- Yettel topik
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- MIUI / HyperOS topik
- Dőlnek az S25 Slim és Ultra infók
-
Mobilarena
Xiaomi MI-3 téma összefoglaló
ANDROID 6.0 MARSHMALLOW FRISSÍTÉS
Olvasd el, mielőtt nekikezdenél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fejvadi
nagyúr
Semmi érdekes a mai frissítésben.
-
-
Tomi_Ohl
veterán
Feltettem a legújabb lite ROMot, végre kijavították benne a TTS hibát.
És (ez mindenkit érint) ha a lock screenről indítod a kamerát, már az újféle kinézetet húzod be. (Meg újak a kamerahangok is, nem tudom, hogy azok milyenek voltak múlt héten)[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
Ájvé
veterán
válasz vampire17 #9484 üzenetére
Van támogatás, kiváló közösség van mögötte, saját egyedi romokat is kapunk (Vagyula féle Miui Lite), ilyet nem hiszem hogy olyan sok nemzet elmondhat magáról. Multi romba is van magyar nyelv úgyhogy nemzetközileg is van támogatottság. Szóval ne a wikit nézd, hanem nézd meg a közösséget saját magad. Igen Wayteq révén van hivatalos forgalmazás itthon.
[ Szerkesztve ]
-
vampire17
addikt
Nemrég vettem észre, hogy a Xiaomi wiki oldalán Magyarország is a felsorolt országok kozott van, mint ahol hivatalosan lehet ilyen telefonokat kapni.. Gondolom a Wayteq miatt, csak fura, hogy a tobbi ország nagy része , ami ott fol van sorolva, ténylegesen tamogatott ország (nyelvi támogatás, egyedi ROM, stb) nalunk meg nincs semmi ilyesmi...
-
Fejvadi
nagyúr
válasz RetepNyaraB #9472 üzenetére
-
Dava
tag
Hello
Itt olvasgatva én is kíváncsi lettem a CPU-Z eredményre (Mi-4-em van, de ez a topik kicsit aktívabb)
Minden király, snapdragon 801 satöbbi, viszont akksira miért írja, hogy 1390 mAh? Elvileg 3080 mAh akksival jön, meg nincs is semmi gond a teljesítménnyel, több mint 2 napig bírja a telefon, biztosan eredeti. Visszaolvasva látom másnak is sokkal alacsonyabb értéket ír ki.
Vagy ezt máshogy kell értelmezni?
-
cjvt3o
aktív tag
MIUI ROM 5.1.30 Teljes lista, részlet:
[Óra / Számológép]
Új - "Rendezés név szerint" és a "Rendezés idő szerint" lehetőség az órát oldalánHát...
Ez tök jó, de én meg olyan kis telhetetlen és türelmetlen vagyok, hogy MIUI v2 óta várok a névjegyek sorba-rendezhetőségére (vezetéknév vs utónév).
-
cjvt3o
aktív tag
válasz calamites #9435 üzenetére
Igazából nem feltétlenül a távolság számít.
Ha szerencséd van, akár 10 méterről is érkezhet betonra úgy az eszköz, hogy szinte semmi baja (mondjuk úgy, legalábbis látszólag pofára, de a lényeg a részletekben van, a pontos érkezési szög és tömegeloszlás dönt), és bizony fél méterről is mondjuk laminált lapra, hogy szilánkosra törik.
Ugyanakkor ez a szál egyáltalán nem érdektelen, mégpedig az egyes saját márkás, és külső gyártó által készített fóliák és üvegek tapasztalati összehasonlítása (a fentiek értelemszerű figyelembe vételével) szvsz fontos lehet annak is, aki már vett, és annak is, aki nem.
-
bozarjoska
őstag
mi2sre már kezdik is a tesztelést
Remélem mi3ra is elkezdik nemsokára mert így kifutunk a határidőből... -
Tomi_Ohl
veterán
válasz RetepNyaraB #9472 üzenetére
Azta
Ez már Nokia 3310 szintXiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
RetepNyaraB
veterán
válasz llaszlo #9431 üzenetére
Bocsesz az offért; a csúcsot akkor én tartom a Hüvely P1-gyel: augusztusban lendületből eldobtam, hogy kirántottam a zsebemből. Otthon, a bejárat előtt. A harmadikon lakom, a teló a földszinten landolt a bejárat előtt, csont nélkül pofára. Persze a SIM és az SD méterekre repült belőle, amúgy viszont _kutya baja_
Azért nem próbánám ki újra"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
s4tch
veterán
válasz fi:zi'k #9466 üzenetére
Ahogy bozarjoska írja. De lehet úgy is, hogy:
0. mentés (miui backup és titanium is javallott, biztonság kedvéért a mentéseket nem árt pc-re másolni)
1. cwm-ben advanced - wipe dalvik cache
2. mounts and storage - format system1, system2, data, cache
SD-t NE formázd, azon van minden adatod.
3. install zip - flasheled a rom-ot bármelyik rendszerre (ha mindkettőre felhúzod ugyanazt, 2 perccel tart tovább a művelet)
4. advanced - active system legyen az, amelyikre a romot telepítetted
5. reboot, indítás után visszaállítod a lényeges adatokat[ Szerkesztve ]
-
s4tch
veterán
válasz fi:zi'k #9462 üzenetére
Az úgy nem túl tiszta telepítés. MIUI és/vagy android főverzió-ugrásnál célszerű tisztán telepíteni. Formázz le mindent az SD card kivételével, és működni fog a rendszer.
Ja, és figyelj arra, hogy ha esetleg a másik systemen lévő v5 ROM-ra ne bootolj be, különben jó eséllyel kezdhetsz mindent elölről.
-
fi:zi'k
nagyúr
Tegnap feltettem a V6-ot, minden ment simán.
Eddig vegyesek a tapasztalataim vele.
Most a legnagyobb gondom, hogy nem tudom megnyitni a gyári óra alkalmazást, állandóan fc az eredménye.Viszont végre működik a screen filter app, így nulla fény mellett sem vakulok meg.
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
Fejvadi
nagyúr
válasz bozarjoska #9454 üzenetére
-
Lacci77
tag
Üdv
Az mitől függ, hogy híváskor kirakja e a hívő képét vagy sem?
MI3 5.1.23Köszi
-
zolikaDB
veterán
válasz Tomi_Ohl #9440 üzenetére
Nagyon koszonom Tomi
Tempered glass: nekunk Xiaomi van. Ezek utan sokszor nem ertem a panaszokat, hisz ez tokeletes. Forgacsolo muhelyben dolgozok es eddig semmi de semmi baja.
Igaz: vettem nem hiper olcso Imak uveget a Mipadra. Teljesen jo, de a beigert lekerekitett elek valahogy nem olyanok, mint a Xiaomisnal, meg latszik, h nem olyan minosegi. -
Fejvadi
nagyúr
Most tűnt csak fel, hogy ha lapozok és az óra megjelenik a bal felső sarokban, már nem 24 órás a kijelzése. Kisebb is lett és egybefolyik azzal a béna de és du kiírással.
-
mizoli
addikt
válasz petrson #9445 üzenetére
Ezt nem értem.
Mitől pattog le a széle, egyáltalán, hogyan tud lepattogni?
Ha akarnám sem tudnám lepattogtatni, legfeljebb vissza tudom szedni az egészet (ha minden igaz )
Nekem szeptember óta van fenn az üveg, de abszolút semmi baja, mintha most raktam volna fel.[ Szerkesztve ]
-
tupacamaru
veterán
válasz petrson #9441 üzenetére
Akkor még jó hogy én egy márkátlant vettem 600 forintért, ennek még semmi baja. Se karc, se pattogás.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz fi:zi'k #9439 üzenetére
Csak a wipe all törli az SD tartalmát, factory reset nem.
Arról nincs infó, hányat adtak el 3 perc alatt. Mi3-ból 20 másodperc alatt adták el az első készletet, ez 9-szer kevesebb idő.
mizoli hiába lesz újabb, de elég erős, és 64 bites, szóval ugyanúgy meg fogja állni a helyét, mint ma a Snapdragon 800.
zolikaDB arról van szó, hogy a CM11 lehet, hogy nem a Tegrás bionic optimalizációkkal lett felépítve. A zip-ben a gyári verzió van ezekből, amit nyugodtan flashelhetsz, ha fent van a CM11.
(arról ne kérdezz, mi az a bionic, nem tudom. A lényeg, hogy neked a Tegrás jobb lenne, a CM11-ben meg nem biztos, hogy az van.[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
nagyúr
válasz Tomi_Ohl #9424 üzenetére
Ok, akkor azt is tolok rá. Jól rémlik, hogy ez törli az SD tartalmát is, igaz?!
(#9425) Fejvadi
Ok, de mennyit adtak el 3 perc alatt?
Mert ezt még sehol sem olvastam.Én a Redmi2-t várnám, mert azt akarok asszonynak.
(#9427) Tomi_Ohl
Mihez képest 9x?96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
zolikaDB
veterán
-
calamites
őstag
válasz anderledani #9432 üzenetére
Igen szilánkosan tört, tudtam még egy picit kiszedni. de azért 35, max 40 centiről parkettára? többet bírhatna.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz anderledani #9432 üzenetére
Mi lett volna ha nincs a Nilkin.
-
anderledani
őstag
Most a törések kapcsán már elmesélem hogy múlt héten Szentendrén gyalogoltam, és néztem a telefonomon a google maps-en hogy merre kell mennem. Elbotlottam a macskakövön, és a telefont magam előtt tartva belevágtam a földbe ahogy estem. A Nillkin 9H-s fólia alja szilánkosra tört. Leszedtem a fóliát és a telefon üvegén a sarkán keletkezett egy repedés kb 4mm-re a sarkától, de átível, tehát már nincs hova továbbrepednie. Engem nem zavar, nem rendelek új üveget. Most már jobban vigyázok.
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
-
Fejvadi
nagyúr
Elképesztően jól fogy a Xiaomi Mi Note!
-
nagyúr
V5->V6 váltás esetén elég a gyári backup?
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
calamites
őstag
Nillkin Tempered Glass: Különösebb behatás nélkül letörött az üveg sarka (nagyon pici darab). Sem a tokon, sem a telefonon nincsen nyoma semminek.
-
mizoli
addikt
válasz plinksd25 #9409 üzenetére
Ha egy nandroid backupot csinálsz egy hibás rendszerről, és azt visszaállítod, akkor nagy valószínűséggel a hibát is vissza fogod állítani. Az eredeti Mi3-on bármikor, bármilyen backupot vissza lehet állítani, vagy teljesen új rendszert telepíteni, de az esetedben nem vagyok ebben biztos. MTK procis fórumon próbálj körülnézni, mit lehet csinálni.
szerk.
Nem azt írtad, hogy visszajött a hang?[ Szerkesztve ]
-
plinksd25
tag
válasz Drenadar #9410 üzenetére
Nekem nem volt ezzel veszíteni valóm így nem i nagyon érdekelt. Azelőtt nem is hallottam erről a márkáról. Csak az árát néztem meg de akkor már sejtettem hogy valami nincs rendben. Nem is lepődtem meg annyira mikor kiderült hogy nem eredeti pedig annak a tesztvideójàban látható készülékkel összehasonlítva nincs eltérés külsöre, a rom kinézetében sem, a menüben sem. Csak hát belül nem az van... De ezt leszámítva a párom S3-as telójához képest nagyon gyors és stabil. Nem rossz így ez a telefon, ha mrgszűnik ez a hangszóró probléma meg is tartom de mindenképp veszek egy eredetit. Azon csodàlkozom inkább hogy ilyen jó másolatot tudtak csinálni
[ Szerkesztve ]
-
Drenadar
veterán
Nem értelek titeket srácok! Mikor én szemezgettem a telefonnal és kerestem rá, minden második találat valami olyasmi volt, hogy vigyázz! hamisítják! és hogy hány ezer jele van annak, hogy megtudd, hogy eredeti-e amit veszel...
Nem okoskodásért, de nálatok naivság (áh velem úgyse lesz ilyen!) vagy nemtörődömség miatt váltatok áldozattá?
-
lacora5
tag
nálatok is csinált már olyat a telefon, hogy amikor a képernyőt elő akartad hívni az oldalsó gombbal, akkor nem jött elő, csak alól világítottak a gombok? most ezt csinálja egy 10 perce, egyszer már előjött a kép de akkor meg nem lehetett rajta semmit sem csinálni.
-
bozarjoska
őstag
válasz Dulika1978 #9402 üzenetére
Gyors igen, csinálja egyből mindig amit kell! (bár aosp vagy cm rommal gyorsabb )
[ Szerkesztve ]
-
-
Dulika1978
csendes tag
válasz bozarjoska #9396 üzenetére
és tényleg annyira gyors a teló?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titánium ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Átlagos,Dobozával ,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest