Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One UI zápor esett a hétvégén
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 3S/Prime
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToniSlow
senior tag
válasz
Viktor0610 #3795 üzenetére
Outlook-al végül nekem is sikerült, nem voltam elég türelmes, nem vártam meg amíg végigtekeri az autodisco-t.
-
ToniSlow
senior tag
Sziasztok!
Exchange fiókot sikerült már valakinek beállítania?
Próbáltam a gyári klienssel, Outlook-al is de nem működik. Érdekes, hogy ha Outlook-la próbálom akkor sikertelen a beállítás, viszont az Exchange szerveren már látom hogy bejelentkezett.
Gyári kliensnél meg egész egyszerűen visszadob rossz felhasználónév vagy jelszó hibával.
Nem igazán ismerem a MIUI-t, szóval ha van valakinek 5lete azt szívesen fogadom.
(Utolsó elérhető global dev rom van a készüléken) -
ToniSlow
senior tag
Sziasztok!
Megérkezett a készülék, de jelentkezzen be a MI fiókba lépésnél Eszköz biztonságának ellenőrzése pörög, majd Nem lehet csatlakozni a hálózathoz üzenet, és nem tudok továbblépni.
Ez normális? -
ToniSlow
senior tag
válasz
Williamgrant #3281 üzenetére
Nem kimondottan.
-
ToniSlow
senior tag
Köszönöm a válaszokat, az eustock oldalán én is elolvastam a termékismertetőt, ami ezek szerint részben bullshit, mert azt egy szóval sem említik hogy global developer rom lenne rajta.
global != global dev szerintem.
Na mind1, gondolom a global fejlesztői ROM-ból frissítésében nem lesz semmi trükk.
-
ToniSlow
senior tag
Sziasztok!
Tervben van egy ilyen készülék váráslása, azonban ROM ügyileg nem igazán látok tisztán. Az összefoglalóban elolvastam a ROM-okat érintő részt, és azt szeretném kérdezni hogy amit az eustock-tól vennék azon melyik ROM változat van? Global nyilván nem lehet, mert a leírás szerint nincs benne magyar nyelv, a cikk/video pedig a hivatalos Xiaomi által kiadott ROM-ot említi, amiről nem találok semmit az összefoglalóban.
A válaszokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A kínaiak legújabb, elérhető árkategóriában versenyző modellje elődjére is rátesz a lapáttal, köszönhetően a Snapdragon 430 chipsetnek és más extráknak.
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest