- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
flymi
addikt
válasz
mrbig25 #5108 üzenetére
Hát valami elegánsabb megoldást szeretnék, mint gányolást harisnyával meg szúnyoghálóval.
Belefogtam a számomra tökéletes gépház megalkotásába, ezért.
Tudom meg kéne vizsgálni élőben, de egy 500Ft-os tételért nem mennék el odáig. Lehet rendelek egy minimum méretet aztán majd beszámolok róla, hogy milyen. -
jones965
Modder
válasz
mrbig25 #4879 üzenetére
Igen olvastam, de én vagyok rá itt a példa, hogy az olcsó kábel a legdrágább, ha nem működik rendesen. Mondjuk nálam 2db működött korábban, és ami érdekes, hogy az egyik egy noname Kínai volt amit én árnyékoltam le, és a GTX980Ti Mátrix-ok gond nélkül hasítottak 16x 3.0 sebességgel. Egy tesztelés miatt cseréltem a kártyákat, és utánna már csak 2.0-val mentek. A kísérletezgetésnek egy halott R5E lett a végeredménye.
-
jones965
Modder
válasz
mrbig25 #4874 üzenetére
Nekem nem jött be a Deepcool kábele sem. PCI-e 1.0 adatátvitelt ad mindkettő.
Működik, de kidobtam mindkettőt. Mint már másik fórumban beszéltünk róla, a LianLi vagy 3M ami számításba jöhet még. Igaz 20.000 Ft egy 30cm-es, de legalább nagy az esély, hogy tudja a sávszélességet.
-
flymi
addikt
válasz
mrbig25 #4742 üzenetére
Na igen, jóféle 3M-et úgy hallottam valóban horror áron mérik.
Az általad linkeltnek is már megkérik, de elmentettem. Nem néz ki silány darabnak, csak az a fránya szállítási költség... A hideg kiráz tőle, meg attól, ha megfogják a vámon.
Egy ezrest nekem is megér az "ócskább", legfeljebb nem válik be. Találtam még AGP foglalatosat is.
Azért majd írd meg akár privátban is, mire jutottál vele, biztosra veszem előbb odaér hozzád, minthogy én rendelnék. -
seniman
veterán
válasz
mrbig25 #2800 üzenetére
De az a két kapcsoló egy 2x3 centis kis panelon volt.A böszme nagy páka hol az ujjaimat égette utána meg a képembe okádta a hőt
Ha már tápegység a téma,még nem fordult itt elő senkivel,hogy a nagy harisnyázás után felcserélte a vezetékeket?Ettől az egytől parázok csak nagyon
-
Atke
senior tag
válasz
mrbig25 #2550 üzenetére
Inkább Mr.Miyagi modjára hajaz
-
ViZion
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- MotoGP & WSBK
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Dell notebook topic
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Autós topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest