- Poco X6 Pro - ötös alá
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Fairphone 6
-
Mobilarena
Xiaomi MI-3 téma összefoglaló
ANDROID 6.0 MARSHMALLOW FRISSÍTÉS
Olvasd el, mielőtt nekikezdenél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
s4tch
veterán
válasz
Roland06 #10918 üzenetére
Nem cserélnék, a Oneplus One mérete miatt. Nekem nem kell ennél nagyobb telefon, ez is határeset. Egyébként kollégák közül többen használják, napi szinten találkozom vele, baromi jó telefon, lehet rá normálisan működő ROM-ot találni, az akksija se gyengébb a Mi3-nál, a +1GB RAM sosem jön rosszul, szóval egyben van a cucc, de hatalmas ugrásra semmilyen szempontból ne számíts.
-
Tomi_Ohl
veterán
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Roland06 #10857 üzenetére
Nem, akkor külön válaszd ki a Wipe cache-t (dalvik cache nem tudom, kell-e, elvileg lollipop alatt már nincs olyan).
Csak azért írtam TWRP-t, mert nekem az van, és abban van pl ilyen kényelmi funkció, hogy flashelés után egy kattintással csináhatsz wipe cache-t.5.1 Mi4-en:
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Roland06 #10854 üzenetére
TWRP-ben ha feltetted, utána fel fog kínálni több opciót. Válaszd a wipe cache/dalvik cache-t, aztán reboot.
boken mást nem hallottam még hasonló hibára panaszkodni, talán kérdezz rá XDA-n, másnál hogy van.
szente Na ja, remélem megcsinálják a lollipop MIUI 6-ot ilyen smoothra, és nem lesz kérdés, mit válasszak.
Új hír: már Ivan is dolgozik az 5.1-en.
-
Tomi_Ohl
veterán
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Roland06 #10663 üzenetére
MIUIHU 5.3.6 a legjobb (meg majd a lite ha frissül), nézd meg az extra opciókat.
vampire17 már régóta.
niki1209 örülök, hogy sikerült, élvezd a telefont, azt hiszem, mostmár még annyira se fog hiányozni a Sony.
cikasz ha MIUIHU ROM van fent, akkor azért van, ott nincs OTA frissítés.
bagly itt megy róla a beszélgetés.
-
cimp
senior tag
válasz
Roland06 #10625 üzenetére
Hát pedig ilyenkor a böngészés sem megy, legfeljebb a bekeselt oldalakat hozza. Ha bemész a wifi beállításokba akkor ott ilyenkor látszanak a AP-k de egyikre sincs rákapcsolódva, vagy ha ráböksz valamelyikre akkor próbálkozik vele egy darabig de nem bír kapcsolódni. De az is lehet, hogy egyik sincs automatikus csatlakozásra állítva.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Roland06 #10617 üzenetére
Jó kérdés, néha vannak, néha nincsenek.
anderledani nem, nem találkoztam se újraindulással, se merüléssel.
Ivan-féle AOSP changelog:
1.Bring back Equalizer Thanks CM team2.Add Eleven,Thanks CM team
3.tweak audio
4.Update FM Radio
5.Remove VoiceDialer and QuickSearchBox ,too old
6.Update Browser
7.Add SuperSU
8.Update some blobs from LA.BF.1.1.1-01810-8x74.0
9.Fix video playback on some video client , like iqiyi
10.Add HSPA+ icons
11. Add init.d support
A hívás közbeni érintés bug nem biztod, hogy javítva lesz (de mindegy is, több ROMban javítva van). -
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Roland06 #10595 üzenetére
Én Mokeet használok, de jövő héten ha otthon leszek megy fel a Temasek.
Ezek közül aminél ott van, hogy "old partition", azokat simán fel lehet tenni CWM-ből vagy TWRP-ből (utóbbi jobb), a többihez át kell particionálni (egy zip felflashelésével, ez tulajdonképp annyit csinál, hogy system1-et kibővíti 1.2GB-ra, system2-t asszem 4MB-ra).psychocska Mokeen hasonló az üzemidő, mint MIUI-n (kicsit talán még jobb is), állítólag ugyanez mondható el XenonHD-ról, Temasekről és AOSP-ről is (Blisspop sajnos jobban merül).
(#10596) mizoli
anderledani remélem, mostmár tényleg megoldódott a problémád.
BTW ma is többet fényképeztem, körpanorámát csináltam, egy error nélkül. Sőt, még egy rövid 4K videó is belefért (érdekes, pedig a Google kamera nem szokta engedni).
Holnapi MIUI frissítésben pedig megjön az új képszerkesztő. Remélem, az már nem fogja leméretezni a képeket 720p-re. Szerintem megpróbálom, műkszik-e itt 5.0-n.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Roland06 #10583 üzenetére
Ebben a folderben van az összes Temasek és XenonHD.
Mokeehez képest XenonHDban több extra van és másféle theme engine, Temasekben még több extra és CM12 theme engine (mint Mokeeban). -
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Roland06 #10345 üzenetére
Sokat nem tudok mondani, én csak holnap fogom feltenni. Van elég helyed a systemben? Lehet, hogy ki kéne törölni a system/third app appokat, meg párat a system/app-ból...
Esetleg ha megtalálod a csomagot letöltve az sd-n, akkor megnézheted, nem-e korrupt (ha igen, törlés és újra letöltés, ha nem, akkor recoveryből megpróbálhatod te is feltenni).
Ha nem menne azzal, megpróbálhatod ezt.
Esetleg itt kaphatsz hasznos tanácsot: [link]Ájvé na, majd holnap meglátom, mennyi az a kevés plusz. Esetleg megpróbálhatod a Temasek ROMot, abban állítólag sok plusz opció van.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Roland06 #10016 üzenetére
#9997-es hsz.
Bug: -a képernyő hívás közben ugyan lekapcsolódik, de még mindig érzékel.
- Fájlkezelő leáll, ha több felhasználó van regisztrálva.
Ez ugye 5.0.2, 4.4ből a 4.11.4-es volt az utolsó. -
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Roland06 #6230 üzenetére
Én inkább ezt a portot ajánlanám, ezt csak simán felteszed CWM-ből, nem kell superuser mod.
-
Milestone2
nagyúr
-
-
bozarjoska
őstag
válasz
Roland06 #3364 üzenetére
na akkor itt az adb sideload leírás:
ezt letöltöd (ha valami nem világos szólj)
ha megvan, akkor kicsomagolod és belépsz ide: adt-bundle-windows-x86_64-20140321/sdk/platform-tools
és oda bemásolod a letöltött romot (nem fastboot romot!!!) és átnevezed pl. rom.zip-re
utána shift+jobb klikk és parancsablak nyitása itt
bejön a parancsablak és beírod hogy : adb sideload rom.zip (rom.zip lehet bármi amire átnevezted a romodat)
cwm-be belépsz az install zip - install zip from sideload - kiválasztod hogy melyik systemre tegye és rádugod a pc-re
aztán nyomsz egy entert a parancsablakban és már tölti is fel -
bozarjoska
őstag
válasz
Roland06 #3340 üzenetére
Most melózom sajna nem tudom pontosan elmondani, kell hozzá android sdk (vagy valami ilyesmi a neve) aztán a romot amit akarsz bemásolni ugyanoda ahol az sdk van onnan parancssorba kell írni hogy adb sideload és a zip neve, ha addig más nem segít akkor ha hazaértem leírom pontosan
-
s4tch
veterán
válasz
Roland06 #3337 üzenetére
Ha ilyen kérdést felteszel, nem hiszem, hogy a ROM-ot is lezúztad. Azt akarni kell, és nem egyszerű. Mi a gond, nem indul el a telefon?
Egyébként igen, lehet PC-ről is ROM-ot tenni a telefonra, fastboot módban, MiFlash nevű szoftverrel. De ne kapkodj, írd le picit pontosabban, mit műveltél.
-
-
Roland06
aktív tag
válasz
Roland06 #2707 üzenetére
Most olyan problémám van , hogy felraktam a "MIUI JXDCNBD14.0 STABIL, ROOTOLT" (vagyula) romot és teljesen kifagy! Full fekete képernyő (miután bejelenkezik) és semmi. Kikapcsolni,újraindítani lehet (az ablak bejön a hosszan bekapcs.ra) és ennyi.
Ezt a romot már használtam. Mi lehet? Vagy ezt a romot nem lehet "szűzen felrakni"? -
s4tch
veterán
válasz
Roland06 #2702 üzenetére
Mindegyik egyszerű:
1. letöltesz egy flashelhető zipet, készítesz mentést, leformázod a telefont, cwm-ből flasheled a szoftvert, visszaállítod a mentésed, örülsz
2. letöltesz egy fastboot fájlt, készítesz mentést, miflash-sel felteszed a romot, visszaállítod a mentést, örülszArra figyelj, hogy a MIUI saját backup programja nem feltétlenül állít mindent vissza helyesen. Pl. a beállítások, háttérkép, sms-ek, névjegyek működnek restore után, de az appokat nekem nem mindet rakta vissza. Ezzel szemben a Titanium Backup tökéletesen visszaállít minden appot és üzenetet, névjegyet egy ilyen váltásnál, kivéve a MIUI-specifikus beállításokat (asztal, háttérkép, csengőhang). Én a titanium backupot javaslom, a háttérképeket, asztali mappákat, csengőhangot könnyű kézzel beállítani.
-
tDr1v3r
veterán
válasz
Roland06 #1520 üzenetére
Ha jól tudom azt külön kell keresni az en.miui.com fórumán.
Amúgy egyszer már kérdeztem, de akkor újra: a gyári ROM-ban az angol nyelv teljesen angol? Sehol se bukkanhat fel véletlenül kínai szöveg, mint a régi MIUI ROM-okban?
Illetve a multilang ROM-okhoz (a Play miatt telepíteném) ugyanúgy jön OTA a frissítés mint a gyárihoz?
-
Drenadar
veterán
válasz
Roland06 #1520 üzenetére
nah ez engem is érdekelne hogy a gyárilag letölthető romok kínai kriksz krakszokkal mennyire rontja el a helyzetet? vagy a téma ha látja hogy magyar az alap nyelv akkor kihagyja a hànzì-kat? vagy kanji vagy nem tudom már minek hívjuk, de talán a kanji a japán hanzi a kínai írásjel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest