- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
spiritex
veterán
Na akkor most már megnézem... pillanat.
Nem meríti egyáltalán! Vagyis hogy nem vettem észre kicsit sem, hogy jobban merülne az akksi, amióta használom.Szerk: Na, megvan! Beléptem a Play-re pc-n, és szépen ott is volt.
Ezt: https://play.google.com/store/apps/details?id=opotech.advancedwifilockfree -
Bingoo
tag
Köszi
Sikerült amúgy regisztrálni a Vibert a telefonom segítségével.
Bár a megerősítő kódos sms-t nem kaptam meg (lehet azért mert az a telefon már egyszer regelve lett) de volt egy "click here if you did'nt recieve the message in 60 seconds" és utána már egy hívás érkezett a telefonomra és bemondta egy gép angolul a kódomat.
Beírtam a tabon és működött, csak annyi, hogy manuálisan kell bepötyögni a partnereket, mivel ugye nincsen telefonkönyv a tableten, amit szinkronizálhatna.
-
Tarcsajana
csendes tag
hali.mukodni mukodik csak arra nem jo amire kellene. Annyi az egesz hogy szimulalja a tablet azonositojaval a letoltest es kesz.de csak azt tudod letolteni amit a tabra is enged.ugyanezzel szivok meg nem talaltam megoldast.most ugy sikerult hogy egy ismeros az S2es samsung adataival letoltotte en meg feldobtam a tabra es mukodott
-
kameraman77
tag
Igazából tudom, hogy 10 ezer az nagy eltérés lehet, de az árkategóriájában 29.900-ért így is az egyik legjobb vétel ez a gép szerintem.
Mostanában nem írtam, "eseménytelen" hétköznapok a tablettel, napi 5-6 óra használat, nem fagy, ami rajta van az fut rendesen.
Hátsó védőfólia kezd felpöndörödni... Milyet érdemes ragasztani rá?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Autós topik
- Gitáros topic
- Hegesztés topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - 512 GB - GARANCIÁLIS
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- Elkelt, értékelésre vár - iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest