- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Dőlnek az S25 Slim és Ultra infók
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Google Pixel topik
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
-
Mobilarena
Xiaomi MI-3 téma összefoglaló
ANDROID 6.0 MARSHMALLOW FRISSÍTÉS
Olvasd el, mielőtt nekikezdenél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz Barthezz2 #8199 üzenetére
Tudtommal a 4.11.21-es frissítésben vették ki az óra animációt a lock screenről, de a launcheren megmaradt. Onnan csak kicsit később, mindenkinek más időpontban tűnt el, ezért olyan misztikus.
zolikaDB nem semmi az a Nubia, akkun kívül szinte mindenben hozza a Mi3 szintjét, és ennyivel olcsóbban
Ettől már lelkifurdalásom lenne, mert úgy érezném, hogy megraboltam a gyártót[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
MODERÁTOR
válasz zolikaDB #8194 üzenetére
Pár ROM-al ezelőtt kivették az óra animációt. Ne kérdezd miért, azt nem közölték. Ez van.
Urak! A redőnyről eltűnt a mobilhálózatokat szabályozó ikon, van ennek pótlására valami mód, widget?
Hosszan nyomsz az adatforgalom ikonra a "redőnyön", és oda dob a menüben a megfelelő beállításokhoz.
Everybody lies.
-
zolikaDB
veterán
-
zolikaDB
veterán
Kezdjük akkor:
- volt ez, már a 4.12.5 multiban is így nézett ki, MiPad-on is, ennek ANIMÁL A KÉT PÖTTYE (Lite-on)
- lett ez a 4.12.26-al, ennek nálam NEM ANIMÁL a két pöttye (Lite)
- a MIUI fórumos elgondolás, amit Black készített (!!!) Nekem ez tetszik a legjobban!
Figyelitek a naptár ikont? Ott még kiírta a nap nevét is, 4.12.26-ban nálam nem... Nem baj, csak az királyság
Urak! A redőnyről eltűnt a mobilhálózatokat szabályozó ikon, van ennek pótlására valami mód, widget?
Erről beszélek:
[link]Még valami: Mi3 (4.12.26 Lite) és MiPad (4.12.19 miuihu) eszközeim egyikénél sem működik az, hogy jön egy Messenger üzenet, notification baron hiába kattintok rá, nem nyitja meg a Messenger appot... Mit barmolok el, és vajon hol???? Engedélyeknél ha a felugró értesítés be van kapcsolva, akkor megjelennek a lebegő chat-fejek vagy mik, amit utálok, mert tolakodó. Egyéb engedély nem vonatkozik ide (vagy én nem vágom, miként kell)
Köszönöm![ Szerkesztve ]
-
Fejvadi
nagyúr
válasz Tomi_Ohl #8191 üzenetére
Én azt sem bánom ha 5,5".
(#8192) Barthezz2
Egyáltalán nem live, csak szépek, főleg ha a beállításokban variálsz az effekteknél. Szinte naponta frissül.Már nagyon várom a CES-t. Megvárom a 810-t. hogy legyen minél több értelme a váltásnak.
Xiaomit szeretnék a következő telefonnak is. -
Tomi_Ohl
veterán
válasz Fejvadi #8189 üzenetére
Akkor ugyanaz. Jó, nekem is tetszik.
A Mi5 meg remélem nem lesz akkora, max 5.2 inch lenne jó, és akkor esélyes lesz majd jövő év vége felé következő telefonnak, Xperia Z4-gyel egyetemben! Annak idején Mi3-ra is 5.5 colt tippeltek, úgyhogy lehet még ez is kisebb!
[ Szerkesztve ]
-
Fejvadi
nagyúr
Fotón a Xiaomi Mi5, durva lesz!
[link] -
Tomi_Ohl
veterán
válasz bozarjoska #8163 üzenetére
Eszembe jutott, hogy jártam az előző telefonommal (Sony Ericsson Xperia mini pro).
Gyárilag Android 2.3-mal jött ki, az jó volt, akkoriban az volt a legújabb. Aztán 2011 őszén a Google kiadta az Android 4.0-t. Kaptunk is ígéretet, hogy 2012 márciusban jön a frissítés. Február végén jött a következő ígéret, miszerint április végéig kell megkapnunk. A vége az lett, hogy az akkori csúcsmodell (Arc, Arc S) és pár drágább modell kapott egy lassú, bughalmaz 4.0-t május első felében. Az enyémre már csak a javított 4.0 jött ki, június 6.-án. Aztán július végén a Google bemutatta az Android 4.1-et, ami többek között a Project Butter miatt gyors, smooth működést hozott volna. Két napra rá jött a hír, hogy nem lesz frissítés egy 2011-es modellre se. Ezt a hírt 3 nap múlva visszavonták, hogy még tesztelik. Kb 2 hónap múlva "szomorúan" bejelentették, hogy sajna meg fogunk ragadni 4.0-n. Azt mondták, nem tudják vele garantálni a smooth működést. Fő, hogy ott volt a Project Butter és a Google azt mondta, minden 4.0-t futtató eszköz képes a 4.1 futtatására.
Ezzel csak azt akartam érzékeltetni, hogy máshol is előfordul ilyen. De felhozhattam volna példának a Samsungot is, ott az S3 majd az S3 LTE KitKat frissítése körül volt hasonló huzavona.llaszlo nem tudom van-e értelme, de tegyél javaslatot a Visszajelzés (Report bug) appban. Hátha meghallgatnak.
Barthezz2 köszi. Már hónapok óta nem használtam multit, azért nem tudtam, ott mi a helyzet. Ez az időjárásos óra widget kb olyan, mint ami a miuiandroid.hu-n volt modolva (Clock widget).
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Tomi_Ohl #8181 üzenetére
Ez külön widget-et kapott, ha simán az órát teszed ki ami eddig volt, annak is ilyenek kellene lenni már, illetve eddig ugye csak dátum volt, csak az nem jelent meg magyarul, csak az óra volt. Most ez egészült ki azzal, hogy az időjárást is írja. Na ez magyarul még mindig nem látszik, csak az óra. De van külön időjárás-óra widget, az is így néz ki, és az magyarul is megy.
Everybody lies.
-
llaszlo
veterán
válasz Tomi_Ohl #8181 üzenetére
Igen benne volt már a múlt héten is. Csak nem működik az érintés az időjáráson. Plusz egy jobb bal oldali kiválasztás még jó lenne. Én szeretem benne a gyári órát, csak a világos háttérrel nem jól látni.
bozarjoska: Igen tények, csak nem világkatasztrófa, ahogy te felfújod.
[ Szerkesztve ]
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz Barthezz2 #8172 üzenetére
Nekem nem produkál ilyeneket.
(#8171) zolikaDB csak kicsit jobb a vas, az igaz. De a fényképezője jobb. Meg vízálló. Mellette szól az MHL, microSD. Kisebb is. Nyílt a kernelének forráskódja, sok fejlesztő foglalkozik vele. Ha váltani akar, az egy jó választás lenne, de hát hiába, van, akinek elviselhetetlen hiba a kerek bekapcsoló gomb.
(#8173) szente hát igen, elég érdekes helyzet lehetett
Újraindítani próbáltad a telefont? PowerAmp adatainak törlését próbáltad?(#8174) zolikaDB annyiért már tényleg nem rossz, eddig túl közel volt árilag a Mi3-hoz, de így már jobb.
(#8175) Laybee tedd fel az eheti ROMot, közben csinálj egy wipe cache és dalvik cache-t, hátha segít. Ha ez nem oldja meg, félő, hogy factory resetet kell majd csinálnod.
(#8176) llaszlo óra widget szempontjából mindegy, milyen témából veszed ki (a Themes appban keverve vannak). Vagy a Playről is le lehet tölteni ezerféle óra widgetet, egyik kedvencem a Chronus, ami tulajdonképpen ugyanaz, mint ami CM-ben van.
(#8179) Fejvadi Melyik, ez?
Ez nekem már a mútheti ROMban is benne volt. Emlékszem, multin még a dátumot sem írta ki régebben, ezek szerint akkor most megcsinálták az időjárással együtt?(#8180) zolikaDB nagyszerű! Ha otthon leszek, felteszem a Lollipop helyére azt a lite-ot, ha tetszik, lehet, azt fogom használni napi szinten.
Talán még a Galériát kell lecserélniük QuickPic-re.[ Szerkesztve ]
-
zolikaDB
veterán
válasz Fejvadi #8179 üzenetére
4.12.26 van fent neked? System 1 vagy 2-re tetted?
Ebben a pillanatban nézem, h a Lite-ból is van már 4.12.26!
Amúgy olyan óra widgetre gondolsz, mint itt az első képen? -
Fejvadi
nagyúr
Nagyon elegáns és tetszik az új kibővített időjárás óra.
-
llaszlo
veterán
válasz bozarjoska #8161 üzenetére
Nem az a baj, hogy vannak ilyen dolgok, hanem az ahogyan te reagálsz rá. Leírják itt a negatív dolgokat is, de ez kb olyan, mint amikor arról papolt mindenki, hogy H1N1 és az milyen veszélyes és húúú mennyien belehalnak. Aztán meg egy orvos rokonom elmondta, hogy ez egy jó nagy baromság csak felfújják az egészet. Évek óta megnézte a halálozásokat a járvány idején és soha semmi kiugró nem volt, de ezzel rémísztgetik a jónépet, hogy megvegyék a vakcinát. Te pont ezt csinálod és itt vészmadárkodsz meg sipákolsz, hogy milyen sz** mocsok cég a xiaomi. Vegyél nexust azt frissítik a leghamarabb.
Tomi: Köszi és ezek V6 témák?
[ Szerkesztve ]
-
Laybee
őstag
Sziasztok. Nem fogadott hívás és SMS esetén nem villog a led. Pedig be van állítva. Múlt heti rom van fent. Köszönöm.
-
zolikaDB
veterán
Azert 215$-ert nem rossz egy Mi2S -> [link]
-
szente
addikt
Na ma jó hülyét csinálhattam magamból az utcán. Bedugtam a fülest, hogy zenét hallgatok, de a külső hangszóró is szólt a füles mellett, amit nem vettem észre.
Ez mitől lehet? Ki be dugdostam itthon a fülest, de semmi. PowerAMP-ot használok. -
Tomi_Ohl
veterán
válasz Barthezz2 #8169 üzenetére
Hát, hiába, én nem használok rezgést.
A törléssel nem tudom, mi a bajod. Első egy-két szót még lassabban törli, a többit gyorsan. Néhány billentyűzetben egész szavakat töröl egyszerre, ez betűnként megy, nekem megfelel.
Érdekes, hogy ennek a zipjében valami SwiftKey fájl is van, lehet, hogy ez is SwiftKey alapú.
Még a Swype-ot szokták ajánlani, az állítólag nagyon jól ismeri a ragokat, írni se rossz rajta.Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
MODERÁTOR
válasz Tomi_Ohl #8165 üzenetére
Igen, azt olvastam, hogy írtad. Lecseréltem már én is. Most se az igazi, de jobb, inkább csak a rezgés zavar. Lejebb próbálod venni és csak erősebb lesz..
Kikapcsolva nem szeretem, de ilyen erősen se jó.
Plusz a törlés is kínszenvedés. Alig akar törölni.
Swiftkey még mindig jobb lenne, csak sokszor elkezd hülyülni..
[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
bozarjoska
őstag
válasz Tomi_Ohl #8167 üzenetére
Gondolom hogy fog hozni csak a kérdés hogy mikor meg mint írtam nem tudom még mire váltsak aztán lehet előbb jön a forráskód mint hogy megtetszik valami aztán marad ez még egy darabig, ki tudja mit hoz a jövő!
Néztem a sonyt is de valahogy nem fogott meg, az béna kérek bekapcsoló gomb meg idegesít nagyon rajtaJaaa így már értem
[ Szerkesztve ]
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz bozarjoska #8166 üzenetére
Sony Xperia Z3 Compact!
És ha a 2015 kernel forrásokat hoz, akkor is itthagysz?Szerk: igen, eddig ő volt az egyetlen elégedetlenkedő, most hozzájöttél te, azért írtam kettőt, és ő miatta írta zolikaDB pont azt a két telefont
[ Szerkesztve ]
-
bozarjoska
őstag
válasz zolikaDB #8164 üzenetére
Ja nexuson már gondolkodtam de az hardverileg ugyanez, akkor már inkább valami jobbat. Az 1+1 meg nagy, néha már a mi3 is, szóval még nem tudom mi lesz lehet várok mit hoz 2015, addig meg itt boldogítok mindenkit
Tomi_Ohl
meg Oppenheimer kolléga is ha jól emlékszem[ Szerkesztve ]
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz Fejvadi #8156 üzenetére
Kezdőképernyőn a rendezés jön ki, alap MIUI appokban az app beállításai, de harmadik féltől származó appokban bizony a menü jön be a bal oldali gomb hosszan nyomására.
(#8158) Barthezz2 Nekem az Xposed lassítja be, azóta WSM-et használok (megy vele az immersed statusbar), azzal nem lassul be.
(#8159) llaszlo vannak témák, amikben úgy van, ahogy mondtad. Próbálj ki párat.
(#8164) zolikaDB most már azt kell majd mondanom, hogy összesen két elégedetlenkedő volt
-
zolikaDB
veterán
válasz bozarjoska #8163 üzenetére
Nexus 5 -> Oneplus One
-
Drenadar
veterán
válasz bozarjoska #8161 üzenetére
Mindenkinek mások az igényei, de szerintem is és sokunk szerint ez egy nagyon jól összerakott telefon
De ha valakinek nagyon más kell, hát keressen másikat
-
MODERÁTOR
Nekem ez a véleményem erről a frissítési mizériáról. De szerintem hagyjuk a témát, míg jobban el nem fajul, nem szeretnék közbeavatkozni..
Everybody lies.
-
llaszlo
veterán
válasz bozarjoska #8146 üzenetére
Ki írta, hogy csak te jársz ide?? Senki, de te vagy szinte az egyetlen aki szinte csak vészmadárkodni meg elégedetlenkedni jössz ide állandóan. Másnak is vannak gondjai, de te úgy fel tudsz mindent fújni, mintha az valami óriási világkatasztrófa lenne. Menj és reklamálj ott, de itt kb senkit nem érdekel a vészmadárkodásod meg a panaszkodásod. Ezt kéne már észre venned. Az meg amit írtál az pont fordítva rád is igaz, sőt inkább rád: Nem muszáj ide semmit sem írni. Sőt el lehet adni a telefont és megoldódik az összes gondod. Ennyi. Ezzel amit művelsz elveszed másnak is a kedvét, hogy ilyen készüléket vegyen.
Valamikor lesz olyan óra és időjárás widget, mint a régi vagy legalábbis hasonló? Amiben az időjárásra kattintva azt hozza be. Meg ha lenne hozzá valami sötétebb háttér az sem ártana. Mert így eléggé olvashatatlan egy világosabb háttérképpel. Esetleg ha még választani lehetne, hogy melyik oldalon mutassa az órát az sem lenne rossz.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz Barthezz2 #8150 üzenetére
Akkor mégegyszer, tizedszer is linkelem: én ezt használom, hónapok óta, kiválóan működik. Annyi, hogy CWM-ben telepítés közben rá kell menni, hogy "yes, install untrusted zip".
(#8149) bozarjoska nem tudom, nem azt használom. Pedig jó lenne, ha folytatnák, jó volt.
-
MODERÁTOR
válasz bozarjoska #8151 üzenetére
MIUI fórumost próbáltam, mondom az a biztos, de ugyan az mint a másik, bootnál nem megy tovább.
Hagyom a fenébe, mielőtt nagyobb gond lesz, annyit nem ér.Azért köszi!
Everybody lies.
-
bozarjoska
őstag
válasz Tomi_Ohl #8147 üzenetére
Szóval se mondtam hogy más rendszer jobb lenne! Csak ők már nem először tologatják ez a baj, vagy akkor mondják azt hogy nem tudják mikor lesz dolgoznak rajta, sokkal jobb mint hogy kitűznek egy dátumot aztán semmi.
Blizzard is megmondja: done when its done.[ Szerkesztve ]
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz bozarjoska #8143 üzenetére
Nyilván nem korrekt ez a hitegetés, de gondolj bele, hány gyártó van olyan, ami minden dátumot elsőre tud? Samsung, Sony, de még a Google (Nexus vonal) is tolt már odébb kiadási időpontot. Nem azt mondom, hogy ezt így kell, de azért nem kell egyből falnak menni tőle.
Apró akadásokat itt ott én is látok. Pl a hírhedt Galéria lag, vagy a zene widgetes oldalra lapozási lag. Megjegyzem, más gyártó rendszere sem lagmentes.
Ha gyors és lagmentes rendszert akarsz, ott az AOSP (esetleg MIUI lite). Nemsokára úgyis jönnek a források, és lesz itt ROM amennyit csak akarsz.Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
bozarjoska
őstag
válasz llaszlo #8145 üzenetére
Ja mintha csak azért járnék ide amúgy meg mindenki azért jár ide amiért akár nem kötelező mindent elolvasni és reagálni rá. Mondtam már ami neked megfelel az lehet hogy másnak nem, de fölösleges itt vitázni ezen mert úgyse jutnánk közös nevezőre. Nekem ennyi elég volt belőle.
Jó nem tudtam hogy te vagy itt az új moderátor és csak azt lehet írni hogy éljen a xiaomi ugyan már...[ Szerkesztve ]
-
llaszlo
veterán
válasz bozarjoska #8143 üzenetére
Engem nem zavar semmi a xiaomival kapcsolatban. Te jössz ide állandó jelleggel elégedetlenkedni. Ráadásul azon is elgondolkodhatnál, hogy miért zavar téged annyira, hogy néha akad? Ha neked ez is probléma, akkor meg pláne nem értem, hogy minek neked egyáltalán telefon vagy bármi más. Nincs akadásmentes rendszer. De ha téged ez tényleg idegesít, akkor menj és meditálj inkább, mint hogy ide irkálgatsz, mert ez a te problémád és nem a xiaomié, meg nem is az enyém vagy azoké akik még ide írnak és elégedettek a telefonnal.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Woooh. Pöpec lett az új ROM. v6-ból ez az első, ami egyik mozgó hátteremmel működik úgy, hogy nem akad a főképernyő lapozás. Meg úgy az egész elég pörgős alapon is. Már az előző se volt rossz, de azzal a háttér még nem volt jó, ezzel már az is.
Everybody lies.
-
bozarjoska
őstag
válasz calamites #8142 üzenetére
Mondtam már hogy nem azzal van a legnagyobb bajom hogy nem lollipop van rajta (persze ez is, mert ha már kint van oldják meg minél elobb) hanem hogy azt mondják hogy ekkor kiadják aztán meg bocsi de inkább később aztán megint később.. mondják azt hogy kiadjuk akkor amikor kiadjuk ne hitegessenek kamuzzanak!
Amúgy meg ja engem idegesít ha kicsit is várnom kell biztos egyedül vagyok vele de engem zavar, meg az apró akadások is idegesítenek, nem folyamatos, de lehet más ezt észre se veszi, ez van nem vagyunk egyformák[ Szerkesztve ]
-
calamites
őstag
Eddig nagyon sokszor éreztem úgy hogy billentyűt ragadok, és írok, de nem tettem idő híján. Most azonban a bejglinél csak az időm több tehát fogadjátok tőlem:
Komolyan vannak itt olyanok, akiknek ez a telefon nem elég mindennapi használatra? Persze bele lehet kötni abba, hogy akár 1 másodpercig gondolkozik adott esetben appok, galéria megnyitásakor.
Kérdezném azoktól akik nem érik be 4.4-el és szinte életet megváltó módon várják az 5-0-át:
Az asztali gépetek, laptopotok, tabletetek mennyi idő alatt old meg egy feladatot? mennyire van optimalizálva? Az élet minden területén ennyire makacsul ragaszkodtok az azonnali döccenésmentes megoldásokhoz?
Mire nem elég a telefon jelenleg 4.4-el? Mi az ami a háztartásotokban ennél jobban működik? Ahogy tudom aki tökéleteset akar, az vesz ájfónt, aki pedig androidos mobilt vesz szokjon hozzá a nyűgökhöz.
Nem személyeskedésként írtam, csak úgy jön le, mintha ez a telefon nem lenne elég MINDENRE!
Az LG Tabom ehhez képest egy fostalicska.
[ Szerkesztve ]
-
bozarjoska
őstag
válasz llaszlo #8140 üzenetére
El fogom adni nem kell izgulnod karácsony van ne legyél ilyen ingerült amúgy meg nem tudom mi ebben a trollkodás nézd meg mit mond és mit csinál a xiaomi, hitegetnek és tologatják a kiadási dátumot, szerintem ezt nem így kéne. De ha te elégedett vagy ezzel akkor örülj neki, élvezd
-
llaszlo
veterán
válasz bozarjoska #8134 üzenetére
Neked mi a francnak van Mi3-ad??? Ha ennyire baromira elégedettlen vagy, akkor add el és legyél boldog mással. Komolyan ennyire szánalmas trollkodást még életemben nem láttam. Ha valami neked nem tetszik azt úgy állítod be, mintha világvége méretű katasztrófa lenne. Menj és vegyél Nexust vagy Samut, vagy LG-t oszt legyé' bódog azzal.
-
hejjhó
csendes tag
válasz Barthezz2 #8138 üzenetére
Sziasztok!
Tudom, hogy nem feltètlen ide tartozik, de a Mi Band fórumban nem tudtak segíteni, ezèrt szeretnèm a ti segítsègeteket kèrni: a tegnapi napon jutott el hozzám egy Mi Band, egyből megtalálták egymást a MI3-as telefonommal, ès tökèletesen működik is, de az alkalmazás èrtesítèseket nem sikerült beállitanom. Magyar MiBand appot használok, ès odáig el is jutottam, hogy a beállítások fül alatf megtaláljam az alkalmazás èrtesítèsek fület, de koppintás után (amikor kihozza a telepített alkalmazásaim listáját), a következőt írja ki: hozzáfèrès èrtesítèsekhez nincs aktiválva.(Tehát a miband appban tudom paramèterezni a különböző alkalmazások èrtesítèseit, de utána nem èrtesít a band).
Remèlem tudtok segíteni, hogy hol tudom ezt aktiválni! -
Tomi_Ohl
veterán
MIUI 4.12.26-ban javítva lesz a systemUI FC zenehallgatáskor. Bár a changelogban nincs benne, de van ott egy ilyen:
"ingbrzy fromMIUI Fan Sitegroup said,
Quote: Recommended..! Scheduled power OFF/ON function is awesome! No more forgotten turned off device at morning and it saves much more battery for next day.. And Music player system UI FC bug is fixed!bozarjoska Mi3-ra, Mi4-re azt mondták, Q1-ben jön, szerintem ezzel letudták a jelentést. Valószínű már csak akkor fognak írni, ha kiderül, hogy késik.
(#8126) Drenadar bal oldali kapacitív gomb hosszan nyomása nem a menüt hozza be? Úgy van beállítva alapból MIUI 6-ban.
-
bozarjoska
őstag
megint áll a bál, ennyit a xiaomiról... ismét köptek egyet a vásárlók szemébe, meg nehogy már a mi2 előbb kapjon lollipopot.. nem a legjobbnak kéne megkapnia először?! Mi3ról persze nem is beszélnek ott
Boken
Ott a képen a kernel verzió utolsó sora november 4. Azaz utolsó[ Szerkesztve ]
-
madmike
őstag
Sziasztok!
Valaki vett már tőle telefont? Vadi új készülékeket árul, magyar garival 67900-ért. Gyanusan olcsó, attól, hogy magyar garis még lehet fake?"Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember?" - Ronald Reagan
-
Drenadar
veterán
hellosztok!
V6-ot használok és felmerült bennem, hogy mi van akkor, ha egy app nem túl kompatibilis vele?
Itt konkrétan a menü gomb hiányára gondolok.
Adott egy battle.net authenticator, és nem találok rá módot, hogy hogyan vegyem elő a beállításait, hogy be tudjam neki adni a saját azonosítóm...valaki tipp?
-
szente
addikt
Na mèg egy kis segítsèg kèrès.
Hogyan lehet tèmázni az AOSP-t? Feltettem az Xposeed-et, meg a HK Theme Managert is, de már letöltöttem 3 CM tèmát, de egyiket sem látja a HK Theme Manager. -
Fejvadi
nagyúr
Zafír üveges Xiaomit hozhat a CES 2015
-
Fejvadi
nagyúr
válasz tupacamaru #8117 üzenetére
Nem ismerem.
Akkor tényleg érdemes feltenni az Anazont. -
boken
senior tag
Sziasztok,egy ideje már nem cseréltem romot,most ezt használom,(AOSP)van ennél újabb verzió esetleg?
kép
Előre is köszönöm mindenkinek.[ Szerkesztve ]
Tanulj, tinó, ökör lesz belőled!
-
tupacamaru
veterán
válasz Fejvadi #8116 üzenetére
Minden nap van valami ingyen, ma a Terraria is ingyenes még.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
Fejvadi
nagyúr
válasz markussandor #8115 üzenetére
Köszi, most app. van ingyen, ami fizetős különben.
-
Fejvadi
nagyúr
Használja valaki az Amazon Appstore-t? Érdemes feltenni? Most elég jó akciók vannak.
-
szente
addikt
válasz bozarjoska #8112 üzenetére
Köszi, működik!
-
szente
addikt
válasz bozarjoska #8110 üzenetére
Valamilyen ROM-ban egyszer már èn is megtaláltam. Ès jobban tetszik mint a sima. Akkor ebből nem lètezik flashelhető verzió?
-
szente
addikt
válasz bozarjoska #8108 üzenetére
Nincs ilyen. Vagy legalább is nem találom. Csak olyan van, hogy fehèr vagy kèk felület.
[ Szerkesztve ]
-
szente
addikt
Feltettem az AOSP 4.11.4-et, tènyleg bitang gyors. Mondjuk eddig az akksit jobban eszi, mint az utolsó fejlesztői MIUI.
Valaki esetleg tudna linkelni egy működő flat Google billt?
Azt hiszem a Lollipoposra gondolok.[ Szerkesztve ]
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz Barthezz2 #8099 üzenetére
Ezen fórum December 19.-e körüli hsz-eit nézd, akkor elég sokat tárgyaltuk ezt az ikon problémát. A 4.12.12-es multiban volt a legtöbb ikon (414 db), a 19-esben kiszedték őket, alig van egy pár alkalmazásnak MIUI-s ikonja. Én úgy orvosoltam, hogy letöltöttem a 4.12.12-es multit, és annak a /system/media/theme/miui_mod_icons mappájából kiszedtem az ikonokat, és beletettem az eheti ROM hasonló mappájába (rw-r--r-- engedélyekkel).
-
MODERÁTOR
válasz zolikaDB #8101 üzenetére
Nekem is 24/7 a wifi, ha nem vagyok közelben, akkor meg 3G, netezek meg hasonlók, szóval nem sajnálom, de most elég jól bírja.
Melós napokon én is naponta töltöm, főleg azért, mert ott a béka segge alatt a térerő, már ha épp van, és az rendesen leszívja, de most itthon simán elmegy 2 napot.
(#8100) anderledani:
Ohh, az jó. Remélem javítják ezt a zene hibát.[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
zolikaDB
veterán
Hogy nektek mitol jonnek ki ilyen akksiidok?
Nem hasznalok 3G-t, viszont a wifi nonstop, aosp alatt volt valami rekord 5-6 korul, miui v5 alatt pedig 6:09
Lehet az aosp-t legyalulom, es tolok fel system 1-re egy legujabb v6 lite-ot.
De az is lehet, h par folosleges processt kellene kilonom aosp alatt. Most 21% es 5:02, nem is rossz!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- MIUI / HyperOS topik
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Dőlnek az S25 Slim és Ultra infók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Windows 10
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titánium ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Átlagos,Dobozával ,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest