- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Hová lett 1000 mAh?
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tshrek
csendes tag
Egy hibát vettem észre ( kérdés hogy hiba-e )
4.2.2 van rajta, a gyári, nexus UI -vel.
Minden szép és jó, este 1 óra buherálás, 23 óra alvás, majd ujabb egy óra buhera, és az akku 50% körül van performance2 200-1200 beállitással, 50% fénnyel. ( ez csak dicsekvés)
Ami nem tetszik, hogy ha netezek, minden oké. kilövöm a wifit, gép alszik, másnap ébresztő, wifi aktiválva, csatlakozik is, de netre nem megy ki.
Minden más ezköz (pc noti, teló) szörföl szépen, de a tab nem.
Csak router ujrainditás után megy, akkor viszont minden.
Olyasmi, mintha a router nem akarná kiengedni ujbol... valakinek van javaslata ?
TP Link TL-WR841N
united states
11 channel
wpa2-psk -
Victoryus94
őstag
Azt jelenti, nem magyarországi forgalmazótól vásárolta.
Magyarországon kizárólag a WayteQ forgalmazza ezt a kínai terméket.
A Ramos azt hiszem az orosz verzió neve, de ez nem 100% (lehet hogy az eredeti kínai forgalmazó avgy a gyártó neve a Ramos)
Bootoláskor írja, illetve a tableten lehet a logoja/szöveg.
Kinézetre nem mindig egyeznek az azonos hardverű WayteQ termékekkel ("designed in Eu"-írják is) -gyakran országonként eltérő a termékek külseje.Ritkán előfordul, hogy a hardver is különbözik apróbb dolgokban, ebből következik hogy nem ajánlott keverni a WayteQ/Ramos romokat, bár többnyire valóban kompatibilisek, és működnek egymással, leggyakrabban csak néhány bug jelentkezik, esetleg még az sem.
-
Victoryus94
őstag
Igen, ami nem egyedi -hanem gyakori- eset, az az sd / usb card hiba. Vagyis ha eltávolítod, legközelebb csak akkor tudod használni, ha újraindítod a tabletet. Erre van megoldás a fórumon (update fájl)
A többi is küszöbölhető pl.: alkalmazások törlődnek/nem támogatja a készülék. A tabletUI/NexusUI-n kell módosítani a beállításokban.
Nekem semmilyen hiba nem jött elő. -
Victoryus94
őstag
Szerintem nem kűzdés. Maga a telepítés 5 perc. a zip fájlt letöltöd, kicsomagolod egy kártyára, néhány perc alatt.. szerintem jobb frissen frissíteni.. mert akkor nem kell minden alkalmazást 2szer telepíteni (mivel minden törlődik).
Egyébként ha neked megfelel minden így ahogy van.. akkor nem muszáj frissíteni.
Nekem a CPU-t jobban kezeli 4.2-ben.. (meg talán az érintője is jobb) és 4.1-en több idegesítő buggal találkoztam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A warez minden formában tiltott!
Alkalmazással kapcsolatos kérdésed itt tedd fel.
- AliExpress tapasztalatok
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Hová lett 1000 mAh?
- Házimozi haladó szinten
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- Gyúrósok ide!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Precision M6600 i7-2720QM I 8GB I 500SSHD I 17,3" FHD I Quadro I Cam I W10 I Gari!
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged