-
Mobilarena
Xiaomi MI-3 téma összefoglaló
ANDROID 6.0 MARSHMALLOW FRISSÍTÉS
Olvasd el, mielőtt nekikezdenél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
The DJ #26884 üzenetére
Passz... Ha más nem, akkor vissza kell tenni az app régi verzióját...
mizoli ha egy hónap múlva már újra tudsz rendesen ROMolni, addigra épp kiforrott lesz
Az adatforgalmi csempés dolognál ez eddig hosszú nyomásra jött be, zavart is, hogy így volt. A témázó állítólag elég profi, ki szeretném próbálni én is, de ha lehet Nugát alapokonÚgy halottam, már dolgoznak rajta a CM-nél, de még félkész.
-
s4tch
veterán
-
Mr.C
őstag
válasz
The DJ #26357 üzenetére
de, szokott... igazából akár gpass csomagot szedsz le, vagy apkmirror-ról telepíted vagy xda-ról szeded le... lényeg, hogy ugye pl az XDA lab kiírja, van-e frissítés. Tegyük hozzá, azok olyanok, hogy beta release, ezért frissebb.
Ezt csak akkor ajánlom, ha tényleg nagyon idegesít, mert pár nap és meg fog oldódni sztem. És csakis biztonsági mentéssel állj neki! -
Mr.C
őstag
válasz
The DJ #26343 üzenetére
még jó, hogy beraktad az utolsó mondatokat..... nem tudom, ha tényleg az energiabeállításokat végignyálaztad és kikapcsoltál mindent, ami nem kell ennek ellenére nem jönnek értesítések ÉS azonnal bezáródik (tényleg, bezáródik? vagy csak megáll és folytatja ott, ahol abbahagytad?) az nem egy jó rendszerre utal. Mndenféleképp egy cache&dalvik törlése kell, lehet csak annyi is elég neki (régebben értesítések problémájára az volt a megoldás).
A merülésre: többünknek megjelent egy időre, nem tartott sokáig, mert a play fw gcm service részen volt galiba amit (valószínűleg) hamar megoldott a google. Mivel ő felel a push-értesítések nagy részéért, ezért lehet frissíteni kéne a google csomagot
Pokemon: ha nem oldódik meg semmi, van oyan xposed modul, ami csak azt csinálja, hogy a képernyőt kikapcsolja de minden marad a régi... kvázi mintha a gépről lecsatlakoztatod a monitort majd vissza
-
s4tch
veterán
válasz
The DJ #26343 üzenetére
Az automatikus indítás és a feladatkezelőben való rögzítés lehet a kulcs a pokemon esetében, illetve az autostart befolyásolja az értesítéseket is.
A beragadó appot meg kell keresni. Wakelock detector első körben a barátod. Nálam a gmail szokott néha gondot okozni, főleg akkor, amikor nem talál internetet.
-
mikoljan
tag
válasz
The DJ #23125 üzenetére
Nálam is ez a helyzet, OTA-n jön lefelé a 6.3.3 MM, annyi különbséggel, hogy MIUIHU 5.12.11 KK-en vagyok és 14%-on áll a letöltés.
Mivel nekem most még teljesen megfelel a KK, ki lehet lőni ezt a letöltést?Szerk: kilőttem
s4tch: köszi, igen sikerült
Vajon a miuhihu-s srácok megoldották a KK -> MM ota-s frissítést?
-
-
hriska
aktív tag
-
Tomi_Ohl
veterán
Ha sikerülne a regisztráció miuiandroid.hu-n, akkor ez lenne a legjobb: [link]
De az is jó amit linkeltél, annyi, hogy abban van pár Xiaomi fiókos dolog (kis hatással lehetnek teljesítményre, akkura, memóriahasználatra), és pl a gyári Galéria app, ami sokkal lassabb, mint a QuickPic (lite ROMban) és még akad is. Ja, és abban nem működnek a fekete hátteres témák. -
Tomi_Ohl
veterán
A stabil verzió tudtom szerint nem túl jó, legalábbis régebben bugos volt.
Ha viszont feltefelteszed a legújabb fejlesztőit, abban nincsenek nagyon hibák.
Ha teljesen kigyomlált ROM kell (tehát nem kell Xiaomi fiók, nem kell gyári Galéria, stb), akkor válaszd a Lite verziót.
Az oldalon érdemes újra jelentkezni, meg kéne kapnod az emailt. Esetleg nézd meg a spam mappádat. -
k.kristof
őstag
Én is nézegetem a boltokat, eddig a legkedvezőbbnek a xiaomishop.com tűnt (64 GB-os változatot nézve), szállítással, egy tempered glass fóliával (plusz ajándék fólia, érintőceruza és tok) ~96e környékére jönne ki, EU-n belülről szállítva. Ennyiért itthon kapsz egy 16 GB-os változatot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged