- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Macrodroid
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
-
Mobilarena
Xiaomi MI-3 téma összefoglaló
ANDROID 6.0 MARSHMALLOW FRISSÍTÉS
Olvasd el, mielőtt nekikezdenél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mizoli
addikt
válasz
szente #17187 üzenetére
Ja, ez ugyanaz, csak Kínából jön, és picit olcsóbb
Viszont nem láttam, hogy Magyarországra is szállítanának.
Oda van írva, hogy Németországba nem szállítanak, de a részletes listában mégis benne van, érdekes.Amit én linkeltem, az drágább, de mivel helyben vagyok, 1-2 nap alatt megjön
-
gombasm
aktív tag
válasz
szente #15475 üzenetére
Sokáig használtam a Mokee -t, az volt idáig nekem a leggyorsabb (tesztek alapján is, érzésre is), de július 21 -én jött egy bugos frissítés és akkor kerestem helyette mást. Ez tetszik a legjobban, főleg azért, mert annak idején a HTC Desire HD -hez fejlesztették és sokáig azon is azt használtam, már akkor is jó és stabil rom volt.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
szente #14648 üzenetére
Na megvolt a gyors próba.
Nagyon sok opció van AICP-ben is. Legalább annyi, mint RR-ben. Pluszba van adblocker, beépített Kernel Adiutor és OmniSwitch. Sebességgel nincs gond, RAM használat alacsony. Egy próbát megér.
Ami jobban tetszett az RR-ben, hogy ott jobban rendszerezve vannak a beállítások. Cserébe itt 99%-ban le van fordítva.
Nekem ugyan volt két probléma vele. Egyik, hogy nem ismerte fel a SIM kártyát, másik, hogy képernyő lezárása után már nem kapcsolt be. Mindkettő egyedi hibának tűnik, egy újraflashelés valószínű megoldotta volna.Szóval már váltottam is ROMot.
Mára még be van egy tervezve, de most nosztalgiázok.Megfordult a fejemben, hogy pár napra vissza kéne jönni.
mizoli ⬆⬆ -
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
szente #13808 üzenetére
Az baj. Most megnézve nekem is csak az ES file Explorer kérdez rá.
batai15 boot után 1.1GB szabad, nekem 4-5 tab szokott lenni megnyitva a böngészőben, volt hogy mellette GTA:San Andreasoztam és nem csukta be (de pl CM-en ez tuti, hogy nem csukja be, míg MIUI-n "talán"), közben FB. Őszi és februári verziók voltak kritikán aluliak (főleg a februáriak), azóta sokkal jobb a helyzet.
tDr1v3r első mondatod igaz, utolsó meg fontos.
-
mizoli
addikt
válasz
szente #12117 üzenetére
Ha TDB-t használsz, akkor az SD /clockworkmod/backup könyvtárba.
Ha nincs TDB bekapcsolva, akkor a /mnt/shell/emulated/clocworkmod/backup könyvtárba.
Innen nem árt egy (mondjuk SD-re) mentés, ha valami full wipe-ot csinálsz és esetleg törlődik (nekem egyszer sem törlődött), akkor csak visszamásolod, a cwm-ben backup, és visszakaptad a rendszeredet. -
Tomi_Ohl
veterán
válasz
szente #11384 üzenetére
ITT írnak hasonló probléma megoldásáról.
Amint látom szerencsére a fejlesztők is kezdenek visszajönni. Gnome már jelezte, hogy elkezd dolgozni rajta (miután már 5 hónapja porosodott a Mi3-a), bitti09 is megjelent. audahadiról nincs hír, ő mostanában elég elfoglalt az életével. Többiekről, mint a CancroCM tagjairól vagy varun.chitre15-ről egyelőre nincs hír.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
szente #11050 üzenetére
6.x Google Play szolgáltatások. Itt van.
cjvt3o de te MIUI-t használsz, ami 4.4 alapú. Arra meg tudtommal 6.x a legújabb. Nyugodtan menj fel bármelyik lollipopos ROM threadjébe, találkozni fogsz a problémával.
Amúgy itt van egy magyarázat (egyesek azt is észrevették, hogy csomó adatot használ a Play Services és az Android OS). -
Tomi_Ohl
veterán
válasz
szente #11048 üzenetére
A Google szolgáltatások keretrendszernél is ki vannak kapcsolva ezek a dolgok? Valamint be van színezve a pajzs? (csak akkor érvényesek a beállítások)
Ha mindkettő stimmel, akkor Beállítások / Alkalmazások alatt mindkettőre adatok törlése, esetleg recoveryben egy wipe cache, ha semmi sem segít, vissza kell tenni a 6.x verziót. -
Tomi_Ohl
veterán
válasz
szente #11040 üzenetére
Nálam nem is írja ki.
A felébresztés is ki van kapcsolva? Valamint én a helymeghatározást is kikapcsoltam.Fejvadi a WSM témákat érintő modulja okozhatja az újraindulást, ha egy fizetős téma van kiválasztva. Bármely ingyenes témával ez nem fordul elő.
WP METRO ITT. -
Tomi_Ohl
veterán
válasz
szente #11014 üzenetére
Végülis nem állna sokból, de most úgyis mindegy, moderátori kinevezés kell.
vampire17 a Linux kernel ugyanaz, de tudtommal a Windowshoz más kell, és akkor már nem biztos, hogy olyan egyszerű lesz... Főleg, hogy annak a kernelnek a forrásait nem hiszem, hogy kiadják.
petrson tessék? Hogyhogy ébren a GPS? Ha a beállításokbam nézed meg (nem csak a gyorskapcsolók közt), ott nincs véletlenül bekapcsolva a GPS? És újraindítani próbáltál?
Az biztos, hogy nem teljesen ugyanaz a probléma, mint lollipopon, mert 4.4-en még régebbi Google Play szolgáltatások van tudtommal. -
Tomi_Ohl
veterán
válasz
szente #11012 üzenetére
Beállítások / Adatvédelem /Adatvédelmi beállítások: Google Play szolgáltatások és Google szolgáltatásokra klikk, aztán hosszú nyomás és tiltsd le az ébren tartást, felébresztést és automatikus indítást!
kbadam83 szia! Nem tudom, lehet-e OTA-n, de recoveryből teljesen biztosan!
-
s4tch
veterán
Jaja, a Mi3 előtt 2 évig P-t használtam. A ház zseniálisan jó minőségű, a kijelző fényereje isteni, viszont a szoftverrel voltak gondok. Azért egy Waze gyönyörűen elfut rajta, a kocsiba meg annyi elég is lenne.
(#8030) zolikaDB: ezek nagy telefonok, mindkettő nagyobb a Mi3-nál. A Oneplust többé-kevésbé ismerem, volt a kezemben hosszabb ideig, egy percig nem fogott el a birtoklási vágy. Az Oppo jobban tetszik, de az is hatalmas. Az MX4 bejönne, MHL-t is tud, szenzációs az akksiideje, méretben éppen határeset, úgyhogy talonban tartom, hátha a ROM-kínálat bővül rá. Ezt az MHL-sztorit - ami válóoknak azért kicsit erős - leszámítva nagyon elégedett vagyok a Mi3-mal, sosem volt még ilyen jó telefonom.
-
Tomi_Ohl
veterán
-
zolikaDB
veterán
Nem tudhatom. Nekunk kesett a Xiaomi a postaval es vigaszdijkent kuldte. Mindenkeppen matt foliat akartam, de mondom, proba-cseresznye. Azota mindenre ezt akarom feltenni, ami van itthon. Nem karcolodik, ujjlenyomatot egy mozdulattal el lehet tavolitani, tapintasa nagyon jo, buborek nincs alatta, erzekenyseg, szinek a legjobbak. En nem vennek mast, csak uveget. Ott van meg a Nillkin is, probald ki, ha szimpatikusabb.
-
zolikaDB
veterán
-
Tomi_Ohl
veterán
Nekem sohasem volt gondom a témákkal. Esetleg megpróbálhatod úgy, hogy valahonnan a netről letöltesz .mtz formátumú témákat, majd a Téma appban a saját témák közt ráböksz, hogy import from sdcard, kiválasztod a .mtz fájlt, az beolvassa és úgy alkalmazod.
(#6724) cjvt3o mi hiányzik, a mass storage? Az nincs, és nem is lehet megcsinálni, mert nincs külső sd-nk.
(#6711) fi:zi'k mihez nem kell engedély? A Screen filterhez? Érdekes, nekem kell hozzá:
-
mizoli
addikt
Nekem is olyan van, amit elsőre linkeltél.
Eséses sérülések ellen nem nagyon véd (nagyon vékony), csak karcolásoktól.
A gsm hálózatot azért tudja fogni, még városban is. (1-2 csíkkal kevesebb van, de ez erősen függ a toronytól való távolságtól). Ja, és egy kicsit csúszós.
A lyuk hiánya nekem semmi problémát nem okozott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óra topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Futás, futópályák
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Le Mans Ultimate
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest