- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobilhasználat külföldön
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 3S/Prime
Új hozzászólás Aktív témák
-
hevizms
addikt
Előzmények azok vannak,csak a névjegyzéket nem olvassa be.A Bluetooth beallitasoknál megadtam az engedélyt hozzá és a fejegyseg beállítások közt is rányomtam a névjegyek szinkronizálás gombra de semmi.
Kipróbálom majd más telefonnál is,hogy megtudjam hogy a telefon a hibas vagy a fejegyseg.Kezdemenyeztem hívást de akkor sem olvasta be. -
szp1
addikt
Nekem elsőre működött minden a gyári fejegységgel ( csak nehezen párosodott ( sic! )). Grand Scenic, teljesen buta, semmi extra.
Viszont olyan van, ha a telefon bennmarad a híváslistán belül mondjuk a fogadott hívásoknál, akkor nem hajlandó hívást kezdeményezni amíg ki nem lépek onnan. Tehát mielőtt beülök, kilépek a telefon alkalmazásból, hogy ne menet közben kelljen buherálnom.
Amit nem értek : az aktuálisan beállított csengőhang helyett a rádió a saját csengőhangját nyomatja. Az előző telefonomnál simán átvette a beállított csengést.... -
Én úgy tudom egyszerre csak egyféle üzemmódot tud, vagy média eszköz vagy telefon. Nálam se megy a kettő egyszerre. Én telefonként használom a kocsi kihangosítójával, média eszközként pocsék. Se mappákat nem kezel, se nem gyors. Plusz egybe veszi az sd kártyás zenéket a belső memóriával... Vacak.
-
-
vipviform
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bontatlan SteelSeries QcK 3XL egérpad
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest