- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Az Euronics is elkezd használt mobilokkal foglalkozni
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabi112
Modder
Aki még nem vett részt Veletech-en a nevezők közül, azoknak egy kis infó: Nem kell semmi bonyolult dologra gondolni, tök egyszerű dolguk van a moddereknek. Voltunk tavaly a Syma-ban, ilyen próbakiállításon, ahol a Veletech együtt volt megrendezve a PlayIT-vel. Most kb. hasonló asztalok lesznek, gondolom. Akkor kordonnal körbezárt területen voltak az asztalok, a látogatók túlzott érdeklődése végett.
Rudi szerintem hamarosan jelentkezni fog a részletekkel, hivatalosan is. Amit még sejtek, hogy 8 óráig oda kell érni, kipakolni. 10-kor lesz nyitás a látogatóknak.
-
jones965
Modder
Pedig ott senki nem szokta a másikat bántani. Úgyhogy ne félj, megfogunk védeni.
Ma érkeztem el oda, hogy ezt a gépet befejezettnek nyilvánítottam, pedig lenne még rajta mit csinálni.
El kell kezdjem az előttem álló projekteket is, mert az idő gyorsan rohan, aztán mindjárt itt a DCMM.
Addig meg még 2 gépet össze kell rakjak, amiből az egyik megint egyedi lesz.
Ez pedig a zsanér burkoló elemek sorakozója. Egy fotó erejéig. -
jones965
Modder
Majd lesz az is, most a Bit-tech.net oldalon vagyok jelölve a hónap modderének.
-
csabi112
Modder
-
szab.tam
nagyúr
"Az a fránya macskaszőr"
bakker.
annyi macskás van itt a ph-n, ha disznót nevelnétek ennyien, nem éhezne a világ.
tényleg nem...***
annyian vagytok, hogy már sosem fogom kinyomozni, ki nyomott fel évek után a modkerben, némi bant eredményezve, a macsakűző szerkezetem tervével...
(de váljon egészségére a nyomoronc spionnak...)ez nem nem neked szól FID.
tényleg nem!
csak általánosságban, mert tényleg nem tudom melyik volt az a lelki nyomoronc gyökér, aki nem bírta megmondani legalább pü-ben, hogy bántják a macskás vicceim..**
**ha valaki az elmúlt évek távlatában úgy érzi, hogy megbántottam a topikbana macskákhoz való vonzódásában, szimpátiájában, kérem jelezze pü-ben, mert őszintén bocsánatot szeretnék tőle kérni.
de a fent említett esetet tényleg nem értem.
pedig többször átgondoltam. -
Ramses07
Modder
-
baboss
őstag
-
zolee5016
őstag
naszóval....az egy érdekes dolog..először méret miatt vágtam be...aztán nem találtam olyan cuccost ami hajlik 1 cm vastagságban,12cm-en keresztbe,meg hosszába is rugalmasan....erre 1 réteg karton+1 réteg kék müa lemez 6 cm széles,teljes hosszban merevítésnek+még 2 réteg karton összeragasztva lesz a megoldás.....rugalmas is maradt amennyire kell....
-
Elől- hátul bitfenix spectre pro 120 - mindkettőben a karika matt fehérre festettem , fent thermalright TY 147 , procin noctua nf-p 14 ,mattfeketére festve...
A lemezelés egy régi matx gépház lapjaiból készült ,a rács az egy Rába-steiger erőgép levegőszűrőjének külső burkolata...
A felirat kivágása szerszámacélból csinált vésővel lett kivágva...
Ez volt a cél ,hogy olcsón ,kézi munkával , egyszerű dolgok felhasználásával legyen csinálva... -
zolee5016
őstag
A feketét nem tudom kikerülni..mint látod már van is benne.(sokat filóztam csak a piros szürkében..de túl elnyomná a piros az összképet)..nem lesz eltúlozva,de a sabertooth is fekete,a cpu hűtő is az,meg a tetőidom is az lesz....fóliázásból max a táprekesz kap fekete fóliát,de nem biztos az sem....
-
CheGhost
aktív tag
Nem pontosan értem, mire gondolsz.
Külső dvd-lejátszóra? Jelenleg nincs semmilyen odd-m, csak a notebookban, az elegendő, ha kell valami lemezt beolvasni...
Az usb-k inkább vezeték nélküli egér, ill billentyűzetnek kell, illetve gamepad, és természetesen pendrive, meg ki tudja mi mindent kell egyszerre használni. -
CheGhost
aktív tag
Az alaplapon van sok, azok közül párat előre kivezetni. Az usb2-ből biztos, hogy 2 állandóan foglalt lesz, az usb3-ból is legalább 2 db jó lenne, így marad tartalék elől és az alaplapon is marad usb2, amit nem hozok előre...
Meg azért nem a legjobb, ha win telepítés során mindig mászkálok az asztal alatt (ha elkészül ez az előlap, akkor meg mindig megbontani..). -
Ramses07
Modder
Nekem van egy nagy kedvenc modderem és ő így oldotta meg a felnyílást! Apocalypse Imádom a munkáit!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- PlayStation 5
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Háztartási gépek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gyúrósok ide!
- BestBuy topik
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged