- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
gekkoXT
senior tag
Lehet hogy igazad van. De azért kár hogy ezen IS spórolnak. Kisebb tudáshoz ne társuljon már slendriánság.
És a többieknek, ismételten, én akartam venni egy ilyet, de "lebeszélődtem" a fórumot olvasva. Majd hátha a következő típus. Ugyanis nincs szükségem full-extrásra, elég lenne egy belépő is, ami nem okoz izzadást.
-
djtom1981
tag
Akkor úgy néz ki, edge lesz ez is, már pedig akkor ilyen.
De ha ezen a szinten megmarad a jelenség, akkor biztos nem javítják,m nincs mit.
Amúgy valljuk, be, nem lehet rá ezért haragudni, én csak bekapcsoláskor veszem észre, akkor sem zavar, egyébként meg egyáltalán nem látható, még filmnél se feles fényerőn, a max fényerő meg sztem épületben túlzás.
De ha mégis egy picit zavarna valakit, jusson eszébe az ára.
Nézegetem néha, h 50k körül még miket próbálnak rásózni az emberre a dci-hez képest... -
djtom1981
tag
Igen, nekem is ilyen "foltos" a képernyő, talán nem ennyire de látni, és óvatos tekergetésre vándorol is.
Egyébként, mivel ilyen vékony, nem lehet,h oldalról vannak a LED-jei? Mert ha igen, akkor a technológia sajátossága, mivel a (bocs a kis offért) Samsung UE40ES6100 slim LED TV tökéletesen ugyanezt csinálja kicsit több pénzért... bár azt nem csavargattam.A pixelhibáról: nekem abból is jutott egy, abszolút nem zavar, de azért hívtam a servicét:
5 pixel hibáig nem garanciális, a 6-tól lehet panaszkodni...Kelzsoca: a romotokról vissza lehet majd állni gyárira (gari)?
-
vass17
tag
Én már ezt nem tudom értelmezni :
Véletlenül úgy hagytam délelőtt a wifit és kb 5-6 órán keresztül nem nyúltam hozzá, most simán felébredt. Pedig korábban ennyi idő alatt biztos, hogy előjött volna a hiba, pedig ezek alapján én is biztos voltam, hogy attól szűnt meg, hogy mindig kikapcsolom a wifit, de most már egyáltalán nem tudom
Mind1, a lényeg, hogy megszűnt, bármi is okozza...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A warez minden formában tiltott!
Alkalmazással kapcsolatos kérdésed itt tedd fel.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Samsung s10 ultra tab 256 wifi+cellular
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest