Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pete55555
addikt
-
válasz
N.Ferry
üzenetére
uhh... elvileg lehet vízzel vágni a műanyagot, de kicsit overkill-nek tűnik. Az anyagot ha nem ismeri, akkor lehet meglepi, másrészt némi utómunkára szükség lesz. Inkább fúró-dekopír-reszelő kombóval csinálnám, esetleg kis flex. Persze ha van Dremmel, akkor azzal. Nekem még nincs, gyümölcsfákra és kerítésre elvertem a pénzem, szal. megint nem lett...

-
Engineer086
Modder
válasz
N.Ferry
üzenetére
Az anyagválasztás leginkább csak rajtad múlik. Figyelembe kell venne azt, hogy milyen lehetőségeid vannak, milyen szerszámokkal tudsz dolgozni, melyek azok az anyagok, melyeket könnyebben be tudsz szerezni, milyen anyagi lehetőségeid vannak....Leggyakrabban fémmel és fával és plexivel dolgozik a modder, de én használtam már habosított pvc-t és jelenleg is fut egy projekt itt a topikon, ami ezt az anyagot használja. Volt olyan emberke, aki mézeskalácsból épített kuckót a számítógépe számára, de abból gyanítom nem sok maradt.

Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- One mobilszolgáltatások
- Linux kezdőknek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- World of Tanks - MMO
- Formula-1
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- További aktív témák...
- Dell XPS 13 9370 - 9380 UHD touch, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 3060TI 8GB Zalman Z1 Plus XFX 650W
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4043
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Megbízható!

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)