- Erős specifikáció, kompakt formában
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabi112
Modder
válasz
Ramses07 #2860 üzenetére
Gratulálok, nagyon egyedi lesz! Szépen kidolgoztad a részleteket. Várjuk a további képeket!
feco72: Tavaly volt szerencsém részt venni a DCMM-en, nagy élmény volt, meg jó kis magyar csapat jött össze. A többi modder is nagyon rendes volt, meg látnivaló is volt bőven. Érdemes kimenni!
Én idén nem megyek, talán jövőre. -
ViZion
félisten
válasz
Ramses07 #2860 üzenetére
nem tűrném meg a lakásban, biztos kimászna ilyen dög belőle
Ezek a festés hibák nagyon jók, meg a ventik is nagyon illenek bele. Igazi savval maratást nem próbáltál? Gondolom nem lenne olyan, mint a filmben, bár műanyagot már olvasztottam úgy higítóval... Nagyon jól néz ki, gratula! -
-
szab.tam
nagyúr
válasz
Ramses07 #2399 üzenetére
mindenkit hozzá küldünk.
van még neki egyáltan anyaga?
(ott lakik még pilistökömön? - vagy arra - ha nem hozta be pestre, volt hogy sárga busszal menttem ki az anyagért. pl ezért.)
ezért nagyon hálás vagyok neki a mai napig...***
(#2400) N.Ferry
kezelési útmutaó wasquez-hez:
korrekt, megbízható.
privátot írni, 2-3 napot várni a válaszra, ritkán jár erre.
nem alkudni, nem sürgetni.
pontos méretet leírni, fizetni, várni.
nem elkúrni, mert szeretjük a palit... -
-
-
OutsideR
aktív tag
válasz
Ramses07 #2168 üzenetére
Nem ilyenből csinálják húzással az expandált rács lemezt?
-
HookR
addikt
-
CheGhost
aktív tag
válasz
Ramses07 #2073 üzenetére
A nyákokat elsődlegesen a csatlakozók megfogására szánom, így első körben egy használt, majd letisztított műanyag lapba ültetem az usb-ket. Ha nem jön össze, akkor megpróbálkozok a maratással is, de azt még könnyebb elrontani...
(#2072) Drizzt01, (#2073) Ramses07
Most jutott eszembe, hogy egyszer már felvázoltam a koncepciómat: Itt van néhány vázlat is, de azért a hétvégén lehet fényképezek is majd. -
CheGhost
aktív tag
válasz
Ramses07 #2062 üzenetére
Ja ja. Ott csak olyanok vannak, akik megveszik a gépeket, összerakják oszt jóó van.. Az már nagy dolog nekik, ha a kábeleket el tudják rejteni a gyári helyeken...
Nekem ledegradálták a gépem
Kb én is valahogy így gondolom. Abban a topikban csak az számít (kicsit kisarkítva), hogy hány titan van a gépedben, meg ha már havonta nincs új 50 ezres gépházad, akkor nem is szólnak hozzád...
Egy ideje olvasgatom azt a topikot is, és csak azt látom, hogy néhány embernek olyan gyakran változik a gépe, mint más a ruhát váltja...De hajrá srácok, eléggé tetszenek ezek a házak és gépek, amiket csináltok.
Néha, amikor nem haladok a sajátommal, egy kis lelkesedést és lendületet sikerült gyűjtenem nézegetve az itt bemutatott képeket.
-
ViZion
félisten
válasz
Ramses07 #1837 üzenetére
"Nem úgy mint mások, hogy legyártatják egy géppel a dolgokat."
Ezzel kvázi lenézed azokat, akiknek nincs (mert pl. nem futja) megfelelő eszközük (...és kézügyességük pl. az én esetemben) a kivitelezéshez, de kreatív gondolataik azért vannak. Van lehetőségem a lézervágótól a lemezhajlítóig, esztergáig, stb... Lézerhez még meg is rajzolom amit ráküldenek -volt, hogy én is csináltam, állítottam be
Nem, nem is sorolom magam Bari, Jones, Ramses, Engineer, BaluC, Feco vagy a többi AAA+ modder közé (igazán moddernek sem neveztem magam soha). Csak ilyenennel ne vedd már el az ember kedvét kérlek.
OK, az meg a másik dolog, h IRL ügyetlen létemre többet akarok, mint amire képes vagyok... így született pár kamrai porfogó, több kiló "majdnem kész" plexi és pl. kültéri router-doboz, meg hasonló darabok...
És igen, majd lehajlíttatom aluból a ház oldalait... csak kell hogy legyen normális "hulladék" anyag a cégnél, mert táblát fizetni nincs $$$vem.
-
jones965
Modder
válasz
Ramses07 #1832 üzenetére
Köszi, már régóta terveztem, így elmondhatom, hogy pc-n belüli vízhűtéshez mindenfajta csövezést kipróbáltam-megépítettem. Mindegyiknek megvan a saját karaktere. Ezzel több idő ment el, mint a rézcsővel, valamint a kivitelezés módja miatt még pontosabban kellett az illesztési pontokat kialakítani.
-
ViZion
félisten
válasz
Ramses07 #1770 üzenetére
Ehh, Raidmax!
Volt Raidmax házam, a mai napi ehhez mérem a házakat. Volt benne 3 kínai kecóra elég anyag, a kilincses nyitást a mai napig visszasírom!
Majd követem mi lesz a sorsa... gondolom rá nem lehet majd ismerni, valami retek csúszómászó félig szétsavazott játéka lesz csak a végére
szerk.: itthon sajnos ha Raidmax házad van, akkor jobban lenéznek, mintha azt mondanád, hogy mittomén 486-os a gamer géped... Örülök, h ezt választottad!
Feco: jó a famobil
-
Bari
Modder
válasz
Ramses07 #1278 üzenetére
Az őrült és a zseni között nagyon vékony a határsáv, szinte pengeél vékonyságú, na én ezen a pengén egyensúlyozok
De kétség kívül ehhez már valami beütésnek lennie kellIsmét újabb bár kisebb frissítés a MonitorPC blogban
-
-
Zoli54213
aktív tag
válasz
Ramses07 #778 üzenetére
Kitakartam, csak úgy tudtam megoldani.
Én törekedtem az egyenletes fújásra, minden irányból megfújtam és körkörös mozdulatokkal is. Egyáltalán nincs hangja szinte...900as fordulaton használom, bőven elég a 4,5 ghzhez. Még a 14cmes hátra van...
A törés helye kicsit kátszik a képen is a magam felőli résznél az egyik lapát. Inkább úgy mondanám h csak alig látszik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Erős specifikáció, kompakt formában
- NBA és kosárlabda topic
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Anime filmek és sorozatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Bittorrent topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- További aktív témák...
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI CYBORG 15 A13V
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest