a Oneplus és a Meizu is tud magyarul, ha szépen megkéred őket. ZTE V5-re van CM, Oppo hivatalosan is jelen van Európában, satöbbi. Nem intézném el annyival a teljes kínai kínálatot, hogy mind kínaiul dumál.
Amúgy _mindegyik_ telefon kompromisszumos, egytől-egyig, kivétel nélkül. Hogy a kompromisszumot árban, anyaghasználatban, szoftveresen, szolgáltatások terén (stb) köti-e az ember, az telefonfüggő. Számomra a Mi3 méretben és az MHL csati hiányát tekintve jelent kompromisszumot, ezt leszámítva mindent tud, amit egy telefontól elvárok. Néha kínaiul beszél a téma app? Pont leszarom...
[ Szerkesztve ]
-
fi:zi'k
nagyúr
Az a baj, hogy eladtam a teljes fotós cuccomat és vmivel kütyöznöm kell.
Eddig egész jól megálltam a dolgot, 3-4 évente cseréltem csak telefont. Szóval bajban vagyok.
Igazából 3 opciót látok:
- maradok Xiaomi vonalon, bár a Mi4 formája pont nem tetszik
- Blackberry
- Apple
Utóbbi kettő tuti ráfizetéses, bár BB-ből a Q10 még simán beleférne, de inkább a Passport felé húzok.
Az ájfón meg még mindig pofátlanul drága. Pedig annak ellenére, hogy nem szeretem a körülötte kialakult kultuszt, kipróbálnék egyet hosszabb távon.96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
petrson
senior tag
válasz fi:zi'k #9025 üzenetére
A kínai telefonok ugyan kezdenek "nemzetközivé" válni, de ezeket még mindig első sorban a kínai/ázsiai piacra fejlesztik, ami érthető, európai szemmel felfoghatatlan nagy piac. Engem pl. zavar, hogy ha egy gyári app kínaiul próbál meg velem kommunikálni - kéretlenül, az értesítő panelen. Egyetlen valamire való kínai gyártó a Xiaomi, de szerintem kezdenek rossz irányba fordulni.
(ilyen doggee, meg jiayu, meg omi vagy mik szerintem a vicc kategória még mindig, ráadásul kínai másol kínait, na az meg már milyen... )iPhone 13 / Apple Watch SE 2023 / Xiaomi Pad 6
-
cjvt3o
aktív tag
Hát...
Nem annyira követem, hogy az ASUS Padfone sorozattal mi lett (az nagyon jó teló volt anno). Mi4-re nem, mert a Mi3 külseje jobban tetszik. Samsungra, LG-re biztosan nem, a Motorola-val nem tudom, mi a helyzet, Huawei, ZTE biztosan nem.
De mondjuk én pillanatnyilag rendkívül elégedett vagyok a Mi3-al.
-
zolikaDB
veterán
(- régi Snapdragonos Note)
- új Note
- új Note brutálmetál-flagshipkiller edition (az újabbik Iphone kihívó)
- nem tudom, ha beleunnék-zöldülnék a Zandroijidba... Talán alma, de NEM TEPSI, talán Lumia, de csak valami exkluzív, üveg, polikarbonát, Snapdragon háromság... Talán. Talán nem Hanem Mi5.
- ha nem kopna, akkor fekete Mi4
- Nexus 6 (necces...)
- mod: az s4tch féle verzió is kecsegetető, főleg a Meizu és Oppo vonal[ Szerkesztve ]
-
s4tch
veterán
Egyelőre semmire.
Ha most vennék telefont, az alábbiak jönnének szóba: Mi4, Honor 6, MX4. Ami tetszik, de vagy nem fizetném ki, vagy van valami más végzetes "hibája" (pl. számomra gyenge akksi, túl nagy méret, ilyenek): Z3c, Oppo R5, Galaxy Alpha, Droid Turbo, stb... Van egy csomó vonzó készülék, amivel el tudnék létezni, de alighanem a Honor 6-ot venném.
-
fi:zi'k
nagyúr
Ti mire váltanátok Mi3-ról?
A Mi4 most nem ér.96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
Fejvadi
nagyúr
válasz bozarjoska #9014 üzenetére
Ok, köszi !!
-
Tomi_Ohl
veterán
Már letölthető a legújabb, kevés problémás CM12.
-
-
mizoli
addikt
válasz Tomi_Ohl #8981 üzenetére
Kipróbáltam én is az Elixir2-őt.
A 2A-es töltővel kevesebb áramfelvételt (600-700 mA) mutat, mint a gyári 1A-essel (850-1050 mA).
Ebből nekem az következik, hogy a töltőre írt 2A nem igaz, viszont a töltési idők az 1A-essel megegyezőek.
Az 550 mA-es töltővel 250-300 mA-t mutat.
Elegem van a töltőkből[ Szerkesztve ]
-
bozarjoska
őstag
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz Laca1212 #9006 üzenetére
Addig nem baj, ha egyiken ez van másikon az, amíg nem bootolsz be a másikra.
CWM-ben le tudod formázni mindkét systemet.eriador84 az én általam írt három lépés kiváltja a wipeokat. Ha gépről másolsz telóra, az a teló SD partíciójára másol, ami nem törlődik a fentebb írt három lépéssel (csak akkor törlődne, ha nyomnál egy format sd card-ot).
[ Szerkesztve ]
-
Laca1212
őstag
válasz Tomi_Ohl #9005 üzenetére
Hát még cimbi hogy örül...
Jelenleg mindkét system-en v5 van... Ha v6-ot rakok fel, akkor mindegyik system-re az kell, ugye? Amíg egyiken v5 van és a másikon v6 az nem gond, nem kavar be?
Vagy lehet valahogy törölni mondjuk nullára a system2-őt még a v6 system 1-re felrakás előtt? -
Tomi_Ohl
veterán
válasz Laca1212 #9003 üzenetére
Örülök, hogy sikerült.
Azok közül mindhárom tud magyarul, stabil nem ajánlott, többi 2 jól működik. Manapság még ezt is szokták ajánlani, ha nem használsz Xiaomi fiókot.
eriador84 Ha nem formázod az SD-t, akkor megmaradnak a képek.
Ezek helyett a lépések helyett a mounts and storage-ban csinálhattál volna egy format data, format cache, format system-et is. Jó így is meg úgy is.[ Szerkesztve ]
-
eriador84
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék.Most raktam fel cwm-mel az 5 helyett a 6-ot a miuiandroid oldalán található leírás alapján.
A gondom az,hogy teljes gyalut akartam,de ennek ellenére az összes fénykép,utólag letöltött programok mappái megmaradtak.
A leírásban ezek a lépések vannak:
-Válaszd a „wipe cache particion”-t.Itt rákérdez hogy biztosan akarod-e?”Yes”.Ha végzett:
-Válaszd a „wipe data/factory reset"-t.Itt rákérdez hogy biztosan akarod-e?”Yes”.Ha végzett:
-Válaszd az „advanced"menüt,azon belül pedig a „wipe dalvik cache-t.Itt rákérdez hogy biztosan akarod-e?”Yes”.Ha végzett:
-Válaszd az „install zip”-et
-Válaszd a „choose zip from sdcard”-otRégebbi telóimon ha jól emlékszem,akkor volt lépés a mount&storage menüben is.Vagy rosszul emlékszem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Linux kezdőknek
- DIGI kábel TV
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Politika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- OpenMediaVault
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB Green, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Zöld, 1 Év Apple Garancia
- iphone 14 Pro 256 GB - használt, független, 240 000 HUF
- Honor 200 Pro új, 12/512GB black eladó!
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- iPhone 16 Pro Max 256 GB Black Titan - Bontatlan - ApCom
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest