-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 3S/Prime
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
emmonita
újonc
Tehát, ha a "mélyvíz" részben lévő dolgokat csak részlegesen vagy egyáltalán nem értem, akkor értsem úgy, hogy ez számomra túl macerás?
Igazából arra lettem volna kíváncsi, hogy ami onnan jön közvetlenül (gondolom az itthonról rendeltekkel ugyanez a helyzet, csak még rájön a postaköltség, de aztán lehet nincs igazam), azokon china rom van vagy esetleg global rom, ha pedig china, akkor a megoldás 5 katt és pár telepítés, vagy napokig tartó google- és fórumbújás, majd a telefon tönkretevése (nyilván egy mobilokhoz nem értő ember esetében).
Köszi! -
tom120514
őstag
Megvártam, nálam most 62%, SOT 3 óra 10 perc, vagyis nem egyedi a tiéd (az idő azért több mert este lett feltöltve, éjjelre adat-WIFi ki van kapcsolva), de én is úgy emlékszem, jobb volt korábban.
Én nem frissítettem soha, így csak valami telepített progi lehet ami beakad, de nem néztem utána, mert 6-7-8 óra SOT még mindig annyira jó Androidos körökben hogy örülök így is -
Petyka3
aktív tag
Szia! Ahogy olvasgattam egyenlőre nem támogatja a gyors töltést. Mondjuk én nem hittem el, vettem egy Ugreen Qualcomm Quick Charge 3.0-át. Az eredmény, 30%-ról kb fél órával előbb töltötte fel, mint amit használok Nokia AC10E töltőt, viszont a szokásos több, mint 3 nap üzemidő /ennyi idő után szokott nálam olyan 30%-on lenni az akku/ lecsökkent 2 napra. Gyorsan el is csomagoltam a gyors töltőt.
-
xabolcs
őstag
-
emill
tag
2A-es töltőt adnak hozzá és tud gyorstöltést, csak nem a Qualcomm félét. Gondolom valami saját Xiaomi-féle technika.
Kérdés a Google play nem működik UPC WiFin témához:
Miért van az, hogy a régi ZTE telefonomon és a még régebbi ZTE-men simán megy ugyanazon a UPC WiFi-n a Google Play, de a 3S-en nem. Kipróbáltam, hogy megosztottam a mobilnetet és akkor ment, tehát a UPC WiFI lehet a gond valóban, de a ZTE-ken miért nem jelentkezik ez a probléma? -
albandy
tag
ok azt látom ,hogy nincs nekik készleten csak arra akartam utalni , hogy jan 2-ig szerintem ne várj választ tölük
"Az utolsó munkanap: 2016.12.22.
Rendelést ezen napon 10.00 óráig fogadunk és teljesítünk, az ez után érkező rendelések csak jövő évben kerülnek feldolgozásra. 2017-ben az első munkanap január 2."emagnál meg a leírásban ott van "Xiaomi Redmi 3S Prime okostelefon"
a tualjdonságoknál pedig " DualSIM, 4G FDD LTE B20 támogatással, WiFi, Bluetooth 4.1, GPS, FM rádió, IrDA port"
Mondjuk 60-at nem adnék érte ....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos cigaretta 🔞
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest