- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wyll
őstag
Örömmel jelentem, hogy nekem sikerrel végbement a WP 8.1 update:
Utána még a háttérben egy csomó alkalmazásnak letölti, frissíti a 8.1-re való változatát, plusz ugye minden nyalánkság meglesz végre, amiről már eddig is tudni lehetett a 8.1-gyel kapcsolatban. Van végre értesítési sáv!! Aztán pl. a Data Sense helyett Adatforgalmi segéd van. Korrektebbül, részletesebben ki van dolgozva egy csomó dolog. Ja, és nekem sokkal fürgébbnek tűnik a telefonom! Az átmeneti effektek mindenképp.
Eddig nekem like!
Az előzőekkel kapcsolatban:
A fw update-et én valamivel 30% feletti akksival indítottam el, töltő nélkül. Kicsivel a folyamat vége előtt a biztonság kedvéért rádugtam töltőre, de szerintem anélkül is sikerült volna.
Ezután a 8.1-es update-et már nem kockáztattam, végig töltőn volt, nem húztam ki közben sem, így nekem sikerült. Mint látható, az akksira és/vagy töltőre nem kapunk külön utasítást vagy figyelmeztetést a frissítés során (előtt).
A telóm független, ha jól tudom, és nem DP-s 8.1, hanem sima 8.0 volt rajta induláskor.
-
Wyll
őstag
[ Módosította: doc ]
-
Wyll
őstag
válasz
pieceofpaper #4185 üzenetére
Jön lefele nekem is...
-
Wyll
őstag
Jólvan, meg sem kérdezem, hogy lesz-e ehhez 8.1 és ha igen mikor, mivel látom nem csak engem érdekelne már ez a dolog...
Amúgy a 8.1 devprew felinstallálásához valami trükk kellett a területi beállításokkal, ha jól emlékszem? Angolra kellett állítani vagy mi..
-
Wyll
őstag
Jól értem, hogy még kb 3 hét a hivatalos 8.1-ig a 8X-re?
-
Wyll
őstag
válasz
Giorgio1313 #3195 üzenetére
Az a használattól függ. Le lehet meríteni pár óra alatt is, de nemi óvatossággal azert kibir egy napot.
viber helyett sokkal inkabb a whatsappot ajánlom. Amugy persze, működnek.
Skypeoltam is már rajta egyszer, szépen működött.A gombokkal nekem az bajom, ahogy a teszteben is írták, hogy nem nagyon emelkednek ki a felületből, így nehezebben eltalálhatók, több hozzászokást igényelnek (én karácsony óta most kezdek ehhez hozzászokni)
A memóriája valóban nem bővíthető, én is inkább a nagyobbat ajanlom, nekem is a 16os van.
-
Wyll
őstag
válasz
Giorgio1313 #3193 üzenetére
Tok szerintem nem sok van (még) rá, ezen kívül én máshol még nemigen találtam.
Karcolódás szempontjából szerintem jó ez a matt polikarbonát ház, az üvege is gorilla glass 2, de nekem már egyszer sikerült kiesnie a zsebemből a járólapra, amit polikarbonát ide vagy oda, azért a sarka nem köszönt meg. Emellett én inkább a fogása miatt akarok rá tokot venni, mert így kicsit nekem nehéz fogást találnom rajta, mivel vékony a széle és egy kicsit csúszós is nekem. De ez már nagyon egyéni dolog.Szerintem bátran belevághatsz, szép és jó teló. Bár tovább bírná egy kicsit akksival.
-
Wyll
őstag
válasz
Giorgio1313 #3191 üzenetére
Igen, országonként lehet rá letölteni európai térképeket (sőt, afrikait, ausztráliait/óceániait, ázsiait, dél-amerikait, észak- és középamerikait is!!), de gyári navigálás csak a Nokiákhoz van, ehhez mindenképp le kell tölteni valamit (inkább fizetőset). Nekem a helymeghatározás eddig frankón működött, navigálni még nem navigáltam vele, de nem félek tőle, hogy ne működne a dolog.
-
Wyll
őstag
válasz
Giorgio1313 #3182 üzenetére
Sajnos az első kérdésre nem tudok felelni, de kíváncsi vagyok, miért rendelnél Amerikából?
Amúgy tényleg szép a kijelzője is ahogy szerintem maga a WP is, nem nehéz egyáltalán használni, egy kicsit hozzá kell csak szokni. Amit én sajnálok, hogy elég gyorsan merül, de hát ez minden okostelóval így van. -
Wyll
őstag
Szerintem nyugodtan mondd el nekik szépen (tényleg szépen, korrekten), hogy nem ártana tisztázni ezt a kérdést! Ez nekik is érdekükben áll, hiszen szerintem azért ez egy fontos kérdés a vásárlóknak!
A DLNA nekem még nem hiányzott, de ezt neked kell tudni. Amúgy:
"DLNA is supported though we struggled to transfer music over it to our PS3 or Samsung TV. No doubt X-Box owners will have more luck." -
Wyll
őstag
Ezt mondják mindenhol, én is ezzel a kommenttel kaptam karácsonyra, aztán mégis simán volt benne magyar nyelv.
Az ázsiai szürkeimportos cuccokban van meg erre a lehetőség. De a GSMLine szerintem nem ez a kategória.
Mondd meg nekik, hogy próbáljanak ki egyet! Meg fognak lepődni!
-
Wyll
őstag
válasz
mark196 #3147 üzenetére
Én most karácsonyra kaptam tesómtól, és ő is ezt mondta nekem, mivel őneki is ezt mondták a boltban, hogy sajnos csak angol nyelven fog tudni, erre mégis könnyedén be tudtam állítani már a legelején magyarra a készüléket.
Viszont Swami szerint már nem éri meg megvenni... amit én is meghallgatnék kicsit bővebben hogy miért nem.
-
Wyll
őstag
Annyira számomra nem nagy baj, de szerintem elég véleményes a dolog, biztos van olyan aki nem akarja a Google-ra bízni a kontaktjait. Én se tenném ha nem lenne muszáj.
Ez a WP8 vagy a HTC 8X velejárója?
-
Wyll
őstag
válasz
consono #3093 üzenetére
Pedig itt kifejezetten azt írja az ofisöl htc oldal, hogy ez lehetséges.
Idézem:
"Közvetlenül a telefonon is létrehozhat és tárolhat névjegyeket." -
Wyll
őstag
Tiszteletem Urak!
Karácsony óta immár én is egy boldog 8X tulajdonos vagyok
Szépen megy a betanulás, egy igen sürgető dologra azonban még nem sikerült rájönnöm:
hogy a csudába lehet lokális kontakt-ot kreálni? Tehát olyan új kontaktot, amit nem egyből a Google-be és nem is a Hotmail-be akar létrehozni (ez a két fiók van jelenleg beállítva a telón), hanem ami csak a telefonon fog létezni? Mert mikor a Mind lapon a kis plusz-ra kattintok, feldob egy választási képernyőt, amin ebből a kettőből tudok csak választani...
(...amit persze utólag akár összeköthetek face-es/guglis/stb kontakttal...)Ha ez megvan, akkor Nokia E72-ről (symbian) történő átköltözéshez valaki adhatna hasznos tippeket, linket, tanácsot, hogy hogy a legérdemesebb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sorozatok
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Házimozi belépő szinten
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Megújult a PROHARDVER!
- Hegesztés topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- 3D nyomtatás
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest