- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Xiaomi MI-3 téma összefoglaló
ANDROID 6.0 MARSHMALLOW FRISSÍTÉS
Olvasd el, mielőtt nekikezdenél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
[KgP].Robot #26845 üzenetére
Jó ötlet.
Megizzasztom rendesen. -
Fejvadi
nagyúr
válasz
[KgP].Robot #26829 üzenetére
Próbáltam én is, többször is, ezt az átköltözés funkciót, de feladtam, mert nem bírta el a szekrényeket.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
[KgP].Robot #26829 üzenetére
Ez van, átköltözés előtti állapotot nem lehet visszaállítani.
Mi5-ben ugye nincs gyárilag recovery, így a törlés legegyszerűbb módja az, hogyha csinálsz egy Gyári adatok visszaállítását a Beállítások / További beállítások (vagy Rendszer) / Biztonsági mentés és visszaállítás menüpontban.---------
Szóval itt a napi AOSP Nugát hír.
Ha már vasishath nem akarta mostanában kiadni az új buildet, shahan_mik3 készített egyet. Állítólag ma vagy holnap jön, attól függően, mikor ér haza. Megkértek egy harmadik embert is (sdn), aki csinált hozzá egy másik kernelt, CM-es forrásokból (hátha valaki azt jobban szereti, mint a ZeurionX-et. Hát, a neve biztos jobb.
).
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
[KgP].Robot #26795 üzenetére
Az utolsó Stabil Multit Miui8-at. Meg lesz elégedve.
-
Mr.C
őstag
válasz
[KgP].Robot #26799 üzenetére
és fastboot-tal rakd fel mert akkor garantáltan nem marad semmmi user content a telefonon. Friss, ropogós, tiszta rendszer fogadja az új tulajt
-
s4tch
veterán
válasz
[KgP].Robot #26797 üzenetére
...illetve ott van a friss MIUI8 multi is valahol, az sem rossz, csak a galéria FC-zik, ezért javasoltam a kicsit régebbi, de nagyjából hibátlan MIUI7-et.
A Mi5-ről majd mesélj, kíváncsi vagyok a tapasztalataidra.
-
s4tch
veterán
válasz
[KgP].Robot #26795 üzenetére
Gratula a Mi5-höz! Én az utolsó stabil MIUI7 multit tenném fel, innen (7.5.3.0).
Ha most be vagy jelentkezve a MIUI fiókodba, ne felejts el kilépni, mielőtt újratelepíted a telefont.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
[KgP].Robot #26142 üzenetére
Az érdekes. Próbálj egy wipe cache/dalvik cache-t.
feco6512 szia, tessék: [link]
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
[KgP].Robot #26132 üzenetére
Szia. Úgy érted, hogy ha értesítés jön, akkor törlődik az app az előzményekből? Vagy csak simán törlődnek onnan a dolgok?
Lakatold le a Vibert (futó alkalmazások közt húzd le az ikonját). Ha pedig minden app törlődni szokott onnan, akkor lehet, hogy be van állítva automatikus memória tisztítás a Biztonság appban.Mr.C nem rosszak ezek a laptopok, az biztos. De az is biztos, hogy én most kihagyom őket.
Ájvé MIUI 8 feature. Ez az egyik dolog, ami a 4.4 alapú eszközökön nem működik.
A zenelejátszó widgetet nem értem, miért törölték... -
Mr.C
őstag
válasz
[KgP].Robot #26120 üzenetére
Barthezz2 kollégának van, keresd fel privátban, de sztem annál többet, hogy mutatja (annyira nem pontosan), nem tud többet
-
Mr.C
őstag
válasz
[KgP].Robot #25972 üzenetére
+1 giga ram nagyon jól fog jönni a későbbiekben, tárhely az meg filmeknek/zenének jó. Ujjlenyomat a biztonságot növeli, bár remélem nem tartogat se ő, se te komprommittáló tartalmakat a telefonon. Ha nem vagytok olyanok, hogy már 2 év után cserélni akartok, akkor a pro sokkal tovább fogja bírni és jobban kifizetődő a mostani kis plusz.
Szerintem -
Mr.C
őstag
válasz
[KgP].Robot #25676 üzenetére
Félreértés ne essék, nekem nincs tapasztalatom róla csak futólag ránéztem. Lehet jó tényleg, csak már a nevük kicsit... Nyers
-
Mr.C
őstag
válasz
[KgP].Robot #25671 üzenetére
Akkor az hajlított kijelzős lesz.... nem baj az, ha 180-ért adnak egy olyan telefont, ami 300-ba kerülne...
de a tech2-ről se hallottam még, lehet, mert elkerülte figyelmem, de lehet, mert szakmai színvonala alacsony ...
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
[KgP].Robot #25662 üzenetére
Tetszik ez a megszólítás
Fejvadi aha, elhisszük
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
[KgP].Robot #25662 üzenetére
Telefonokra gondoltam. Te vagy a rossz.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
[KgP].Robot #25653 üzenetére
A mai hírek alapján 5.5" lesz, ha igaz, akkor már nem is érdekel. Volt már a kezemben, de nem saját, mert nagyon szépen megy lefele az ára, nekem meg nem sürgős.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
[KgP].Robot #25637 üzenetére
Nincs. Még nem döntöttem mit vegyek. Megvárom az Mi5s-t.
A Redmi4-re is kíváncsi vagyok, na meg a MiNote2-re is. -
Fejvadi
nagyúr
válasz
[KgP].Robot #25551 üzenetére
Ok, majd szólsz, aztán összehozlak az eladóval.
-
bozarjoska
őstag
válasz
[KgP].Robot #25468 üzenetére
Aksi fasza. Nem sikerült lemerítenie még egy nap alatt (redmi 1s volt hogy délután megadta magát). Attól függ mennyit nyomkodja. Mondjuk ő nem autó fényerőn használja hanem mindig felesen.
-
bozarjoska
őstag
válasz
[KgP].Robot #25465 üzenetére
Kamera szerintem jó. Persze jó fényviszonyok között. HDR-rel nagyon szép képeket lőttünk.
Itt írtam már róla pár szót. Mire vagy amúgy kíváncsi?
Ja még annyi hogy ez a PRO verzió! -
Fejvadi
nagyúr
válasz
[KgP].Robot #25450 üzenetére
Még szerencse, hogy el lehet tüntetni.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
[KgP].Robot #25448 üzenetére
Köszi. Jól jöhet ez még a későbbiekben.
Én rögtön az elején kikapcsolom, mert zavart, de csak most esett le miről is beszéltél, mikor megnéztem. -
Fejvadi
nagyúr
válasz
[KgP].Robot #25446 üzenetére
Akkor ne tartsd magadban, hátha másnak is kell majd később.
-
[KgP].Robot
aktív tag
válasz
[KgP].Robot #25445 üzenetére
Teljesen véletlenül megtaláltam...
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
[KgP].Robot #25397 üzenetére
Erre: [link]
Ez már Android 6.0 alapú, fent az összefoglaló elején van linkelve egy útmutató a a telepítéshez.A stabil annyiban más a fejlesztőitől, hogy ritkábban frissül, és kisebb eséllyel van benne hiba.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
[KgP].Robot #25394 üzenetére
Ha esetleg újra felmerülne a probléma, akkor az utolsó MIUI 7 stabilt ajánlom. Sokan használják megelégedéssel. Van már egy MIUI 8 is, de az még túl új.
-
[KgP].Robot
aktív tag
válasz
[KgP].Robot #25393 üzenetére
Update!
Beallitasok -> Alkalmazasok -> Google Play-szolgaltatasok -> Terület kezelese -> osszes adat törlese a 2,51 Gb-nal jaro alkalmazast lecsokkentette 104 Mb-ra. Egyelore jo es minden mukodik, egyelore...
-
bozarjoska
őstag
válasz
[KgP].Robot #22416 üzenetére
6 nap múlva megtudod
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
[KgP].Robot #22346 üzenetére
Akkor a Redmi Note3 ami neked kell. Különben szép és jó a fogása is.
(#22347) Tomi_Ohl
Nem azért nem frissítem MM-re, hanem, mert áttértem a Miui7.1 Stabil Multi-ra és nagyon rendben van. Erre még nem jött ki az MM. Befejeztem a fejlesztői hóküszpókólast másfél év épp elég volt. Használni akarom már csak. -
Fejvadi
nagyúr
válasz
[KgP].Robot #22315 üzenetére
Nekem Mi4c nem kellene.
A Redmi Note3 valószínű zárt BL lesz, hacsak nem veszel bizonyos helyen, mert ott nem az, csak sokkal drágább és ott van benne nem létező Magyar nyelv is (vajon honnan?). Amúgy alig kisebb a MiNote-nál, pedig igencsak látszik a kijelzőn mennyivel kisebb.(#22317) bozarjoska
Tömegesen nyitják az illetékesek, de ha rákérdezel, akkor a válasz nem lehet. Vajon mennyiért mondják ezt? Ami meg nem Snapi-s azt nyitás nélkül is meglehet kerülni.(#22321) Tomi_Ohl
Mehetett volna rá CM vagy COS vagy Hidrogén, de nem kínlódtam vele.(#22337) laci laci
Itt az enyém. -
s4tch
veterán
válasz
[KgP].Robot #22315 üzenetére
Redmi 3 zárt bootloaderrel jön, a ROM-olást amíg meg nem érkezik az unlock kód, nagyjából el lehet felejteni. Illetve lehet ROM-olni (leírás itt), csak épp tudtommal egyelőre nincs se multi, se miuihu.
A Mi4c fajin cucc, de tudtommal az újabbak abból is zárt bootloaderrel jönnek. Ez a bootloader-zárás azért eléggé odacsap az európai Xiaomi közösségeknek...
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
[KgP].Robot #22307 üzenetére
Igen 5,7" viszont fizikailag sokan az 5,5"-t se tudják ekkora méretben produkálni.
(#22308) blackfly
Az más ha mondják. Meg kell tapasztalni, megtapogatni, kipróbálni.
Megtapasztalni mennyire hiányozna a megszokott extra.
A telefont is érezni kel, milyen a fogása, minősége. Én csak így tudom eldönteni, megfelel e nekem.(#22309) laci laci
Igen OnePlus X. Itt van még, várja a futárt.
A telefon kidolgozása, anyaghasználat, kinézet, nagyon rendben van.
Tökéletes aki szereti az alap droidot, persze vannak extrák. Kinézetre, anyagra, fogásra az Mi4 fölé tenném, pedig azt nagyon szerettem. -
Fejvadi
nagyúr
válasz
[KgP].Robot #22303 üzenetére
Tényleg régen voltál.
Mindenki másra esküszik.
Nem frissítettem Marsra, inkább feltettem a Miui 7.1 Stabil Multit és semmi gondom vele.
Más verziókról, majd a többiek nyilatkoznak.Közben cseréltem legalább 7 telefont, de most egy új Mi Note-m van. Márkán belül erre cserélj, merem ajánlani.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
[KgP].Robot #17952 üzenetére
Én mindig MiRecovery-ből teszem fel (átnevezve update.zip névre).
Az utolsó Multi van fent 3 telefonomon (5.9.24) és nagyon rendben van.
Amelyik telefonon van 2 sys, én mindkettőre felteszem ugyanazt.
1. MiRecovery-ből sys1, aztán Wipe Cache.
2. ReBoot sys1
3. Frissítés ikon és onnan ugyanezt az"update.zip-et" telepítem. Ekkor felteszi a sys2-re
4. Telefon újraindul és Boot-ol a sys2-vel.
5. Ezután újraindítom a telefont MiReCovery-be.
6. Wipe Cache megint és ReBoot a sys1-el.Így csinálom már több mint egy éve és mindig minden rendben volt.
A frissítésből sys2-re, pár nap próba után szoktam, nem azonnal mind a kettőre. -
batabe
senior tag
válasz
[KgP].Robot #17952 üzenetére
hello
elég az updater. melyik verziót érdemes felrakni? néhányan a 9.12, vagy 9.17 (ez utóbbi nincs fent a miui.hun, itt a link hozzá) verziókra esküsznek emlékeim szerint. én kísérletező típus vagyok, frissítek mindig
telefonálás közbeni mizéria: párom mi4-én egyszer volt másik fél halkan hall eset, nálam mi3-n 2-3 alkalommal olyan, hogy én nem hallottam semmit, de ha átváltottam külső hangszóróra, akkor jó lett, de visszaváltva továbbra is semmi. újraindítás megoldotta.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
[KgP].Robot #15756 üzenetére
Hagyd már, megmondta, hogy sosem volt, nincs és nem is lesz ilyen hiba. Az a baj, hogy telefonálásra használjuk, nem üres dominóval.
"Összeálltak mint a lovak"
-
blod001
tag
válasz
[KgP].Robot #15749 üzenetére
Messenger meg Viber ha fent van rontja a hangot, jaj hagyjuk már ezeket a hülyeségeket.
Sokkal valószínűbb, hogy az MX5 csere miatt, ami nem is volt csere összeszedték magukat a MIUI-nál és kiadtak most egy olyan ROM-ot, aminél nem rossz a hang. (1 éve van meg a telefon nálam eddig se volt soha ilyen probléma, na mind1.)
-
havri1
félisten
válasz
[KgP].Robot #15749 üzenetére
Persze, meg hajhulllást is okoz...
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
[KgP].Robot #15743 üzenetére
Én nem is buheráltam a zajszűrőt. Még a beállításokban sem kapcsoltam át.
Ha fent van a Messenger az is rontja a hangot, meg a Viber is. Kukáztam őket. -
Fejvadi
nagyúr
válasz
[KgP].Robot #15684 üzenetére
Nálam tökéletes a hang. Neked nem? Akkor add meg a számod hívlak.
-
calamites
őstag
válasz
[KgP].Robot #15639 üzenetére
Köszönöm neked is. Mostantól marad a telefonon.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
[KgP].Robot #15624 üzenetére
Nem is távolodtam el, csak hőzöngök, hátha felfigyel rá valaki és javítják a hibákat.
Szeretem a MIUI-t, olyan kell nekem érzés, főkét a Magyar csapat miatt.(#15625) zolikaDB
Pontosan erről van szó.
Az egyik nem is lakik messze tőle.
Körlevél ment ki, hogy ki legyen az áldozat, aki elmegy érte. 2 hét alatt nem volt jelentkező
Ezek után felajánlani és fizessem a futárt is majd?(#15626) Tomi_Ohl
Az egy ritka márka volt, nem Flyme OS fut rajta, csak nem akarta a Zolika elárulni a márkát.
A Win10-et azért kíváncsiságból megnézném Mi4-en. -
Fejvadi
nagyúr
válasz
[KgP].Robot #15615 üzenetére
Nincs szívem eladni, túlzottan szeretem és megbánnám.
Szép is jó is ez az MX5, de nem lett szerelem első látásra.
Az Mi4-be még mindig az vagyok és az Mi3 volt az első.
Van egy olyan érzésem, hogy a Xiaomi-n kívül nekem egyenlőre semmi nem megfelelő.Amúgy is már úton van a Xiaomi Router-em, nem maradhat telefon nélkül.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
[KgP].Robot #15575 üzenetére
Olyat is írtak, hogy hívás indítása után legalább pár másodpercig nagyon közel kell beszélni a telefon alján a mikrofonhoz, akkor nem lesz halk.
Kíváncsi vagyok, hogy fognak alakulni a következő hívásaid.bozarjoska már én is várom
Más: Az előbb linkelt Flyme OS-szel valami baj van, nem jó a zip, ne töltsétek.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
[KgP].Robot #15562 üzenetére
ES-ben az oldalsó sávon a Root Explorer résznél kapcsold be az RW támogatást. Azaz tedd RW-be a /-t és a /system-et.
Keil Walker ah, ne várd, hogy elsőre jó legyen... Sok jajgatásnak nézünk mi elébe
petrson szerintem maga a lolli alap jót fog tenni, maga az új felület miatt lehetnek majd gondok.
-
batabe
senior tag
válasz
[KgP].Robot #15562 üzenetére
próbáld meg akkor másolással felülírni az eredeti fájlt a módosítottal.
hosts fáljt sem enged direktben szerkeszteni és menteni.
-
llaszlo
veterán
válasz
[KgP].Robot #15550 üzenetére
Nekem semmi ilyen bugom nincs. Az egyetlen bug amivel mostanában találkoztam az a hívásrögzítéshez köthető, a végén kilép a phone alkalmazás és a hívott szám nem lesz benne a híváslistában (ezt használom kb 2-3 havonta). Ennyi, de ez csak akkor amikor rögzítem a hívást. A zajszűrés is be van kapcsolva. Ennél jóval bugosabb fosabb rendszerekkel találkoztam már. Persze én nem is romolgatok naponta vagy 2 naponta.
-
havri1
félisten
válasz
[KgP].Robot #15550 üzenetére
Én még mindig azt mondom, hogy a az egy vagy a két mikrofonos zajszűrés okozza.
Ugyanígy megvan Sony és Samsung telefonon is. Azoknál ennek a funkciónak a kikapcsolása megoldja. A MIUI-n ezt nem lehet kikapcsolni... Csak egy vagy két mikrofon.. -
Fejvadi
nagyúr
válasz
[KgP].Robot #15546 üzenetére
Rájöttem még egy dologra közben. Vagy teló újraindítás, vagy SIM ki-be, vagy beszéd közben rögzítést be és az új repülő módba lépés, kicsit várni, aztán bekapcs és tárcsázás. A héten megjön az MX5 aztán megy a levesbe a MIUI, kísérletezgessenek másokon.
-
szente
addikt
válasz
Nekem csak akkor csinál ilyet, ha bent akarok telefonálni és fent van az alumínium tok. Ha leveszem, akkor már hallanak rendesen.
-
havri1
félisten
válasz
És mindezt mi3 vagy mi4-en tapasztaltad? (keveredik a 2 topic).
Mennyi hívásból mennyinél tapasztalod? -
vampire17
addikt
válasz
[KgP].Robot #15543 üzenetére
Azt irjak 5.1 lesz az alap.
Mi ez a hivas bug amugy? Soha nem talalkoztam meg vele.
-
bozarjoska
őstag
válasz
[KgP].Robot #15540 üzenetére
Remélem sebességben és folyamatosságban is lesz előre lépés mert én még mindig nem vagyok teljesen megelégedve.
RetepNyaraB
Hát igen érdekes hozzáállás az biztos, mindig van valami hiba sokszor nagy is erre meg jön az új, na mindegy majd meglátjuk -
boken
senior tag
válasz
[KgP].Robot #15322 üzenetére
Szia, kb 20 perc múlva indulunk
de családilag,egyszer tényleg jó lenne összehozni egy telefonos találkozót. Úgy néz ki hogy ha elvinnék a MI3 - at akkor MI Note lesz helyette.
-
bozarjoska
őstag
válasz
[KgP].Robot #15227 üzenetére
Nálam viber jó. Az a crt off animáció, mint a régi TVken
-
pozanos
tag
válasz
[KgP].Robot #14772 üzenetére
Hát nem tudom, alapból tiltva van. Szívesen.
-
pozanos
tag
válasz
[KgP].Robot #14757 üzenetére
Próbáld meg törölni a viber adatait az alkalmazásokban. Nekem is volt ilyen egyszer MIUI alatt, az megoldotta a problémát. /Ja, és nézz körül az engedélykezelőben is, lehet nincs engedélyezve neki a felugró ablakok, vagy valami hasonló./
-
[KgP].Robot
aktív tag
válasz
[KgP].Robot #14757 üzenetére
Valakinek ötlet?
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
[KgP].Robot #14747 üzenetére
Nincs mit
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
[KgP].Robot #14730 üzenetére
Az nem számít, hogy MIUIHU vagy Multi, mert nálam is ez volt.
Nekem most már nem jött elő a hiba elég rég. Én a MIUIHU 5.5.22 használom. Az 5.5.29 már zárképernyőn a borítókép és nem is nem is jó. Az 5.6.4 elrontott a betűméret és más nyavalyák.
Amire emlékszem és nagyon jó volt az az 5.4.17. Esetleg tedd fel a legújabb Stabil Multit, most jött ki. [link]
Az előtte levőt próbáltam és az is jó volt. -
Fejvadi
nagyúr
válasz
[KgP].Robot #14720 üzenetére
Tiszta telepítéssel tegyél fel egy régebbi verziót. Minden új telepítés után, kikapcsolni a telefont és ki kell venni a SIM kártyát aztán vissza. Amikor észreveszed ezek után, hogy a másik fél rosszul hall, újra kell indítani a telefont. Nálam elmúlt a hiba egyenlőre.
(#14722) Barthezz2
Ilyen egyszerű megoldás nem jutott eszembe -
batabe
senior tag
válasz
mármint a másik telefonon néha halknak hallod az MI3-n beszélőt?
ezzel mi is közdöttünk: megpróbáltunk mindent:
- sim csere
- cache-k törlése
- system váltás
- rom újra telepítés
- miflash
- stb.
- mikrofont cserélt digojr
- legújabb romot kapottazóta ritkábban jelentkezik. de néha-néha előfordul, és egy újraindítás után jó lesz. érdekes módon 2-3 napos használat (újraindítás) után szokott előjönni.
egy ideig használtam én a készüléket, nálam nem is jelentkezett egyáltalán, csak a páromnál.
lassan véglegesen hozzám kerül a készülék, kiváncsi vagyok, hogyan fog viselkedni, illetve ki akarom majd próbálni CM-mel -
bozarjoska
őstag
válasz
Ments le mindent aztán csinálj egy tiszta telepítést, ha úgy se jó akkor hardveres a hiba, irány a szerviz.
-
[KgP].Robot
aktív tag
válasz
[KgP].Robot #14687 üzenetére
Erre van valakinek ötlete? Azóta felhívtam magam a barátnőm Mi2s-én mert vele beszélek a legtöbbet, és felváltva próbálgattam hol az enyémet hol az övét hallgattam miközben a másikat a TV hangszórójához tettük. Egy olyan is feltűnt, hogy mikor én beszélek bele az Mi3-ba, akkor mintha elhalkulna a beszéd, ami a másik telefontól jön. Ma reggel is produkált egy olyat, hogy telefonáltam és egyik pillanatról a másikra hirtelen olyan hangos lett a beszéd, hogy minimumra le kellett halkítanom. De valahogy addig sem volt valami tiszta, mintha szaggatna, akadozna. SIM kártyámat most cseréltem ki Fejvadi analógiájából kiindulva de semmi változás.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
[KgP].Robot #14400 üzenetére
Mihez kell még több szabad RAM, ha nem nyitsz meg semmit?
(#14412) mizoli
Mazochista a lelkem -
Tomi_Ohl
veterán
válasz
[KgP].Robot #14390 üzenetére
Legrosszabb feature szvsz.
Android úgyis kilövi, ha kell RAM, így csak lassítod és meríted a telefont fölöslegesen. -
bozarjoska
őstag
válasz
[KgP].Robot #14400 üzenetére
Én sose törlök ki semmit, most is 16 alkalmazás van 500 mega szabad ram, ha kell neki több ram majd úgyis kitörli
-
bozarjoska
őstag
válasz
[KgP].Robot #14398 üzenetére
Nem értelek, ha egyszer kitörölte és nem nyitsz meg új alkalmazást akkor már nem tud mit törölni újra
-
bozarjoska
őstag
válasz
[KgP].Robot #14395 üzenetére
Ha lezárod x idő múlva bezárja az alkalmazásokat, utána csak akkor bírsz megnyitni alkalmazást ha feloldod a zárat aztán mikor újra lezárod megint töröl. Szerintem egyértelmű, töröl egyszer ha eléri az x időpontot
-
bozarjoska
őstag
válasz
[KgP].Robot #14392 üzenetére
Be lehet állítani hogy miután lezártad mennyi idő elteltével törölje az alkalmazásokat. Mindig megcsinálja ha lezárod.
-
bozarjoska
őstag
válasz
[KgP].Robot #14390 üzenetére
Biztonság app - jobb felül fogaskerék - tisztítás a képernyőzáron
-
llaszlo
veterán
válasz
[KgP].Robot #14345 üzenetére
Ismeretlen szám elé, írd be, hogy #31# és rejtett számmal hívod. De a legtöbb értelmes ember nem veszi fel a rejtett számot, én sem szoktam általában felvenni, mert leginkább a hülye marketing cégek hívogatnak így.
-
berzser67
tag
válasz
[KgP].Robot #14350 üzenetére
Na most jön!
-
calamites
őstag
válasz
[KgP].Robot #14346 üzenetére
Lite lesz belőle?
-
mizoli
addikt
válasz
[KgP].Robot #14336 üzenetére
Tud.
Névjegy-Beállítások-Telefon-További beállítások-Egyéb-Hívásazonosító
A V6 alatt nem biztos, hogy pont így van. -
pozanos
tag
válasz
[KgP].Robot #14238 üzenetére
Most nézem, nálam meg ki volt kapcsolva a Flash. Bocsánat,
Mokee -n vagyok, lehet az tudja alapból. -
pozanos
tag
válasz
[KgP].Robot #14236 üzenetére
Next Browser esetleg? Lehet hogy nem tudja, de egy próbát megér. Külön kapcsolható benne a flash támogatás, rendszertől függetlenül asszem.
Szerk.: kipróbáltam, a képeket megjeleníti. -
petrson
senior tag
válasz
[KgP].Robot #14196 üzenetére
Az 5.6.4 az utolsó hibamentes rom. Nálam rendben megy minden.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
[KgP].Robot #14196 üzenetére
Annyit javult, hogy az 5.5.22 még mindig jobb
Egyre rosszabb hétről hétre. -
bozarjoska
őstag
válasz
[KgP].Robot #14193 üzenetére
Ahogy Tomi írja, el.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
[KgP].Robot #14193 üzenetére
Igen, úgy hallottam.
-
pozanos
tag
válasz
[KgP].Robot #14038 üzenetére
És a "galéria nem játssza le a videókat" ficsőr nálad is fenn áll?
-
pozanos
tag
válasz
[KgP].Robot #14035 üzenetére
Sajnos ez oldja meg egyedül a laggot, ha átállítod. Próbáltam mindent, ha 16:9es arányon van, szaggat.
-
bozarjoska
őstag
válasz
[KgP].Robot #14032 üzenetére
Miuiandroid.hu-n azt írják: "Szia, igen a kamera laggol nekem is. Tedd át 4:3as képarányra, ott nem laggol."
-
bozarjoska
őstag
válasz
[KgP].Robot #13961 üzenetére
Miuiandroid.hu - n kérdezz rá ott biztos tudnak mondani valamit a mi2s topikban.
-
mizoli
addikt
válasz
[KgP].Robot #13882 üzenetére
Nekem az ingyenes szállításos Piston3 pont 30 nap alatt ért ide.
A tracking number szerint még ma is Kínában van -
Fejvadi
nagyúr
válasz
[KgP].Robot #13877 üzenetére
Mert az olcsó, de 3 hetet nem várnék egy telefonra. Aztán ka garanciát kell érvényesíttetni, megint egy csomó pénz és idő. Így lesz könnyen drága ami olcsó.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
[KgP].Robot #13870 üzenetére
Sose rendelnék onnan telefont. Nem sok jót hallottam róla. Ezekhez az árakhoz számolj hozzá 10 ezer postaköltséget is.
-
llaszlo
veterán
válasz
[KgP].Robot #13870 üzenetére
Ez a reális ár érte. Tavaly ilyenkor volt 75-80 a 3as.
-
bozarjoska
őstag
válasz
[KgP].Robot #13847 üzenetére
Mi Note Pink Edition
Amúgy szerintem mi2s, az volt nekem is
Redmi 2 nem tudom milyen, 1s van barátnőmnek annál sokkal jobb a mi2s -
s4tch
veterán
válasz
[KgP].Robot #12998 üzenetére
Mondjuk nem ez az általános, de 5,5-6 órát simán lehet csinálni a Lite-tal. Nem voltam bent pár napig az irodában, így sikerült: az iroda két torony között lehet, örökké variál a telefon 2G-3G között, sokkal jobban merül, mint otthon.
(#12999) mizoli: ász vagy.
A gesztusvezérlés tényleg hatalmas segítség egy ekkora kijelzőn. A gyári launcherekkel ezért nem is nagyon tudok mit kezdeni.
(#13000) petrson: simán működnie kell. A quickcharge plecsnis töltők is kb. ugyanezt csinálják, mint a normál töltők, állítólag nincs mögötte semmiféle különleges technológia, egyszerűen a töltőáram erőssége garantálja a gyorsabb töltést, a plecsni csak azt igazolja, hogy tényleg stabilan tudja a töltő hozni a szintet.
-
llaszlo
veterán
válasz
[KgP].Robot #12784 üzenetére
e-robottal megcsináltam (inkább magyar appot használok és nem kell lopni sem, nálam ezek eléggé döntő feltételek, főleg a második) csak direkt a gyári miatt kérdeztem, de ezek szerint nem tud ilyet a KK.
Tényleg valaki tudja, hogy a google play gift card-ot lehet-e használni az itthoni piaccal? Mert ugye az iTunes-nál is kellett egy USA account, de a google-nél nincs ilyen lehetőség. Mindent Ft-ban ír ki, de lenne egy 10dolláros google cardom, de az szerintem nem működne az itthoni piaccal. Vagy hogyan tudnék az USA play piacról leszedni fizetős dolgokat USD-ben fizetve? Másik lehetőség még az amazon piac oda is lenne egy 10 dolcsis kártyám.
Valamilyen ANT+ eszközzel használja valaki az Mi3-at? Működik vele?
Van valamilyen normális biciklis tartó ehhez a telefonhoz? Ami stabilan és jól is tartja a telefont?
Szerk: Fejvadi, kösz, de a llama az nagyon amatőr az e-robothoz képest. Ráadásul nem is működött sosem rendesen. Mindig valami hibája volt, főleg a root jogosultsággal.
-
s4tch
veterán
válasz
[KgP].Robot #12164 üzenetére
Mi ez? Egy térképrajzoló széttrolkodja a google mapset?
-
floratm
senior tag
válasz
[KgP].Robot #11646 üzenetére
Nálam az volt a problémahogy a bankkártyás vásárlás 100ezer ft ig volt állitva. a tel pedig 100 fölött volt...
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
[KgP].Robot #11607 üzenetére
Ennyi ötletem volt csak, mert nem használom.
-
[KgP].Robot
aktív tag
válasz
[KgP].Robot #11606 üzenetére
Na így már elindult. De ír pár figyelmeztetést.
1: USB debuggingot akar
2: ismeretlen forrásokat akar engedélyezni
3: lehet, hogy a telepített SU nem fog működni és használjam inkább a SuperSU-t
ezek mik? -
Fejvadi
nagyúr
válasz
[KgP].Robot #11604 üzenetére
Esetleg ha beteszed az indtópultba és restart a telefon?
-
[KgP].Robot
aktív tag
válasz
[KgP].Robot #11525 üzenetére
Folyamatosan 10-12 lap volt megnyitva Chrome-ban. Bezártam az összeset, töröltem adatokat és újra a megszokott módon működik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nem keres több megrendelőt az Intel 18A node-ra az Intel
- SkyShowtime
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Windows 11
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Xbox Series X|S
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest