- Mobil flották
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnat
veterán
Tegnapelőtt jött úgy Youtube verzió, de az is fc-zik
-
Magnat
veterán
Hi,
Barátnőm tabija rövid időn belül háromszor dobta el a belső sd kártyát, ráadásul elég gyakran fagy teljesen átlagos programok használata közben, mint pl Opera v Google Earth... Utóbbit új kora óta csinálja, de sajnos nem lehet következetesen előidézni. Van vknek tapasztalata, h a szerviz hozzáállása milyen ezekben az esetekben? Illetve ha elviszem a Gubacsi útra, mennyi a tipikus szervizelési idő?
-
-
Magnat
veterán
Hi,
barátnőm masinájában a belső sd karcsi mindenestől eltűnt ... nem csak a tartalom, hanem nincs is felmountolva, ileltve nem létezik. Találkozott már vki ilyennel? Semmiféle hókuszpókusz nem volt a gépen, nincs rootolva, nincsenek felcserélve az sd-k, csak a 08.07-es update van fent.
-
Magnat
veterán
válasz
spiritex #2559 üzenetére
Az a baj, h nem csak launcher használatakor lassú... Pl a Sparkle nevű progi (de másik is, csak ez jut eszembe) első indítás után percekig csak gondolkodott, végül restartolni kellett a gépet... 3-4.induláskor volt hajlandó elindulni, de az egyik játékmód most sem fut, a másik is random idő után kifagy.
-
Magnat
veterán
Hi,
Érdeklődöm, h másnak is előfordul lassulás meg fagyás? Barátnőmén elég gyakran előfordul, h pl egy egyszerűbb program telepítése után v első elindulásakor percekre leakad az egész rendszer, néha csak a restart segít, de restart után is percekig tart mire magához tér onnantól számolva, h bejön a lock screen. Pedig nem ok minden van rajta... Ok, h nem egy Tegra3 soc, de kétlem h ennek így kellene működni. Ráadásul új kora óta előfordul ilyen.
-
Magnat
veterán
Ha ezt nekem szántad válaszul, pont ezt akartam elkerülni, mivel kb 4 alkalommal játszotta el amikor fel akartam magam hívatni, h you recently connnected, hívjam 30 (később 60) perc múlva ... aztán kivártam az időt és megint ezt írta. Végül sikerült felhívatni a számot, úh fut a Whatsapp... bár ettől még jó lenne tudni, hogy lehet sms-t küldeni/fogadni.
-
Magnat
veterán
Valakinek sikerült már sms forgalmat bonyolítani a tabin? Rádugtam egy Huawei E220-at, ki is írja ha a mobilhálózatokra nyomok, h regisztrálva a halózaton, térerőt is mutat, de a Whatsapp Messenger (emiatt kéne az sms) azt mondja, h sms verification failed. Azt hittem, h azért mert nincs sms kezelő, feltettem a Handcent sms-t, de nem tudok se küldeni se fogadni. Viszont az üzenet központot sehol sem látom, h hol kéne beállítani, lehet h ez a baj?
-
Magnat
veterán
Hi,
Vki próbálta a Sparkle nevű Zuma klónt? Vmiért rapszodikusan kifagy, az egyik játékmód egyáltalán nem indul el. Build.prop buhera lehet, h segítene?
-
Magnat
veterán
válasz
Tarcsajana #2468 üzenetére
Szia,
Nekem a voda smarttab látja a bingo bash-t, csak éppen mobilneten vagyok és nem qrnék el 50 megát a fel-le töltésre, de holnap másik neten leszek, ha még mindig aktuális, dobj egy pv-t és feltolom az apk-t dropboxra.
-
Magnat
veterán
Jellemzően egy hónap körül, de ha szerencséd van, akkor hamarabb. Annyi a trükkje, h amikor elindul akkor kínainul pofázik, vhol a jobb felső sarokban kell átállítani angolra, onnantól annyi, mint egy közönséges routert, plusz kell tudni a nemrég tárgyalt apn beállításokat, de azt le tudod nézni a pc-s programjáról a sticknek. Ha a ZTE-MF195.ös stickkel akarod használni (a dobozán rajta van) akkor szerencséd van, mert én is pont azzal lőttem be (ráadásul digissel), szépen felismeri...
-
Magnat
veterán
válasz
kadarpisti #2432 üzenetére
Köszi!
Nemrég röffentettem be egy zseb wifit haveromnak (ha vkit érdekel: [link]), én is így lestem le az adatokat.
-
Magnat
veterán
válasz
kadarpisti #2419 üzenetére
Akkor ha már sikerült megosztani, akár hozzá is járulhatnál a kommunához pl azzal, h megosztod a buktatókat meg a megoldást...
Más Tma, sikerült a mastercardos edigital keverés nélkül is beszereznem egy jóárasított darabot, úh barátnőm is tulaj lett.
-
Magnat
veterán
válasz
kameraman77 #2390 üzenetére
Tényleg nagyon jó, de ha figyelembe veszem, h 107 USD-ért Csínából megjön egy Ainol Novo 7 Elf Ⅱ, akkor azért elgondolkodtató, h 24k-ért gari nélkül veszek meg vmit vagy 30-ért garival... ráadásul abban 1 giga ram van.
-
Magnat
veterán
Köszi a segítséget mindenkinek, sajnos halasztva van a projekt, mert ahogy itt elhangzott, már nem vonja le az Edigital a kedvezményt... az oldalukon persze még ki van írva, de az ügyfélszolgálat már mondja, h vége.
-
Magnat
veterán
Hi,
barátnőmnek elsősorban játszós gépnek van tervben egy ilyen masina. Arról akarnék érdeklődni, h nem kevés-e az 512 mega ram? Meg tudná vki mondani, h factory reset után mennyi a szabad memória, illetve, h volt-e már vkinek olyan gondja, h bármilyen programot amiatt nem használ, mert a kevés mem miatt beszaggat a gép?
(tudom, h elvileg az Androidnál nem baj, ha kevés a mem, mert előre betölt alkalmazásokat, meg a többi blabla, de nekem ezzel szemben mégis az a tapasztalatom, h az LG 2x-emen, amiben szintén 512 ram van, 90-100 mega szabad memória alatt elég darabos lesz a működés)
Illetve még egy kérdés, mennyire problémás játékok szempontjából az 1024x600, sok minden nem fut? (Van egy Voda Smarttabom, ami ugye 1280x800, ott nem nagyon tapasztaltam ilyen gondot)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest