-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Valami BUG van a ROMban. Én írtam, hogy az Angry Birds - Star Wars nem kompatibilis a Google Playban. Érdekes mert újraraktam a ROMot, és megjavult. Igen ám de csak egy ideig, később már szintén nem volt kompatibilis. Harmadjára is újraraktam a ROMot, így rutinosan az volt az első felrakott játék. Aztán egy idő után már megint nem kompatibilis, dehát kit érdekel, már felraktam
Ez azért vicces, hogy egyszer csak már nem telepíthető egy app. vagy game.
-
hjanos1
senior tag
Performance2 mód van elvileg a nagy teljesítményre.
(#308) kupeti: Gondolom a ti recoverytekkel tetted fel és nem wipe-oltál, ezért maradtak meg az adatok.
Amikor a rendszer verziója megváltozik frissítésnél általában érdemes wipe-olni, nehogy az előző rendszerhez igazított adat összeütközésbe kerüljön az újjal.(#306) vvik12: Nem a Quadrant pontot kell nézni, ezek szintetikus tesztek, nem a felhasználói élményt mérik. Nézd meg a rendszert, használd, ha folyamatosabbnak és gyorsabbnak, esetleg stabilabbnak találod, na az számít.
-
kelzsoca
félisten
Minden szoftverfrissítéssel (gyári is) ami bootloadert is frissít le lehet brickelni a gépet.
Amennyiben a leírtakat mindenki betartja, szerintem kicsi az esélye ennek, de ettől még előfordulhat.
A mostani ICS frissítéssel nem, mert ott nem frissül a bootloader, tehát az úgymond veszélytelen.
Viszont a majd megjelenő Jelly Bean is ilyen lesz, tehát ott is frissíteni kell a BL-t. -
kelzsoca
félisten
Igen, még ma ~18.00 körül.
Addig elméletben vegyétek át többször a telepítési útmutatót.
Esetleg hozzá lehet készülni, fel lehet tölteni a gépet, SD kártyát előkézszíteni, MD5 ellenőrző alkalmazást pc-re telepíteni stb..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A warez minden formában tiltott!
Alkalmazással kapcsolatos kérdésed itt tedd fel.
- Hibátlan Apple iPad 10 Wi-Fi 64GB Silver ! 3 Hó jótállás
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest