-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
bagoly705
csendes tag
Itt van esetleg tok billentyűzettel. Azt nem tudom, h belefér-e a gép...
http://szamitastechnika.vatera.hu/szamitogep_laptop_tablet_kellek/tablet_pc_ipad_tok_es_tarto/7_tablet_pc_tok_billentyuzettel_normal_usb_vel_1722323675.html?bk_source=phpgravity-lejartnemmeghosszabbitott -
vass17
tag
Nincs azzal semmi gond, ezért nem érdemes visszavinni, mert gyakorlatilag bármilyen androidos készülékkel előfordulhat ilyen merülés, ez nem hardveres, hanem szoftveres dolog..
Nekem is innen indult, most ott tartok, hogy tegnap 12 órán keresztül hozzá se nyúltam és merült 4%-os mindenestől (alvó módban, nem kell kikapcsolni folyamatosan.)Amit én javasolnék: Link
Itt sztem az utolsó bekezdés a lényeges, valószínűleg az a fő oka. (tegyük hozzá, hogy gyári ICS alatt így is többet merült, 8% egy éjszaka, ha ezen csökkenteni akarsz, akkor a CM a megoldás) -
szoszo1973
aktív tag
Tegnap én is visszaraktam az ICS-t. Este 80%-al raktam le és reggelre nem tudtam bekapcsolni és meleg volt a hátulja. Valószínűleg beragadt valami alkalmazás.
Ha visszaviszed, pénzt nem adnak vissza, hanem választhatsz egy másikat.Várd meg a CM10.1 frissítését, szerintem az már tökéletes lesz.
-
pengész
csendes tag
klz80, igen ez történt. Kb. 7-kor raktam be a táskába, este 6-kor vettem ki. A CM10.1 vasárnap került fel, akkor sokat tapogattam, belakás stb., az a fogyasztás nem mérvadó. Most, 15 óra semmittevés után 75%-on van, kb. 15 percig nyomogattam, amíg megpróbáltam a panzió wifijét beállítani és a számológépet használtam, illetve egyszer újraindítottam, az el is vitt 2%-ot. Kíváncsi vagyok reggelre meddig csökken a szint, megírom, ha nem felejtem el.
-
kelzsoca
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A warez minden formában tiltott!
Alkalmazással kapcsolatos kérdésed itt tedd fel.
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest