-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
drlovi
aktív tag
válasz
SkyTrancer #1143 üzenetére
Ez bizony szépen fut
Nekem Tegra3 on csak low-on fut normálisan
-
tjb007
nagyúr
válasz
SkyTrancer #1120 üzenetére
A téma összefoglalóban (0.hsz) világosan le van írva. hogy Gingerbread felett már hivatalosan egyik verzióval sem kompatibilis, használata nem ajánlott mert akár még téglát is csinálhat a készülékéből a kísérletezni támadt kedvű felhasználó.
-
snorbis2
tag
válasz
SkyTrancer #1000 üzenetére
Köszi!
Respect
A modern combat-ok ból melyikek mennek? -
bandeevw
tag
válasz
SkyTrancer #937 üzenetére
Igen, valami kitámasztónak én is örültem volna, így most marad a fatipli
Amúgy tetszik a gyári tok nekem is. WayteQ-nél vettem én is, annyi, hogy kp-t vigyetek, mert kártyával nem lehet fizetni. -
kelzsoca
félisten
válasz
SkyTrancer #932 üzenetére
Igen, bemész a WayteQ-hez munkaidőben, és tudsz venni tokot.
ANnyi az előny, hogy így nincs posta, vagy szállítási költség, de biztos kapható máshol is, lásd felettem a hsz.
-
Ropman
tag
válasz
SkyTrancer #932 üzenetére
Szerintem igen, de ezt majd megmondják pontossan a többiek.
-
Ropman
tag
válasz
SkyTrancer #930 üzenetére
Legjobb tudásom szerint a WayteQ-nél lehet például venni és mindössze 3499Ft-ot kostál. ( nekem onnan hoztak
)
-
xcsaba1975
tag
válasz
SkyTrancer #789 üzenetére
és melyikben? (pl)
-
WestBam
senior tag
válasz
SkyTrancer #789 üzenetére
MM Dunapláza biztos, hogy nincs. Ma voltam én is tablet nézőbe és nem láttam.
Prestigiot sem. dps meg myaudio volt kint, a többi csak samu meg felette lévő márkásak voltak
Váci úti tescoban a speedshopban megfoghatod, de nem kapcsolhatod be, próbálhatod ki. Érthetetlen... -
hjanos1
senior tag
válasz
SkyTrancer #693 üzenetére
Hát nem tudom, hogy nálad milyen fájlok vannak...
Megnéztem mind a három általad említett játékot.
NFS Most Wanted és GTA Vice City Google Playből telepítve, adatokat letöltve simán akadás nélkül mennek.
Modern Combat 3 (gondolom erre gondoltál) már trükkösebb, át kell tenni a rendszer nyelvét indítás előtt angolra. Ha megnézed a Playen a megjegyzéseket, akkor látod, hogy ott is szívnak az indítással, mert szarul van megírva. De nyelv átállítással itt megy.Összegezve: semmi gond nincs játékokkal CM10.1 alatt. (még a build.prop is gyári)
-
bandeevw
tag
válasz
SkyTrancer #653 üzenetére
Nah, sikerült nekem is előidézni a belső 5 gigás tárhely eltűnése hibát...egyszerűen a beállítások/tárhely menüpontból rányomtam hogy formázza le, na azóta eltűnt, mintha nem is lenne...recoveryből wipe data/factory reset+wipe cache partition után sem jött vissza, úgyhogy most megpróbálom én is az elejétől, tehát most minden fájl megy a memkártyára és úgy töltöm fel újra a romot, aztán meglátjuk.
Kelzsoca vagy hjanos: esetleg a gyári ICS-ből nem tudnátok átrakni a WayteQ-es táblamagazin programot a főzött romokba?
-
kelzsoca
félisten
válasz
SkyTrancer #658 üzenetére
A lényeg, hogy sikerült.
-
kelzsoca
félisten
válasz
SkyTrancer #655 üzenetére
A sima rom felrakástól nem fog az a rész visszajönni szerintem.
-
GRaul
őstag
válasz
SkyTrancer #655 üzenetére
kell wipe. benne van a leírásba
-
kelzsoca
félisten
válasz
SkyTrancer #653 üzenetére
Akkor kérlek kezd el újra az egész CM-re átállást, tehát menjen fel elsőként a kis csomag (ez formázza a NAND-ot is) majd aztán a CM rom.
-
kelzsoca
félisten
válasz
SkyTrancer #649 üzenetére
Pedig nincsen gond vele, két belső tárhely van, az egyik a data, ez a telepített alkalmazásoknak, a másik a meghajtóként is látható ~5.23GB.
Ajánlott lehet újrahúzni a szoftvert, előtte factory reset.
ui: közben felettem egy hsz-el ott a kép is róla.
-
djtom1981
tag
válasz
SkyTrancer #649 üzenetére
-
djtom1981
tag
válasz
SkyTrancer #646 üzenetére
Az a RAM.
Egyel lejjebb. -
Maxtreme
addikt
válasz
SkyTrancer #323 üzenetére
Mondjuk ha órákon át (esetleg napokig) nem használja az ember, szerintem is érdemesebb kikapcsolni.
-
Maxtreme
addikt
válasz
SkyTrancer #318 üzenetére
Bízom benne hogy a srácok ideje engedi, és hamarosan tölthetjük a végleges verziót -
kelzsoca
félisten
válasz
SkyTrancer #288 üzenetére
A wipe automatikusan lefut, nincs rá szükség, persze ha valaki szeretné, elvégezheti
-
hjanos1
senior tag
válasz
SkyTrancer #288 üzenetére
Fent leírtam, hogy a csomag ami felteszi a CWM-et wipe-olja is az eszközt.
-
vass17
tag
válasz
SkyTrancer #203 üzenetére
Azt a témaindító tesztben is elmondták, hogy csavargatásra képes elszíneződni a képernyő. Őszintén nem tudom ki meri csavargatni, nekem a legkisebb ilyen mozdulatnál is olyan érzésem van, hogy mindjárt eltörik a gép, szóval nem volt bátorságom próbálgatni. Viszont rendeltetésszerű használattal nincs vele ilyen jellegű gond és ebbe beletartozik az is, hogy egy oldalánál fogom egy kézzel, azt még tűri, ennél nagyobb erőhatásokra nem igazán tudom, hogy mi szükség lenne egy tablet esetében..
-
kelzsoca
félisten
válasz
Egy Jelly Bean hackelt rom nagyon jót tenne neki.
Reméljük hamarosan XDA-n nekilátnak a csávók, és akkor bizony odaverhet pár táblagépet a piaconEz a valóságban pedig úgy néz ki, hogy elsőként mi készítettünk CyanogenMod romot a készülékre (amit akár már holnap ki is adhatunk) és lehet nyitunk az XDA-ra is topicot, mivel a külföldi testvére a Ramos W28-as elég népszerű modell.
-
engé
tag
válasz
Én még mindig nem értem, hogy miért nem juttattad el szervizbe szegény tabletet.
-
franc0
őstag
válasz
"Komolyabb dolgoknál képes 10 perc alatt 30%ot esni az akku idő."
Én még nem találkoztam olyan telefonnal/táblagéppel, ami teljesen megbízhatóan jelezné ki az akkuidőt.
Lemerül amikor lemerül, oszt kész.
Új hozzászólás Aktív témák
A warez minden formában tiltott!
Alkalmazással kapcsolatos kérdésed itt tedd fel.
- Több mint 1 milliárd dollárnyi részvényüket adták el az NVIDIA belsős emberei
- Dell notebook topic
- OLED monitor topik
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- Telekom mobilszolgáltatások
- RAM topik
- Hobby elektronika
- Milyen autót vegyek?
- Újabb variáns érkezett a Cooler Master legfelkapottabb Mini-ITX-es házából
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest