- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bull84ghia #11929 üzenetére
Nem, a CM10 és a 10.1-es már valódi JB. Ezt onnan tudom, hogy nekem is van egy Galaxy S-em, és pár hónapig JB-t használtam, csak sajnos olvastam, hogy a kék led nem tesz jót az Samolednek, így visszatértem a gyári romra, de mostanság nézegetni kezdtem a TW-s főzött romokat, de sajnos valahogy nem adják vissza azt az igazi élményt. Mert vagy nincs kellőképpen lefordítva, vagy a program összeállítás nem megfelelő.
Na de, szerintem ha már van ICS, akkor simán meg lehetne csinálni a JB-t is, mivel tudomásom szerint szerkezetileg nem sokban különböznek, de valóban JB-s kernel kel, de ezt meg lehet csinálni.
-
-
válasz
bull84ghia #11925 üzenetére
Elsőre jól néz ki, csak sok benne az orosz, de gyorsan el lehet távolítani.
Amúgy van még egy type5-ös is, az mit takar?
(#11910) kelzsoca
"Kellene hozzá forrás, de a JB erőforrás igényes rendszer, kellene alá az 1GB RAM is, egy dual-core processzor se jönne rosszul."
Aham, akkor miért is van a Samsung Galaxy S-nek JB romja (ráadásul a 4.2.2) -
-
No 2 hete nekem is sikerült hozzáférnem egy ilyen géphez (xTAB-70). Előtte GB volt rajta, amit ICS-re frissítettem, de az egész egy bughalmaz, ugyanis sokszor tökre belassult az egész, pluszba sokszor leálltak a gyári alkalmazások is, aminek az lett a vége, hogy újraindult, vagy újraindulás közben megállt, így csak a reset segített rajta. Tegnap visszatértem a gyári GB-re és meg kell, hogy mondjam sokkal stabilabb, talán nem is kell főzött romot telepíteni. Sokszor utazás közben e-könyvet olvasok, és arra tökéletes, de videót is néztem vele. Zenénél csak a flac kódeket hiányolom, pedig simán beleférhetett volna. Játékok mintha egy kicsit lassú lenne (az SGS-en gyorsan megy, pedig tudtommal gyengébb hardver van benne), de azért még bőven benne van az élvezhetőségben.
Nekem minden esetre tetszik, és hasznosnak találom. (vicces lenne, ha kiadnák rá a JB-t)
u.i.: Youtube app csak GB-en működik tökéletesen, ICS-n el sem indul.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Mini 7 (A17) 128GB wifi 2027.02.15.Gyártói jótállás
- Microsoft Surface Pro 7 12.3" i5-10. 8GB/256GB Windows tablet,üzletből, 27% ÁFÁS
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M1 / Ezüst / Wifi + Cellular / 128GB / Garancia
- Ipad Pro 9.7 Wi-Fi+Cellular 32GB Space Gray, üzletből, garanciával,
- 5db Panasonic Toughbook H2- Ütésálló tablet- Bekapcsol, de hiányos (nagyobb tétel készleten)
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest