- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli54213
aktív tag
válasz
razorbenke92 #860 üzenetére
Köszönöm szépen a választ!
-
Zoli54213
aktív tag
Hali!
Valaki tudna nekem segíteni hogy egy táp szálankénti harisnyázásához mennyi harisnyát vegyek? Nem moduláris a táp, nem is kellene vágig harisnyázni az összes kábelt, csak amik látszanak. A 24pin-es, ami az alaplapba megy, a két vga-ba menőt, ami a cpu-hoz megy a 4pinest, és amik az SSD, HDD, DVD-íróba mennek. Ebből adódóan lenne egy másik kérdésem is, hogy azokat a kábeleket hogy harisnyázzam be, amelyiken több csatlakozó van egy kábelen?
Előre is köszönöm a választ! -
Zoli54213
aktív tag
válasz
Ramses07 #778 üzenetére
Kitakartam, csak úgy tudtam megoldani.
Én törekedtem az egyenletes fújásra, minden irányból megfújtam és körkörös mozdulatokkal is. Egyáltalán nincs hangja szinte...900as fordulaton használom, bőven elég a 4,5 ghzhez. Még a 14cmes hátra van...
A törés helye kicsit kátszik a képen is a magam felőli résznél az egyik lapát. Inkább úgy mondanám h csak alig látszik
-
Zoli54213
aktív tag
válasz
intercooler #773 üzenetére
Akkor megpróbálom lefesteni így...mást nem tudok tenni sajnos :S
-
Zoli54213
aktív tag
válasz
Engineer086 #766 üzenetére
De semmi baja sincs, megragasztottam, nemhogy nem zörög, még csak nem is látszik
A melegítős dolgot holnap kipróbálom, köszönöm
-
Zoli54213
aktív tag
válasz
Moddingboy #763 üzenetére
Így sajnos nem jön szét
Én annyira nyomtam mondom, hogy megrepedt a közepe, meg letört egy lapát...XD Először leszedtem a matricát, kivettem a közepéből a mágnest, és vettem volna le mint a gyerek a videóban.... De megragasztottam és semmi baja szerencsére.
-
Zoli54213
aktív tag
Valaki tudna segíteni? Videó lenne a legjobb. Már 3. helyre írok, nagyon szeretném átfesteni a ventilátort, de sehogy nem jön össze
Ma próbáltam volna szétszedni, de nem sikerül, már meg is repesztettem a közepét...:S
Úgy veszem, ki a képből, hogy a mágnest kiveszi és pattintja. De ez ahelyett hogy lejött volna, megrepedt....:S Ilyen nincs hogy sehogy nem lehet szétszedni...egyéb ötlet? -
Zoli54213
aktív tag
válasz
Engineer086 #747 üzenetére
-
Zoli54213
aktív tag
válasz
Engineer086 #747 üzenetére
Köszönöm, majd megnézem
-
Zoli54213
aktív tag
Valaki nem tudja milyen gyűrűről beszélnek a ventilátorban amit le kellene húzni hogy szétjöjjön? Lapátot szeretném leszedni festés céljából Noctua NH-D14-es hűtőiről, de sehogy nem jön össze :S
-
Zoli54213
aktív tag
válasz
Engineer086 #730 üzenetére
Hát leszedtem a matricát, attól nem láttam jobban semmit
Ha szétjön szerintem szétjön úgy is ha rajtamarad a matrica
-
Zoli54213
aktív tag
Valaki nem tudja hogy a Noctua ventilekről hogy vegyem le a lapátot? :S
Előre is köszönöm a választ! -
Zoli54213
aktív tag
Hali!
Szeretném átalakítani a konfigomat belülről is, kék-feketére. Az lenne a kérdésem, hogy ha a vga-t is lefesteném a piros részeket kékre, akkor a garancia megmaradna még, vagy elveszne? Végülis magához a lapkához nem nyúlok, csak a burkolatot festem...
Ref. Sapphire HD7970 3GB-ről van szó.
Előre is köszönöm a válaszokat! -
Zoli54213
aktív tag
válasz
Engineer086 #595 üzenetére
Jó, majd akkor megpróbálom legjobb tudásom szerint fújni
-
Zoli54213
aktív tag
válasz
Psycho18 #580 üzenetére
Először is gratula, nagyon tetszik a munkád!
Nézegettem a képeidet, és látom te lefestetted a ventilátort is. Ha festeném őket azok a Noctua NH-D14-es CPU hűtőm ventijei lennének. Azt hallottam, hogy ha a lapátokat lefestem akkor lehet hogy ütni fog, ha nem egyenletesen fújom rá a festéket. Ilyen lehetséges? Vagy nyugodtan festhetem? Előre is köszi a választ! -
Zoli54213
aktív tag
Jelenleg az Xbox 360-am áll átalakítás alatt...
Viszont az lenne a kérdésem hogy ti hogy csinálnátok a bekapcsológombnál hogy ami átlátszó, az az is maradjon...hogy vágjam azt ki? :S
-
Zoli54213
aktív tag
Én megvettem a festéket, maszkolószalagot, csiszolópapírt, erre a házra festeném rá kékkel, pont olyannal mint a világítás, a republic of gamers logót nagyban, a ház teli oldalára. Régebben írták hogy hogyan csináljam, de egy valamit nem értek. Tehát kinyomtattam, ahogy a képen is látszik ki is vágtam. Elvileg most jönne az, hogy rajzoljam rá a házra grafittal és csiszoljam le. De ha lefedem maszkolószalaggal abból hogy vágjam ki? Vagy hogy fedjem le utána? Előre is köszönöm a választ!
-
Zoli54213
aktív tag
Hogyha én ezt az emblémát szeretném ráfesteni a ház teli oldalára akkor azt hogy csináljam hogy szép legyen? Mivel vágjam ki? Milyen lapra nyomtassam? Hogy csiszoljam le csak azt a részt? Elnézést a sok kérdésért, de ha már moddingolok szeretném ha jól is nézne ki
-
Zoli54213
aktív tag
válasz
DiceBlade #389 üzenetére
Lakk lesz, az asztalt is csiszolom, lakkozom
Ez a lakk jó a házra?
-
Zoli54213
aktív tag
Hali!
Az lenne a kérdésem hogy milyen alapozót és festéket ajánlotok egy gépház átfestésére? Pontosan egy Thermalke Commander MS-I házat szeretnék átfestetni részlegesen. Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Hardcore café
- Formula-1
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mini PC
- További aktív témák...
- ZOTAC RTX 3060 12GB GDDR6 GAMING Eladó!
- DELL LATITUDE 7400, 14" FHD IPS, i7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás számla, 1 év gara
- DELL LATITUDE 7400, 14" FHD IPS, i7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11
- Lenovo Thinkpad T480s, 14" FHD IPS, I7-8550U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, W11 ( olvasd végig )
- Dell Optiplex 7050 MICRO - TINY PC
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Huawei Mate 20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest