- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pete55555
addikt
-
ViZion
félisten
válasz
N.Ferry #2348 üzenetére
uhh... elvileg lehet vízzel vágni a műanyagot, de kicsit overkill-nek tűnik. Az anyagot ha nem ismeri, akkor lehet meglepi, másrészt némi utómunkára szükség lesz. Inkább fúró-dekopír-reszelő kombóval csinálnám, esetleg kis flex. Persze ha van Dremmel, akkor azzal. Nekem még nincs, gyümölcsfákra és kerítésre elvertem a pénzem, szal. megint nem lett...
-
Engineer086
Modder
válasz
N.Ferry #1941 üzenetére
Az anyagválasztás leginkább csak rajtad múlik. Figyelembe kell venne azt, hogy milyen lehetőségeid vannak, milyen szerszámokkal tudsz dolgozni, melyek azok az anyagok, melyeket könnyebben be tudsz szerezni, milyen anyagi lehetőségeid vannak....Leggyakrabban fémmel és fával és plexivel dolgozik a modder, de én használtam már habosított pvc-t és jelenleg is fut egy projekt itt a topikon, ami ezt az anyagot használja. Volt olyan emberke, aki mézeskalácsból épített kuckót a számítógépe számára, de abból gyanítom nem sok maradt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- TV antenna és jelerősítés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elden Ring
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- 24 Hours of Le Mans
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Simrig eladó PS5/PC kompatibilis. (olvass leírást.)
- Ryzen7 2700X/ RTX2060/ 32GB DDR4/ 512GB m.2 alapú konfig/ garancia / ingyen foxpost
- Eladó Fanatec szimulátor szett - Komplett, kiváló állapotban, azonnal használható!
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest