- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Macrodroid
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Mobil flották
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 3S/Prime
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peltár
aktív tag
válasz
cheeka #12159 üzenetére
Sziasztok!
Éppen most nézem én is a fórumot, mert nálam meg eldobálja a térerőt a telefon.
Szintén kb 1-2 hete lehet, raktam fel kínomban heti frissítést , de nem segített.
Lehet van összefüggés a kettő között.Ugyan ott használom, ahol mindig szoktam, mégis még 3G-ben is eltűnik a térerő kijelzése, mintha leesett volna az antenna a telefonról, vagy esetleg a 4G -3G közötti átváltásnál lehet a gondja, nem tudom.
Vannak elveszett hívásaim is , ez az egész teljesen új jelenség. Nekem legalább is. Viszont roppant kínos, mert ha fontos ügyben keresnek, nem találnak meg elsőre. Kapok olyan üzenetet, hogy missing calling, aztán egy két nappal korábbi sikertelen hívást ad be amin nem tudtak elérni.
Még esetleg a Telenornál lehet, valami.Valaki mostanában találkozott hasonlóval?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged