- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Mobil flották
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- LTE frekvenciák
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 3S/Prime
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
spileraaa
senior tag
Atyaég!
Nem Te voltál, akinek 100x lett leírva a rendelés, meg még 100x a kérdésekre ugyanaz a válasz?
Erről akkor 3 hétig napi mennyi kérdés lesz?
Inkább rendelek Neked ebayről kijelzőt és bele is rakatom, csak küld ide a telót.31$ a kijelző érintővel és 10$ a szerelés.
én voltam és utólag rájöttem hogy minden áron innen Romániából akartam rendelni a garancia miatt
most pedig nem érek vele semmit vagyis hiba volt annyit variálni
vagyis jobb lett volna ha Kínából rendelem kaptam volna hozzá tokot és fóliát is vagy az se védte volna meg?Annyira bosszantott ez a telefon dolog hogy alig tudtam aludni 1-2 órát
nem is azért mert el ejtettem mert így utólag jöttem rá extra csúszós ez a telefon (és a régit is ha volt rá eset hogy elejtetem de annál soha nem kellet aggódjak érte nem is nyúltam soha utána ha kieset a kezemből megvártam hogy földet érjen )
de ennél utána nyúltam annyira sikerült elérjem hogy ne essen a hátuljára és lehet ép ezzel okoztam a bajt feltétem hogy karcos lesz a hátulja és így megfogtam de nem sikerült már felkapjam és meg akadályozzam a koppanást ezért érkezett a sarkára emiatt nagyon bosszant az egész lehet ha a hátára érkezik olcsóbban megúszta volna igaz ez már "ha" nem lehet tudninem lesz most több kérdés mert
szervizbe küldöm annyi lesz amennyi de ezek után erősen gondolkozok hogy ettől minél hamarabb megválok ha ennyire könnyen törik 1 m magasból félnék használni meg tokkal is ki tudja az menyire védi meg mondjuk most kiderült volna ha lett volna de kinabol meg kb 2 hét mire ide ér -
-
Psanyi42
tag
Te is elolvashatnád azokat a kommenteket amikre válaszoltam, nem csak a válaszomat, így kiderülne, hogy nem a hangrögzítés, hanem a hívás problémájáról beszélgetünk, ami többeknek jó, így tényleg az "ön készülékében van hiba". (Még mindig nem arról van szó hogy kristálytiszta a hang, de szerintem elfogadható, ahogy többeknek is, de ezt már 100000x leírtuk, nem fogok már többet ezen vitatkozni, 2007ath-nak szeretnék segíteni)
-
Psanyi42
tag
(#7298) evooo
Nem fogom most visszakeresni az összes hsz-edet, de írtad azt, hogy a fényerő nem jó, amit pl előtted írta Victoryus pár hsz-el. Valamint egyik hsz-edet sem úgy fogalmaztad meg hogy: Nekem nem működik ez meg az, hanem: Nem igaz hogy tudnak ilyen telefont kiadni, hogy semmi sem működik benne. Mindenki panaszkodik a hívásra, meg erre arra.(#7309) evooo
Megint ez a hozzáállás az előbb, hogy ha többen mondják, hogy nekik megfelel, akkor nekik nincs igazuk. Szerintem azóta már vagy 20-an biztos írták, hogy nekik semmi gond.(#7301) 2007ath
Ugye tudod, hogy ebben a topikban a 90-95%-a a hangos hozzászólásoknak a hangfelvétel becsmérlésével telik és nem pedig a hívás közbeni hanggal. Ez a statisztikám, ezen nincs mit tovább boncolgatni, nagy ritkán feltűnik 1 ember hogy nem hallja őt más, ennyi. "Siránkozás a zajszűrésre", igen hangfelvétel során, amikor nem kéne zajszűrésnek lennie, csakis telefonálás során.
Azt, hogy most a hívás első pár másodpercében nem jó a hang hát istenem, ez nem hiszem akkora gond lenne, ha ezt a beszédhanghoz szeretnéd sorolniPontosítsunk! Sohasem használtam még hangrögzítést hívás során, nem tudom miből szűrted le, hogy én azzal hasonlítom össze.
Ezért mondom, hogy egyedi a problémád és vidd szervizbe.(#7307) lócitrom
Nem tudom feltűnt-e, de azon megy a vita köztünk, hogy neki jó a beszédhangrögzítés, csak a telefonálás nem. -
-
punky10
addikt
Nem játszuk a védőügyvédet,csak azt nem szeretjük,ha valaki egy valószínűleg hibás készülék miatt általános következtetést von le.Jeleztük jópáran,hogy nálunk nincsennek az emlitett hibák(a rossz minőségű hangfelvétel kivételével)tehát valami gebasz van a készülékeddel.Vidd szervízbe.Vagy inkább használd ki,hogy még keresik,a legtöbb helyen már nem kapható,ahol pedig még van,ott felvitték az árát.Még jó árban el tudod adni.
Utána pedig tarthatod magad a 7150-es hozzászólásodhoz...
Részemről is a téma lezárva,a következőkben inkább elismerem,hogy hülye vagyok,mert ezt a telefont vettem,és nem is tudok vele telefonálni,csak azért hordom magammal,hogy legyen valami a zsebembe...
Béke... -
trebrona
nagyúr
Ez esetben elnézésed kérem, ez alapján nekem úgy tűnt: [link]
Azért is van a fórum ebben igazad van. A hibákat is le kell írni, és tisztában kell velük lenni. Ahogyan én is alátámasztottam nemrégiben a bluetooth hangerő bugot is pl. Védőügyvéd nem szükséges, ebben is igazad van, mindenki döntse el maga.
Személyes sértésnek én ugyan nem vettem semmit, objektív tényeket közöltem, pont a parttalan vita lezárásáért.
Ezt itt akkor le is zárhatjuk, peace!
-
A fényerő állítás hibát én írtam. Az a nyamvadt csúszka lement minimumra, de a fényerő meg kp. közepes értéken van, és nem lehet utána lejjebb venni. Volt, hogy ha visszahúztam középre és újraindítottam a telefont úgy maradt, volt, hogy nem, és megint nem lehetett lejjebb venni a fényerőt. Ez is egy bug, én csodálkozok, hogy más nem találkozott vele. Pedig most nincs semmi extra, se xposed, se miuis vackok pluszban. Rom: 8.1.4.0 eu stable. Viszont azóta már van 8.1.5.0 csak még nem volt időm feltenni.
-
margithid
veterán
Fényerő állító hiba nálam nincs, nem is tudom mire gondolsz igazából.
Videófelvételnél valóban kiszűri a zenét, de ez nálam például pozitivum
Azt viszont ismerjük el, hogy xiaomi gondolhatott volna azokra akik a zenét akarják rögziteni és állíthatóvá kellett volna tenni mit szűrjön.
Telefonáláshoz tökéletes, minden nap használom szinte, senki sem panaszkodott még.
Én javaslom rakd fel a Global Stable Romot, developerrel nekem is volt pár érdekesség, igaz ott se sok, de stable alatt emgszünt minden hiba
Azt tudja esetleg valaki, hogy mikorra várható Global stable frissítés? Kb 1 hónapja volt az utolsó ha jól emlékszem. -
cincinatus
tag
Ezt sanszosan kifogtad. Hanghívásnál nekem nincs hiba és a fényerő állítóval sem, pedig az első Eustock szállítmányból vettem és azóta használom. (Videófelvétel hanghibára nem tudok nyilatkozni.)
Hanghívásnál arra is gondolni kell, hogy rossz a térerő (pl. árnyékolás miatt) vagy a másik félnél van probléma.
-
trebrona
nagyúr
Fényerő állító hibát nem tudom honnan következtetted, nem jellemző, ez biztosan fals.
Videó felvétel hanghiba igen.
Telefonálás hanghiba 3-4, (de legyen 10 panasz) volt a topikban.Elhiszem, hogy dühös vagy, megértette mindenki, szerintem pont elégszer leírtad.
De hidd el, hogy nagyon sokan meg vannak elégedve a telefonnal és örömmel használják. Valószínűleg sokkal többen vannak és ezen felhasználók nagy része szintén nem is tud e topik létezéséről. -
punky10
addikt
Arról beszélek,hogy nem általános a rossz hangminőségű beszélgetés.Ha kicsit visszább olvasol,más is írta.Ha jobban visszaolvasol,még több olyan user hozzászólásával találkozol,akiknél nem jelentkezik hiba a telefonbeszélgetés alatt,csak hangrögzítésnél.Ennyi...
De már nagyon unom ezt ismételni.Akinek nem tetszik a telefon,az most adja el,még eléggé keresik... -
dashed
senior tag
1. Miert ne tudnek, epp az elobb irtam le..
Nalam semmi gond nincs a telefonalassal. (a fix ezt nem befolyasolja)Ott megy a zajszures a fix utan is de ott ertheto okokbol kell is, hogy menjen. A beszed erthetosege miatt szuri ki a hatterzajt.
Na ez a zajszuro ment video rogzites es audio rogzites alatt is.2.Nem is varom el senkitol..
Viszont ha nem csinalja meg a fixet is tud telefonalni...Egy - ket ember irta, hogy tompa a hangja. Na nalam ez sincs.
De olyat, hogy en nem hallok valakit, vagy engem nem hallanak ez nekem uj.Vegig olvastam a hsz-eidet itt te se panaszkodsz ilyen hibara.
Most akkor teged nem hallanak, vagy te nem hallasz valakit beszelgetesnel? -
punky10
addikt
Azért,mert kifogtál egy hibás példányt,még nem kell általánositani.Lehet vele telefonálni,én jól hallok és engem is jól hallanak.Ja,és nem csak én vagyok szerencsés,vannak jópáran itt a topicban,akiknél nincs probléma a beszélgetéssel.Ahelyet,hogy itt fröcsögsz,inkább vidd szervízbe...
-
dashed
senior tag
A beszed minoseget ne keverjuk ossze azzal amire mar van megoldas.
Van egy hiba, miszerint hang es video rogzites kozben dolgozik a zajszuro.
Erre mar van megoldas de nem a xiaomi-tol.Ha teged rosszul hallanak az megint mas teszta.
Van akinel elofordul van akinel pedig nem. Kisebb aranyban van az igenek szama ebben az esetben.Nalam pl minden ok a hangal, tobb embertol is kerdeztem mar, semmi baja a hangomnak, + tavoli szerveren is rogzitettem hivas kozben a hangomat amit visszahallgattam, semmi baja nem volt.
-
spileraaa
senior tag
akkor úgy latom igaz amit itt írtak [link]
mert eddig erre a kérdésemre nem jött válasz de így is kiderült hogy amit másik fórumban olvastam itt is igaz
"Xiaomi Redmi 3S Prime-t néztem ki, csak igaz hogy itten sokan panaszkodnak a hívás minőségére meg a kamerára?
max 60 ft körül még milyen telefon jöhetne szoba?
a jelenlegit is mikrofon probléma miatt kell lecseréljem szerintem túl sok por ment bele pedig víz és porálló telefon Lenovo A660"
-
ORCA58
addikt
Redmi 1 óta olvasgatom a Xiaomi fórumokat, mert szimpatikus a MIUI és remek az ára. Reméltem a B20-al végre kimagaslóan ajánlott lesz számomra, de mint látom csak akkor, ha rohadt nagy mázlija van az embernek és kifog egy hibátlan példányt. Egy telefonnak több száz órát el kell mennie hiba és újraindítás nélkül.
Még várok hátha végre csak összejön nekik is.
Addig maradok egy másik megbízható márkánál, bár kicsit drágább és nincs giroszkópom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest