- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Fotók, videók mobillal
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
-
Mobilarena
Xiaomi MI-3 téma összefoglaló
ANDROID 6.0 MARSHMALLOW FRISSÍTÉS
Olvasd el, mielőtt nekikezdenél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mizoli
addikt
válasz
RetepNyaraB #33124 üzenetére
Nincs.
Illetve nem láttam, de nem is kerestem. Csodálkoznék, ha lenne. -
mizoli
addikt
válasz
RetepNyaraB #33122 üzenetére
Javaslom az AOSP Extended 5.8-at.
Android 8.1
Van egy frissebb 6.3 verzió is, de nekem az nem vált be, már nem emlékszem miért 🙂
Nem tudom, hogy még elérhető-e, de nekem megvan, ha kell. -
Milestone2
nagyúr
válasz
RetepNyaraB #32945 üzenetére
Sokat fogyaszt, a Mokee droid9.0-hoz képest. De mivel nálam már csak "emlékmű" így sok időt én sem vacakoltam vele ...fenn van a ROM, de pihen, nincs időm...
-
mizoli
addikt
válasz
RetepNyaraB #32945 üzenetére
Egyszerű AOSP, működött, kb. 20 percet volt fent.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
RetepNyaraB #32114 üzenetére
Ha nem akarsz sokat macerázni akkor a fentebb említett AEX.
[AospExtended-v5.8-cancro-20181103-0403-OFFICIAL.zip]
Annyira friss, hogy még ropog...@mizoli !!! [közvetlen link - ha működik]
Olyan bő lére eresztett Changeloggal, hogy csak győzzétek olvasni!!!
*Upgrade to aex5.8
NOTE:aex5.5 to 5.8need to restore factory settings -
Tomi_Ohl
veterán
válasz
RetepNyaraB #32114 üzenetére
Épp mostanában volt szó róla, hogy az utolsó Oreo AEX elég jó, vagy az utolsó v9 MIUI (bár az még marshmallow). Van 10-es is, de azt nem teszteltük sokat Mi3-on, úgy tűnik.
Más: láttátok, hogy van új Pite LOS16? Persze, nem hivatalos. Egyik haverom szerint egész jól működik, bár az akkuidő nem az igazi (de itt már számításba kell venni az elhasználódott akkut is, szóval egy próbát megérhet).
-
mizoli
addikt
válasz
RetepNyaraB #31355 üzenetére
Welcome to official support page for AFWall+
Alapból minden tilos. Én határozom meg, hogy melyik alkalmazásnak adok internet engedélyt, a rendszeralkalmazásokat is beleértve.
Részletesen is tudnám írni, de nekem ez a lényeg, nem a külső támadás elleni védekezés. -
Ájvé
veterán
válasz
RetepNyaraB #31191 üzenetére
Sose az optika vagy akármilyen HD audio érdekelt egy telefonba, ezek extrák. Küllem nagyon tetszetős csupán ezért hoztam fel (no meg mert szögletes és manapság minden szappan és ez hajaz a Mi 3-ra). Minőségében pedig már az "új" Nokia is bizonyított, mindenhol dicséretek az összeszerelést és készülék házat. Az áruk meg biztos nem lesz kevés, nem ezért írtam. Nokia sose volt olcsó, ebben ez az utód is egyezik az előddel.
-
mizoli
addikt
válasz
RetepNyaraB #31175 üzenetére
Stimmel.
A Mi3 előlap átlója 5.9", és kb. 1:2 arányú. Egy kis kávát is megengedtem
A doboz már megvan, kell bele egy Snapi 845, 6/128GB memória, és természetesen FM rádió.
Szóval mehet gyártásba. -
zolikaDB
veterán
válasz
RetepNyaraB #31175 üzenetére
En lumia 920 helyett vettem a Mi3-at, mert a design kb egyezett, de arban jobb volt. Hasonlo aron windowsparti lettem volna
-
Milestone2
nagyúr
válasz
RetepNyaraB #30958 üzenetére
Mint írtam, számomra hihetetlen...de kis hal vagyok én ahhoz, hogy megítéljem.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
RetepNyaraB #30745 üzenetére
"...de valami gebaszt mindig van, ami belepiszkít a pompás árcetlibe..."
Hát ez így van!!! -
mizoli
addikt
válasz
RetepNyaraB #30741 üzenetére
Az LG valahogy mindig kiesett a látószögemből. Elolvastam a tesztet, egész jó.
Sok sikert hozzá. -
mizoli
addikt
válasz
RetepNyaraB #30735 üzenetére
NFC tesztre nyilván vannak alkalmazások, de úgy gondolom, hogy a biztos módszer egy másik NFC képes eszköz.
Talán egy bankkártya is megtesziKözben kipróbáltam. Ha érzékeli, pittyog.
-
mizoli
addikt
válasz
RetepNyaraB #30735 üzenetére
Mit veszel?
Nekem is van tartalék telefonom, egy 10€-s Samsung.
Akkuidőben verhetetlen -
Milestone2
nagyúr
válasz
RetepNyaraB #30729 üzenetére
Lányom Huawei P8Lite-ja földhözvágással vesztette el szinte az összes kommunikációs képességét...
-
mizoli
addikt
válasz
RetepNyaraB #30729 üzenetére
RR alatt vagyok, most nem tudom megnézni.
Én kipróbálnám egy másik telefonnal.Ha szabad kérdeznem, miért vágtad földhöz?
-
Lathronos
őstag
válasz
RetepNyaraB #30666 üzenetére
Szia!
Ez az utolsó stabil Magisk, amivel nincs gond?
-
mizoli
addikt
válasz
RetepNyaraB #30666 üzenetére
Nem találkoztam ezzel a problémával.
Magisk verzió 14.0, MagiskManager 5.4.3. (saját maga telepíti)OTP SmartBank-ot nem én használok, remélem zolikaDB is olvassa
Tomi
Most nálam is sokszor ébreszt, 11.7.46 van, ránézek, köszi.
De ha már Magisk, van egy modul, ami engedélyezi a GooglePlay Services altatását -akku kimélés bekapcsolását. A MIUI-ban sajnos hiába kellene mutatnia, nem mutatja. Majd még nézegetem. -
mizoli
addikt
válasz
RetepNyaraB #30662 üzenetére
Lejárt az időm.
Te nem így csinálod? -
mizoli
addikt
válasz
RetepNyaraB #30662 üzenetére
Mit értesz az alatt, hogy trükkös?
Én semmi extrát nem látok benne.
Flash magisk.zip+magiskmanager.apk telepítés (ha kell, de jó ha van) -
mizoli
addikt
válasz
RetepNyaraB #30649 üzenetére
Nálam gyári kernel van (3.4. 113-ZeurionX V3+)
Akku monitorozó alkalmazást nem használok, nem tudom mennyire növeli meg a fogyasztást a kerneladiutor. -
mizoli
addikt
válasz
RetepNyaraB #30647 üzenetére
Nálam is van KernelAdiutor, azzal veszem lejjebb a rezgést.
Semmi más dolga nincs
-
mizoli
addikt
válasz
RetepNyaraB #30639 üzenetére
Kipróbáltam.
NOS alatt minden gond nélkül be tudtam lépni az ezer éves, sosem használt mi fiókomba.
Ráböktem a kontaktokra, sms-ben küldött egy kódot, beírtam, azt kész.Üres az egész
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
RetepNyaraB #30639 üzenetére
SMS-t küld, úgyhogy nagy bajnak kellene lennie, ha a jelenlegi ROMod nem tudná fogadni.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
RetepNyaraB #30637 üzenetére
Nem miuin az i.mi.com oldalon.mindent elérsz. Névjegyeket le tudod menteni vcardba. Pl.
-
mizoli
addikt
válasz
RetepNyaraB #30618 üzenetére
Régen azt használtam, nem volt rossz, de valamiért hagytam, már nem tudom.
-
markussandor
senior tag
válasz
RetepNyaraB #30545 üzenetére
Te milyen appot/bankot használsz?
-
markussandor
senior tag
válasz
RetepNyaraB #30535 üzenetére
Van képernyőzáram, de ez nem releváns, mert tudtommal ez a KH-s megoldás úgy működik, hogy be kell lépni az appba, kiválasztani a mobiltárca menüt, jelszó, kiválasztani a kártyát, és akkor elindul egy 60 másodperces visszaszámolás. És így simogatva, forgatva nem érzékelt! Előbb utóbb megkeresem ezzel a problémával a bankot, de hátha másnak megy, vagy épp nem megy, nem akarok felesleges köröket futni a telefonos ügyfél szolgálattal.
-
Ájvé
veterán
válasz
RetepNyaraB #30533 üzenetére
Az király, hacker lehetsz
Amúgy nem értem miért fontos, kártyán is van érintős fizetés, én ezt meg biztonságosabbnak tartom. -
markussandor
senior tag
válasz
RetepNyaraB #30533 üzenetére
eddig két helyen próbáltam: auchan pénztár és egy foxpost automata (ezt 2* is)
-
Milestone2
nagyúr
válasz
RetepNyaraB #30521 üzenetére
Akkora azért nincs, mert max 5" collost akar, aztán ma már szinte minden 5"coll feletti...
-
Wovbagger
tag
válasz
RetepNyaraB #30517 üzenetére
Anno a redmin gondolkodtam, aztán volt valami akció, amiben jóval 80 ezer alatt vettem ezt a készüléket. Fura, hogy ma nincs 80,000 alatt NFC-s, de mondjuk azt pont nem használtam benne eddig.
-
mizoli
addikt
válasz
RetepNyaraB #30482 üzenetére
Na csak lemaradt
Az Oreo NOS-ban nem jó az FM rádió, csak 1 db adó van szerinte. -
mizoli
addikt
válasz
RetepNyaraB #30482 üzenetére
Igen, a NOS-ban is megy.
A NOS előtt az RR volt a kedvencem, csak a Nougat verziók nem valami jól sikerültek. Aztán nálam volt egy nagy Mi3 kihagyás, most újra felfedezés van
Ebben a 08.20-i official RR-ben augusztus.5-i a hibajavító csomag.
Remélem ezzel a verzióval nem lesz gond. Az akkuidő így elsőre jónak tűnik, most 33%-on van, 4 óra15 perc kijelző használattal.Aztán csak lesz egy rendes Oreo NOS
-
Milestone2
nagyúr
válasz
RetepNyaraB #30433 üzenetére
Mondtam én olyat, hogy használok fizetős alkalmazást?
-
laci laci
addikt
válasz
RetepNyaraB #30433 üzenetére
"kevésbé meríti..." Ezt, hogy érted?
-
Milestone2
nagyúr
válasz
RetepNyaraB #30428 üzenetére
Azt írtam nem s GP-ről telepítek.
Használok G termékeket.
Pont FLYME-n szoktam rá, hogy nem kell nekem a GP Áruház. -
heidricha
őstag
válasz
RetepNyaraB #30410 üzenetére
Nekem mondjuk nemigen lagol a MIUI9, de ez a bezárási mánia tényleg idegesítő. Eleve küzdeni kell, hogy a GPS tracker futhasson, de megállok egy fotóra, és kilépteti a trackert... Ugyan már! Az 1GB RAMos MotoG nem csinált ilyet, de szerintem még a ZTE blade sem.
-
heidricha
őstag
válasz
Márciusi NOS? Az utolsó hetes alapú? Nekem valahogy az a sorozat nem vált be. Az Oreo-s viszont egész jó. Én nem rádiozom, így csak a kamerára mondanám, hogy sajnos a MIUit sosem fogja elérni. Ha nem fagyott volna egyszer (mondjuk Csak egyszer) és nem lenne az alap fogyasztás nagyon magas.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Azt hiszem régebben Te kérdeztél MicroG-ről. Lehet már nem is érdekel, de most futottam brle: [link]
-
laci laci
addikt
válasz
RetepNyaraB #30409 üzenetére
Sikerült. Kicsit nehezen tér magához, de... Hol találok leírást mi-micsoda?
-
válasz
RetepNyaraB #30409 üzenetére
Nna.
itt lejjebb görgetve a direkt link, A manager nem kell, magisk.zip tartalmazza.
görgess a letöltéshez és a magisk 14.0 hotfixet mentsd.
Telepítés ahogy írtam.
Más: én beleuntam a lagoló és minden alkalmazást azonnal bezáró miuiba; átmentem márciusi NOS-ra. Remélem flott lesz. Jelenleg még az
-
heidricha
őstag
válasz
RetepNyaraB #30390 üzenetére
Itt Mi4, nekünk van kvikcsárdzs. Mi3-ban nincs, vagy a töltőd nem tudja?
A töltés (QC2) alatt 800mA-t ír, de kb. 1.5 óra alatt megvan a 20-100%. Ez majdnem a duplája a sima 2A-es töltő sebességének (időben fele) ha jól emlékszem.
-
mizoli
addikt
válasz
RetepNyaraB #30390 üzenetére
Tapasztalatom szerint nem.
-
mizoli
addikt
válasz
RetepNyaraB #30380 üzenetére
Ha meguntad a szívást, nézd meg ezt: TypeApp
Éppen a MIUI9 (7.10.19) hu, és multi romokat próbálom összehasonlítani.
-
laci laci
addikt
válasz
RetepNyaraB #30349 üzenetére
Nem tudom, csak se mi3, se mi4-em nincs nfc(ha jól tudom)
-
laci laci
addikt
válasz
RetepNyaraB #30347 üzenetére
Nfc? Milyen telodon van?
-
mizoli
addikt
válasz
RetepNyaraB #30341 üzenetére
Ez valami MIUI?
1.Ha kicsomagolsz egy ROMot, ott az apk.
2.Wipe nélkül újratelepítesz.NOS-hoz tudok küldeni.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
RetepNyaraB #30337 üzenetére
Köszi. Akkor ingbrzy-ék "batyarintottak" el valamit.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
RetepNyaraB #30335 üzenetére
Nézd már meg "lécci" Számológép nem FC-zik? Multin van rá panasz.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
RetepNyaraB #30312 üzenetére
"...-a 7.10.5 Vagyula rendben van?..."
Hehe jó kérdés... Megkérdezzem tőle rendben van-e?
Viccet félretéve remélem Gyula jól van, és igen jól emlékszel, 7.9.29 visszavonva, majd javítva 7.10.3-mal, ami megint csak visszavonva, végül a 7.10.5 jó lett.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
RetepNyaraB #30292 üzenetére
A kernel adiutor automatikus indítása engedélyezve van?
A Tisztítót nem javaslom, csak törli a gyorsítótárat, aminek az lesz az eredménye, hogy újra be kell mindent töltenie a telefonnak és ez is csak lassuláshoz vezet.Mr.C elvileg könnyebb lesz elkészíteni Oreóra az Xposed keretrendszert, ezt írják. Nem tudom, hogy vagytok vele, de én már annyira megszoktam nélküle élni, hogy már nem is kell. Legutóbb a késői MM napokban használtam, de akkor is főleg az N-ify modul miatt (aminek nyilván már nincs értelme).
-
Lathronos
őstag
válasz
RetepNyaraB #30295 üzenetére
Nem ártana ellenőrizni az akkumulátort amennyiben MI3-ról van szó. Nálam kibír 14-16 órát a NOS 7.1-gyel, napi 1 óra netezéssel és 2-3 óra játékkal.
(#30296) Mr.C
8.0-ra addig el sem készítik amíg nem lesz stabil.
-
Lathronos
őstag
válasz
Majd 4-5 hónap múlva talán optimalizálják anyyira az Oreo alapú MIUI-t és custom romokat, hogy érdemes legyen használni. Addig csak szívás lesz. Nem véletlenül használom még mindig a márciusi NOS 7.1-et. Üzemidőben hagy kívánnivalót, viszont legalább stabil.
-
mizoli
addikt
válasz
"én meg majd' földhöz vágom"
A falhoz kell.
A pontos munkamenetet majd Laci elmondjaTomi
Biztos voltam benne, hogy imered -
mizoli
addikt
válasz
RetepNyaraB #30287 üzenetére
Én sem hallottam róla.
De Tomi biztosan ismeri. -
laci laci
addikt
válasz
RetepNyaraB #30287 üzenetére
Most hallom először.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
RetepNyaraB #30269 üzenetére
Érzékelőkhöz nem hiszem, hogy köze lenne. Ilyen MIUI9 problémáról sem tudok, de ezt csak úgy lehetne kipróbálni, ha feltennél egy custom ROMot, vagy egy régebbi MIUI-t, amin még működött.
llaszlo a Lineage OS-szel általában nincs baj, minden működik rajta. A nugátos ROMok közül viszont a Nitrogen kicsit gyorsabb, mint a LOS (és azon alapulók), a multitasking meg kimondottan jobb rajta (a többi 7.x ROMon elég rossz volt...). Viszont ez csak a márciusi és azelőtti 7.x Nitrogenekre igaz, az újabbakat elcseszték.
A 8.0-s ROMok közül egyértelműen a Nitrogént ajánlanám, itt még nincs is sok választási lehetőség. Amit észben kell tartani, hogy nem működik rajta az NFC és további kisebb hibák lehetnek. Ennek az akkuidejéről nem tudok nyilatkozni, mivel fő telefonként már nem használtam.
Szerk: témázás: LOS-t nem annyira lehet, csak az egyszerűbb témák mennek rajta. A gyári téma viszont nem fekete, hanem fehér már. -
Milestone2
nagyúr
válasz
RetepNyaraB #30263 üzenetére
De most én a FLYME-ről beszéltem, hogy le van maradva egy héttel.
Hivatalos oldalra valóban tegnap került ki
"...Version: Flyme 6.7.9.22R beta
MD5: fb256a3371529691c76c21e667492952
File size: 777MB
Posted: 2017-09-27..." -
Milestone2
nagyúr
válasz
RetepNyaraB #30259 üzenetére
Ezt olyan nehéz megmondani MIUI függőként.
Ha elvonatkoztatok, akkor ugyanolyan jó.
De pl a Mi3 a harmadik számú telefonom. Egy ósdi 3G kártya van benne. Pl azt sem tudom megy-e a 4G.
Nekem az AOSP-ok nem jöttek be (jó az Oreo kicsit megmozgatott), a Lineage-t kimondottan utálom, DirtyUnicorn Resurrection remix so-so...
SailFish jó és érdekes, de míg az android alkalmazások integrációja nincs meg, addig nem jöhet szóba.
Szóval, ha csinálsz Flyme Accountot (most már magyar telefonszámmal is lehet) akkor szerintem ugyanazokat a szolgáltatásokat nyújtja mint a MIUI.
-
mizoli
addikt
válasz
RetepNyaraB #30250 üzenetére
1. Igyál egy pohár sört.
2. Tedd fel a NOS-t. -
heidricha
őstag
válasz
RetepNyaraB #30229 üzenetére
NFC nélkül nehéz lenne. Én Mi4-gyel vagyok itt. :/
-
heidricha
őstag
válasz
RetepNyaraB #30214 üzenetére
fejlesztői beállítások közt kapcsold ki a memória optimalizációt. hiába engedtem meg bármit (app battery save off, autostart enabled, multitask locked) a proxymity alapú képernyőzár alkalmazásoknak, csak ettől maradtak életképesek.
-
heidricha
őstag
válasz
RetepNyaraB #30221 üzenetére
Azért nem mindenre. Két ujjal lehúzva pár appnak okosabb az értesítése. A felvevő pont nem ilyen.
1 kérdés. A fejlesztői beállításokban a memória optimalizáció mit tenne elvileg? Ha be van kapcsolva, a rendszer kilövi azt az háttéralkalmazást is, aminek állandó értesítése van.
-
heidricha
őstag
válasz
RetepNyaraB #30216 üzenetére
Zárképernyő kamerát... ezen mit kell érteni pontosan? Ha a zárat balra eltolod, ott a kamera.
Nem tudom, okozhat-e eltérést, de MIUI-9et (.EU) használok.
Amúgy a jobbra eltolást nem lehet valami értelmesre beállítani? Általában nálam a tárcsázó szokott lenni, vannak ilyen csökevényeim, hogy a telefonálást, ha nem is elsődleges már rég, azért nagyon megnehezíteni sem kellene.
-
Ájvé
veterán
válasz
Bal oldali menü gombra felugrik az alkalmazás tisztító (aluk egy x) és itt mutatja az aktuális folyamatokat, ha lefelé húzod az adott alkalmazást akkor bejön egy helyi menü ami beállításokhoz vezet vagy a lakatot választod ami megakadályozza az alkalmazás bezárását.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Én inkább azt látom, hogy tele van a böngésző hasznos dologgal, de mégsem jó, mert a Google sync hiányzik belőle.
Alapértelmezett alkalmazások: Beállítások/Telepített alkalmazások/Alapértelmezettek
Zárképernyőn viszont a gyári kamera van kint mindenképp tudtommal.
Ájvé pedig a lelakatolást a recentsben értette gondolom. -
válasz
Szóval lakat nincs, alkalmazásonként megadhatom, mit csináljon a kímélő. De ennek ellenére Spotify csak komplett tiltással megy folyamatosan. Illetve, bár letiltom, újra bekapcsolja magát a tetű egy idő múlva.
-
Ájvé
veterán
válasz
Lakatold le amit nem akarsz hogy leállítson.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
RetepNyaraB #30199 üzenetére
Időnként amúgy sem árt újrahúzni valamelyik gyári rendszert, ha sokat romol az emberállat...
(mondja aki épp Flyme-t húz a Mi3-ra) -
Milestone2
nagyúr
válasz
RetepNyaraB #30197 üzenetére
A legfontosabb hogy Gyuszi a China Developerből készíti a miui.hu-t
A második, hogy Gyuszi ha az Alfa ROM-ban tetszik neki valami átemeli a miui.hu-ba
Pl. az Alfa China ROM-ból lett kiemelve a Telefonról menü új kinézete.
A Globa Developerben még nem olyan korszerű, de még a China Developerben sem.A változtatások listáját a miui.hu mindig posztolja:
- MiRecovery törölve
- pinyin törölve
- billentyűzet,gamecenter ,sdk,userbook, o2o, data/preinstall appok törölve
- Swiftkey integrálva
- legfrissebb magyar fordítás
- T9 keresés a tárcsázóban (is)
- Legfrissebb Google Play
- Legfrissebb Google play Szolgáltatások
- Live ikon az iránytű és Jegyzetek alkalmazás ikonja is
- Root jogosultság engedélyezése csak SuperSU telepítése után (Multitool)
- Xunlei letiltva
- Adatforgalom kínai funkciói letiltva
- Naptár kinai funkciói letiltva
- Antispamban a telefonszám azonosítás letiltva (nálunk úgysem működik)
- Módosított zenelejátszó a képernyőzáron
- 3utas újraindítás menü
- Témák appban elérhetőek a fizetős témák, ikonok alatti szöveg újra magyar nyelvű
-Böngészőben elérhető a hasznos és hírek (index.hu) fül is,a kezdőoldal ikonok áthelyezhetőek, törölhetőek.
+ ra kattintva a google oldala nyílik meg,
saját oldal hozzáadása: + ikon, írd be a honlap nevét, majd a beállítások, új könyvjelző, kezdőoldalhoz adás.
-Alapértelmezett óra lecserélve MIUIHU órára (Lánchídas)
- Új MIUIHU APP, reklámmentes, gyors, új felület, új alkalmazás esetén értesítés! Köszönet érte Xmister tagunknak!!! -
válasz
RetepNyaraB #30183 üzenetére
Uh, iszonyat pörgős ez az oreo nitrogen
Sok dolog változott első látásra a nugáthoz képest és tetszik is.Sajnos azonban rögvest hiányosságok is vannak:
face unlock kifagy.
Nincs NFC, ez nagy baj. Folyományaként (illetve függetlenül, de összetartoznak) nem megy a Magisk hide az opt Smartbank-kal. -
Kris87
aktív tag
válasz
RetepNyaraB #30181 üzenetére
Nekem ez a része jól működik, de clean install volt adb-vel twrp recoveryvel. Egyéb apró hibák vannak csak, pl. a lánchidas widget (utólag tettem fel) néha nem írja a következő ébresztés idejét, egy-egy app hébe hóba elszáll.
Szerk: A lentről felfelé húzással történő keresés nagyon hiányzik, ezt be lehet kapcsolni valahogy? -
Tomi_Ohl
veterán
válasz
RetepNyaraB #30171 üzenetére
A Smart screen az egy app.
Fészanlokk csak a Mi Note 3-ban van sajnos, de van egy halvány reményszikra mostmár, hogy a többi telefon MIUI-jába is belekerül. -
heidricha
őstag
válasz
RetepNyaraB #30158 üzenetére
Pont így jártam. Jelenleg jóban vagyunk a MIUI-val, jelenleg épp a 9-essel.
-
heidricha
őstag
válasz
RetepNyaraB #30154 üzenetére
A .eu-n én nem láttam a 0907 mappában mi3-at, merre találtál ilyet? Amúgy nemigen van ebben csirkeláb, eddig csak a visszajelzésben találtam. Így nem jeleztem vissza
-
Milestone2
nagyúr
válasz
RetepNyaraB #30154 üzenetére
Mire kiegészítettem, már hegyen-völgyön túl jársz...
-
heidricha
őstag
válasz
RetepNyaraB #30149 üzenetére
Az OTA frissítés engem is érdekelt, meg is néztem.
Egyelőre persze nincs mire frissíteni, de nem ritkán azt írja, hogy az OTA szervert nem éri el. Amikor eléri, akkor nincs frissítés, vagyis akár jó is lehet. -
Milestone2
nagyúr
válasz
RetepNyaraB #30151 üzenetére
Global Developert az en.miui.com oldalon tudod követni.
http://en.miui.com/download-240.htmlDe van ám, hogy a kicsi kínai lusta, s ezen az oldalon "elfelejt" frissíteni...
Ilyenkor hetente péntekente ezen az oldalon
http://en.miui.com/forum-11-1.htmlA heti Global bejegyzését kell keresni kb.
MIUI 9 Global Beta ROM x.x.x Released: Full Changelog and Download Links! -
Milestone2
nagyúr
válasz
RetepNyaraB #30149 üzenetére
Melyik mijau 9-et keresed?
China dev, Global dev, Multi dev, Miui.hu?
Nem találom melyik fentebb... -
heidricha
őstag
válasz
RetepNyaraB #30115 üzenetére
Hát ja. Pont tegnap elemeztük itt a kollégákkal, és ugyanerre jutottunk. Vagy inkább én jutottam.
Egyesek szerint a premium vevők szegmensében nincs akkora eltérés, de ezt sem cáfolni, sem megerősíteni nem sikerült.
-
Mr.C
őstag
válasz
RetepNyaraB #30084 üzenetére
Én a system panel 2-t használom. Minden de tényleg minden van benne. Alkalmazasokra bontva tudsz fogyasztást is monizorozni...
-
Lathronos
őstag
válasz
RetepNyaraB #30077 üzenetére
Írtam is, hogy nem mai darab a cm13, ezt legfőképp a frissítésekre értettem. Viszont ha valaki odafigyel milyen oldalakat látogat meg és milyen apk-kat futtat/telepít, python script-eket engedélyez, nem root-olja a rendszert,és van jó antivírus csomagja, jelentősen redukálható a fertőzés kockázatának mértéke mint tudjuk. Amúgy pedig tökéletesen biztonságos android nem létezik. Sajnos.
Ja és a Nitrogen OTA-s.
-
mizoli
addikt
válasz
RetepNyaraB #30077 üzenetére
Mintha lett volna már nálad Nitrogen. Vagy RR volt?
A két kedvencem
-
Lathronos
őstag
válasz
RetepNyaraB #30068 üzenetére
Nekem ami bevált MI3-on, az a CyanogenMod 13(Android 6.0.1)-nak ez a változata. Keveset eszik, alapból lehet rá témákat letölteni, gyors, stabil. Bár igaz, hogy nem egy mai darab. Egyedül a kamera szoftvere nem valami jó(videó), de megoldásként a CameraMX telepítése elegendő. Azzal már 1080-as FullHD-s videókból is elfogadható minőségűeket lehet készíteni.
Ha pedig 7.1 kell, akkor ezt a Nitrogen OS-t keresed.
-
laci laci
addikt
válasz
RetepNyaraB #30066 üzenetére
Melyik gaapsot használod?
-
heidricha
őstag
válasz
RetepNyaraB #30058 üzenetére
Minden lehet.
Stabilitással amúgy nincs gond, az pl. jelentősen jobb lett, a korábbi nekem pár naponta reboot-olt, ez még sosem.
A hangerő nem kerek, túl hangos a leghalkabb, kernel adiutor sem tudott rajta semmit állítani.
a WiFi nekem rendetlenkedett (AP lista kavarodás, nem az jelent meg, ami a közelben volt), de mintha egy AP lista törlés (hálózati beállítások alapállapotba) megoldotta volna (alapban a Google megoldása állította vissza telepítéskor, nem én voltam)
net megosztás azt hiszem, nem megy, de nem próbáltam, csak mintha olvastam volna
OTG-hez van egy update-elt boot.img, alapban nem megy
root SuperSU-val sima ügy
alapfogyasztás kicsit sok, futó app nélkül repülő módban is közel 1% per óra volt nekem, sehogy nem akart lejjebb menni.
Amúgy mindennapi használatra alkalmas. AOSP-hoz képest pár extra is van benne.
Más most nem jut eszembe, egy bő hétig használtam.
-
laci laci
addikt
válasz
RetepNyaraB #30058 üzenetére
Mi3-an elég jó mindkettő rom.. Használtam is, de inkább az rr-t..
-
heidricha
őstag
válasz
RetepNyaraB #30053 üzenetére
CAF-ból szerintem ne a legfrissebbet tedd fel, hanem az előzőt (áprilisi talán...)
Több hiba jött be, mint javítás, ld. XDA-s kommentjeim. -
laci laci
addikt
válasz
RetepNyaraB #30053 üzenetére
Rr vagy nitrogen rom? Azokat próbáltad már?
-
heidricha
őstag
válasz
RetepNyaraB #30002 üzenetére
Citruson nekem a kamera rossz volt. Minden fotó után lefagyott.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
RetepNyaraB #30011 üzenetére
Ahogy nézem a xiaomi.eu nem várja meg a publikus megjelenést
https://sourceforge.net/projects/xiaomi-eu-multilang-miui-roms/files/xiaomi.eu/MIUI-WEEKLY-RELEASES/7.8.17/
amint kijött a zárt beta tesztrom, elkészítették belőle a MultiROM-ot, szóval elméletben hamar lesz MI3/MI4 is
hiszen a MiMax, MiMaxPrime, Mi4c hivatalosan nem kapott még MIUI9-et, de multi már van... -
markussandor
senior tag
válasz
RetepNyaraB #29973 üzenetére
sajnos ez már egy akkunál öregkornak számít, már nem tudja a gyári kapacitását, minden felhasználásnál érzem, hogy kb fele a fénykorának
minden alkalommal nem lehet beragadt appra fogni, de pár havonta tényleg előfordult velem ilyen
-
Ájvé
veterán
válasz
RetepNyaraB #29767 üzenetére
Persze nyilván, nekem is 3G-s a telefonom és még így is csak EDGE-t használtam sokszor, mert emailre és opera minire még az is elég. Ettől függetlenül jövőre nézve választanék most készüléket B20-ast vennék.
De mint írtam Vodán kívül nincs nagyon nagy választék vidéken a másik két szolgáltató tekintetében. 4G B20 vagy 2,5G EDGE és kifújt. Másrészt meg 4G-t fejlesztenek és sok helyen csak B20 vagy terhelés mentesítésre plusz frekvenciának szintén alkalmazzák. -
Ájvé
veterán
válasz
RetepNyaraB #29764 üzenetére
Vodának jó a 3G lefedettsége, szóval még 4G nélkül is el lehet lenni, másik két szolgáltató viszont közel sem áll ilyen jól. Neked lehet nevetséges, de inkább örülni kellene hogy van és tényleg fejlődünk ilyen téren, persze jó lenne ha a net csomagok is követnék ezt a változást, mert 500 MB 4G alatt néhány másodperc elfogyhat. Van mondjuk pozitív példa, telenornál indultak korlátlan csomagok nemrég, ott bizony alap a B20 megléte.
Nem mindenkinek van erre szüksége, főleg ebben az országban ahol ekkora a szegénység. Viszont aki gondol nem csak a jövőre, már a jelenre is (4G lefedettsége minden szolgáltatónál igen nagy), az nem gondolkodik másban, haladni kell a korral, nem maradhatunk örökké 3G-n netalán EDGE-n. -
mizoli
addikt
válasz
RetepNyaraB #29764 üzenetére
Egy kuncsival kevesebb. Majd biztosan össze-vissza sírják magukat.
-
Ájvé
veterán
válasz
RetepNyaraB #29749 üzenetére
eustock szerint lesz B20-as Mi 6:
"Kedves Követőink!
Friss információt kaptunk a Xiaomi gyártótól, miszerint az Mi6 készülékből a jövőben elérhető lesz az international (nemzetközi) verzió is.
A készüléket mi is értékesíteni fogjuk, így a jelenleg beszerezhető kínai belpiacos verzióval nem érdemes számolni, a kínai belpiacos készülékre jellemző:
- 800 MHz LTE (B20) támogatás hiányzik.
- Kínai dugvillás töltőt mellékelnek.
- Global szoftver nem elérhető.
- CE minősítés hiányzik."
Facebookon kicsit visszanézed megtalálod a posztot.
Persze mikor lesz az nagy kérdés egyelőre. -
Tomi_Ohl
veterán
válasz
RetepNyaraB #29749 üzenetére
Esetleg még a Mi5, vagy a Redmi Note 4, de az már nem elég "életerős", gondolom.
-
ANT
őstag
válasz
RetepNyaraB #29324 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R9 5900X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged