- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
válasz
intercooler #910 üzenetére
amikor wasquez kolléga felrácsozta nekem a tornyom oldalait, ki kellett vágni némi fémet. 1mm vastagság.
kérdezte, hogy mi ez? páncél?(
)
mai napig dícsérem az eszem, hogy nem magam kezdtem faragni, hanem totál rábíztam.
amikor ránézek a rácsaira, (van pár db.), mindig hálás vagyok...*******
azért a 2mm már szép baleset.
(akármiből van, akármit csinálsz belőle, akármilyen megmunkálással...)*******
a dremel utánzatok a 0.6-os házat szeretik még könnyen kaszabolni.
(nekem a conrados basetech van.)a hajlítás más téma, sosem próbáltam. azaz pár 0.5-ös alulemezt hűtőlamellának, de nem tudom, minek....
-
becsitibi
senior tag
válasz
intercooler #910 üzenetére
én megbántam hogy nem "csak" 1 mm-es lemezt vágtam a gépembe,mert nekem a másfeles is soknak tűnt,mind vastagságnak és merevségnek egyaránt.
-
becsitibi
senior tag
válasz
intercooler #908 üzenetére
Pffff,nem aprózod el
-
válasz
intercooler #906 üzenetére
Hanyas lemez az?
(A képen nagyon vastagnak látszik)
-
Drizzt01
őstag
válasz
intercooler #891 üzenetére
Hali , én fogtam 2 db 20x20 zártszelvény darabot , kézzel tőben lehajlítottam , majd keményfa és kalapáccsal igazítottam derékszögre .
De egyébként a legegyszerűbben úgy csinálhatsz hajlítót , hogy fogsz egy nagyobbacska L vasat , középen az egyik lapját bevágod , és össze fordítod a 2 végét .
-
Zoli54213
aktív tag
válasz
intercooler #773 üzenetére
Akkor megpróbálom lefesteni így...mást nem tudok tenni sajnos :S
-
Bari
Modder
válasz
intercooler #673 üzenetére
A linkelt 'gitt' lassan száradós egykomponensű, szerintem nem leszel megelégedve vele. Főleg fa felületek javítására használatos, bár a leírása fémre is írja.
Majd a felhasználás során kiderül Neked megfelel e. -
szab.tam
nagyúr
válasz
intercooler #644 üzenetére
cinóber / rozsdamoddolt. gyöngyházasra akarta, de az túl drága lett volna.
ingatlanosként keményen küzdök ezzel a problémával. az állatartók be akarják csempészni az elkészített fényképeimre a dögjeiket. (mint fő büszkeségüket.). arra nem gondolnak, hoy a vevőt q-ra nem érdekli a tacskója, sőt, még el is riasztja esetleg egy lakás, amiben állatot tartottak...
én természetesen elkészítem a jól beállított fotót a mozgó virslijükről, majd otthon delete...de itt a képen rendesen megkomponált a cicus.
ja, és jól átsütve kérném...Ramses07
jöhetne pár nem beállított, azaz világosban készült kép is. főként a ventiről. -
Bari
Modder
válasz
intercooler #591 üzenetére
Teljesen érthető, de mikor nekikezdem írni a hozzászólásomat a Tiéd még nem volt meg
Szerk:
Én ha magamnak csinálnék ilyet, kiszerelhetőre készíteném a lemezt, a házhoz rögzítő csavarokat meg olyan helyekre tenném ami alap esetben nem látható. De nem vagyunk egyformák és egy így van jól -
Bari
Modder
válasz
intercooler #586 üzenetére
1-2mm simán, de ha több rétegben viszed fel akár vastagabb is lehet. Vastagabb rétegben viszont a lemez mozgatásakor hajlamos lesz megrepedni és elválni a felületről, javítás előtt mindenképp csiszold fel 320-as csiszolópapírral a lemezt, hogy tudjon jól tapadni a javítókitt, és fontos a zsírtalanítás is, amit hígítós áttörléssel lehet megoldani, azzal portalanítod is.
-
Bari
Modder
válasz
intercooler #579 üzenetére
Nagyon jó ötlet
, kíváncsi leszek a kész állapotra.
Arra figyelj a vékony lemez miatt, hogy ha kicsit is túl fúrod átszakad a csavar feje a lemezen. A házon furkálás előtt egy hasonló lemezen, vagy donor számítógép házon tegyél pár próbát, hogy biztosan sikerüljön a művelet.
A süllyesztő fúró mérete csak annyiban számít,hogy a kereszt élnek (a fúrószár hegyén keresztben található él, kisebbnek kell lennie mint a kiinduló furat átmérője, hogy bele tudjon kapni az anyagba. Ha a 3mm-es furat átmérőtől nagyobb, akkor nem fogod tudni használni.
Sajnos ezek a süllyesztő fúrók készletben elég drágák, én egy lidl akcióban fogtam ki egy 5db-os készletet talán 4e ft-ért, az ára ellenére nagyon jól használható. -
Bari
Modder
válasz
intercooler #577 üzenetére
Be lehet süllyeszteni kérdés, hogy milyen szerszámokkal rendelkezel a művelethez.
Én így csinálnám:
Gyors szorítóval egy keményfa darabot fogatnék a leendő furathoz a lemez túlsó oldalára. Kifúrnám a csavar átmérőjével a furatot és süllyesztő fúróval besüllyeszteném. A keményfa darab (tölgy, akác, bükk) azért szükséges, hogy a süllyesztő fúró ne ovális furatot készítsen a vékony lemezben, megvezeti a fúróhegyet.
Süllyesztő fúró hiányában is megoldható a besüllyesztés, egy legalább a csavar fejével megegyező vagy nagyobb átmérőjű fúrószárral. A fa alátámasztás is is segíti a műveletet. Ebben az esetben viszont számolni kell vele, hogy a használt fúrónak több mint valószínű, hogy az élszöge nem fog megegyezni a csavar fejének szögével, igaz ez az 1mm-es lemezben nem jelent problémát, inkább vastagabb anyagoknál okozhat 'kinézetbeni problémát'. Továbbá figyelni kell, hogy a fúrószár ne tudjon a lemezbe hirtelen belekapni és teljesen átszakítani a lemezt, ha teheted használj süllyesztőfúrót. -
Ramses07
Modder
válasz
intercooler #573 üzenetére
Szerintem sem jók ezek erre a célra..Egyetértek becsitibi-vel
Vágj nagyobb lyukat és használj élvédőt. -
becsitibi
senior tag
válasz
intercooler #568 üzenetére
Én nem sz@roznék ilyen gumi élvédőkkel,max cső átvezetőnek jók azok,de hát annyi ember,megannyi szokás,nekem inkább az a véleményem,hogy vágd ki a lemezt,az alá rakj plexit ami élvilágitva van,de ez csak az én véleményem.
-
blasko92
őstag
válasz
intercooler #573 üzenetére
Akkor már inkább rövidítsed le a kábelt, és az anya csatit építsed bele az alaplapi tálcába
A tápkábelt meg csak bedugod
-
DiceBlade
aktív tag
válasz
ha az alaplaphoz közelebbi részénél toldod akkor a kábel eltakarja
de ez a 2es megoldás is jól néz ki -
blasko92
őstag
válasz
intercooler #570 üzenetére
Tudom, hogy csak hosszabbító
Nekem is ilyen fehér Bitfenix volt
-
blasko92
őstag
válasz
Annyira nem nagyon látszik az illesztés, ha pontosan vágod
Nem rossz ez a megoldás sem.
Én mondjuk tuti olyan megoldást keresnék, amin a csatlakozót át lehet bújtatni. Így az esetleges cserénél nem kell megint szétkapni -
blasko92
őstag
válasz
intercooler #566 üzenetére
És ha kivágod azt az ovális lyukat, aztán gumi élszegőt húzol a lemez szélére?
Ugyan úgy nézne ki, mint az a gumigyűrű. Csíkban lehet venni, Neked csak méretre kell vágnod, és behelyezni.De belső gumiból is lehet csinálni szépet. Csak a lemez túloldalán kell elhelyezni.
Gumi élszegőt pedig Wasquez kollégánál lehet venni
-
blasko92
őstag
válasz
intercooler #564 üzenetére
Nem lehet kapni sehol.... Ahol meg lehet, ott mint látod annyit kérnek érte, amennyit nem szégyellnek....
A legjobb megoldás, ha saját magadnak csinálsz egyet vastagabb gumiszalagból, esetleg belső gumiból
-
DiceBlade
aktív tag
válasz
intercooler #561 üzenetére
igen
és szerintem szebb ha egyenesen állnak a szálak
mint pl. itt -
DiceBlade
aktív tag
válasz
intercooler #559 üzenetére
8 pineshez jól néz ki, de a 24eshez inkább egy hosszúkás kellene szerintem, hogy ne akadjanak össze a kábelek
-
Moddingboy
Modder
válasz
intercooler #516 üzenetére
Amiket felsoroltál szinte mindegyikben kapni
Az egyik írásomban szót ejtettem egy kis glettelésről + képekkel illusztráltam. Gondoltam belinkelem hátha segítségedre lesz. -
Bari
Modder
válasz
intercooler #516 üzenetére
Szia
A festékboltok többségében biztosan találsz, ha nem is azt a fajtát amit linkeltem, szinte minden boltban tartanak. Akár obi, baumax is meg lehet venni, a lényeg hogy két komponensű legyen. A nagyobb (500g, 1kg) dobozos ár/mennyiség arányban jobban kijön, de ha csak kevés kell elég a kis 250g-os doboz is, ha nem zárod vissza elég jól a tetejét kiszárad, és használhatatlan lesz 1-2 hónap után. Én elsőnek egy kisebb dobozzal vennék, aztán ha beválik az anyag, akkor következőre már a nagyobb dobozt is érdemes megvenni, ha légmentesen visszazárod, nem megy tönkre. A tetejét széles fejű lapos csavarhúzóval vagy spaklival érdemes kinyitni, szépen körben kis emelésekkel, akkor nem deformálódik a teteje. Lezárás előtt hígítós ronggyal érdemes a tető záró peremét és a doboz záró felületét is áttörölni, hogy a véletlenül rákerült anyag ne okozhasson később gondot (beszárad és csak deformálódással jön le a teteje, aztán már nem zár rendesen és kiszárad)
-
Bari
Modder
válasz
intercooler #514 üzenetére
Szia
Két komponensű autó javító kitt-et vegyél, nekem ez a fajta vált be, jól tapad fémre, fára (amit linkeltem épp sárga de van belőle fehér is, az még finomabb felületet ad).
A felületet csiszold meg 80-as - 100-as csiszolópapírral, hogy érdes legyen, ezzel részben zsírtalanítod is, de nem árt egy alkoholos vagy hígítós áttörlés sem, ezzel meg portalanítod.
Egyszerre csak kevés anyagot keverj be, a keveréshez jól használható a műanyag kupak ami alatt az edző tubusa található. Be kell tartani a dobozon található keverési útmutatót, ha túl sok edzőt teszel az anyaghoz hirtelen köt és a melegedése miatt megreped a felület meg az anyag nagy része a keverő edényben marad, mert nem lesz időd felhasználni, túl kevés edző esetén meg nem fog megkötni még 2 nap alatt sem és vakarhatod le a felületről. -
szab.tam
nagyúr
válasz
intercooler #497 üzenetére
ötletes!
elöl a kis dobozkák valami hdd hangtompítás, vagy valami vizes cucc borításai?szerk:
a hátsó 2 bizgentyű tágulási tartály tartó? -
Moddingboy
Modder
válasz
Nagyon frankó ez a megoldás
Szép, letisztult lesz a belső.
-
Engineer086
Modder
válasz
Tetszik az elképzelés, miszerint egyedi panelekkel béleled kia házat, elrejtve a váz bomborulatait! Kíváncsi vagyok a folytatásra.
-
Bari
Modder
válasz
intercooler #448 üzenetére
Üdv
A típus szerintem mindegy, csak feketét vegyél, esetleg ecetsav menteset, az kevésbé büdös (amiket én eddig vettem mentolos szaguk volt), cserébe lasabban keményednek ki. Arra figyelj, hogy feketéből van olyan ami bitumenes zsindely javítására van az nem jó neked, de azok nem sziloplasztok. Ha mondod a festékboltban mi kell neked, az emberke biztosan tud ajánlani mit vegyél.
-
blasko92
őstag
válasz
intercooler #448 üzenetére
Én annyit még mondanék, ha nem akarod, hogy az oldallap a teljes fényes felületével kitűnjön a ház matt fekete összképéből, matt fekete festékkel egy "keretet" fújhatsz rá
De természetesen, ha Neked úgy is tetszik, akkor nem kell
Sziloplasztból pedig a sima, ecetsavas fekete is jó. Ha jól tudom, az nem károsítja a plexit.
-
Bari
Modder
válasz
intercooler #429 üzenetére
Üdv
Szerintem fekete sziloplasztal tökéletes rögzítést érhetsz el és a csavarok sem 'csúfítják' el a plexit. A lemez kivágás helyét a plexit körberagasztod maszkoló szalaggal, így a nem kellő helyre kinyomódott sziloplasztot szappanos vizes újjal le tudod törölni, a teljes átkeményedés után a maszkoló szalagot lehúzva a vékony maradvány réteget is eltünteted.
A fekete sziló ha mindenhova elég jut, szép felületed ad majd a plexi és a lemez között. Én ragasztanám, mint csavaroznám. -
blasko92
őstag
válasz
intercooler #442 üzenetére
Ha a túloldalon elfér a csavar feje, akkor 8 csavarral simán meg lehet fogatni.
Ha meg nem fér el, akkor csiszolsz le annyit a fejükből, hogy elférjenek.Sok helyen lehet venni díszes, szegecses, mintás anyákat.
Asszem valami moddingos oldalon láttam olyat is, amin minta van, és ilyen szilikonos réteggel van bevonva. -
blasko92
őstag
válasz
intercooler #440 üzenetére
Ha jól le van pucolva a két felület, akkor biztos megfogná.
Valami 3M-es, vagy másik jó minőségű ragasztó.
Esetleg fekete sziloplaszt. -
blasko92
őstag
válasz
intercooler #438 üzenetére
Kétoldalas ragasztószalag?
És ha az oldallapra belülre kerülne a plexi, mint a legtöbb esetben?
-
blasko92
őstag
válasz
intercooler #436 üzenetére
Most akkor az oldallap teljesen ki lett vágva, csak egy keretként szolgál, és arra szeretnéd rávarázsolni a plexit?
-
Engineer086
Modder
válasz
intercooler #434 üzenetére
Uhh, bocsi, előbb írtam, mint olvastam
Tényleg semmi hely nincs az oldallap és a takarólemez között? Ha fél venti rés van, akkor már oda befér egy csavar feje és a menetes szárat pedig egy fúrt lyukon kersztül ki lehet bújtatni (ahogy te is mondtad)
-
Engineer086
Modder
válasz
Ha egy kicsit elgondolkozol, akkor rájössz, hogy a telibe ragasztás nem igazán jó ötlet, mert utána azt onnan le nem szeded..szépen.
-
blasko92
őstag
válasz
intercooler #431 üzenetére
Lehet venni méterre műanyag U alakú síneket (lehet, hogy valami élvédő), azt a házhoz rögzítenéd erős ragasztóval vagy csavarral (ez esetben a plexibe olyan mély hornyot kellene marni, mint amilyen magas a csavar feje).
De lehet venni szép anyacsavarokat is
Az sem rossz megoldás.
-
blasko92
őstag
válasz
Csinálj neki valami sínt alulra és felülre, hogy hátulról be tudjad tolni
-
DiceBlade
aktív tag
válasz
intercooler #401 üzenetére
köszi, kipróbálom valamelyik nap
-
BL@CK
tag
válasz
intercooler #401 üzenetére
Hali.
Nincs valami ötletetek arra hogy plexi oldallapot hogyan rögzítsem? Az egész oldallapot mindkét oldalon helyettesíteni szeretném plexilappal és a rögzítésén én elsőre a 4 sarkába pici mágnest akartam, de nemnagyon találok helyben, vagy házhozszállítással olyat aminél a szállítás nem több mint a mágnes magaA menet vágás bele és a csavarozás az meg azért nem megfelelő nehogy elpattanjon vágásnál és később csavarozásnál is, mert nagyon vékony a lap, hogy ne lógjon ki széltében a ház vonalából. Volt még itt tépőzáras ötlet a 4 sarkába, de ahoz meg nagyobb részt kellene a sarkakhoz ragasztani és ahol ragasztom ott csúnya, mert elkenődik a ragasztó a tépőzár hátán és a plexit is megmarja picit. Valami ötlet hogykéne
-
jegenye77
addikt
válasz
intercooler #361 üzenetére
Hol fognak elmenni az alaplaphoz a vezetékek?
Vagy azokat még ezután vágod ki? -
Bari
Modder
válasz
intercooler #361 üzenetére
Jó lesz, látom cselesen takarni fogja a lap a ledsort, kíváncsi leszek lapalapot beszerelve, világítás bekapcsolva, hogy néz majd ki. Képet ne felejs majd el feltenni nekünk
-
Bari
Modder
válasz
intercooler #315 üzenetére
Nagyon tetszik az oldalsó takarólemez, szuper lett a kivágás rajta.
-
Moddingboy
Modder
válasz
intercooler #318 üzenetére
Multigéppel (kis fokozaton), vas ill. szúró(dekopír)fűrésszel nagyon jól vágható. A keletkezett sorját pedig reszelővel + csiszolópapírral (minél finomabbat használsz annál tisztább felületet kapsz) tudod eltávolítani.
Szépen haladsz -
blasko92
őstag
válasz
Ügyes! Csak így tovább
Milyen színösszeállítás lesz majd a gépben? A radiátor házon kívül lesz?
-
BL@CK
tag
válasz
Nagyon jó lessz
Mondtam én, hogy plexiből csináld az oldalát
-
blasko92
őstag
válasz
intercooler #312 üzenetére
Ötletes megoldás
szab.tam ha lenne rajta valami hűtés, már rég szétszedted volna
-
szab.tam
nagyúr
válasz
intercooler #312 üzenetére
ja, így értem. nem, még valóban nem szedtem szét.
(nem hűtő, így ezt nem babrálom...) -
blasko92
őstag
válasz
intercooler #309 üzenetére
Amennyiből kijött ez az egész gépes kocsikázás, tudtál volna venni belőle egy ladát, amivel talán élvezetesebb a játszás
Ejj de jó ez a videó
Látom a Monster azért befigyel
Egyszer kipróbálnék egy ilyen "szimulátort" eyefiniti-ben
-
becsitibi
senior tag
válasz
intercooler #306 üzenetére
kéziféken felsirtam...
-
blasko92
őstag
válasz
intercooler #306 üzenetére
Szép kis felszerelés
Ilyen cuccok mellett én is nyomatnám az autós játékokat
Az egy G72?
-
szab.tam
nagyúr
válasz
intercooler #304 üzenetére
Thrustmaster Freestyler Bike
ezen a bemutatón kicsit jobban látszik. átfordítható a lefogatója. így rá is lehet fogati az asztal lapra, vagy csak szimplán rátenni a tetejére, ha olyan a hely.
sajnos nincs hozzá lábkiegészítő, így mindent kormányról kell megoldani...mielőtt megkérdezed. nem, itthon nem kapni. kereső hirdetést adtam fel. valaki árukapcsoltan vett valamit külföldről, a csomagban ez is benne volt, ő adta át....
-
szab.tam
nagyúr
válasz
intercooler #302 üzenetére
ja, hogy ez egy játék. ok.
(nálam a pc játék foglma az autós játékoknál kezdődik, de ott véget is ér. najó, egy ideje motoros is jöhet....) -
szab.tam
nagyúr
válasz
intercooler #295 üzenetére
hát. türelem, tornaterem.
mi ez a fordított "v" betű szerűség.
mit szimbolizál? (én kis tudatlan.)lehet, hogy nem fog tetszeni a véleményem, de:
1 biztos. ennyi energiát nem fektetnék olyas valamibe, ami nem túl egyedi, és több helyről kezd visszaköszönni. (a motívumra gondolok csak.)
pl. a monser karmolászás minta is ilyen. az nálam már a sugárban hányás kategória. nem is tetszik, és rém unalmas...az természetesen más kérdés, ha neked ez a minta sokat jelent, és nem zavar a sablonosodás, mint olyan.
nem akartam kedved szegni, csak soha nem értettem, amikor gyilkos sok meló kerül bele valamibe, és nem totál egyedi.
-
blasko92
őstag
válasz
intercooler #298 üzenetére
Na, a legelső képet nem láttam. Azt hittem flex-szel vágtad ki.
-
becsitibi
senior tag
válasz
Apukám,ez aztán a szép munka!!
-
blasko92
őstag
válasz
Szép!
Látom megfontoltan a túloldalról vágtad, hogy ne barmold össze a felületet
Ügyes -
blasko92
őstag
válasz
intercooler #290 üzenetére
Szerintem jobban mutatna, ha a háromszögeknél nem lenne kivágva.
Így valami ízeltlábúra hasonlít -
LLKobe
veterán
válasz
intercooler #292 üzenetére
A játékban sok helyen feltűnik ez a logo a falakon, nyomtan egy screenshotot
-
LLKobe
veterán
válasz
intercooler #290 üzenetére
Naneee, egy újabb Border fan
Nagyon helyes, frankó lesz
Én is pár napja csináltam meg az enyémet
-
Rajjmen
aktív tag
válasz
intercooler #272 üzenetére
Viszont, ha üveget használsz, akkor majd arra figyelj oda, ha leveszed az oldallapot, hogy ahogy tekeredik az oldallap ne repedjen el az üveg.
-
Moddingboy
Modder
válasz
intercooler #277 üzenetére
Az a lényeg, hogy a te igényeidnek megfeleljen a design, de őszintén szólva szerintem is elég lenne kevesebb kék minta arra a felületre.
"...lehet hogy szimplán csak csikok lesznek" Jobban hangzik -
Engineer086
Modder
válasz
A plexis félelmeidet én is szeretném megcáfolni, ha a fólia karcos, attól még a plexi felülete lehet tökéletes.
Ez a takarólap meg nagyon eredeti! Kíváncsi leszek milyen felülettel látod el. -
blasko92
őstag
válasz
Nagyon jól fog kinézni ezzel a takarással
-
Moddingboy
Modder
válasz
Az a fólia direkt azért van rajta, hogy megvédje a plexit a karcolódásoktól. Tavaly vettem víztiszta plexit amin a fólia úgy nézett ki mintha egy macska rallizott volna rajta..., de a plexi mégis épségben volt
Különben szépen haladsz -
DiceBlade
aktív tag
válasz
szerintem fesd le és kész, úgy nagyon szép lenne..
túl csicsiás lenne szerintem az a kéken világító Roccat mintás cucc
(persze ízlések és pofonok) -
Rajjmen
aktív tag
válasz
intercooler #260 üzenetére
Szerintem az első a jobb. A plexi pedig csak akkor sérül, ha szárazon törölgeted vagy valamivel megsérted/megkarcolod valamivel. De ha odafigyelsz rá akkor nem lesz semmi baja.
A 268-s hozzászólásodba levő megoldás ütős és ez a forma nekem jobban tetszik.
-
becsitibi
senior tag
válasz
intercooler #268 üzenetére
Wow,ez a megoldás az eddigi legjobb szerintem
-
Bari
Modder
válasz
intercooler #268 üzenetére
Amennyiben az fedlap és az előlap is kijjebb van 5-6mme-el akkor nem lesz gond az illesztéssel. A plexis ötlet jól hangzik, majd tegyél fel képeket a végeredményről.
-
Bari
Modder
válasz
intercooler #265 üzenetére
5mm-es üveggel nem lesz gondod. Az üvegesnél jelezd, hogy hova és milyen átmérőjű furatot szeretnél, így azt ők megcsinálják, persze felárért. Az éleket érdemes csiszoltatni, hogy ne vágjon. Pontosan tervezd meg mit szeretnél, tervek alapján az üvegesnél is könnyebben dolgoznak. Én a ház többi eleméhez igazítanám az üveg éleit így ugyan többet kell csiszolni, de összhatásban megéri a plusz költség. Ha nagyobb céghez mész ahol csiszolást is vállalnak nem lesz gond vele.
Másik lehetőség, hogy az eredeti oldallap rögzítő helyeit kivágod és akkor az üveg oldallapot egy utólagos beszerelt elemhez rögzíted, ha magamnak készítenék ilyet, akkor ezt választanám. Több munka de kevesebbet kell az üvege csiszolni ergo olcsóbb lenne. -
blasko92
őstag
válasz
intercooler #265 üzenetére
Én is a plexire szavazok. Az 5-ös üvegnek már van rendesen súlya, és a szélei annak is ugyan olyan sérülékenyek. Lepattanhat/megsérülhet, ha felszerelés közben a ház oldalához ütődik, stb....
A sérülések ellen lehetne rá tenni átlátszó fóliát, mint a telefonok kijelzőjén van.
Egyébként az üveges ki is fúrja az üvegtáblát, ha kéred.Nekem a második verzió jobban tetszik, de az első sem rossz
-
Moddingboy
Modder
válasz
intercooler #258 üzenetére
Nekem is a legelső verzió tetszik
-
Bari
Modder
válasz
Nekem a legelső tetszik a háromból.
Az üveggel nincsen semmi baj, nem 2mm-es vastagságút kell vágatni hanem vastagabbat, 4-5mm vastag üveg már elég masszív.
Van egy üveg betétes kis asztalkánk (kb 35×80cm), nem egyszer előfordult, hogy a lassan 20kg-os csemetemém az asztalon álldogált, még nem tört össze alatta az 5mm vastag üveg, igaz direkt úgy vágattam, hogy asztallap lesz belőle. -
BL@CK
tag
válasz
Én a legelsőt választanám, ha magamnak csinálnám
Az oldallapot meg márcsak azért is plexiből kéne mert olcsóbb, énis most csinálok teljes oldallapot. A plexit választottam hozzá mert így azért nemkell annyira vigyázni mint ha üveglenne.
-
BL@CK
tag
válasz
intercooler #258 üzenetére
Sztem nagyon jó lessz úgy ahogy írtad, bár én üveget nemtennék oldallapnak mert túl rörékeny akár még simán ha leakarod venni is eltörthet nagyonkönnyek, én sima plexit javasolnék oda. Ha szépen van vágva a széle senki nemmondja meg róla hogy plexi vagy üveg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Amazfit Gtr 3 Pro okosóra dobozával újszerű állapotban
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Sony PlayStation 5 Fat 825 GB eredeti doboz, gyári kontroller
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest