- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Magisk
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Mit tudunk a Pitaka márkáról, és milyenek a kiegészítőik?
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Xiaomi MI-3 téma összefoglaló
ANDROID 6.0 MARSHMALLOW FRISSÍTÉS
Olvasd el, mielőtt nekikezdenél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fejvadi
nagyúr
Most olvastam a heti frissítésben már nincs a bekapcsolás után a felvillanó kék fény.
-
anderledani
őstag
Most az új sMIUI-t próbálom ki.
iPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
-
anderledani
őstag
válasz Tomi_Ohl #11094 üzenetére
Jó otg-t én se wipeolom
Igen meg már valaki írta hogy a legkisebb hardveres revíziók is bezavarhatnak.iPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
-
Fejvadi
nagyúr
válasz mizoli #11073 üzenetére
Rábeszéltetek.
Már vissza is tettem a Multit.
Lehet, hogy csak nekem tűnik úgy, de szebben fut.
Amiért feltettem az meg nem volt jó.
A CWM-re továbbra se érzem, hogy szükségem.
Pillanatok alatt megvolt MiRecovery-vel is minden.
A Litle-n gondolkozom, de lehet le kellene törölnöm a WSM-et előtte.(#11076) Tomi_Ohl
Igen MiTheme-t, de addig nem indult újra amíg nem érzékelte a WiFi-t.
Az én telefonom se kisebb. Nem mindenhol jó alul hidd el.[ Szerkesztve ]
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz anderledani #11093 üzenetére
Mondjuk én USB-OTG-t nem szoktam wipe-olni, mert minek
Minimal Gapps-ot használom
Az új lollipopos Z3 billentyűzetet használom
De szerintem ezeknek semmi köze hozzá.
Mások is írnak néha hasonló kamera problémákról. Úgy, ahogy megint másoknak az iránytű nem működik (főleg az indiaiaknak). Van, aki arra következtet, hogy azért, mert egyes telefonok más (olcsóbb) alkatrészekből lettek összerakva (pl csak az indiai változaton van Gorilla Glass, többin DragonTrail).Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
anderledani
őstag
válasz Tomi_Ohl #11090 üzenetére
És akkor nekem miért nem?
Körülmények, amikből következtethetünk a hiba okára:
Felrakás előtt TWRP-vel advanced módban internal storage kivételével minden wipe
PA-GAPPS felrakva (Paranoidandroid féle)
szeptemberi Z3 keyboard felrakva
Más nagyon nincs amit bárki ne csinálna meg.iPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
-
szente
addikt
Mondjuk tegnap leállt a Play Áruház amikor beléptem, most meg az óra alkalmazás.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz anderledani #11089 üzenetére
Gyári kamera és Google kamera is működik, de nekem Xenonon is működtek.
Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
anderledani
őstag
válasz Tomi_Ohl #11086 üzenetére
Kamera működik RR-ben vagy csak ugyanúgy mint a Xenon-ban tehát külső kamera appal pl lgcamera?
iPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz zolikaDB #11083 üzenetére
Ja, nekem 7 zip ment fel egyszerre, CWM-ben egy örökkévalóság annyit kiválasztani...
Múltkor elfelejtettem, hogy mégis van egy funkcionalitásbeli különbség a lollipopos Xperia billentyűzetnél: magyar betűk külön kirakhatók a qwertz fölé. (de amúgy a dizájn a fő dolog, ami miatt jobb a régitől)Barthezz2 akkor mostmár ahogy látom tudod, melyik app az. Majd írj, hogy még mindig zaklat-e.
Ezt már Resurrection Remixről írom. Eddig nagyon tetszik, szép, gyors, Xenontól több beállítási lehetőség, és a vissza animáció is normális (Xenonnal ellentétben), böngészőben szépen látszik, hogy töltődnek a weboldalak (összes lollipop ROMmal ellentétben). Úgy tűnik, marad ez egy ideig.
szente reméljük már marad is a deep sleep. RR első benyomások fentebb.
mizoli
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Tomi_Ohl #11082 üzenetére
Had ne kelljen már a fél éves belakott rendszerem emiatt lezúzni..
Ki tudom törölni valahogy csak az adatforgalom appot? Hátha utána a következő ROM frissítés után(azaz ma) ha újra rakja, akkor már megjavul..Amúgy ez a Biztonság apphoz tartozik nem? Mert akkor nyomok ott egy adatok törlése gombot, hátha..Ez nem nyert, marad minden.. De sügér vagyok, mert ott a listában külön[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz zolikaDB #11079 üzenetére
A vita a ROMválasztás körül volt. Ismered a népdalt, nem?
"Tavaszi szél vizet áraszt, Mi3, Mi3,
Minden ember ROMot választ, Mi3, Mi3..."szente ezt akarom kideríteni.
Csinálok egy TWRP mentést, ha nem tetszik, megy vissza a Xenon.
Amúgy már működik a deep sleep az új Gappssal?Barthezz2 nekem clean install után egyszer jött fel olyan értesítés, aztán soha, egészen a következő wipe datáig.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Srácok, ezzel az "állítsa be az adaforgalmi korlátot" figyelmeztetéssel lehet valamit kezdeni?
Bevan vagy fél éve, már mérgemben a napit is beállítottam(ami egy fsag, had én döntsem már el, hogy ma 200 holnap 2..), de ennek ellenére minden nap vagy 3x a képembe tolja az értesítést, hogy állítsam be(persze külön külön a napi-havi), mert ennyi meg annyi fogyott ma eddig. Hát nyaljon sünt fél évig térden állva aki ezt így csinálta meg.
Ki tudom valahogy lőni? Ha más nem az egész adaforgalmi appot a fenébe. Így nekem nem kell..Everybody lies.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz zolikaDB #11077 üzenetére
Temasekről majd nekem is számolj be.
Én filóztam, mi legyen kipróbálva, Iván 5.1 végül el lett vetve a kevés opció és Xposed hiánya miatt, Blisspopot majdnem letöltöttem, de sokak szerint ott rossz az akkuidő. A Resurrection Remix topikját olvasgatva viszont eldőlt a belső vitám, le is jött a tegnapi RR.Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
zolikaDB
veterán
válasz Tomi_Ohl #11076 üzenetére
Temaseket töltöttem le, meg a legújabb Mokee-t, hétvége, tehát teszt A legutolsó MIUI nem jön be, olyan hibák vannak, amik bosszantanak. Pl, jön egy messenger üzi, két katt rá, és semmi. Sima fb-ból kattintva sem nyitja meg a messengert. Pont ezzel a hibával küzdött a Mipad is, még decemberben.
Plusz a Z3 keyboardban ha írok, nem az, h felugrik a karakter, ahogy szokott, hanem vmi szellemképet látok, mintha a karakterek másodlagos "funkciója" is felvillanna (amikor a betűket hosszan nyomjuk, ugye kiad kettőspontot, pontosvesszőt stb, de ez nekem be sincs kapcsolva).
Szóval teszt jön.
Ja, launcher töltögetés, kevés RAM stb....
Pedig szeretem a MIUI-t, meg f.sza egy ROM - lenne, de még nem az.
Ivan meg fejezze már be, és csinálja meg ezt a hívás bug-ot!!! -
Tomi_Ohl
veterán
válasz Fejvadi #11072 üzenetére
Csak azért mondom a WSM-et, mert WSM + Paid themes + fizetős téma alkalmazva újraindulásokhoz vezetett többünknél (nekem végig be volt kapcsolva a WiFi). Mondjuk te ha jól tudom Mithemet használsz, az nem tudom, okoz-e ilyeneket.
Mindenesetre lite + WP METRO-val nem volt gond (még alul is el lehetett olvasni mindent).És igen, van új Ivan 5.1, de még mindig nem látom a hívás bug megoldását a changelogban.
-
anderledani
őstag
Van új ivan 5.1
-
Fejvadi
nagyúr
válasz Tomi_Ohl #11067 üzenetére
Töröltem a Wi-Fi hozzáférést és újra csináltam mindent. Már azt hittem minden ok, mert a Wi-Fi is be lett kapcsolva, levél is jött és nem indult újra. Aztán jó sokára megint restart. A WSM-et eszembe se jutott törölni, de ha törlöm akkor azt hiszem nem is engedi a külső .mtz file-at feltenni. Felesleges volt az egész, visszaetettem a Multit, mert azzal semmi gondom nem volt. Ez is szépen ment, hiba nélkül, de tudod nekem a téma volt a lényeg és az nem tökéletes. A Metro meg mérethibás, mert ha alul van egy gomb és alatta szöveg, akkor a szöveg felső része látszik csak. Annyi előnye azért volt, hogy kipróbáltam mi a legegyszerűbb ROM csere menete é jól vizsgázott a MiRecovery.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz Tomi_Ohl #11047 üzenetére
Ingyenessel próbáltam.
Menet közben rájöttem, hogy csak azután van baj, ha bekapcsolom a Wi-Fi-t. Utána már hiába is kapcsolom ki, csak újraindul percenként. Ha nem kapcsolom be, semmi gond. Érdekes. Kipróbálom ezzel a Wp Metro.val is. Köszi. Ha ezzel is az lesz akkor megy vissza a Multi. -
mizoli
addikt
Ha valaki még nem látta:
Érkezik a Windows 10 a Xiaomi Mi-4-re.
"a Windows 10 végleges, kiadásra szánt változata is elérhető lesz az Mi-4 tulajdonosok számára, igaz csak azoknak, akik értenek a ROM cseréjéhez és vállalják a kézi telepítés kockázatait."
https://www.techinasia.com/windows-10-coming-xiaomi-mi-4-smartphone/
[ Szerkesztve ]
-
Drenadar
veterán
Nálam nagyon intenzív használat mellett mostanában nem bírja ki a napot, reggel lehúzom töltőről, mikor hazaérek 5 fele akkor már csak olyan 20-30% körül van az aksija.
De napközben folyamat megy kb a kijelző, mobilnet, minden. automata fényerővel.
Szerintem jól összerakták...
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz anderledani #11054 üzenetére
Wakelock korlátozó nincs, mobilnet nincs, de WiFi van. Nekem így az üzemidő kb a MIUI szintjén van.bocs, azt hittem, nekem írtad.cjvt3o de ha letiltom a felébresztést és az ébren tartást is, akkor nem akadályozhatja meg a deep sleepet, szóval nem kéne merítenie annyira a telefont. Az kicsit más tészta, ha nem kikapcsolt képernyőnél meríti ennyit.
szente deep sleepel a teló? Mert ha igen, akkor lehet, hogy más a probléma.
[ Szerkesztve ]
-
cjvt3o
aktív tag
válasz anderledani #11054 üzenetére
Mobilnet a gyakorlatban relatíve kevés, mert szinte egész nap wifi környezetben vagyok.
Nincs semmi wakelock korlátozás (a rendszer alapértelmezéseken felül).
Ha egész nap használnom kell a telót (bekapcsolt display), akkor nagyjából 1 nap (picivel több).
Ugyanakkor ez egy november végén vett eszköz, szóval friss, ropogós aksi, néha nem tudok aludni a zihálásától, még lélegzik, mint egy káposzta a hűtőben.
-
cjvt3o
aktív tag
válasz Tomi_Ohl #11053 üzenetére
Igen, ezért is mondtam, hogy bocsi a beleszólásért (elfelejtettem offtopikolni az előzőt ).
Viszont feltételezve, hogy ugyanabból az app pszeudo-ból gyártja a rendszer a java binárist (az most, hogy ART és előrefordít, vagy Dalvik, és runtime, másodlagos - különösen, hogy v6+ART-tal sem tapasztaltam korai merülést), gyanús - mármint természetesen (csak) számomra -, hogy az app-okhoz kapcsolódó config és cache manipulálgatás legfeljebb ideig-óráig vezet eredményre.
(Mondjuk ha teljesen legyalul mindent, majd valóban 0-ról felrakja a ROM-ot, aztán az appokat, akkor 1-2 napig rendben lesz, aztán visszajut a kiinduló állapotba - ti. tippem szerint.)
De ne legyen igazam, inkább qssolok.
-
anderledani
őstag
válasz cjvt3o #11051 üzenetére
És milyen wakelock korlátozót használsz? Mobilnet egész nap bekapcsolva? Mert nekem úgy nagyon max 1,5-2 napot bír.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz szente #11050 üzenetére
6.x Google Play szolgáltatások. Itt van.
cjvt3o de te MIUI-t használsz, ami 4.4 alapú. Arra meg tudtommal 6.x a legújabb. Nyugodtan menj fel bármelyik lollipopos ROM threadjébe, találkozni fogsz a problémával.
Amúgy itt van egy magyarázat (egyesek azt is észrevették, hogy csomó adatot használ a Play Services és az Android OS).[ Szerkesztve ]
-
cjvt3o
aktív tag
válasz Tomi_Ohl #11049 üzenetére
Már elnézést, hogy beleszólok, de nálam az összes Google nyomonkövetés, Google szolgáltatás, G+, stb. megy, bekapcsolva, stb. (egyedül bluetooth van kikapcs fix), meg még ezen kívül ezer más dolog (5-6 felhő, 5-6 chat progi, stb).
Ehhez képest 2-3 napos üzemidőket megy úgy, hogy tök átlagosan használom - sőt ha emberek közé tévedek, akkor a tucc-tucc-ot is erről nyomom a fejembe.
Szóval itt nem hinném, hogy valamelyik app bolondult meg. Én Rom-ra / BB-re adnám a voksom.
[ Szerkesztve ]
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz szente #11048 üzenetére
A Google szolgáltatások keretrendszernél is ki vannak kapcsolva ezek a dolgok? Valamint be van színezve a pajzs? (csak akkor érvényesek a beállítások)
Ha mindkettő stimmel, akkor Beállítások / Alkalmazások alatt mindkettőre adatok törlése, esetleg recoveryben egy wipe cache, ha semmi sem segít, vissza kell tenni a 6.x verziót.Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz szente #11040 üzenetére
Nálam nem is írja ki.
A felébresztés is ki van kapcsolva? Valamint én a helymeghatározást is kikapcsoltam.Fejvadi a WSM témákat érintő modulja okozhatja az újraindulást, ha egy fizetős téma van kiválasztva. Bármely ingyenes témával ez nem fordul elő.
WP METRO ITT.[ Szerkesztve ]
-
Fejvadi
nagyúr
válasz bozarjoska #11038 üzenetére
Azt nem is próbáltam, de megnézem majd.
-
Fejvadi
nagyúr
Rászántam magam! Feltettem a MIUIHU legújabb verzióját.
Köszi a bátorítást mizoli, Tomi_Ohl, croke és s4tch Mester.Leírom, hogy tettem fel, hátha valakinek jól jön a későbbiekben.
Nekem a MULTI legújabb volt fent aminek a v.száma ugyanaz mint a MIUIHU.Beléptem a MiRecoverybe és megnéztem melyik sys az aktív boot
Szerencsére a sys2 volt, mert innen csak a sys1-re lehet telepíteni.
- Csináltam egy Wipe Cache-t
- Telepítettem az update.zip-re átnevezett MIUIHU-t
- ReBoot Sys1
EnnyiSötét Téma
Nem felhőtlen az öröm!
Fél órán át tökéletes aztán percenként újra Boot-ol a telefon.
Újra feltettem és frissítettem a WSM-t. Nem oldódott meg.
Csináltam én mindent, de semmi haszna. Végre rájöttem, hogy a téma az oka.
Most tesztelem a Default témával, eddig úgy tünik jó.
NA akkor ezzel az erővel adtam a sz..nak egy pofont, mert pont a sötét téma miatt csináltam az egészet. Holnap ha lesz rá időm, kipróbálom másik sötét témával. Remélem lesz olyan ami jó.Tomikám, ha tudnád linkelni a WP Metro letöltési helyét.
-
Tomi_Ohl
veterán
Frissítések:
- CWM (r11 update1), 4.4 alapú ROMoknál hasznos javításokat tartalmaz (ez ok, hivatalosan nem is kompatibilis 5.0-val).
- Resurrection Remix lollipop ROM
- Blisspop ROM (ha sikerült javítani az üzemidőn, ez lehet a legjobb).Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
bozarjoska
őstag
válasz anderledani #11033 üzenetére
Soon... Elég tág
-
anderledani
őstag
[link]
"The ROM pack will be available in MIUI Official Forum soon. Please stay tuned! "[ Szerkesztve ]
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz anderledani #11030 üzenetére
A lollipopot ígérték, tudtommal nem mondták, hogy zárt béta, vagy fejlesztői verzió. A tapasztalatokból kiindulva ez náluk a zárt bétát jelenti.
-
bozarjoska
őstag
válasz anderledani #11030 üzenetére
Ja.. Úgy mint hogy kiadják még tavaly a forráskódot stb stb... Szokás szerint nem tartják be amit ígérték, meg sem lepődök
[ Szerkesztve ]
-
anderledani
őstag
válasz Tomi_Ohl #11025 üzenetére
Hónap végére már a mindenki számára elérhető lollipop miui-t ígérték nem?
-
cikasz
őstag
Használ itt valaki MIUIHU-t? 5.2.27 van fent nekem.
A Beállítások - Alkalmazások - Google play-szolgáltatásoknál az engedélyek kezelése nekem szürke. Hogy tudom rávenni, hogy módosíthassam? Ezt az ébrentartást akarnám kikapcsolni.https://www.facebook.com/groups/775784742804666
-
Tomi_Ohl
veterán
-
llaszlo
veterán
válasz Tomi_Ohl #11025 üzenetére
Igen az. Bár azt hiszem csak, akkor hogyha 100%-ra töltött. Most rádugtam és lehúztam de semmi sem történt.
Van valahol egy lista, hogy mik a xiaomi appok a ROM-ban és, hogy melyik mire szolgál? Sok gyári appot kukáztam már, viszont biztosan van amire még nincs szükségem.
Pl mik azok a ****provider.apk-k? Azokból több féle is van az alap alkalmazások mellett. pl downloaderprovider.apk[ Szerkesztve ]
-
Ájvé
veterán
válasz anderledani #11023 üzenetére
Ha tesztelik vélhetően elérhető lesz majd rá, inkább erről volt szó.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz anderledani #11023 üzenetére
Én igen.
Remélem tényleg megkezdik a lollipopos MIUI6 zárt bétáját a hónap végén, és remélem az is szivárogni fog.llaszlo ez csak lollipopra vonatkozik.
A WiFi bekapcsolódás probléma még érdekes, nem találkoztam még vele.Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
llaszlo
veterán
válasz Tomi_Ohl #11013 üzenetére
Ez angolul? Mert ilyen nincs a settingsben.
__
Amikor lehúzom a töltőről a telefont bekapcsol a wifi. Már többször észrevettem, hogy ment egész nap a wifim, pedig én nem kapcsoltam be. Ma éjjel lehúztam a töltőről és amikor felkeltem, akkor láttam, hogy be van kapcsolva. Tuti nem én voltam.
Ezt mi kapcsolgatja és miért? V6 csájníz van fent.[ Szerkesztve ]
-
anderledani
őstag
Amúgy nem tudom elolvastátok-e figyelmesen a hírt, de csak kiválasztott tesztelők tesztelhetik majd a win10-et Mi4-en. Abban reménykedünk, hogy majd kiszivárog?
-
Fejvadi
nagyúr
válasz zolikaDB #11011 üzenetére
Dehogy vártam, csak cinikusan írtam.
Imádtam az összes Nokia-t ls csak azt vettem amíg nem állt le a Symbian fejlesztése és aztán jöttek a csempék. Azonnal váltottam Androidra. Annál sokkal kreatívabbnak érzem magam, minthogy pár csempe kielégítse a fantáziám. Kipróbálni csak akkor fogom, ha már azt mondjátok rendben van, de megtartani nem hiszem, hogy megfogom.(#11019) Tomi_Ohl
Majd te megmondod nekem ha eljön az ideje. -
cjvt3o
aktív tag
A kernel és driver rész azért nem 100 %. Az addig oké, hogy a virtuális gép alatt droidon Linux kernel megy, de az jellemzően monolitikus (mondjuk egész pontosan nem tudom, hogy hibridre vagy monolitikusra van optimalizálva jelenleg - tippem szerint utóbbi, de a mag maga akkor is monolitikus), míg a winnt szvsz hibrid. Szóval akár revíziós eltérések is beinthetnek egy-egy drivernek (ezt szerintem már szinte mindenki tapasztalta desktopon is, függetlenül attól, hogy Windowst vagy Linuxot használ).
Amennyiben az MS célja ezzel a terjeszkedés, akkor nem kizárt, hogy ugyanazt akarják megismételni, amit ők "szenvedtek" el a beépített böngészők kapcsán, azaz, ha sikerül minél több droid alapú telefonra optimalizált winnt-t fejleszteni, akkor megpróbálnak bíróság(ok)hoz fordulni azzal, hogy a gyártók az Android használattal piaci erőfölényt kihasználva monopóliumra törekszenek, így ennek lehet egy olyan kimenetele, hogy a telefon megvásárlása után választania kell a usernek, hogy winnt vagy linux alapú (stb) os-sel akarja-e használni az eszközt, és az csak a választás után települ.
Na persze ez csak egy teljesen légből kapott összeesküvés elméletem, mert kicsit sok kávét ittam délután.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz szente #11014 üzenetére
Végülis nem állna sokból, de most úgyis mindegy, moderátori kinevezés kell.
vampire17 a Linux kernel ugyanaz, de tudtommal a Windowshoz más kell, és akkor már nem biztos, hogy olyan egyszerű lesz... Főleg, hogy annak a kernelnek a forrásait nem hiszem, hogy kiadják.
petrson tessék? Hogyhogy ébren a GPS? Ha a beállításokbam nézed meg (nem csak a gyorskapcsolók közt), ott nincs véletlenül bekapcsolva a GPS? És újraindítani próbáltál?
Az biztos, hogy nem teljesen ugyanaz a probléma, mint lollipopon, mert 4.4-en még régebbi Google Play szolgáltatások van tudtommal.Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz szente #11012 üzenetére
Beállítások / Adatvédelem /Adatvédelmi beállítások: Google Play szolgáltatások és Google szolgáltatásokra klikk, aztán hosszú nyomás és tiltsd le az ébren tartást, felébresztést és automatikus indítást!
kbadam83 szia! Nem tudom, lehet-e OTA-n, de recoveryből teljesen biztosan!
-
szente
addikt
Sziasztok!
A Google szolgáltatások mit takar? Eddig 18%-ot merített az akksiból és több mint egy órát tartotta ébren a telefont reggel óta.
Nekem kicsit soknak tűnik. Mi a fix rá?
XenonHD Lollipop -
kbadam83
senior tag
Sziasztok!
Ma fogok venni egy ilyen készüléket! Kérdésen az lenne ha a Media Marktban veszem akkor a telefonon csücsülő ROM OTA frissíthető?
Vagy simán recovery-ből ( leszedem a legfrissebb ROM-ot ) és telepítem és JÓ NAPOT? -
poolzee
tag
sziasztok rendelt már valaki a telóhoz házat? (akksifedelet)
ha igen honnan?poolzee
-
cjvt3o
aktív tag
Nagyon OFF, de jobb híján:
Használ valaki Google Now-t?
Nem tud valaki valami használati + tapasztalati leírást a Google Now-ról (mobil + desktop)?
Ki lehet vele váltani a Google Keep-et (vagy összedrótozni vele)?
MIUI v6-al együttműködik jól?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Elektromos autók - motorok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amazon Prime Video
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Windows 11
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB Green, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Zöld, 1 Év Apple Garancia
- iphone 14 Pro 256 GB - használt, független, 240 000 HUF
- Honor 200 Pro új, 12/512GB black eladó!
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- iPhone 16 Pro Max 256 GB Black Titan - Bontatlan - ApCom
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest