- Megvan a tizedik Redmi Note 12 is
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Magisk
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Mit tudunk a Pitaka márkáról, és milyenek a kiegészítőik?
-
Mobilarena
Xiaomi MI-3 téma összefoglaló
ANDROID 6.0 MARSHMALLOW FRISSÍTÉS
Olvasd el, mielőtt nekikezdenél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
Srácok, ha valakinek sikerült Win 10 x64 alatt rendesen telepíteni az ADB drivereket, esetleg használni a MIUI Theme Editort, az dobjon rám egy privátot legyen olyan kedves.
Köszi!
Everybody lies.
-
MODERÁTOR
Kösz a tippeket. Nem is drága
Épp úton van most is pár csomagom Kínából, ha megjöttek, szerintem be is rendelem.Everybody lies.
-
MODERÁTOR
Korábban volt szó a Xiaomi routerről. Ki, hol vette aki vett, és melyiket?
Kellene egy új lassan nekem is. Most egy alap Tp-Link van, de néha már nem bírja. Csak wifi van, mert kábelekkel nem boldogulnék, így arról megy most egy lapos, egy PC, egy HTPC, két telefon, meg a TV. Viszont laposról a HTPC felé, vagy a TV felé a HD stream már nem mindig megy rendesen, és néha gondol egyet, aztán 1 film alatt folyton bufferel, mikor az előzőt meg gond nélkül vitte(nem BR, azt még érteném is). Sajnos egy komplett media rendszert egy 5k-s 10 éves router már nem bír el.. És akkor a másik PC felé még meg sincs osztva a HTPC tartalma(ami kvázi NAS is), pedig tervben van..
[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
MODERÁTOR
válasz batai15 #14700 üzenetére
Arra kell figyelni, hogy ne úgy tedd zsebre, hogy aktív a kijelző, mert akkor a zseb mód se zár le. A másik ötletem, hogy a nagy melegben kissé párásodik a szenzor előtt, és lehet belezavar.
Én amúgy még nem észleltem, bár nekem Mi4 van.
(#14711) Fejvadi: Inkább megittam mindegyiket
[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
MODERÁTOR
Nincs sajnos másik TV, ez is tegnap jött csak meg, a másik kettő ami van az nem okos.
Igen, a Mi4. Belemászok a WiFi-be, ott alul rábökök a WiFi Direct-re, akkor szépen ott van a listán a TV, rámegyek, akkor pár pillanat után kiírja, hogy csatlakozva. Közben a TV írja, hogy csatlakozás.. -> csatlakozva, lejátszás indítása.. majd ezután dobja ki, hogy a lejátszás sikertelen, próbálja újra Xiaomi készüléken.. A telefonon mindeközben még mindig azt írja, hogy csatlakozva, csak ha manuálisan szétkapcsolom, akkor választ le(mármint a telefon).
Nem tudom, mi baja lehet..
Jah ez egy Philips PFS7109.
[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
MODERÁTOR
Skacok, valaki használja a miracast-ot? Nálam nem akar működni. Egy Philips TV-vel próbálom, megtalálja, a telefon írja, hogy kapcsolódva, a TV is, majd írja, hogy lejátszás indítása és 1-2 sec után kidobja, hogy sikertelen, próbálja újra.
Everybody lies.
-
MODERÁTOR
Azért, mert így kényelmesen látom a mennyi van még(ikon) és rendelek plusz csomagot, ha kell.
Másrészt nem azzal van a baj, hogy van állítva vagy nincs, hanem azzal, hogy minden nap rinyál, hogy állítsak. Bevan, mégis. Gondolod, ha be sem állítanám, akkor nem rinyálna, ha így is megteszi, mikor bevan?[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
MODERÁTOR
válasz Keil Walker #11224 üzenetére
Láttam, hogy írtad, csak az a baj, ezzel szevasz az egész appnak, én meg azért használnám, csak ne csesztetne minden nap..
De lehet ez lesz a vége.
Everybody lies.
-
MODERÁTOR
válasz Tomi_Ohl #11150 üzenetére
Hát nem maradt. Ugyan úgy feldobálja megint
Tegnap még csak a havi miatt rinyált, ma már érkezett a napi limites cucc is.És az a vicc, hogy oké, hogy a napi nincs beállítva, és ha rányomok az értesítésre felhozza a vonatkozó részt, de a havi be van, hisz anélkül nincs is értelme, hogy nem adod meg a havi kereted, de az erre vonatkozó értesítésre ha rányomok, akkor egy pillanatra beugrik valami, tele kínai karakterekkel, aztán ahogy jött, el is tűnik(még csak megnézni sincs időm mi ez, csak azt látom, hogy minden kínai).
Lehet fogok egy januári ROM-ot, kiszedem abból, és kicserélem az apk-t a fenébe..
Szerk.:
Csak jön az a lollipop:[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
MODERÁTOR
válasz Tomi_Ohl #11082 üzenetére
Had ne kelljen már a fél éves belakott rendszerem emiatt lezúzni..
Ki tudom törölni valahogy csak az adatforgalom appot? Hátha utána a következő ROM frissítés után(azaz ma) ha újra rakja, akkor már megjavul..Amúgy ez a Biztonság apphoz tartozik nem? Mert akkor nyomok ott egy adatok törlése gombot, hátha..Ez nem nyert, marad minden.. De sügér vagyok, mert ott a listában külön[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
MODERÁTOR
Srácok, ezzel az "állítsa be az adaforgalmi korlátot" figyelmeztetéssel lehet valamit kezdeni?
Bevan vagy fél éve, már mérgemben a napit is beállítottam(ami egy fsag, had én döntsem már el, hogy ma 200 holnap 2..), de ennek ellenére minden nap vagy 3x a képembe tolja az értesítést, hogy állítsam be(persze külön külön a napi-havi), mert ennyi meg annyi fogyott ma eddig. Hát nyaljon sünt fél évig térden állva aki ezt így csinálta meg.
Ki tudom valahogy lőni? Ha más nem az egész adaforgalmi appot a fenébe. Így nekem nem kell..Everybody lies.
-
MODERÁTOR
válasz mizoli #10496 üzenetére
Hát pont a sport célú kamerához nem kell kijelző. Sportolás közben szerintem nem a kijelzőt kell nézni. Felfogatod fejedre, bringa/motor kormányra stb aztán had szóljon. Otthon meg majd megvágod.
Az elején meg be tudod lőni fél perc alatt, hogy úgy fogasd fel, hogy arra nézzen, amerre akarod, aztán mehet a zsebedbe a telefon, vagy hagyhatod is otthon, mert van SD slot a kamerában, gondolom arra vesz.Azt mondjuk nem lenne rossz tudni, hogy egy 720p@120fps videóból mennyi fér egy 64Gb-os kártyára. Mert ha 10 percnél vége, akkor szarnak egy pofon..
Everybody lies.
-
MODERÁTOR
Aki szerkesztget témákat:
Akku ikont v6 témában nem lehet változtatni? Egy olyat sem láttam még, pedig nekem semmi más nem kellene, csak egy másik akku ikon.Everybody lies.
-
MODERÁTOR
válasz Fejvadi #10073 üzenetére
Igen, de utána már írták, mit tegyek, aztán le is írtam, hogy nálam is fekete alapon fekete, és utána írtátok le megint még ketten, hogy hogy tehetem fel a témát
(#10077) llaszlo:
Sima, gyári xiaomi óra, amit a témákkal át lehet skinelni.[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
MODERÁTOR
válasz bozarjoska #10051 üzenetére
Igen, és ezt már leírtam fentebb is, erre még 3an leírják nekem, hogy tegyem fel a témát
Everybody lies.
-
MODERÁTOR
Ismerem a google-t, köszönöm, csak mivel én nem használok témákat, ti meg igen, gondoltam valakinek van kéznél linkje, mert nem szeretem minden szarral teletenni a telefonom, amit a google talál..
------------------------------------------
Fekete alapon feketék a betűk nálam is..
-----------------------------------------
Tegnap jeleztem, aztán helyrejött, aztán most restart után megint így néznek ki a gyári hátterek:[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
MODERÁTOR
Az új romban elég csecse ikonok lettek.
Viszont adjon már nekem valaki egy működő mikey appot, mert végre van egy, erre el sem tudom indítani az alkalmazást, mert rögtön leáll..Storno, találtam.[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
MODERÁTOR
Skacok, régebben többeknek volt gondja, hogy az NTFS pendrive-ot nem ismeri fel. Nos, a Mi4 sem, de leszedtem az NTFS Mounter alkalmazást, és a gyári fájlkezelő ugyan nem látja, de ES simán viszi a 32Gb-os pendrive-ot is.
[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
-
MODERÁTOR
válasz Tomi_Ohl #8904 üzenetére
Nem, csak hülyeség.
Oké, hogy feléled a kijelző értesítésre, de a zsebemben nem fogom nyomkorászni, arra ott a zseb mód, hogy ne tudjam véletlenül elnyomni. Onnantól meg, hogy kezemben van, és látom, hogy ott az értesítés, csak felesleges plusz, hogy rányomok, erre kiírja, hogy nyomjak rá, ha látni akarom..Az meg marhára nem érdekel, hol van még így, attól ami marhaság, nem lesz jobb, hogy máshol is ez a marhaság van..
Everybody lies.
-
MODERÁTOR
Az új zárképernyőn elég hülye ötlet volt, hogy 2x kell nyomni az értesítésre. Az elsőnek semmi értelme..
Everybody lies.
-
MODERÁTOR
Nyugodtan lehet gúnyolni. Ezek szerint csak én vagyok az a hülye, aki nem töltővel akar rohangálni, mert neked tök jó a fél napos üzemidő is.
De igazad van, én vagyok a hülye..Ez meg vagy a Mi5, vagy nem.. Én az előbb beszéltem Hugóval, 5.3"-as lesz 2K kijelző , S810, 4Gb RAM, 21Mpx..
[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
MODERÁTOR
válasz zolikaDB #8504 üzenetére
És ha azt mondják neked, hogy 35k, de 2 napot elmegy terhelés mellett 2 SIM-el, akkor nem vennéd meg?
Értem én, hogy alsó kategória, de ne védjük már, hogy jólvanazúgy. Nem, nincs. Én nem töltővel akarok rohangálni minden nap, az alsó kategóriás telefonommal se. Egy nagyobb akksitól meg nem fog kategóriát ugrani és igen is ha belefér, bele kell tenni. De ha mindenki így áll hozzá(ne sértődjetek meg, nem azért írom), akkor nem is tesznek, mert jó ez a vevőknek így is.Az meg nem válasz, hogy a felsőbb kategóriák nagyobb akksival vannak, mert azért nem akarok 3x drágább készüléket venni, ha amúgy meg bőven elég a kicsi is, hogy nagyobb akksim legyen. Meg ott hiába nagyobb, kell is a vasnak.
Meg pont ez az a kategória, ahol nagyot lehetne dobbantani ezzel(anélkül, hogy nagyban dobna az áron), mert itt nem spórolnak minden centin, hogy kicsi legyen a ház, nem melegszik annyira a cucc, hogy precízen kelljen figyelni az elhelyezésre, de Snapi 410 meg 720p kijelző mellé bevágni egy 4000-es akksit, aztán 3 napig vígan elvagy.. Én előbb megvenném..Erre ekkora házba belevágnak egy akkora akksit ami 2 éve volt a Mi2-be, ami 4.3"-as..
[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
MODERÁTOR
Merészen elhaladsz a tény mellett, hogy ez két sim-es készülék, mindkettőn LTE-vel..
De ok, ha neked tökéletesen megfelel, hogy naponta 1-2x tölteni kell a készüléket(ugyan már, egy akksi 5-10k külön, plusz haszont rátéve, mert külön árulják, biztosan senki nem venné, ha ennyivel (ennyivel se) drágább lenne, de dupla üzemidővel). De ha neked így jó..Everybody lies.
-
MODERÁTOR
És ezzel most tökéletesen megmagyaráztad, hogy totál semmi forradalmit nem léptek. Tényleg, nagyon kellemetlen lenne, ha egy 3000-es akksival 8-9 óra kijelzőidőt vinne 2 nap készenlét mellett.
És még mindig ott tartunk, hogy ebben KETTŐ LTE SIM van..
Az iPhone és a Galaxy Alpha meg nem biztos, hogy a listába való.
[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
MODERÁTOR
Dehogy van rendben, ne ezen spóroljunk már. Ekkora cuccba nem ám nem fért volna el egy 3000-es legalább. Még a végén többet bírt volna egy napnál, jajj.
Amúgy meg két SIM slot van benne LTE-vel. Ne legyen igazam, de mindkettőt használva az egy napot is neccesnek érzem..
Everybody lies.
-
MODERÁTOR
Srácok, semmi rosszindulat, de tényleg érdekelne, hogy miért jó az, hogy minden nap másik ROM-ot tesztek fel? Egyik se lesz tökéletes, igen a MIUI v6 se az, de inkább használom ezt, úgy, hogy hónapok óta hetente szépen frissítem, aztán kész, minthogy minden nap valami másikkal kínlódjak. Szóval, én nem látom értelmét.. van neki?
Everybody lies.
-
MODERÁTOR
válasz GeryGreyhoun #8227 üzenetére
MiFlash kell hozzá. Innen a 3.Method lehet segítségedre(ezzel egy full stock ROM-ot teszel fel, szvsz csak ha tényleg nem megy másképp). De újra kell induljon anélkül is. Felettem írták a kombinációkat.
(#8224) ruszi_tomi:
Hagyd töltőn, de ne 10 percekre, lehet 1 nap is kell neki. Ha nem halt meg az akksi, egyszer csak fel fogja venni a töltést.[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
MODERÁTOR
válasz zolikaDB #8194 üzenetére
Pár ROM-al ezelőtt kivették az óra animációt. Ne kérdezd miért, azt nem közölték. Ez van.
Urak! A redőnyről eltűnt a mobilhálózatokat szabályozó ikon, van ennek pótlására valami mód, widget?
Hosszan nyomsz az adatforgalom ikonra a "redőnyön", és oda dob a menüben a megfelelő beállításokhoz.
Everybody lies.
-
MODERÁTOR
válasz Tomi_Ohl #8181 üzenetére
Ez külön widget-et kapott, ha simán az órát teszed ki ami eddig volt, annak is ilyenek kellene lenni már, illetve eddig ugye csak dátum volt, csak az nem jelent meg magyarul, csak az óra volt. Most ez egészült ki azzal, hogy az időjárást is írja. Na ez magyarul még mindig nem látszik, csak az óra. De van külön időjárás-óra widget, az is így néz ki, és az magyarul is megy.
Everybody lies.
-
MODERÁTOR
válasz Tomi_Ohl #8165 üzenetére
Igen, azt olvastam, hogy írtad. Lecseréltem már én is. Most se az igazi, de jobb, inkább csak a rezgés zavar. Lejebb próbálod venni és csak erősebb lesz..
Kikapcsolva nem szeretem, de ilyen erősen se jó.
Plusz a törlés is kínszenvedés. Alig akar törölni.
Swiftkey még mindig jobb lenne, csak sokszor elkezd hülyülni..
[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
MODERÁTOR
Nekem ez a véleményem erről a frissítési mizériáról. De szerintem hagyjuk a témát, míg jobban el nem fajul, nem szeretnék közbeavatkozni..
Everybody lies.
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz bozarjoska #8151 üzenetére
MIUI fórumost próbáltam, mondom az a biztos, de ugyan az mint a másik, bootnál nem megy tovább.
Hagyom a fenébe, mielőtt nagyobb gond lesz, annyit nem ér.Azért köszi!
Everybody lies.
-
MODERÁTOR
Woooh. Pöpec lett az új ROM. v6-ból ez az első, ami egyik mozgó hátteremmel működik úgy, hogy nem akad a főképernyő lapozás. Meg úgy az egész elég pörgős alapon is. Már az előző se volt rossz, de azzal a háttér még nem volt jó, ezzel már az is.
Everybody lies.
-
MODERÁTOR
válasz zolikaDB #8101 üzenetére
Nekem is 24/7 a wifi, ha nem vagyok közelben, akkor meg 3G, netezek meg hasonlók, szóval nem sajnálom, de most elég jól bírja.
Melós napokon én is naponta töltöm, főleg azért, mert ott a béka segge alatt a térerő, már ha épp van, és az rendesen leszívja, de most itthon simán elmegy 2 napot.
(#8100) anderledani:
Ohh, az jó. Remélem javítják ezt a zene hibát.[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
-------------------------------------------------------
Mi4-en egész jó a legutóbbi ROM üzemideje:
Viszont ha valaki használ Play Music-ot, esetleg előfizetése is van, nála nincs baj?
Ha zenét hallgatok, és van egy értesítésem(lehet akár az is, hogy főképernyőre lépek a Play Music-ból, és a zenevezérlői miatt bejelez), akkor ha le akarom húzni az értesítési sávot, az android.systemui process leáll, de annyira, hogy kvázi semmire sem reagál a telefon, és a hibaüzenet is fel-felugrál, csak néha marad ott, hogy meg tudd nézni, és annyit tehetek, hogy restartolok. Szerencsére a power gomb működik.Másnál is van ilyen?
Everybody lies.
-
MODERÁTOR
Nálatok megy a MiVideo? Elindítom, elfogadom a felhasználási feltételeket, aztán egy pulzáló kék-fekete háttér és annyi..
Everybody lies.
-
-
MODERÁTOR
válasz Tomi_Ohl #5127 üzenetére
Hát pedig hülye nem vagyok, ez akad, ha akarom ha nem.
Tettem fel nem egyszer 0-ról is a v6-ot. Mindig ugyan az.Vagy én vagyok helikopter, vagy aki azt mondja nem akad, nem látta még milyen, amikor jó..
Nincs meg valakinek gépén a kiszivárgott beta v6 telepítő? Már csak azért is feltenném, az most akad-e.
Ja, 330, sorry..
[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
MODERÁTOR
válasz Tomi_Ohl #5121 üzenetére
Az általános rendszersebességgel nekem nincs gondom, sőt, valamelyest a galéria is javult, de még mindig nem az igazi. És nem, nem használom folyamatosan maximum performance-ra állítva, mert akkor meg nem kapnék ilyen üzemidőt.
És nem az, hogy fáj, de S801, Adreno 320, 3Gb RAM mellett ne szaggasson, mert ne. Főleg, hogy feltettem a beta változatot anno, és láttam, hogy tud ez jó is lenni, mert ott az volt. Ahogy kijött az első official weekly release, meg szaggat. Azóta is..
Everybody lies.
-
MODERÁTOR
Ez az immersive stastus bar marha jó. Pont a napokban agyaltam azon, miért nem csinálják meg így. Annyira ráfekszik mindenki erre a flat témára mostanság, hogy lassan az összes felkapottabb app erre a megoldásra épül, a v6 design meg szintén ezt követi, és teljesen passzoló megoldás a status bart az appok felső sávjának színére festeni. Erre tessék, itt van.
Csak ez megint olyan, hogy a fejlesztőknek miért nem jut eszébe? Pont mint egy rakás dolog a wsm tools-ból. Az most marha fontos volt, hogy szanaszét barmolják a beállítások menüpontot. Az előző elrendezés szerintem pont, hogy úgy volt jó, ahogy volt, még dicsértem is őket az első v6-nál, hogy végre csokorba van szedve, amit csokorba kell szedni. Hát most csoportba rakták, amit rohadtul nem lett volna fontos, cserébe kiszórtak minden sz*art a főmenübe. Gratulálok. Persze a zene app beállításait a zene app alól nem érem el(mint ahogy lehetett a menü gomb, menü gombként működése előtt), minek is az, túl egyszerű és logikus lenne..
Nameg arról ne is beszéljünk, hogy beta óta laggol a galéria. Kb egy épp nálam lévő lowend tablet laggol így..
Nem tudom, mit akarnak, vagy miért csinálják ezeket, lehet, csak nekem földi haladónak túl elrugaszkodott lépések ezek, és a józan paraszti eszem kevés, hogy felfogjam a történéseket, de az októberre ígért stable verzió szerintem egyre távolabb van, nemhogy közelebb..
[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
MODERÁTOR
Mi ez a mostani ROM? Mit szívnak ezek ott?
Azt hagyjuk, hogy a beállítások menü agyon vissza lett keverve, és egy kalap kaki, de az értesítési rendszerrel mit csináltak már? Most vagy engedélyezem valaminek, hogy látszon az értesítési sávban, vagy nem, de akkor sehol nem látszik. Ja meg persze marad a régi opció, hogy csak a pontok. Ez mi a f..?Everybody lies.
-
MODERÁTOR
Az új cwm recovery hova rakja a backup-ot? Nekem Mi4-en a clockworkmod könyvtár tök üres, pedig elvileg van egy mentésem.. Vagy csak Mi4-el szivat így?
Everybody lies.
-
MODERÁTOR
válasz Tomi_Ohl #4657 üzenetére
Ahh, tényleg van, csak nekem itt Mi4-en egyel több ikon van, és pont a manual mód, amihez már görgetni kell.
Az appokon belül a menü gomb hosszan nyomására beugró beállításokat kivenni meg megint a józan ész teljes hiányát véli tudatosítani bennem. Most komolyan, ez megint mi a f***ért kellett? Bocsánat, de az ilyen húzásokra már nem tudok finomabban reagálni. Kinek szúrta már megint a szemét, de komolyan..
Legközelebb vegyék ki a komplett beállítások menüt szerintem, az együgyű felhasználók ne akarjanak már úgyse állítani semmit..
[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
MODERÁTOR
válasz bozarjoska #4655 üzenetére
Kamera manual mode mondjuk nálam most sincs. Fényképek felbontása még mindig sehol..
Everybody lies.
-
MODERÁTOR
Igen, közben arra rájöttem. Csak arra nem, miért, eddig teljesen jó volt, és ott van egy csomó mindenem így nem akarnám kiiktatni.
Szerintem ahhoz lesz köze, hogy nem tudja magát sms-en aktiválni. Már pár sms-t elküldött, de mindig azt jelzi vissza, hogy sikertelen, mert nem találja a számom..Everybody lies.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Megvan a tizedik Redmi Note 12 is
- OLED TV topic
- Path of Exile 2
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Windows 11
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB Green, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Zöld, 1 Év Apple Garancia
- iphone 14 Pro 256 GB - használt, független, 240 000 HUF
- Honor 200 Pro új, 12/512GB black eladó!
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- iPhone 16 Pro Max 256 GB Black Titan - Bontatlan - ApCom
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest